Skip to main content

Ντουμπάι & Σαφάρι στην Έρημο Φεβρουάριο-Μάρτιο 2022! από 745€

(Άμπου Ντάμπι)

Με απ’ ευθείας πτήσεις της Emirates και δωρεάν εισιτήριο για την Διεθνή Έκθεση του Ντουμπάι ~ ΕΧPO DUBAI 2020!!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 11, 25 Φεβρουαρίου & 10,11,23,24 Μαρτίου 2022

6μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Ντουμπάι

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο JW MARRIOTT MARQUIS DUBAI 5* lux (www.marriott.com), το οποίο βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία, πολύ κοντά στο Dubai Mall και το Mall of the Emirates, δίπλα στο σταθμό Business Bay του Μετρό και ακριβώς δίπλα από την νέα επέκταση του Dubai Water Canal , ή στο ξενοδοχείο REVIER BUSINESS BAY DUBAI 4* (www.revierhotel.com). Διανυκτέρευση.  

2η μέρα: Ντουμπάι, Ξενάγηση

Πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαΐντ με τους 250 ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον ύψους 804 μέτρων Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι (το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο), καθώς και την Ντουμπάι Φρέιμ, την ψηλότερη "κορνίζα" στον κόσμο, την οποία συνθέτουν δύο πύργοι ύψους 150 μέτρων που συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα στην κορυφή τους. Η "κορνίζα" αυτή είναι διακοσμημένη με ένα χρυσό μοτίβο προς τιμήν της EXPO 2020. Με κατεύθυνση την περιοχή Μπαστακία, φθάνουμε στο Λαογραφικό Μουσείο της πόλης, το οποίο και επισκεπτόμαστε. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο κανάλι Ντουμπάι Κρικ, το οποίο διασχίζουμε με παραδοσιακές βάρκες για να περάσουμε απέναντι, στην περιοχή Μπουρ Ντουμπάι και να επισκεφθούμε τις περίφημες αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Μετά τη στάση για γεύμα, θα μεταβούμε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε το διάσημο ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ (Burj al Arab), που θυμίζει ιστιοφόρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος για βόλτα στο επιβλητικό Dubai Mall με το ενυδρείο του και τα σιντριβάνια με τα νερά που χορεύουν. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ντουμπάι, Σαφάρι στην έρημο με 4x4, Βεδουίνικη βραδιά

Πρωινό ελεύθερο για να χαρείτε τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ή για περαιτέρω εξερεύνηση του Ντουμπάι. Το απόγευμα μια όμορφη διαδρομή θα μας οδηγήσει έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση όλων των τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που μοιάζει σαν να κάνει κανείς σέρφινγκ στα κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο την έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες και σέρφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Ντουμπάι, Ελεύθερη μέρα, Προαιρετική εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι

Ελεύθερη μέρα στο Ντουμπάι για βόλτες και αγορές. Σας προτείνουμε επίσης (εφ΄ όσον οι συνθήκες το επιτρέπουν λόγω COVID) να λάβετε μέρος σε μία προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι (έξοδα ατομικά).

Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής

Πρωινή αναχώρηση για το Άμπου Ντάμπι. Πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι στο εντυπωσιακό μουσείο του Λούβρου, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2017. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης και βλέπουμε την κοσμοπολίτικη παραλία Μπλου Γουότερς. Έπειτα κατευθυνόμαστε προς το Emirates Palace (ένα ξενοδοχείο-παλάτι με αραβική αρχιτεκτονική) και το White Palace (τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογενείας), τα οποία θα θαυμάσουμε από την Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι (μπορείτε προαιρετικά να επισκεφθείτε το Emirates Palace - αφού δοκιμάσετε έναν μοναδικό καπουτσίνο με φύλλα χρυσού και να θαυμάσετε τους κεντρικούς χώρους, την καφετέρια και τους κήπους των ανακτόρων). Ακολουθεί στάση για γεύμα  και επίσκεψη στο μεγαλύτερο τζαμί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και το όγδοο μεγαλύτερο στον κόσμο, αφιερωμένο στον πολυαγαπημένο τους Σεΐχη Ζάιντ (ήταν ο πρώτος πρόεδρος της χώρας και είναι θαμμένος στην αριστερή του πλευρά). Ένας τέλειος συνδυασμός αραβικής και μαυριτανικής αρχιτεκτονικής, καταφέρνει να εντυπωσιάσει από μακριά με το μέγεθός του (αφού μπορεί να φιλοξενήσει 40.000 προσκυνητές), με το ολόλευκο μάρμαρο και τα σχέδια από πολύχρωμες πέτρες, με το μεγαλύτερο χαλί του κόσμου έκτασης 5.627 μέτρων και τους πολυελαίους του από τόνους κρυστάλλων Σβαρόφσκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Ντουμπάι, Ελεύθερη μέρα, ΕΧPO DUBAI 2020

Ημέρα για χαλάρωση στη θάλασσα ή για επισκέψεις πολυκαταστημάτων και του υπέροχου ξενοδοχειακού Αραβικού συγκροτήματος Μαντινάτ. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Wafi Μall - θαυμαστό για το παραδοσιακό του χρώμα, αφού χωρίζεται σε τμήματα διακοσμημένα με στοιχεία από την Αίγυπτο, το Μαρόκο, την Τυνησία και άλλες αραβικές χώρες. Προτείνουμε επίσης το Μall of the Emirates, αντιπροσωπευτικό δείγμα εμπορικού κέντρου τύπου Αμερικής, γνωστό για τη χιονοδρομική του πίστα - το Ski Dubai είναι το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο εσωτερικού χώρου στη Μέση Ανατολή. Για το απόγευμα σας προτείνουμε μία βόλτα στο σουκ Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ και να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια ή να δοκιμάσετε Sisha (ναργιλέ με γεύση μήλου) στον αμφιθεατρικό χώρο της μονάδας, καθώς επίσης και να περπατήσετε στην Ντουμπάι Μαρίνα. Διανυκτέρευση. Σας ενημερώνουμε ότιΕΧ Covidκαι καινοτομίας μέσα σε ένα από τα πιο πρωτοποριακά τοπία του κόσμου.  "Συνδέοντας μυαλά, Δημιουργώντας το Μέλλον" ~ ConnectingMindsCreatingtheFutureη αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός που έχει διοργανωθεί στον αραβικό κόσμο μέχρι σήμερα και στοχεύει στην σύσταση μιας παγκόσμιας πλατφόρμας για επενδύσεις, συμφωνίες και διεθνείς συνεργασίες. 

6η μέρα: Ντουμπάι - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Άφιξη αυθημερόν.

Σημειώσεις: •Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί κάτι •Στην προαιρετική εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι περιλαμβάνεται η είσοδος στο μουσείο του Λούβρου και το γεύμα •Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Αναχωρήσεις

6 μέρες

11, 25 Φεβρουαρίου

10,11,23,24 Μαρτίου

REVIER BUSINESS BAY

MARRIOTT MARQUIS

Τιμή κατ΄ άτομο

Δίκλινο

745

995

3ο άτομο έως 12 ετών

595

695

Μονόκλινο

945

1245

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων: + € 375 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ-ΑΘΗΝΑ με EMIRATES

 

Οι πτήσεις μας

 

1η μέρα

EK  210

ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ

17:55 - 23:35

 

6η μέρα

EK  209

ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΑΘΗΝΑ

10:50 - 15:00

  • Πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά 
  • Ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι
  • Σαφάρι στην έρημο με 4x4 και μπάρμπεκιου
  • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο
  • Συνοδός/αρχηγός του γραφείου μας ή τοπικός ελληνόφωνος συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται: •Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, ανάκτορα και λοιπά αξιοθέατα •Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, ποτά/αναψυκτικά κλπ. •Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ. •Ο δημοτικός φόρος πληρώνεται αποκλειστικά από τους πελάτες κατά την είσοδο στο ξενοδοχείο και είναι € 4 (ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4*) & € 5 (ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5*).

 

Ταξιδιωτικά έγγραφα: Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