Skip to main content

Μαδρίτη – Τολέδο - Σεγκόβια - Άβιλα | Νοέμβριος 2022 απο 429

12/11, 26/11 με Aegean

  • Απευθείας πτήσεις της Aegean.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*.
  • Δύο ξεναγήσεις στη Μαδρίτη, εκ των οποίων η μία πεζή.
  • Επίσκεψη στο Μουσείο Πράδο. Περιλαμβάνεται τοπικός ξεναγός (και η ξενάγηση γίνεται με ακουστικά). Έχουμε ρυθμίσει την ώρα επίσκεψής σας ώστε να αποφύγουμε την αναμονή σε ατελείωτες ουρές (η τιμή εισόδου δεν περιλαμβάνεται).
  • Ολοήμερη εκδρομή στο μαγευτικό Τολέδο.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός, γνώστης της Ισπανικής Ιστορίας και κουλτούρας  που θα είναι συνεχώς μαζί σας στη Μαδρίτη.
  • Το μόνο πρόγραμμα της αγοράς με Έλληνα αρχηγό από τη Αθήνα που θα είναι διαρκώς μαζί σας και όχι μόνο τοπικό ελληνόφωνο.
  • Επιπλέον τοπικός διπλωματούχος ξεναγός, όπου είναι απαραίτητο, επιπλέον του Έλληνα αρχηγού.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά έκδοσης 
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων, των ξενοδοχείων και τα check points, καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ (ΠΤΗΣΗ, ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, τη Μαδρίτη, μία από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση στην εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας που θα μας αποκαλύψει μερικά από τα μυστικά αυτής της μεγαλοπρεπούς πόλης. Θα περιηγηθούμε στις μεγάλες λεωφόρους και τις πλατείες με τα αγάλματα και τα μνημεία (Πλάθα Σιμπέλες, Πασέο ντελ Πράδο, Γκραν Βία, Πλάθα Μαγιόρ, και τα ανάκτορα Palcio Real. κ.ά.). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΡΑΔΟ, περιλαμβάνεται η ξενάγηση - ΠΕΖΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ)

Σήμερα θα επισκεφθούμε το Μουσείο Πράδο, σημαντικό μουσείο και μεγάλη πινακοθήκη της Ισπανίας (η είσοδος δεν περιλαμβάνεται), όπου θα δούμε εντυπωσιακές συλλογές διάσημων ζωγράφων (Βελάσκεθ, Ελ Γκρέκο, Γκόγια, Ριμπείρα, Μουρίλο, Τιτσιάνο, Ραφαήλ κ.α.) – ένα μοναδικό ταξίδι «στο χρόνο και στο χρώμα».

Στη συνέχεια της ημέρας έχουμε προγραμματίσει την περιπατητική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τα σοκάκια της, στην Πλάθα Μαγιόρ, στην Πλάθα ντ’ Εσπάνια κ.ά. Θα αναχωρήσουμε με τον αρχηγό μας για να Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το Παλάθιο Ρεάλ, το ανάκτορο των Βουρβόνων, παλαιά κατοικία της βασιλικής οικογένειας με τα 2.800 δωμάτια –ένα κολοσσιαίο νεοκλασικό κτίριο του 18ου αιώνα, όπου έζησε και δημιούργησε ο Γκόγια ως ζωγράφος του παλατιού–, στο οποίο θα θαυμάσουμε ορισμένους από τους εσωτερικούς του χώρους. Στο ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας σας, το απόγευμα, σας προτείνουμε να γνωρίσετε την «άλλη Μαδρίτη» (Στάδιο S. Bernabeu, Σταθμός Atocha, Μνημείο Debod, Πάρκο Ρετίρο κ.ά.) και φυσικά τα διάσημα καταστήματα και την πλούσια αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΤΟΛΕΔΟ – ΜΑΔΡΙΤΗ (ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωινή αναχώρηση για το μοναδικό Τολέδο, Πρωτεύουσα της επαρχίας του Τολέδου, είναι παράλληλα και μια αυτόνομη κοινότητα της Castilla - La Mancha με σπουδαία ιστορική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης και θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό της, ένα μοναδικό κτίσμα μεγάλων καλλιτεχνών και μίγμα πολλών αρχιτεκτονικών στυλ, καθώς επίσης και την Εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ». Επιστροφή στη Μαδρίτη. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα για ψώνια στην κομψότερη συνοικία της πόλης, το Μπάριο Ντε Σαλαμάνκα, ένα καφέ στην ατμοσφαιρική Πλάθα Ντε Οριέντε με θέα το παλάτι ή απλώς να περιπλανηθείτε στα στενά της παλιάς πόλης καταλήγοντας στην εντυπωσιακή Πλάθα Μαγιόρ για έναν καφέ. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΒΙΛΑ – ΣΕΓΚΟΒΙΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

Πρωινή αναχώρηση από τη Μαδρίτη για μία εκδρομή στις γειτονικές πόλεις Άβιλα και Σεγκόβια. Η ιστορική Άβιλα εντυπωσιάζει με την Παλιά πόλη που περικλείεται από στιβαρά τείχη, ενώ η Σεγκόβια με το Αλκάθαρ και το ρωμαϊκό υδραγωγείο είναι από τις πιο εντυπωσιακές πόλεις της Καστίλλης. Επιστροφή στη Μαδρίτη και διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης για την πτήση της επιστροφής μας.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/11/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 439€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 439 € 280 €
  Twin Room 439 € 280 €
  Triple Room 439 € 280 €
  Single Room 669 € 280 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/11/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 429€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 429 € 280 €
  Twin Room 429 € 280 €
  Triple Room 429 € 280 €
  Single Room 659 € 280 €

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Διανυκτερεύσεις το κεντρικό ξενοδοχείο (Gran Versailles 4* ή Mayorazgo 4*).
  • Τοπικοί φόροι στα ξενοδοχεία.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Ολοήμερη εκδρομή (7ώρη) στο Τολέδο.
  • Προσοχή: Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας συνοδός/αντιπρόσωπος, γνώστης της Ισπανικής κουλτούρας και Ιστορίας.
  • Ταξιδιωτικός οδηγός στα Ελληνικά.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, check points και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 230 €

  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα.

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 700

12/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

09:15

12:20

Α3 703

16/11/2022

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

16:40

21:10

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

Α3 700

26/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

09:15

12:20

Α3 703

30/11/2022

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

16:40

21:10