Skip to main content

Ορθόδοξο Πάσχα στη Ρωσία | Πάσχα 2021 απο 799,00

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ   Αναχωρήσεις 26/4, 28/4
Κλείστε εως 15/10/20 και κερδιστε 5% εκπτωση*! - Κρατηση χωρις Προκαταβολη!
Προγραμματίστε ανέμελα* - Διπλανη θέση κενή και άλλες παροχές με πρωτόκολλο ασφαλείας!

Είμαστε περήφανοι που προτείνουμε για τη Ρωσία ένα πρόγραμμα γεμάτο, χωρίς προαιρετικές εκδρομές

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα, που σε άλλα προγράμματα είναι προαιρετικά και τοπικά στοιχίζουν άνω των 250 €

Παροχές 

  • Τέλειες πτήσεις με Lufthansa, Swiss και Austrian με πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και βραδινή επιστροφή.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Νέβα, στην Αγία Πετρούπολη.
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Αγία Πετρούπολη
  • 4 διανυκτερεύσεις στη Μόσχα και επαρκής χρόνος στην πρωτεύουσα της Ρωσίας για να τη γνωρίσουμε όπως πρέπει!
  • Επίσκεψη στο Ζαγκόρσκ, το "Βατικανό  της Ρωσίας", μια παραμυθένια πολιτεία του 14ου αιώνα, που συνήθως απουσιάζει από τα προγράμματα για μείωση κόστους ή είναι προαιρετική
  • Επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαακίου
  • Επίσκεψη στο Κρεμλίνο και τους τρεις Καθεδρικούς Ναούς, που σε άλλα προγράμματα δεν περιλαμβάνονται
  • Επίσκεψη στο μουσείο Μποροντίνο με τον πανοραμικό πίνακα της ομώνυμης μάχης (ή στην Πινακοθήκη Τρετιακόφ)
  • Επίσκεψη στο μοναδικό Μουσείο Κοσμοναυτών
  • Ημιδιατροφή - όλα τα γεύματα δίνονται σαν δείπνα μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια
  • Στα πλεονεκτήματα του παρόντος προγράμματος πρέπει να υπολογίσουμε το γεγονός ότι η μετάβαση από την Αγία Πετρούπολη στη Μόσχα (ή αντιστρόφως) δεν πραγματοποιείται με νυκτερινό τραίνο, όπως συνήθως γίνεται για μείωση κόστους, αλλά αεροπορικώς
  • Το ταξίδι συνοδεύουν ελληνόφωνες διπλωματούχοι ξεναγοί και εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός - εμείς δεν χρησιμοποιούμε απλά και μόνο τοπικούς Ελληνόφωνους/Αγγλόφωνους ξεναγούς. Ο αρχηγός έχει πολύ μεγάλη προϋπηρεσία στα ταξίδια της Ρωσίας, θα σας δείξει τις κρυφές γωνιές της και θα κάνει το ταξίδι σας απολαυστικό!