Skip to main content

OFFER BLACK FRIDAY ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ 4 ημέρες απο 445,00

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ  25/11

Λισσαβώνα- Σίντρα – Κασκάις -Εστορίλ – Κάμπο Ντα Ρόκα


Δώρο η εκδρομή Σίντρα – Κασκάις -Εστορίλ- Κάμπο Ντα Ρόκα
Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*
Ξενάγηση στον γραφική και γοητευτική Λισσαβώνα
Επίσκεψη στο Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, το Μοναστήρι των Ιερωνυμιτών και τον Πύργο του Μπελέμ
Επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός
Απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines

 


1η μέρα Αθήνα – Λισσαβώνα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με απευθείας πτήσης για την πορτογαλική πρωτεύουσα, την Λισσαβώνα .Με το βλέμμα στην Αμερική και την πλάτη της στην Ευρώπη η Λισσαβώνα έχει το άρωμα της μεσογειακής ατμόσφαιρας αλλά και την ατμόσφαιρα της άλλοτε αποικιακής υπερδύναμης με πάμπολλα ανάκτορα, κάστρα και μοναστήρια και τα παλιομοδίτικα τραμ. Άφιξη στην γενέτειρα του fado με τα στενά, γραφικά σοκάκια, τα σπίτια με τις κεραμοσκεπές και τις στολισμένες με πολύχρωμα πλακάκια προσόψεις. Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Περπατήστε ως την Praça Rossio, εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά της Λισσαβώνας, αφεθείτε στις γαστρονομικές απολαύσεις και παρασυρθείτε στους έντονους ρυθμούς της πόλης. Διανυκτέρευση.


2η μέρα Λισσαβώνα
Πρωινό και ξεκινάμε την γνωριμία με την πόλη, η οποία είναι πλούσια σε γοτθική και μπαρόκ αρχιτεκτονική καθώς και σε μεταμοντέρνες κατασκευές. Θα περάσουμε από τις μεγάλες λεωφόρους και θα συνεχίσουμε με το πιο φημισμένο αξιοθέατο, το Εθνικό Μουσείο βασιλικών αμαξών, το οποίο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, στο παλιό βασιλικό Ιππικό Όμιλο του παλατιού Μπελέμ και διαθέτει μια καταπληκτική συλλογή από άμαξες της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες χρονολογούνται από τον 17ο αιώνα. Η συλλογή θεωρείται η πιο αξιόλογη του κόσμου στο είδος της και επιτρέπει στον επισκέπτη να δει τόσο την εξέλιξη της τεχνολογίας στην κατασκευή τους, όσο και την επιρροή της τέχνης, η οποία φαίνεται από τον διάκοσμο των αμαξών. Επίσης, θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι των Ιερωνυμιτών το οποίο βρίσκεται δίπλα στον πύργο του Μπελέμ και συγκαταλέγεται και αυτό στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Το μοναστήρι ξεκίνησε να χτίζεται το 1501 και η κατασκευή του ολοκληρώθηκε έναν αιώνα αργότερα. Στο μοναστήρι των Ιερωνυμιτών πέρασε την τελευταία του βραδιά ο Βάσκο ντα Γκάμα προσευχόμενος πριν από το μεγάλο του ταξίδι στην Ινδία. Η εκκλησία, μαζί με τα άλλα μνημεία της περιοχής συμβολίζουν τη Χρυσή Εποχή των Ανακαλύψεων και είναι από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα στη Λισσαβώνα. Περιπλανηθείτε στα στενά καλντερίμια της μεσαιωνικής συνοικίας Αλφάμα την παλιότερη γειτονία της Λισσαβώνας, όπου απλώνεται στην κλίση του λόφου από το κάστρο του Αγίου Γεωργίου μέχρι τον ποταμό Τάγο. Θα βρείτε παλιές εκκλησίες, μουσεία, γκαλερί και στο σημείο κοντά στο ποτάμι εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για τo βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε τα παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια fado, που έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο από την φημισμένη τραγουδίστρια Αmalia Rodrigues. διανυκτέρευση.


3η μέρα Λισσαβώνα – Σίντρα - Κασκαΐς – Εστορίλ- Κάμπο Ντα Ρόκα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για μία ιδιαίτερα απολαυστική εκδρομή στα περίχωρα της Λισσαβώνας. Πρώτος σταθμός το όμορφο βουνό Σίντρα όπου θα δούμε το Βασιλικό Παλάτι, το οποίο στέγασε τις βασιλικές οικογένειες κατά τη διάρκεια του 15ου/16ου και 17ου αιώνα. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Κασκαΐς, ένα γραφικό ψαροχώρι με το παραδοσιακό λιμάνι και τις πολύχρωμες βάρκες, και το κοσμοπολίτικο Εστορίλ, με τις πολυτελείς επαύλεις και το διάσημο καζίνο. Τελευταία μας επίσκεψη το Cabo da Roca, ένα ακρωτήρι που σχηματίζει το δυτικότερο μέρος της Πορτογαλίας και της ηπειρωτικής Ευρώπης. Ο Πορτογάλος ποιητής Luis de Camoes περιγράφει το ακρωτήρι σαν το μέρος “όπου η γη τελειώνει και αρχίζει η θάλασσα”. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.


4η μέρα Λισσαβώνα-Αθήνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής προς Αθήνα .
Σημείωση: Για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος η ροή μπορεί να διαφοροποιηθεί χωρίς όμως να παραλειφθεί κάτι.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΧ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΦΟΡΟΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 

OFFER BLACK FRIDAY

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ

4 ημέρες

25/11

4*

445€

565€

385€

145€

Πρωινό

Δώρο η εκδρομή Σίντρα -Κασκάις - Εστορίλ

 

 

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Λισσαβώνα -Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
• 1 αποσκευή 23 κιλών και 1 χειραποσκευή 8 κιλών ανά επιβάτη
• Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* αστέρων
• Πρωινό μπουφέ καθημερινά
• Δώρο η εκδρομή Σίντρα – Κασκάις -Εστορίλ- Κάμπο Ντα Ρόκα
• Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
• Επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός /συνοδός του γραφείου μας
• Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
• Φ.Π.Α.
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης


Δεν περιλαμβάνονται :
• Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
• Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία
• Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
• Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.