Skip to main content

Καλοκαίρι 2022 στο Ντουμπάι (Dubai) SPECIAL απο 525,00 ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

Αλλη μια καλη εκδρομή για Ντουμπαι - κλειστε απο τωρα που βγηκε (Μαιο) για τις καλυτερες τιμες!

  • SUMMER OFFER με WIZZ AIR   5 ημέρες LUX – από 555€ Τελική τιμή  
  • 6 Ημέρες Ντουμπάι LUX  Emirates Airlines/Etihad από 470€
  • 6 Ημέρες Ντουμπάι ‘ALL INCLUSIVE Excursions’ Emirates Airlines/Etihad από 710€
  • 8 Ημέρες Ντουμπάι ‘ALL INCLUSIVE Excursions’   Emirates Airlines/Etihad από 799€

δειτε ενα ενα τα προγραμματα με τις τιμες, ξεκινωντας με την Wizz, και μετα τις διασημες Emirates / Etihad

SUMMER OFFER με WIZZ AIR     

 5 ημέρες LUX – από 555€ Τελική τιμή          Αναχώρηση: Κάθε Τετάρτη

 

ΗΜΕΡΑ 1 - ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απογείωση για το ταξίδι  στο μαγευτικό Ντουμπάι (Dubai). Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 2 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA –  ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕ - ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ - ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος) – ΑQUARIUM

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη του Ντουμπάι με την μοναδική αρχιτεκτονική. Οι ερωτήσεις “Τι πρέπει να δω; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να ξέρω” δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκδρομής στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό) που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι (Al Fahidi st.), περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Μοναδικά Σούκ, Παζάρια με χίλιάδες χρώματα, αρώματα, αγορά υφασμάτων. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab.

Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

 ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ συνεχίζουμε την ξενάγηση…

Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa.

ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος) – ΑQUARIUM (προαιρετικά)

Για όσους επιθυμούν θα επισκεφτούμε  το ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και θα μάθουμε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων(Η είσοδος δεν περιλαμβάνεται). Αμέσως μετά ακολουθεί η επίσκεψη στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο Εκεί μπορείτε να φωτογραφηθείτε στο Dubai Aquarium το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. (Η είσοδος δεν περιλαμβάνεται).

 

HMΕΡΑ 3 - ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ - ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ- Sand Board Δωρεάν (Σκι με σανίδα στην έρημο).

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, έχουμε χρόνο ελεύθερο. Νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 4 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ – MALL OF EMIRATES (χιονοδρομικό) - (Μοναδική Εμπειρία με το MONORAIL Με θέα από ψηλά τον Φοίνικα!) - MONO RAIL - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω, ολοκληρώνοντας τη μέρα σας με το να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, την Κρουαζιέρα στην Μαρίνα.

Ξεκινάμε – με όσους το επιθυμούν- με την επίσκεψη μας στο MALL OF EMIRATES, όπου κι εκεί μπορείτε να χαθείτε στο πλήθος καταστημάτων και να κάνετε τις αγορές σας καθώς και να ζήσετε την εμπειρία του ski στο μοναδικό κλειστό χιονοδρομικό Κέντρο του κόσμου. Πάρα πολλά καταστήματα, κομψά εστιατόρια και καφετέριες. Υπάρχουν τόσα πολλά εστιατόρια που σίγουρα θα βρείτε κάτι στα γούστα σας. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει μια μαγευτική διαδρομή με το Monorail (Το Monorail είναι πολύ αργό αλλά έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την διαδρομή και να δείς τα καλύτερα από ψηλά!) Μαγευτική διαδρομή  θα φτάσουμε στην κορυφή του φοίνικα με θέα τον αραβικό κόλπο και το ATLANTIS THE PALM. Φωτογραφίες έξω στο ATLANTIS THE PALM.Το Atlantis The Palm επαναπροσδιορίζει τον όρο του τουριστικού θέρετρου. Βρίσκεται στην ημικυκλική διαμόρφωση του τεχνητού νησιού Palm και πολύ γρήγορα έγινε εμβληματικό σημείο του Ντουμπάι και ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκέπτεται κάθε ταξιδιώτης. Οι σουίτες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, οι “στενές επαφές” με τα υδρόβια είδη, οι τσουλήθρες του Aquaventure Waterpark, η μυστηριώδης αύρα του ενυδρείου Lost Chambers, καθώς επίσης τα πολλά και διάφορα βραβευμένα μπαρ και εστιατόρια προμηνύουν για ξεχωριστές στιγμές τις οποίες θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή.