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα - Αγία Πετρούπολη (Πτήση, Ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αγία Πετρούπολη την πιο βόρεια μεγαλούπολη του πλανήτη, τη «Βενετία του Βορρά», όπως επονομάζεται, χάρη στα κανάλια, τα νησάκια και τις γέφυρες του ποταμού Νέβα. Άφιξη και γνωριμία με την ιστορική πόλη. Η Αγία Πετρούπολη είναι ένα κλασικό παράδειγμα «τεχνητής» πρωτεύουσας, που δημιουργήθηκε από τον τσάρο Μεγάλο Πέτρο το 1703. Το 1712 η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη. Η εκλογή μιας πρωτεύουσας τόσο μακρινής σε σχέση με τις κεντρικές περιοχές της αυτοκρατορίας ήταν μια έκπληξη, αλλά ο τσάρος σκόπευε να την καταστήσει πύλη προς τη Δύση και γι' αυτό είχε διαλέξει αυτό το λεγόμενο «παράθυρο στη Βαλτική». Οι κατοικίες οικοδομήθηκαν σε περισσότερα από εκατό νησιά και η πόλη από την αρχή απέκτησε μνημειώδη και μεγαλοπρεπή όψη με κανονικό σχέδιο, μεγάλες λεωφόρους και απέραντες πλατείες. Το 1914 πήρε την ονομασία Πέτρογκραντ, που τη διατήρησε έως το 1924, οπότε μετονομάστηκε σε Λένινγκραντ, προς τιμήν του Λένιν. Μετά την πτώση της τσαρικής αυτοκρατορίας το 1918, η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στη Μόσχα και το 1991 ξαναπήρε τη σημερινή της ονομασία. Από το ένδοξο παρελθόν της η πόλη διατηρεί θαυμάσια μνημεία σε ρυθμούς μπαρόκ, ροκοκό και νεοκλασικό: είναι η πιο Ευρωπαϊκή πόλη της Ρωσίας. Η πόλη της διανόησης, της προόδου, του πολιτισμού, της τέχνης. Ένα "ανοιχτό μουσείο" στις ακτές της Βαλτικής.Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ξενάγησης θα δούμε μεταξύ άλλων την εκπληκτική Εκκλησία της Αναστάσεως, που μοιάζει σαν βγαλμένη από ρωσικό παραμύθι, το Ινστιτούτο Σμόλυν, απ΄ όπου ο Λένιν διηύθυνε τις επιχειρήσεις της λαϊκής εξέγερσης, τον Μπρούτζινο Καβαλάρη που απεικονίζει τον ιδρυτή της πόλης Μεγάλο Πέτρο, τη Λεωφόρο Nevsky Prospekt, το Champs Elysees της Αγίας Πετρούπολης, στην οποία βρίσκονται παλάτια, εκκλησίες, πάρκα, θέατρα σε μια ευθεία 4 χιλιομέτρων, τον Καθεδρικό Ναό Καζάν, το άγαλμα του τσάρου Νικόλαου Α΄ και το Δημαρχείο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαακίου (1818-1848), ένα νεοκλασικό δείγμα αυτοκρατορικού μεγαλείου. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα θολωτά κτίρια στον κόσμο και από τα πιο εντυπωσιακά της πόλης, σχέδιο του Γάλλου αρχιτέκτονα Ωγκύστ Μονφεράν, διακοσμημένο με 400 αγάλματα, 300 ανάγλυφες παραστάσεις, 152 ζωγραφικούς πίνακες και 62 μωσαϊκά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Αγία Πετρούπολη (Ερμιτάζ – Κρουζιέρα στον ποταμό Νέβα)

