Skip to main content

Λισσαβώνα, ΣΙΝΤΡΑ, ΚΑΣΚΑΪΣ, ΕΣΤΟΡΙΛ, 4 ημέρες Αυγουστος 2022 απο 695,00

μονο 11/08, 18/08   Aegean

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και  πτήση  για την Λισσαβώνα, την πορτογαλική πρωτεύουσα, η οποία είναι κτισμένη στους επτά λόφους του ποταμού Tagus. Αφιξη στην γενέτειρα του fado με τα στενά, γραφικά σοκάκια, τα σπίτια με τις κεραμοσκεπές και τις στολισμένες με πολύχρωμα πλακάκια προσόψεις. Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Περπατήστε ως την Placa Rossio, εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά της Λισσαβώνας, αφεθείτε στις γαστρονομικές απολαύσεις και παρασυρθείτε στους έντονους ρυθμούς της πόλης.

 

2η μέρα ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ

Η σημερινή μας ξενάγηση είναι αφιερωμένη στην γραφική και φιλόξενη πόλη, που διατηρεί έως και σήμερα το λατινικό ένδοξο χαρακτήρα της. Ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της πόλης είναι το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, όπου θα θαυμάσουμε μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρονολογείται ανάμεσα στον 17ο και 19ο αιώνα. Επόμενος σταθμός μας είναι το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μνημείο των Ανακαλύψεων καθώς και τον χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, που χτίστηκε το 1515 κοντά στις όχθες του ποταμού Tagus για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. απ’ όπου ξεκίνησαν οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι για τα πέρατα της γης. Το απόγευμα περιπλανηθείτε στα στενά καλντερίμια της μεσαιωνικής συνοικίας Αλφάμα ως το Κάστρο Του Αγίου Γεωργίου για να απολαύσετε μια πανοραμική θέα της Λισσαβώνας. To βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε τα παραδοσιακά πορτογαλικά τραγούδια fado, που έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο από την φημισμένη τραγουδίστρια Αmalia Rodrigues.

 

3η μέρα ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Πάρκο των Εθνών που διαμορφώθηκε το 1998 για την διεθνή έκθεση EXPO και να θαυμάσετε την πιο μεγάλη γέφυρα της Ευρώπης “Vasco da Gama”, μήκους 17km. Σας προτείνουμε μια εκδρομή στο μεγάλο κέντρο του καθολικισμού τη Φάτιμα, το πανέμορφο μεσαιωνικό χωριό των καλλιτεχνών, Όμπιτους και το τουριστικό ψαροχώρι του ατλαντικού τη Ναζαρέ. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Λισσαβώνα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές σας στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης.

 

4η μέρα ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ- ΣΙΝΤΡΑ - ΚΑΣΚΑΪΣ – ΕΣΤΟΡΙΛ

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για μια ευχάριστη εκδρομή στα περίχωρα της Λισσαβώνας. Πρώτη μας στάση η Σίντρα, θερινή κατοικία των βασιλέων, μια πόλη που αφθονεί σε φυσική ομορφιά και χαρακτηρίζεται από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της. Το Παλάθιο Ρεάλ, δεσπόζει στην κορυφή ενός καταπράσινου βουνού. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Κασκάις, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι που αναπτύσσεται δίπλα στην πρωτεύουσα και το Εστορίλ, το θέρετρο όλων των εποχών, το οποίο θεωρείται από τα πιο σημαντικά τουριστικά σημεία παγκοσμίως και παρέχει ποικίλες δραστηριότητες όπως γήπεδο γκολφ, αγωνιστική πίστα καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο της Ευρώπης. Τελευταία μας επίσκεψη το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης, το Cabo da Roca. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και γεμάτοι αναμνήσεις πετάμε πίσω στην Ελλάδα. Άφιξη στην Αθήνα

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΦΟΡΟΙ

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ

 

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

 

(Με εκδρομή Σίντρα, Κασκάις, Εστορίλ)

HOTEL DOM PEDRO PALACE 5*

4

11/08, 18/08

695,00€

895,00€

635,00€

145,00€ A3

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 5* αστέρων
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από/ προς αεροδρόμιο ξενοδοχείο εξωτερικού
  • Ξεναγήσεις / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ενημερωτικά έντυπα / Χάρτες
  • Φ.Π.Α.
  •  Ασφάλεια ταξιδιού (Αστικής ευθύνης)
  • Ειδική ασφάλεια COVID-19

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Είσοδοι στα Μουσεία

 

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ ME Aegean

11/08,18/08

HTL5*  4 HΜΕΡΕΣ

A3 720

ATH LIS

08:30

11:00

A3 723

LIS ATH

00:35

06:30

 

Σημείωση:

H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

 

*           ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΓΚΡΟΥΠ * ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ (COVID19)

***      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ME THN AEGEAN

ΑΠΟ – ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚH KAI TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

 

ΣΗΜ. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ .ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.