Skip to main content

ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Πάσχα & Πρωτομαγιά 2020 από 510,00

15, 16,17,20/04/20

27,28,29,30/04/20 

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ– ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο  και απογείωση για Ντουμπάι.

2η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ Νωρίς το πρωί άφιξη στο Ντουμπάι , μεταφορά στο ξενοδοχείο (checkin 14:00μμ) Το πρωινό σας είναι ελεύθερο για να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι ή για χαλάρωση. Για όσους θέλετε να χαλαρώσετε μπορείτε να πιείτε το κοκτέιλ σας και να κολυμπήσετε στην πισίνα του ξενοδοχείου και για εσάς που θέλετε κάτι συναρπαστικό , μην χάσετε την ευκαιρία, να επισκεφτείτε για να κολυμπήσετε καθώς και να βγείτε φωτογραφίες με τα πανέμορφα θαλάσσια θηλαστικά τα δελφίνια.(Για κρατήσεις θέσεων μην παραλείψετε να ενημερώσετε εγκαίρως το γραφείο ή τον αρχηγό μας). Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουΐνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς Τανούρα και χορό κοιλιάς . Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJ AL ARAB. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Palm Jumeirah το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το AtlantisthePalm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική MADINAT JUMEIRA η διαφημισμένη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων, όπου μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι Περνώντας από το παλάτι του Σείχη. Μεταφορά για να επισκεφθείτε το Dubai Mall για τις αγορές σας και να φωτογραφηθείτε στο Dubai Aquarium με το μεγαλύτερο παράθυρο, σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο SandTiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ.. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. (για κρατήσεις θέσεων μην παραλείψετε να ενημερώσετε εγκαίρως το γραφείο ή τον αρχηγό μας). Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της Μουσικής μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου BurjKhalifa. Μεταφορά στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση

4η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το Αμπού Ντάμπι, μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα, θα φτάσουμε στον Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάϊεντ και στην διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα δεξιά μας την περιοχή Dubai Marina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή Jebel Ali που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι Jebel Ali, το τεχνητό νησί του φοίνικα Jebel Ali και το καινούριο αεροδρόμιο AL MAKTOUM  (υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα περάσουμε από το μουσείο του Λούβρου .Σχεδιασμένο από τον διακεκριμένο αρχιτέκτονα Jean Nouvel, άνοιξε τις πόρτες του στα τέλη του 2017. Το μνημειώδες κτήριο περιέχει 23 γκαλερί με παγκόσμια έργα ζωγραφικής/ γλυπτικής, χειρόγραφα και άλλα αντικείμενα που χρονολογούνται από την αρχαιότητα μέχρι το σήμερα. Εξακόσια έργα έχουν επιλεγεί από τις τεράστιες αποθήκες του Λούβρου και από άλλα γαλλικά μουσεία. Στολίδι ο περίτεχνος φουτουριστικός θόλος διαμέτρου 180 μέτρων. Τα γεωμετρικά ανοίγματα στον θόλο δημιουργούν την αίσθηση πως το μουσείο λούζεται από μία βροχή φωτός. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάϊεντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάϊεντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και προέδρου της χώρας. Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων Emirates Palace που είναι κτισμένο με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους (πηγαίνουμε για καφέ κατόπιν διαθεσιμότητας) καταλήγουμε στο εμπορικό κέντρο του Άμπου Ντάμπι το Marina Mall (χρόνου επιτρέποντος ). Κατά το μεσημέρι αναχώρηση από το εμπορικό και θα καταλήξουμε για γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο στο Yas Island. Στο Yas Island εκτός από την πίστα της Φόρμουλα 1 βρίσκεται και το μεγαλύτερο πάρκο της Ferrari με το γρηγορότερο τραινάκι στον κόσμο, καθώς και το μουσείο της Ferrari. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

**Σημείωση:Προσοχή απαραίτητη για την είσοδό σας στο τζαμί είναι η σεμνή ενδυμασία, οι κυρίες να έχουν μαντήλι για να σκεπάσουν τα μαλλιά τους, να μην αφήνουν ακάλυπτα τα χέρια και πόδια τους και οι κύριοι να φορούν παντελόνι και όχι βερμούδα – σορτς & αμάνικο μπλουζάκι.

5η ΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ (προαιρετικό)

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ημέρα ελεύθερη για τα τελευταία ψώνια, προτείνουμε την ολοήμερη εκδρομή OUTLETMALL of DUBAI (όπου θα βρείτε τις καλύτερες μάρκες σε πολύ χαμηλές τιμές) και MALL OF EMIRATES όπου κι εκεί μπορείτε να χαθείτε στο πλήθος καταστημάτων και να κάνετε τις αγορές σας καθώς και να ζήσετε την εμπειρία του ski στο μοναδικό κλειστό χιονοδρομικό Κέντρο του κόσμου. Για όσους επιθυμούν  μπορούν να επισκεφτούν προαιρετικά το DUBAI FRAME, και να απολαύσετε την θέα στο παλιό και νέο Ντουμπάι από τον διάδρομο του με το γυάλινο πάτωμα .Το Ντουμπάι εγκαινίασε την τελευταία ατραξιόν του: Μια γιγάντια κορνίζα που πλαισιώνει τις δυο αντίθετες όψεις της πόλης, τα ιστορικά της κτίρια και τα σύγχρονα κτίρια, το παλιό και το σύγχρονο Ντουμπάι. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το La Mer που μόλις άνοιξε λιγότερο από δύο χρόνια και έχει γίνει ένα από τα hotspot στο Ντουμπάι το 2019. Η περιοχή  βρίσκεται στην περιοχή Τζουμέιρα. Είναι στην παραλία με πολλά καταστήματα, κομψά εστιατόρια και καφετέριες, τα πιο cool μπάνια, και φιλική και διασκεδαστική τέχνη του δρόμου και, φυσικά, η παραλία! Υπάρχουν τόσα πολλά εστιατόρια που σίγουρα θα βρείτε κάτι στα γούστα σας. Για να δείτε μερικά καταπληκτικά έργα τέχνης του δρόμου, περπατήστε κατά μήκος των σιδηροδρομικών καταστημάτων και να φέρει φωτογραφική μηχανή σας. Το βράδυ θα αποχαιρετήσουμε την πόλη του Ντουμπάι κάνοντας προαιρετικά  μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα  μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό όπου μπορείτε να απολαύσετε το νυχτερινό Ντουμπάι λουσμένο στα φώτα. Διανυκτέρευση.

6η & 07 ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΑΪ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ –ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Πρωινό και  ημέρα ελεύθερη   για τις τελευταίες  βόλτες στο Ντουμπάι . Αναχώρηση  από το ξενοδοχείο  για το αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη  πλουσιότεροι και χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας  . ( Το 6ήμερο πρόγραμμα επιστροφή την 6η ημέρα).

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια (25-30 Κιλά Αποσκευές + 8 Κιλά χειραποσκευή Emirates Airlines + Turkish Airlines—20 Κιλά +8 Χειραποσκευή για την GULF AIR)
  • Διαμονή με πλούσιο πρωινό μπουφέ
  • Μεταφορές
  • Ολοήμερες Ξεναγήσεις με γεύματα σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Νερό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης
  • Είσοδοι σε μουσεία κατά την ξενάγηση του Ντουμπάι
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Ενημερωτικά έντυπα                                                                           
  • Έμπειροι Έλληνες Πιστοποιημένοι διπλωματούχοι ξεναγοί
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης.
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!

 Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων & φιλοδωρήματα ………375 €
  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Προσωπικά έξοδα

ΕΚΠΤΩΣΗ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 10/03/20

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΣΧΑ 2020

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

GULF AIR

TURKISH
από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

EMIRATES

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ

ΚΛΙΝΟΥ

ΤΙΜΗ

Α/Α ΔΙΚΛΙΝΟ 

ΤΙΜΗ

Α/Α ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ

Α/Α ΔΙΚΛΙΝΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/04/20

EMIRATES  & TURKISH

6 HMEΡΟ/ 4 ΝΥΧΤΕΣ  LUX

ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH

ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4

ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
& YAS ISLAND

+ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ

IBIS DEIRA  3* SUP

-

-

565

130

ALOFT CITY CENTER DEIRA  4* SUP.

