Skip to main content

Απόκριες 11/03/2016 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ! ΑΠΟ 495,00

Aναχώρηση 11/03 

5 ημέρες / 4 νύχτες

1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ)

Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγησή μας στη Βαρκελώνη. Μεταξύ άλλων, θα δούμε το μνημείο του Κολόμβου στο λιμάνι, την Μπαρτσελονέτα. Στη συνέχεια, ανεβαίνουμε στο λόφο Μονζουίκ απ’ όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης. Ακολουθούν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 1992, ο νέος Καθεδρικός Ναός του Γκαουντί, η Sagrada Familia, το σημείο κατατεθέν της Καταλανικής πρωτεύουσας, καθώς και τα περίφημα Casa Batllo και Casa Mila. Η περιήγησή μας θα τελειώσει στην Γοτθική συνοικία όπου θα δούμε την  Plaza Real, το Δημαρχείο και άλλα αξιοθέατα της περιοχής.

3η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και ημέρες ελεύθερες γιανα ξεκουραστείτε, και να κάνετε τις βόλτες και τις αγορές σας στην πόλη. Σας  προτείνουμε να περιπλανηθείτε στο κέντρο της Βαρκελώνης, στην πασίγνωστη Λεωφόρο Rampla, όπου θα έχετε  τη δυνατότητα για καφέ και αγορές σουβενίρ.

4η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΙΡΟΝΑ & ΦΙΓΚΕΡΕΣ  
Πρωινό. Σας προτείνουμε μία προαιρετική εκδρομή στο Φιγκέρες και τη Χιρόνα (έξοδα ατομικά). Αναχώρηση για την ιστορική πόλη της Χιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο - θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου. Θαυμάστε τη γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε, μεταξύ άλλων, το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Επιστροφή στην Βαρκελώνη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης για την πτήση της επιστροφής.  Άφιξη στην πόλη μας γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 ημέρες

11-15/03

Ξενοδοχείο

Τιμή κατ΄άτομο σε δίκλινο

Επιβάρυνση Μονόκλινου

Παιδική τιμή

ΗΕSPERIA PRESIDENTE / CRISTAL ήπαρόμοιο 4*

495

160

495

 

Στην τιμή  περιλαμβάνονται:Ÿ

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου με απευθείας πτήσεις της VuelingAirlines  Ÿ Τέσσερις  (4) διανυκτερεύσεις με πρόγευμα σε ξενοδοχείο 4* ŸΜεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο Ÿ Περιήγηση πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό Ÿ Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: Ÿ

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (περίπου 140€) - Το τελικό ποσό των φόρων οριστικοποιείται και χρεώνεται με την έκδοση των εισιτηρίων Ÿ Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα παραπάνω περιλαμβανόμενα

Σημειώσεις: Η σειρά των εκδρομών και των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει.   

ΠΤΗΣΕΙΣ με Vueling

Αθήνα – Βαρκελώνη, VY 8101, 16.55-18.55

 Βαρκελώνη – Αθήνα, VY 8100, 12.00-15.50