Σήμερα θα επισκεφθούμε τα χειμερινά ανάκτορα των τσάρων, όπου στεγάζεται το μουσείο Ερμιτάζ, ένα από τα πλουσιότερα μουσεία του κόσμου με 2.700.000 εκθέματα και το τρίτο σε μέγεθος στον κόσμο μετά το Λούβρο και την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου. Άρχισε να λειτουργεί το 1764 επί Μεγάλης Αικατερίνης και περιλαμβάνει έργα των Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μικελάντζελο, Ραφαήλ, Ρενουάρ, Τιτσιάνο, Ρέμπραντ, Βαν Γκογκ, Ματίς, Γκωγκέν, γλυπτά του Ροντέν και αμέτρητα έπιπλα και σκεύη.

Ακολουθεί κρουαζιέρα στον ποταμό Νέβα. Θα δούμε μία άλλη όψη της πόλης. Θα πλεύσουμε ανάμεσα σε νησιά που χωρίζονται με φυσικά και τεχνητά κανάλια, που ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες και δικαιώνουν το όνομα της πόλης: Βενετία του Βορρά.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Αγία Πετρούπολη (Παλάτι Αικατερίνης/Τσάρσκογιε Σελό, Κάστρο Πέτρου και Παύλου)

Πρωινή αναχώρηση για το Τσάρσκογιε Σελό, το σύμπλεγμα εξοχικών παλατιών και πάρκων που αποτέλεσε εξοχική κατοικία Ρώσων αυτοκρατόρων και οικοδομήθηκε σε δύο αιώνες από τους φημισμένους αρχιτέκτονες Rastrelli, Cameron και Stasov . Εκεί θα επισκεφθούμε το περίφημο παλάτι της Αικατερίνης όπου βρισκόταν και το θρυλικό κεχριμπαρένιο δωμάτιο (Amber Room – ιδιωτική αίθουσα διαλογισμού αλλά και συνάντησης με οικείους της Αικατερίνης καθώς και αίθουσα τροπαίων του Αλέξανδρου ΙΙ). Η εκπληκτική αυτή αίθουσα αποσυναρμολογήθηκε από τους Ναζί για να το μεταφερθεί ως ένα ακόμα λάφυρο στην Γερμανία όπου επανασυναρμολογήθηκε στο κάστρο Königsberg. Πιθανολογείται ότι καταστράφηκε κατά τους βομβαρδισμούς από τους Σοβιετικούς στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αν και οι κυνηγοί θησαυρών συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να το αναζητούν. Το 1979 η Σοβιετική κυβέρνηση ξεκίνησε την ανακατασκευή του βασιζόμενη στα πρωτότυπα σχέδια και φωτογραφίες. Χρειάστηκαν 24 χρόνια για να ολοκληρωθεί το έργο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το νησάκι του Νέβα, με το φρούριο του «Πέτρου και Παύλου», στο εσωτερικό του οποίου βρίσκεται ο ομώνυμος ναός με το κοιμητήριο των Τσάρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Αγία Πετρούπολη – Μόσχα

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα κάνουμε check out και θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο προκειμένου να πάρουμε την πτήση για την πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη με έναν περίπατο στη Στάρυ Αρμπάτ, με καταστήματα παραδοσιακών ρωσικών προϊόντων (σαμοβάρια, σερβίτσια, κεντήματα, δίσκοι, εσάρπες, αντικείμενα από γυαλί κλπ.). Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μόσχα (Κρεμλίνο)

Θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση από το το Κρεμλίνο, το σύμβολο της Μόσχας και ολόκληρης της Ρωσίας, που αποτελούσε κατοικία των Ρώσων τσάρων και πατριαρχών. Ονομάστηκε έτσι από τη λέξη Κρεμλ, που σημαίνει φρούριο. Το Κρεμλίνο υπήρξε το διοικητικό, ιστορικό και εκκλησιαστικό κέντρο της Ρωσίας. Ήταν από παντού ορατό και πάντα απροσπέλαστο, αφού κάποτε ήταν αδύνατον να εισχωρήσει κανείς σ΄ αυτό. Χτισμένο στις όχθες του ποταμού Μόσκoβα, περιτριγυρισμένο από τείχη με πύργους και εκκλησίες μοναδικής αρχιτεκτονικής, προκαλεί δέος στον επισκέπτη. Κατά την περιήγησή μας στο Κρεμλίνο θα δούμε μεταξύ άλλων το καμπαναριό του Ιβάν του Τρομερού και το Μέγαρο των Συνεδρίων και φυσικά θα θαυμάσουμε τις περίφημες εκκλησίες του 15ου αι.Θα συνεχίσουμε με μία πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε μεταξύ άλλων το ιστορικό της κέντρο, την Κόκκινη Πλατεία (Κράσναγια), που πήρε το όνομά της από το χρώμα των τειχών του Κρεμλίνου, τον περίφημο Καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου (εξωτερικά) με τους εννέα τρούλους, αφιερωμένους στις μεγάλες γιορτές της ορθοδοξίας, που κτίστηκε από τον τσάρο Ιβάν τον Τρομερό για τη νίκη του στην πρωτεύουσα των Τατάρων Καζάν, το μαυσωλείο του Λένιν (εξωτερικά), το συγκρότημα εμπορικών καταστημάτων ΓΚΟΥΜ, που κατασκευάστηκε τον 19ο αι. για να στεγάσει 1000 καταστήματα και έχει πλούσια εσωτερική διακόσμηση, το κτίριο του Κρατικού Ιστορικού Μουσείου, το θέατρο Μπολσόι, το πανεπιστήμιο Λομονόσωφ κ.ά. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Μόσχα – Ζαγκόρσκ – Μόσχα (Μουσείο Κοσμοναυτών)

Πρωινή αναχώρηση για την ιστορική πόλη Ζαγκόρσκ, που απέχει 71 χλμ. από τη Μόσχα και θεωρείται το «Βατικανό της Ρωσίας». Μια παραμυθένια πολιτεία του 14ου αι. με εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό ρυθμό, που αναπαριστά όλη την εξέλιξη της ρωσικής αρχιτεκτονικής μέχρι τον 19ο αι. Θα επισκεφθούμε το εν ενεργεία μοναστήρι της Λαύρας, που είναι κέντρο της Ρώσικης Ορθόδοξης εκκλησίας και κατοικία του πατριάρχη της Ρωσίας. Επιστροφή στην Μόσχα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο Μνήμης της Αστροναυτικής, επίσης γνωστό ως το Μουσείο Μνήμης της Κοσμοναυτικής ή Μουσείο Μνήμης της Εξερεύνησης του Διαστήματος. Είναι ένα μοναδικό στο είδος του μουσείο, αφιερωμένο στην εξερεύνηση του διαστήματος. Βρίσκεται στο υπόγειο του μουσείου "Μνημείο για τους κατακτητές του Διαστήματος". Το Μουσείο εγκαινιάστηκε στις 10/04/1981 για την 20η επέτειο της πτήσης στο διάστημα του Y. Gagarin και εξηγεί την ιστορία της εξερεύνησης του διαστήματος. Εκθέματα του μουσείου είναι ο πύραυλος και ο διαστημικός εξοπλισμός, προσωπικά αντικείμενα των αστροναυτών και των μηχανικών, αρχειακά έγγραφα, καθώς και μια ευρεία ποικιλία αντικειμένων σχετικών με την ιστορία της πτήσης, την αστρονομία, την εξερεύνηση του διαστήματος, τη διαστημική τεχνολογία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Μόσχα (Μουσείο Μποροντίνο – Βόλτα με το μετρό)

Θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση από το μουσείο Μποροντίνο. Στις αρχές του 20ού αι. η Ρωσία, στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την περίφημη μάχη του Μποροντίνο, ανέθεσε στον Ρώσο ζωγράφο Franz Alekseyevich Roubaud (ο οποίος εργαζόταν στην Αυτοκρατορική Ακαδημία Τεχνών της Αγίας Πετρούπολης), να δημιουργήσει έναν πανοραμικό πίνακα με τα γεγονότα που συνέβησαν το 1812 - τη μάχη που έγινε στο Μποροντίνο, ένα χωριό 130 km δυτικά της Μόσχας, ανάμεσα στον ρωσικό στρατό υπό την αρχηγία του Michail Kutuzov και τον στρατό του Ναπολέοντα. Οι απώλειες ήταν τραγικές: 35.000 Ρώσοι και 45.000 Γάλλοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους. Η μάχη του Μποροντίνο σήμανε την αρχή του τέλους για τον Ναπολέοντα, ο οποίος ενώ θεώρησε ότι ήταν ο νικητής, σύντομα υποχώρησε άτακτα. Ο πανοραμικός πίνακας εγκαινιάστηκε στις 29/08/1912 και είναι το κύριο έκθεμα του μουσείου. Έχει μήκος 115 m, ύψος 15 m και απεικονίζει την πιο αποφασιστική στιγμή της μάχης, στις 12:30΄ το μεσημέρι της 7ης Σεπτεμβρίου, με έναν μοναδικό τρόπο που φαίνεται τρισδιάστατος. Τοποθετήθηκε σε αυτό το μουσείο το 1962. Η έκθεση του μουσείου επίσης καταγράφει την προέλαση και υποχώρηση των στρατευμάτων του Ναπολέοντα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυθεντικές στρατιωτικές στολές, όπλα, λάβαρα και νομίσματα. Κατά την επιστροφή μας, θα επιβιβαστούμε στο φημισμένο μετρό της Μόσχας, ένα αληθινό μνημείο τέχνης. Κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1930 (επί Στάλιν) και λειτούργησε το 1935. Έχει 144 σταθμούς, πολλοί από τους οποίους θεωρούνται υψίστης αισθητικής, διακοσμημένοι με πολύχρωμα μάρμαρα, τοιχογραφίες, μωσαϊκά, γλυπτά, υαλουργήματα, πολυέλαιους κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το μουσείο Μποριντινό τελεί υπό ανακαίνιση. Αν δεν έχει ανοίξει μέχρι την επίσκεψη μας θα αντικατασταθεί από την Κρατική Πινακοθήκη Τρετιακόφ που θεωρείται και η σπουδαιότερη σε όλη την χώρα. Ιδρύθηκε από τον Ρώσο βιομήχανο Πάβελ Μιχάηλοβιτς Τρετιακόφ το 1856 όταν ξεκίνησε τη συλλογή του αρχικά με σπουδαίους πίνακες ζωγραφικής καθώς και ρωσικά γλυπτά του 19ου αιώνα τα οποία όμως είχε συγκεντρώσει ο αδελφός του Σεργκέι Τρετιακόφ. Όλη η συλλογή αυτή δωρήθηκε στη πόλη της Μόσχας το 1892. Το κτίριο όπου στεγάσθηκε η υπέροχη αυτή συλλογή ολοκληρώθηκε το 1904, δίπλα από το Κρεμλίνο, όπου και εθνικοποιήθηκε το 1918. Η Πινακοθήκη Τρετιακόφ που περιλαμβάνει περισσότερα από 130.000 εκθέματα, προσφέρει στον επισκέπτη της την ιστορία της ρωσικής τέχνης από τον 11ο αιώνα μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

8η ημέρα: Μόσχα – Πτήση επιστροφής

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στη ρωσική πρωτεύουσα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο της Μόσχας όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

 

 Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΤΙΜΕΣ

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 799 € 420 €
  Twin Room 799 € 420 €
  Triple Room 799 € 420 €
  Single Room 1149 € 420 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Ξενοδοχεία 4*sup.
  • Ημιδιατροφή μέσα στα ξενοδοχεία
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και αξιοθέατα όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Ξενάγηση στο μουσείο Ερμιτάζ και είσοδος
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Νέβα (καιρού επιτρέποντος)
  • Είσοδος και ξενάγηση στον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαακίου
  • Ξενάγηση στο Κρεμλίνο & τους 3 Καθεδρικούς Ναούς και είσοδος
  • Περίπατος στον διάσημο πεζόδρομο Στάρυ Αρμπάτ.
  • Επίσκεψη στο παλάτι της Αικατερίνης.
  • Επίσκεψη στο μουσείο Μποροντινό και είσοδος (σε περίπτωση που το μουσείο παραμένει κλειστό, προβλέπεται επίσκεψη στην Πινακοθήκη Τρετιακόφ, με είσοδο).
  • Επίσκεψη Μουσείο Κοσμοναυτών και είσοδος
  • Επίσκεψη στην ιστορική πόλη Ζαγκόρσκ, το "Βατικανό της Ρωσίας"
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός και τοπικοί ξεναγοί και όχι μόνο τοπικοί ελληνόφωνοι ξεναγοί-συνοδοί. Σε κάποιες αναχωρήσεις ο αρχηγός μπορεί να σας περιμένει στην Ρωσία
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  •  Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, BIZA, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 490 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ VISA

Για την έκδοση βίζας για τη Ρωσία ισχύουν νέοι κανόνες και διαδικασία ως εξής:

  • Το διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Μία έγχρωμη φωτογραφία σε λευκό φόντο 3 ½ Χ 4 ½ cm (μικρό κεφάλι, από τους ώμους  και  πάνω και το πρόσωπο να καταλαμβάνει το 80%. Χωρίς γυαλιά ακόμη και εάν στη φωτογραφία του διαβατηρίου φοράει γυαλιά. Όχι φωτογραφία διαβατηρίου).
  • Η διεύθυνση κατοικίας του ενδιαφερόμενου, το τηλέφωνο και η διεύθυνση εργασίας του (αν εργάζεται) και που εργάζεται (εταιρεία ή υπηρεσία).
  • Η βίζα εκδίδεται σε 15 εργάσιμες ημέρες. Για επείγουσα έκδοση υπάρχει επιβάρυνση 65 € και απαιτούνται 7 εργάσιμες μέρες.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ LUFTHANSA AUSTRIAN ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

26/04/2021

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

05:55

07:55

OS 611

26/04/2021

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

09:15

13:30

LH 2529

03/05/2021

ΜΟΣΧΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:15

18:25

LH 1756

03/05/2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

19:05

  22:30

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

OS 804

28/04/2021

ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ

05:55

07:55

OS 611

28/04/2021

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

09:15

13:30

LH 2529

05/05/2021

ΜΟΣΧΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

16:15

18:25

LH 1756

05/05/2021

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ

19:05

  22:30