/  HOLIDAY IN  FESTIVAL CITY

 -

-

595

155

CANAL CENTRAL HOTEL / RADISSON CANAL VIEW 5* DLX

 

-

-

665

220

HILTON AL HABTOOR HOTEL 5* DLX

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ‘LA PERLE’**

-

-

799

280

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

15, 16,17,20/04/20

7 HMEΡΟ/ 5 ΝΥΧΤΕΣ  LUX

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :15,17,20/04/20

***GULF AIR 6ΗΜΕΡΕΣ /5ΝΥΧΤΕΣ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH

ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4

ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
& YAS ISLAND

+ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ

IBIS DEIRA  3* SUP

545

590

640

160

ALOFT CITY CENTER DEIRA  4* SUP.

/   HOLIDAY IN  FESTIVAL CITY

585

630

680

195

CANAL CENTRAL HOTEL / RADISSON CANAL VIEW 5* DLX

 

665

710

760

275

HILTON AL HABTOOR HOTEL 5* DLX

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ‘LA PERLE’**

745

790

839

350

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27,28,29,30/04/20 

6 HMEΡΟ/ 4 ΝΥΧΤΕΣ  LUX

 

***GULF AIR 6ΗΜΕΡΕΣ /5ΝΥΧΤΕΣ

ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH

ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4

ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ
& YAS ISLAND

+ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ

IBIS DEIRA  3* SUP

510

535

540

100

ALOFT CITY CENTER DEIRA  4* SUP.

/  HOLIDAY IN  FESTIVAL CITY  

530

555

560

120

CANAL CENTRAL HOTEL / RADISSON CANAL VIEW 5* DLX

 

615

640

645

195

HILTON AL HABTOOR HOTEL 5* DLX

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ‘LA PERLE’**

655

680

685

235

 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (ηλικίες 2-11)

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΡΕΒΑΤΙ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ) - 100 ΕΥΡΩ  
  • ΠΑΙΔΙ 2 – 6 ετών σε Δίκλινο (με ΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ  2 ΓΟΝΕΙΣ)  -  ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ  ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ    740 ΕΥΡΩ
  • ΠΑΙΔΙ 6- 11,99 ετών σε Δωμάτιο (με ΜΟΙΡΑΖΟΜΕΝΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ  2 ΓΟΝΕΙΣ) -  ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ 830  ΕΥΡΩ
  • ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN FC 4*  ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 2 ΠΑΙΔΙΑ (κάτω των 12 ετών)

– ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ  ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ……870 ΕΥΡΩ  το κάθε παιδί

  • ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RADISSON CANAL VIEW 4*  ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 2 ΠΑΙΔΙΑ (κάτω των 12 ετών)

– ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ  ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ……955 ΕΥΡΩ  το κάθε παιδί

 

 

Πτήση

Δρομολόγιο

Αναχ

Άφιξη

Διάρκεια

EK104

ΑΘΗΝΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

2300

0445

4:45

EK103

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΑΘΗΝΑ

1620

2025

5:05

 

               

Πτήση

Δρομολόγιο

Αναχ

Άφιξη

Διάρκεια

GF 042

ΑΘΗΝΑ ΜΠΑΧΡΕΙΝ

1500

1925

4:25

GF 512

ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

2005

2235

1:30

GF 501

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΜΠΑΧΡΕΙΝ

0800

0815

1:15

GF 041

ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΑΘΗΝΑ

0940

1415

4:35

 

 

Πτήση

Δρομολόγιο

Αναχ

Άφιξη

Διάρκεια

TK1894

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

2130

2245

1:25

TK762

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΝΤΟΥΜΠΑΙ

0025

0550

4:25

TK761

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

0200

0535

4:35

TK1881

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

0720

0840

1:20

 

Σημειώσεις 

  • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ – Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής το γραφείο μας έχει το δικαίωμα για επιπλέον κόστος.
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
  • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ
  • Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
  • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα και φόρους αεροδρομίων . Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
  • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
  • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in.
  • H παραλαβή δωματίων γίνεται 14:00μμ με όλες τις αεροπορικές.
  • Επιπλέον Κόστος για το Early Check in κατά την άφιξη.

Για το Αναλυτικό πρόγραμμα Μπορείτε να ενημερωθείτε.   

  • ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ: ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
  • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων.
  • Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.
  • ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 1 KING SIZE BED + 1 EΞΤΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ
  • Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ
  • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ  ΤΗΣ  ΥΠΟΓΕΓΓΡΑΜΕΝΗΣ  ΣΥΜΒΑΣΗΣ.

 

****ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ FERRARI WORLD ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ KAT’ ATOMO …. 120 EYΡΩ . ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 6 ΑΤΟΜΩΝ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ.