Skip to main content

Μαγιόρκα (Ίμπιζα- Μενόρκα) |Απρίλιος - Ιούνιος 2021 απο 849,00

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ  Αναχωρήσεις 27/4, 26/5, 23/6
Κλείστε εως 15/10/20 και κερδιστε 5% εκπτωση*! - Κρατηση χωρις Προκαταβολη!
Προγραμματίστε ανέμελα* - Διπλανη θέση κενή και άλλες παροχές με πρωτόκολλο ασφαλείας!

 

Κάντε ξένοιαστες διακοπές στον τουριστικό παράδεισο αλλά επίσης γνωρίστε με καθημερινές ξεναγήσεις, το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων και της Ισπανίας και το έβδομο στην Μεσόγειο. Με κόστος πακέτου χαμηλότερο ακόμα και από αντίστοιχη διαμονή σε Ελληνικό νησί, οι διακοπές στην Μαγιόρκα με εμας είναι ένα πραγματικό όνειρο!

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Το μόνο με Έλληνα αρχηγό που θα είναι συνεχώς μαζί σας.
  • Είσοδος στη Σπηλιά του Δράκου.
  • Εκδρομή στη Βαλλντεμόσα και το Σόλιερ, στη Μαγιόρκα.
  • Επίσκεψη σε εργοστάσιο μαργαριταριών.
  • Πρόγραμμα που συνδυάζει χαλάρωση και ξενάγηση.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το μεγαλύτερο νησί των Βαλεαρίδων και ένα από τα μεγαλύτερα της Μεσογείου, την Μαγιόρκα. Ένα νησί με διπλάσια έκταση από την Ρόδο, με τρομερή τουριστική ανάπτυξη που δέχεται τόσους τουρίστες όσους ολόκληρη η Ελλάδα!!!! Το όνομα Μαγιόρκα προέρχεται από το λατινικό insula maior - δηλαδή Μεγάλο Νησί. Χάρη στις μεγάλης έκτασης αμμώδεις παραλίες, τις δαντελωτές ακτές, τα γαλανά νερά της, τους καταπράσινους λόφους, το μεσογειακό της κλίμα και την καταλανική φιλοξενία, η Μαγιόρκα, μαζί με την Μενόρκα και την Ίμπιζα, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό. Άφιξη και σύντομη πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Σήμερα θα ανακαλύψουμε τις ομορφιές της πόλης, σε μια εμπεριστατωμένη ξενάγηση με τον αρχηγό μας. Θα δούμε τον υπέροχο καθεδρικό ναό, το Palaudel’Almudaina, το μέγαρο του δημαρχείου, θα περπατήσουμε στα σοκάκια με τον αρχηγό μας, θα περιηγηθούμε ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά των ευγενών, ενώ θα έρθουμε και στο κάστρο Μπελβέρ. Για το βράδυ, έχουμε προγραμματίσει ακόμα μία «μύηση» στη νυχτερινή ζωή της Πάλμα. Διανυκτέρευση.

Για το βράδυ, προτείνουμε βόλτες εκεί που χτυπά η καρδιά της νυχτερινής ζωής της Μαγιόρκα, με γραφικά υπαίθρια εστιατόρια, ευφάνταστα μπαράκια με θέα τη Μεσόγειο ή το κάστρο, αλλά και περατζάδες στα σοκάκια και λιμάνι που σφύζει από ζωή. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πάλμα ντε Μαγιόρκα – Μανακόρ – Πόρτο Κρίστο – Σπηλιά του Δράκου (είσοδος περιλαμβάνεται) – παραλία Αγκούλια – Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Για σήμερα έχουμε οργανώσει να πραγματοποιήσουμε τον γύρο του νησιού. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης θα γνωρίσετε διάφορα γραφικά χωριά της ενδοχώρας, αλλά και τις πανέμορφες παραλίες του, με επιλεγμένες στάσεις στο Μανακόρ, όπου θα επισκεφθείτε το φημισμένο εργοστάσιο μαργαριταριών, καθώς και στο ακρωτήριο Φορμεντόρ, από τον φάρο του οποίου θα θαυμάσετε μια υπέροχη θέα. Στη συνέχεια, περνώντας από το γραφικό λιμανάκι του Πόρτο Κρίστο, θα δείτε το περίφημο σπήλαιο του Δράκου με τους σταλακτίτες, τους σταλαγμίτες και μια από τις μεγαλύτερες υπόγειες λίμνες του κόσμου. Εκεί θα απολαύσετε και ένα μίνι κονσέρτο κλασσικής μουσικής από μουσικούς που παίζουν σε βαρκούλες μέσα στη λίμνη - μία πραγματικά μοναδική εμπειρία σε αυτό το υποβλητικό τοπίο. Συνεχίζουμε για την εξωτική παραλία Αγκούλια με τα τυρκουάζ νερά για να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Θα χρειαστεί να περπατήσουμε λίγο για να κατεβούμε στην παραλία, μια και το πούλμαν δεν μπορεί να κατέβει το στενό δρομάκι, ωστόσο αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο! Επιστροφή στην Πάλμα και ευκαιρία για μία ακόμα βραδιά να απολαύσουμε τη νυχτερινή ζωή της Πάλμα. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Πάλμα ντε Μαγιόρκα – Προαιρετική εκδρομή στην Ίμπιζα

Για τη σημερινή ημέρα σάς προτείνουμε δύο ξεχωριστές επιλογές. Μπορείτε να απολαύσετε μία ελεύθερη ημέρα στην Πάλμα, ώστε να την απολαύσετε στους δικούς σας ρυθμούς, ή να επιλέξετε μία προαιρετική εκδρομή στο γειτονικό νησί της Ίμπιζα, με τον αρχηγό μας.

Η Ιμπιζα (Εϊβίσσα, για τους ντόπιους) είναι νησί γνωστό για τα ξέφρενα πάρτυ του αλλά και τις ωραίες παραλίες του. Θα δούμε το γραφικό χωριουδάκι SantaEulalia, με το ιδιαίτερο χρώμα την παραλία του SanVicente και την πόλη SanAntonio, Τελευταίος σταθμός η DaltDeVila μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Επιστροφή πολύ αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη Μαγιόρκα. (κόστος προαιρετικής εκδρομής στην Ίμπιζα: €135. Περιλαμβάνεται η εκδρομή στην Ίμπιζα αλλά και χρόνος να την απολαύσετε μόνοι σας. Για συμμετοχή 20 ατόμων προβλέπεται ιδιωτικό πούλμαν – Για μικρότερη συμμετοχή, εκδρομή μαζί με άλλους τουρίστες)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

4η ημέρα: Πάλμα ντε Μαγιόρκα – Προαιρετική εκδρομή στη Μενόρκα

Όπως και την προηγούμενη ημέρα, έχετε σήμερα την επιλογή είτε ελεύθερης ημέρας στην Πάλμα, είτε μία προαιρετική εκδρομή στη Μενόρκα, με τον αρχηγό μας.

Η Μενόρκα είναι το πιο απομακρυσμένο νησί των Βαλεαρίδων από την ισπανική ενδοχώρα. Η Μενόρκα, ένα νησί που είναι πλούσιο σε προϊστορικά ερείπια, έχει χαρακτηριστεί τεράστιο υπαίθριο μουσείο. Τα περισσότερα μνημεία είναι έργα των «Ταλαγιότ», που έζησαν εδώ το 2.000-1.000 π.Χ. και πήραν το όνομά τους από τα ταλαγιότ, τεράστιους πέτρινους πύργους. Υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια και άλλα χτίσματα της Εποχής του Ορείχαλκου, διάσπαρτα σε όλο το νησί. Συνήθως είναι ανοιχτά στο κοινό, δωρεάν και προσφέρουν στους επισκέπτες μια εικόνα για τους αρχαίους κατοίκους (Κόστος προαιρετικής εκδρομής στη Μενόρκα: €95. Η εκδρομή στη Μενόρκα περιλαμβάνει μεταφορά στο βόρειο τμήμα της Μαγιόρκα, όπου θα πάρουμε το φέρυ για τη Μενόρκα, και η εκδρομή στη Μενόρκα)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.

5η ημέρα: Πάλμα ντε Μαγιόρκα – Βαλλντεμόσα – Σόλιερ – Πάλμα ντε Μαγιόρκα

Πρωινό και αναχώρηση για μια εκδρομή στην παραδοσιακή πολιτεία της ενδοχώρας, την Βαλλντεμόσα (Valldemossa). Εδώ θα επισκεφθούμε το μεσαιωνικό καστρομονάστηρο της Καρτούχα (Cartuja) όπου έζησε το 1838 ο Σοπέν με τη Γεωργία Σάνδη, ενώ θα απολαύσουμε και τη βόλτα μας στην πόλη. Συνεχίζουμε για την κωμόπολη Σόλιερ (Sóller), ένα όμορφο παραδοσιακό, μεσαιωνικό χωριό (χωριό για τα ισπανικά δεδομένα) με ιδιαίτερο χρώμα. Η κεντρική του πλατεία, με το συντριβάνι και τις γραμμές από όπου ακόμη περνάει το τοπικό τραμ (!), τα μεσαιωνικά καλντερίμια και ο εκπληκτικός ναός του Αγίου Βαρθολομαίου αξίζουν και με το παραπάνω την προσοχή μας. Αργότερα επιστρέφουμε στην Πάλμα, ενώ το βράδυ θα μυηθούμε ξανά στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

6η ημέρα: Πάλμα ντε Μαγιόρκα (ελεύθερη ημέρα)

Σήμερα η ημέρα σας είναι ελεύθερη για να επιλέξετε μια από τις υπέροχες παραλίες της Μαγιόρκα για να κάνετε το μπάνιο σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε επίισης μια από τις γκαλερί τέχνης του νησιού ή ακόμα να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά οινοποιεία του νησιού και να απολαύσετε μια ημέρα γευσιγνωσίας οίνου.

7η ημέρα: Πάλμα ντε Μαγιόρκα – Πτήση επιστροφής

Ακόμα ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του, με τη μετάβασή μας στο αεροδρόμιο της Πάλμα και την επιβίβασή μας στην πτήση επιστροφής.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 μέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση 

 

ΤΙΜΕΣ

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 849 € 290 €
  Twin Room 849 € 290 €
  Triple Room 849 € 290 €
  Single Room 1279 € 290 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*στηνΠάλμα ντε Μαγιόρκα.
  • Αρχηγός-συνοδόςτουγραφείουμας.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Πάλμα.
  • Εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων:€ 290
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα