Skip to main content

Διακοπές στη Βαρκελώνη - Costa Brava 50+ Οκτώβριος

Διακοπές στη Βαρκελώνη - Costa Brava
8 & 15 ημέρες
Σεπτέμβριος - Οκτώβριος

Κόστος κατ΄ άτομο Διάρκεια 2κλινο / 3κλινο 1/κλινο
Σεπτέμβριος: 16, 17, 20, 21
Οκτώβριος: 2, 3, 5, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 16, 17, 19, 22, 23
8 ημέρες 545€ +140€
15 ημέρες 725€ +270€


Περιλαμβάνονται
• Αεροπορικά εισιτήρια απευθείας πτήσης με την Vueling / Aegean
Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμου
• Μεταφορές Αεροδρόμιο - Ξενοδοχείο - Αεροδρόμιο.
• 7 /14 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κόστα Μπράβα (H TOP AMAIKA HOTEL,CALELLA PALACE ή παρόμοιο).
• Πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της διαμονής (περιλαμβάνεται κανάτα με νερό και 1 ποτήρι κρασί).
• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
• Συνοδός - Αρχηγός
• Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται
• Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων (όπου δεν αναφέρεται)
• Φόρος Καταλονίας πληρωτέος από τον πελάτη στο ξενοδοχείο
• Προαιρετικές εκδρομές
• Ποτά - αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
• Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις:
• H τιμή του πακέτου έχει κοστολογηθεί βάσει οικονομικού ναύλου αεροπορικών εισιτηρίων. Σε περίπτωση εξαντλήσεων αυτών το θέσεων, υπάρχει επιβάρυνση στο πακέτο / το άτομο.
• Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.
• Σε περίπτωση απουσίας σας από το ξενοδοχείο τα γεύματα δεν αναπληρώνονται, ούτε αντικαθίστανται. Στις οργανωμένες εκδρομές μπορείτε να πάρετε μαζί σας σνακ σε πακέτο.
• Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 4 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Πτήσεις με Aegean 7, 9, 16, 23/10
Αθήνα - Βαρκελώνη 08:45 - 11:00
Βαρκελώνη - Αθήνα 11:50 - 15:45

Πτήσεις με Vueling 16,17,20,21 /9 & 2,3,5,8,10,12,15,17,19,22
Αθήνα - Βαρκελώνη 16:15 - 18:20
Βαρκελώνη - Αθήνα 11:45 - 15:35

Προαιρετικές εκδρομές:
ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΙΓΚΕΡΕΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΤΑΛΙ (50€)
Επίσκεψη το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο – θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Πέτρου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε εκτός των άλλων το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. .( περιλαμβάνει και το εισιτήριο)

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (40 €)
Μεταφορά στη Βαρκελώνη και ξεκινάμε την περιήγησή μας από το Ισπανικό χωριό με τα γραφικά σοκάκια, που δημιουργήθηκε για τη Διεθνή Έκθεση του 1929. Στο Ισπανικό χωριό θα θαυμάσετε όλες τις γειτονιές των Ισπανικών πόλεων μαζεμένες. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το εργαστήρι φυσητών γυαλιών. Θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για καφέ και να ψωνίσετε διάφορα σουβενίρ. Εν συνεχεία θα μεταφερθούμε στο Parc de la Ciutadella, το πιο κεντρικό πάρκο της Βαρκελώνης, που περιλαμβάνει ζωολογικό κήπο, μια λίμνη και πολλά μουσεία. Θα καταλήξουμε στη Γοτθική συνοικία, όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια, στον Καθεδρικό Ναό, στο κυβερνείο της Καταλονίας και στο πρώην παλάτι της βασίλισσας Ισαβέλλας και κατόπιν θα έχετε χρόνο για βόλτα στην περίφημη Ράμπλας. Στη συνέχεια θα δούμε τη Barceloneta, την παλιά παραλία της Βαρκελώνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ TOSSA DEL MAR & ΒΡΑΔΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ (35€ & 40€)
Θαυμάστε το μεσαιωνικό της κάστρο Villa Vella με τους τρεις πύργους, την χρυσαφένια αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, τις ψαροκαλύβες και τα εξαίρετα καλοδιατηρημένα κτίρια. Θα πραγματοποιήσουμε βόλτα με το καραβάκι κατά μήκος της Κόστα Μπράβα από την περιοχή της Lloret del Mar έως και την Tossa del Mar. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στο Medieval Castle, όπου θα παρακολουθήσετε μονομαχίες ιπποτών και show φλαμένκο με φαγητό και ποτό.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΜΟΝΤΣΕΡΑΤ (40€)
Μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα απολαύσετε τη θέα του Όρους MΜοντσεράτ & θα επισκεφθείτε το μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών. Η ιστορία του μοναστηριού ξεκινάει από το 880 μΧ., όπου σε ένα σπήλαιο βρέθηκε το ξύλινο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας, Λα Μορενέτα (η μελαχρινούλα) είναι για την Ισπανία ότι η Παναγιά της Τήνου για τους Έλληνες. Θαυμάστε τον Καθεδρικό Ναό, δώστε προσοχή στις ατέλειωτες εικόνες – αγάλματα, όπου φέρουν ελληνικά ονόματα και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από υψόμετρο 1100 μ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΥΡΙΑ ΜΠΡΑΒΑ (45€)
Εκδρομή στη Βενετία της Καταλονίας, την Empuria Brava όπου 77 κανάλια διασχίζουν αυτό το μαγικό χωριό. Οι πιο διάσημες βίλλες και τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία συνωστίζονται σε μια από τις μεγαλύτερες μαρίνες του κόσμου, δίπλα από την αρχαία ελληνική αποικία. Αποτελεί ένα επίτευγμα τεχνολογίας που από το 1964 μετέτρεψε την περιοχή σε ένα παράδεισο καναλιών 30χλμ. Θα πραγματοποιήσουμε βόλτα το καραβάκι διαμέσων των καναλιών και θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ (45€)
Το απόγευμα σας προτείνουμε εκδρομή στο ενυδρείο της Βαρκελώνης και ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο (περιλαμβάνει και το εισιτήριο)