Στη συνέχεια θα αποχαιρετήσουμε την πόλη του Ντουμπάι κάνοντας (προαιρετικά) μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα  μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό όπου μπορείτε να απολαύσετε το νυχτερινό Ντουμπάι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και  διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 5 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ– ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για το αεροδρόμιο και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι στο Ντουμπάι έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

 

ΤΙΜΕΣ ΜΕ WIZZ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA /  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

WIZZ AIR

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

5 HMEΡΟ/ 4 ΝΥΧΤΕΣ  LUX

Εκδρομές:

-          ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ + 4 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ

-          ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ &  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH

-          ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4 &ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΔΕΙΠΝΟ + ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ - SAND BOARD – SKI Στην έρημο

*Δυνατότητα βόλτα με γουρούνες στην έρημο

ALOFT HOTEL DEIRA  4* SUP ή εφάμιλλο

525 €

RADISSON CANAL ή εφάμιλλο

580 €

 

 Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με χειραποσκευή
  • Διαμονή με πλούσιο  πρωινό
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι
  • Είσοδοι σε μουσεία κατά την ξενάγηση του Ντουμπάι & Νερό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης
  • Σαφάρι 4χ4 με ΔΕΙΠΝΟ barbeque και χορό κοιλιάς. Δωρεάν σκι Σανίδας στην Έρημο .

* Δυνατότητα ανοιχτού τύπου Jeep με επιπλέον κόστος.

  • Τις πιο γνωστές παραδοσιακές αγορές, παζάρια , Bastakyia, Αγορά υφασμάτων
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια 
  • Ενημερωτικά έντυπα                                                                           
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Προτάσεις και κρατήσεις στα καλύτερα μπαρ & εστιατόρια
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι!
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων

 

 Δεν Περιλαμβάνονται

  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Προσωπικά έξοδα
  • προαιρετικές εκδρομές

 

Πρόγραμμα πτήσεων

 

Πτήση

Δρομολόγιο

Αναχώρηση

Άφιξη

5W 7008

Αθήνα Ντουμπάι

14.05

19.55

5W 7007

Ντουμπάι Αθήνα

13.25

17.45

 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ EMIRATES / ETIHAD

ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  2022

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA /  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 

09,16,23,30/06,   
07,14,21/07,
04,11, 25/08/22
& 01, 08, 15, 22/09/22

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ETIHAD AIRLINES

 EMIRATES

AIRLINES

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ

ΚΛΙΝΟΥ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

6 HMEΡΟ/ 5   ΝΥΧΤΕΣ  LUX

Εκδρομές:

-          ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ + 5 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ

-          ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ /  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH ΜΕ ΓΕΥΜΑ

-          ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4 &ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΔΕΙΠΝΟ + ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ - SAND BOARD – SKI Στην έρημο

*Δυνατότητα βόλτα με γουρούνες στην έρημο

**Δυνατότητα εκδρομής στο Αμπού Ντάμπι

 

ALOFT HOTEL DEIRA/PARK REGIS HOTEL BUSINESS 4* SUP

470 €

630€

175€

RADISSON BLU HOTEL CANAL VIEW/WATERFRONT 5*LX

560 €

720€

225€

25 HOURS HOTEL ONE CENTRAL 5* LUX ‘NEW’ (Με θέα το Μουσείο του Μέλλοντος)

590€

750€

240€

SLS HOTEL 5* LUXURY HOTEL

880€

1040€

475€

6 HMEΡΟ/ 5 ΝΥΧΤΕΣ 

‘ALL INCLUSIVE Excursions’   ‘NEW’

Εκδρομές:

-           ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ + 5 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ

-           ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ /  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH ΜΕ ΓΕΥΜΑ

-           ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4 &ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΔΕΙΠΝΟ + ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ - SAND BOARD – SKI Στην έρημο

*Δυνατότητα βόλτα με γουρούνες στην έρημο

-           Παραδοσιακές αγορές, παζάρια

-           Μουσείο Καφέ

-          LA PERLE DRAGON SHOW

 (Καλλιτεχνικό υπερθέαμα!)

-           BURJ KHALIFA 124/125 & AQUARIUM

-           SKY OSBERVATORY  SLIDE NEW TOP !!!

**Δυνατότητα εκδρομής στο Αμπού Ντάμπι

ALOFT HOTEL DEIRA/PARK REGIS HOTEL BUSINESS 4* SUP

710€

875€

175€

RADISSON BLU HOTEL CANAL VIEW/WATERFRONT 5*LX

799€

965€

225€

25 HOURS HOTEL ONE CENTRAL 5* LUX

‘NEW’  (Με θέα το Μουσείο του Μέλλοντος)

830€

995€

240€

SLS HOTEL 5* LUXURY HOTEL

1125€

1290€

475€

 

Παιδική έκπτωση  - 110 ευρώ ( μοιραζόμενο δωμάτιο με 2 γονείς )

  

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ    8 HMEΡΟ/ 7 ΝΥΧΤΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA /  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 

09,16,23,30/06, 
07,14,21/07, 
04,11,25/08/22
& 01, 08, 15, 22/09/22

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ETIHAD AIRLINES

EMIRATES

AIRLINES

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ

ΚΛΙΝΟΥ

ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

8 HMEΡΟ/ 7 ΝΥΧΤΕΣ

‘ALL INCLUSIVE Excursions’   ‘NEW’

Εκδρομές:

-          ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ + 7 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ

- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ /  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH ΜΕ ΓΕΥΜΑ

-ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4 &ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΔΕΙΠΝΟ + ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ -– SAND BOARD – SKI Στην έρημο

*Δυνατότητα βόλτα με γουρούνες στην έρημο

-          Παραδοσιακές αγορές, παζάρια

-          Μουσείο Καφέ

-          FRAME (Χρυσή Κορνίζα)

-          LA PERLE DRAGON SHOW

 (Καλλιτεχνικό υπερθέαμα!)

-          BURJ KHALIFA 124/125 & AQUARIUM

-           SKY OSBERVATORY  SLIDE NEW TOP !!!

*Δυνατότητα εκδρομής στο Αμπου Ντάμπι

ALOFT HOTEL DEIRA/PARK REGIS HOTEL BUSINESS 4* SUP

725€

965€

235€

RADISSON BLU HOTEL CANAL VIEW/WATERFRONT 5*LX

850€

1085€

299€

25 HOURS HOTEL ONE CENTRAL 5* LUX ‘NEW’

(Με θέα το Μουσείο του Μέλλοντος)

890€

1130€

340€

SLS HOTEL 5* LUXURY HOTEL

1305€

1540€

655€

Παιδική έκπτωση  - 110 ευρώ ( μοιραζόμενο δωμάτιο με 2 γονείς )

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ TURKISH – 8 ΗΜΕΡΟ ALL INCLUSIVE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA /  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 

09,16,23,30/06,
07,14,21/07,
04,11, 25/08/22
& 01, 08, 15, 22/09/22

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 TURKISH

AIRLINES

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΥΧΤΑ

6 HMEΡΟ/ 4 ΝΥΧΤΕΣ

‘ALL INCLUSIVE Excursions’   ‘NEW’

Εκδρομές:

-          ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ + 4 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ

- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ /  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH ΜΕ ΓΕΥΜΑ

-ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4 &ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΔΕΙΠΝΟ + ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ -– SAND BOARD – SKI Στην έρημο

*Δυνατότητα βόλτα με γουρούνες στην έρημο

-          Παραδοσιακές αγορές, παζάρια

-          Μουσείο Καφέ

*Δυνατότητα εκδρομής στο Αμπου Ντάμπι

ALOFT HOTEL DEIRA/PARK REGIS HOTEL BUSINESS 4* SUP

535€

145€

35€

RADISSON BLU HOTEL CANAL VIEW/WATERFRONT 5*LX

605€

180€

45€

25 HOURS HOTEL ONE CENTRAL 5* LUX ‘NEW’

(Με θέα το Μουσείο του Μέλλοντος)

630€

199€

50€

SLS HOTEL 5* LUXURY HOTEL

865€

380€

95€

 

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 2 ΠΑΙΔΙΑ έως 11,99 ετών)         Family Adventure ++KIDS    ‘NEW’

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

Family Adventure ++KIDS    ‘NEW’

6 HMEΡΟ/ 5 ΝΥΧΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 09,16,23,30/06,
07,14,21/07,
04,11, 25/08/22

& 01, 08, 15, 22/09/22

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ETIHAD AIRLINES

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

EMIRATES

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

Τιμή για 2 ενήλικες

+

2 παιδιά

Τιμή για 2 ενήλικες

+

2 παιδιά

5 ΝΥΧΤΕΣ σε LUXURY  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ /  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH ΜΕ ΓΕΥΜΑ

-ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4 &ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΔΕΙΠΝΟ + ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ

AQUAVENTURE WATERPARK & LOST CHAMBERS

DUBAI PARKS (1 day 2 parks ) LEGOLAND WATERPARK   + MOTIONGATE OR BOLLYWOOD

 

GULF COURT/PARK REGIS HOTEL BUSINESS

4* SUP

4080 €

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

5225€

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

RADISSON BLU HOTEL CANAL VIEW/WATERFRONT 5*LX

4340 €

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

5490€

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

 

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  (2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 3 ΠΑΙΔΙΑ  έως 11,99 ετών)    Family Adventure ++KIDS    ‘NEW’

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

Family Adventure ++KIDS    ‘NEW’

6 HMEΡΟ/ 5 ΝΥΧΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 09,16,23,30/06,
07,14,21/07,
04,11, 
25/08/22
& 01, 08, 15, 22/09/22

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ETIHAD AIRLINES

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

 

Τιμή για 2 ενήλικες  

+

3 παιδιά

EMIRATES

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ

 

Τιμή για 2 ενήλικες

+

3 παιδιά

5 ΝΥΧΤΕΣ σε LUXURY  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

- ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ  ΝΤΟΥΜΠΑΙ, ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ /  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ MADINAT JUMEIRAH ΜΕ ΓΕΥΜΑ

-ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4 &ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΔΕΙΠΝΟ + ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ

AQUAVENTURE WATERPARK & LOST CHAMBERS

DUBAI PARKS (1 day 2 parks ) LEGOLAND WATERPARK   + MOTIONGATE OR BOLLYWOOD

 

GULF COURT/PARK REGIS HOTEL BUSINESS

4* SUP

4920€

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

6340€

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

 

5250€

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

6670€

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

RADISSON BLU HOTEL CANAL VIEW/WATERFRONT 5*LX

 

 Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με την Emirates (25Κ) + και χειραποσκευή  (7 Κ)

 / Etihad Airlines χειραποσκευή (6Κ) + Βαλίτσα (23Κ)

  • Διαμονή με πλούσιο πρωινό
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Πλήρες Ξενάγηση το Παλιό και το Μοντέρνο Ντουμπάι

Και  πλούσιο Γεύμα

  • Είσοδοι σε μουσεία κατά την ξενάγηση του Ντουμπάι & Νερό

κατά τη διάρκεια της ξενάγησης

  • Εισιτήρια LA PERLE DRAGONE SHOW –* ‘ALL INCLUSIVE’ 8 ΗΜΕΡΕΣ
  • Παραδοσιακές αγορές, παζάρια - Μουσείο Καφέ
  • SKY OBSERVATORY SLIDE  ‘ALL INCLUSIVE’ 6/ 8 ΗΜΕΡΕΣ
  • BURJ KHALIFA 124/125& AQUARIUM * ‘ALL INCLUSIVE’ 6/8 ΗΜΕΡΕΣ
  • Πρόταση για ποτό με τον αρχηγό σας με θέα το Burj Al Arab
  • Σαφάρι στους αμμόλοφους
  • Βόλτα με καραβάνι με καμήλες 20- 30ΛΕΠΤΑ  στην έρημο, ιδανικό για Instagram Posts *ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ

Επιλογή Quad Bike (Γουρούνες για  2 άτομα/ 1άτομο) για μεγαλύτερη απόλαυση και αδρεναλίνη στην έρημο * ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ

Σόου –  παραδοσιακό Χορό της κοιλιάς Πλούσιο δείπνο BARBEQUE με αναψυκτικό (εκτός περίοδο Ραμαζανιού)

  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και επιπλέον ασφάλεια Covid -19 Emirates Airlines
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Έμπειρος Έλληνας Πιστοποιημένος διπλωματούχος ξεναγός με 15 χρόνια εμπειρία! Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία.
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα αποκλειστικά για εσάς!
  • Ο πιο πλήρης - Νέος Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι !

 

 Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων & φιλοδωρήματα ……395 €

*** Στα οικογενειακά πακέτα (Family Adventure ++KIDS)  οι τιμές είναι τελικές με τους φόρους

  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία/ Προσωπικά έξοδα

 

Πρόγραμμα πτήσεων

 EMIRATES 

Πτήση

Δρομολόγιο

Αναχώρηση

Άφιξη

EK 210

Αθήνα Ντουμπάι

18.05

23.35

EK 209

Ντουμπάι Αθήνα

16.20

20.25

 ETIHAD

ΕΥ090

Αθήνα -Αμπού Ντάμπι

Αμπού Ντάμπι – Ντουμπάι (BUS)

       13:25

        19:05

ΕΥ091

Ντουμπάι -Αμπού Ντάμπι (BUS)

Αμπού Ντάμπι – Αθήνα

       09:25    

         13:35

 TURKISH

ΤΚ1894

ΤΚ762

Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη Ντουμπάι

21:20

0040

22:45

0555

ΤΚ759

ΤΚ1893

Ντουμπάι  Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη Θεσσαλονίκη

0740

1905

1115

2030

 

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ AEGEAN /SKY EXPRESS ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ EMIRATES/ETIHAD*  ΑΠΟ  120 €
  • Οι ώρες που αναγράφονται στους πίνακες είναι τοπικές ανά πόλη
  • Οι αεροπορικές εταιρίες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν τις ώρες πτήσεων χωρίς προειδοποίηση

Νέες υπηρεσίες για την καλύτερη Ασφάλεια σου – Προτεραιότητα μας η Ασφάλεια !

  • Μικρά γκρουπ έως 12 άτομα θα συμμετέχουν στα γκρουπ μας
  • Διπλανή θέση κενή στο πούλμαν για τις μετακινήσεις σας και τις εκδρομές σας. (Εκτός αν είναι οικογένεια)
  • Μεγαλύτερη ευελιξία στους όρους των ακυρωτικών
  • Εγγραφή με την ελάχιστη δυνατή προκαταβολή! (Σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση με μικρή προκαταβολή και δυνατότητα μεταφοράς των εισιτηρίων σε περίπτωση διάγνωσης COVID σύμφωνα με τους όρους των αεροπορικών εταιριών
  • Πλήρης ταξιδιωτική ασφάλιση για Covid με επιπλέον κόστος 20€

Σημειώσεις Έκδοση (‘A) – 24/04/2022

·         Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ – Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη

·         Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό

·         Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας 

·         Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα και φόρους αεροδρομίων . Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες

·         Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους

·         Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in.

·         H παραλαβή δωματίων γίνεται 15:00μμ  και η παράδοση στις 12:00 το μεσημέρι

·         ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ: ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

·         Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων.

·         Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.

·         ΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ 1 KING SIZE BED + 1 EΞΤΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ

·         ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

·         Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ

·         Το γραφείο μας δεν ευθύνεται για αλλαγές στην νομοθεσία και τα πρωτόκολλα των κρατών ,που αφορούν τον COVID

·         ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:  ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ – ΕΞΟΦΛΗΣΗ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

·         Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

 

 

 ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ EMIRATES / ETIHAD

6 Ημέρες Ντουμπάι LUX

Emirates Airlines/Etihad από 470€

Ένα ξεχωριστό με LUX εκδρομές ταξίδι 6 ημερών στο Ντουμπάι (Dubai) για να βιώσετε την μοναδική ατμόσφαιρα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

ΗΜΕΡΑ 1 - ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απογείωση για το ταξίδι  στο μαγευτικό Ντουμπάι (Dubai). Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 2 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕ - ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη του Ντουμπάι με την μοναδική αρχιτεκτονική. Οι ερωτήσεις “Τι πρέπει να δω; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να ξέρω” δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκδρομής στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό) που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι (Al Fahidi st.), περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Μοναδικά Σούκ, Παζάρια με χίλιάδες χρώματα, αρώματα, αγορά υφασμάτων, Επίσκεψη στο Μουσείο Καφέ. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab.

Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ

Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa.

 

HMΕΡΑ 3 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ – ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ- Sand Board Δωρεάν (Σκί με σανίδα στην έρημο)

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, έχουμε την ημέρα μας ελεύθερη για ψώνια. Για τα ψώνια στο Ντουμπάι σας προτείνουμε το Mall of Emirates, όπου μπορείτε να χαθείτε στο πλήθος καταστημάτων και να κάνετε τις αγορές σας. Εκεί μπορείτε επίσης να ζήσετε την εμπειρία του ski στο μοναδικό κλειστό χιονοδρομικό κέντρο του κόσμου. Για όλους όσοι το επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν προαιρετικά το Dubai frame, για τη μαγευτική θέα στο Ντουμπάι από το διάδρομο του Dubai Frame. Το Ντουμπάι εγκαινίασε την τελευταία ατραξιόν του, μια γιγάντια κορνίζα που πλαισιώνει τις δυο αντίθετες όψεις της πόλης. Τα ιστορικά της κτίρια και τα σύγχρονα κτίρια, το παλιό και το σύγχρονο Ντουμπάι.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το La Mer που άνοιξε πριν από δύο χρόνια και έχει γίνει ένα από τα hotspot του Ντουμπάι. Η περιοχή  βρίσκεται στην περιοχή της Τζουμέιρα. Είναι η περιοχή της παραλίας με τα πολλά καταστήματα, τα κομψά εστιατόρια και τις καφετέριες και τα πιο cool μπάνια! Υπάρχουν τόσα πολλά εστιατόρια που σίγουρα θα βρείτε κάτι στα γαστρονομικά γούστα σας. Για να δείτε μερικά καταπληκτικά έργα τέχνης του δρόμου, περπατήστε κατά μήκος των καταστημάτων και να έχετε μαζί τη φωτογραφική μηχανή σας.

ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 4 -   ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 

Μετά το πρωινό μας η ημέρα μας είναι ελεύθερη για τα ψώνια μας και τις αγορές. 

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ME ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ (προαιρετική)

Για όσους επιθυμούν αναχώρηση για το Αμπού Ντάμπι, μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα, θα φτάσουμε  στον Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάϊεντ και στην διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα δεξιά μας  την περιοχή Dubai Marina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή Jebel Ali που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι Jebel Ali, το τεχνητό νησί του φοίνικα Jebel Ali και το καινούριο αεροδρόμιο (υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής. Φτάνοντας Άμπου Ντάμπι θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάϊεντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάϊεντ για να καταλήξουμε στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και  προέδρου της χώρας.

Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων Emirates Palace που είναι κτισμένο με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους (πηγαίνουμε για καφέ κατόπιν διαθεσιμότητας) καταλήγουμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Άμπου Ντάμπι το Marina Mall όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Κατά το μεσημέρι αναχώρηση από το εμπορικό και θα καταλήξουμε για γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο στο Yas Island. Στο Yas Island εκτός από την πίστα της Φόρμουλα 1 βρίσκεται και το μεγαλύτερο πάρκο της Ferrari με το γρηγορότερο  τραινάκι στον κόσμο, καθώς και το μουσείο της Ferrari . 

 

ΗΜΕΡΑ 5 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος) – DUBAI MALL - Βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, Προαιρετική Είσοδος  στο ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και θα μάθουμε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Αμέσως μετά ακολουθεί η Είσοδος στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο Εκεί μπορείτε να φωτογραφηθείτε στο Dubai Aquarium το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. Προαιρετική Είσοδος στο Ενυδρείο και το Underwater Zoo.  Βρίσκεστε ήδη στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια. Η μοναδική εμπειρία θα σας συναρπάσει και δεν θα πρέπει να την χάσετε με τίποτα!

Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό. Εκεί θα απολαύσετε το νυχτερινό  Ντουμπάι που είναι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και Διανυκτέρευση.

       

ΗΜΕΡΑ 6 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για το αεροδρόμιο και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι στο Ντουμπάι έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με βαλίτσα και χειραποσκευή
  • Διαμονή με πλούσιο  πρωινό
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι με γεύμα
  • Είσοδοι σε μουσεία κατά την ξενάγηση του Ντουμπάι & Νερό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης
  • Σαφάρι 4χ4 με δείπνο barbeque και χορό κοιλιάς. Δωρεάν σκι Σανίδας στην Έρημο . Δυνατότητα ανοιχτού τύπου Jeep. 
  • Τις πιο γνωστές παραδοσιακές αγορές, παζάρια , Bastakya, Αγορά υφασμάτων
  • Μουσείο Καφέ
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και επιπλέον ασφάλεια Covid -19
  • Ενημερωτικά έντυπα                                                                                    
  • Έμπειρος Έλληνας Πιστοποιημένος διπλωματούχος ξεναγός με 12 χρόνια εμπειρία!
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι

 Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων για τις πτήσεις με την Etihad / Emirates airlines επιπλέον κόστος 395 ευρώ
  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Προσωπικά έξοδα
  • Επιπλέον Ασφάλεια με περισσότερες καλύψεις σε περίπτωση ακύρωσης ή Covid – 19

 

 

6 Ημέρες Ντουμπάι ‘ALL INCLUSIVE Excursions’

Emirates Airlines/Etihad από 710€ 

Ένα ξεχωριστό με ALL INCLUSIVE εκδρομές ταξίδι 6 ημερών στο Ντουμπάι (Dubai) για να βιώσετε την μοναδική ατμόσφαιρα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

ΗΜΕΡΑ 1 - ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απογείωση για το ταξίδι  στο μαγευτικό Ντουμπάι (Dubai). Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 2 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕ - ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη του Ντουμπάι με την μοναδική αρχιτεκτονική. Οι ερωτήσεις “Τι πρέπει να δω; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να ξέρω” δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκδρομής στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό) που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι (Al Fahidi st.), περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Μοναδικά Σούκ, Παζάρια με χίλιάδες χρώματα, αρώματα, αγορά υφασμάτων, Επίσκεψη στο Μουσείο Καφέ. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab.

Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ

Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa.

 

HMΕΡΑ 3 - ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ - ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ- Sand Board Δωρεάν (Σκι με σανίδα στην έρημο).

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 4 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος)/ ΑQUARIUM (Ενυδρείο) –  DUBAI MALL - Βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, Είσοδος  στο ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και θα μάθουμε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Αμέσως μετά ακολουθεί η Είσοδος στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο Εκεί μπορείτε να φωτογραφηθείτε στο Dubai Aquarium το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. Είσοδος στο Ενυδρείο και το Underwater Zoo. 

Βρίσκεστε ήδη στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια. Η μοναδική εμπειρία θα σας συναρπάσει και δεν θα πρέπει να την χάσετε με τίποτα!

Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό. Εκεί θα απολαύσετε το νυχτερινό  Ντουμπάι που είναι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και Διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 5 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ - LA PERLE DRAGONE SHOW (το εισιτήριο περιλαμβάνεται)

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε την πισίνα.  Προτείνουμε κολύμπι με δελφίνια, μοναδική εμπειρία  να κολυμπήσετε και να βγείτε φωτογραφίες με τα πανέμορφα θαλάσσια θηλαστικά τα δελφίνια. ρωτήστε μας πληροφορίες για την κράτηση σας.

La Perle Dragone Show

Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ περιλαμβάνει ένα μοναδικό Παγκόσμιο Υπερθέαμα, το La Perle Show. Το La Perle Show, είναι μία παράσταση του γνωστού καλλιτεχνικού διευθυντή Franco Dragone. Τα εισιτήρια για την παρακολούθηση της παράστασης τα έχουμε εξασφαλίσει ήδη για εσάς.

 

ΗΜΕΡΑ 6 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για το αεροδρόμιο και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι στο Ντουμπάι έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

  

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με βαλίτσα και χειραποσκευή
  • Διαμονή με πλούσιο  πρωινό
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι με γεύμα
  • Είσοδοι σε μουσεία κατά την ξενάγηση του Ντουμπάι & Νερό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης
  • Σαφάρι 4χ4 με δείπνο barbeque και χορό κοιλιάς. Δωρεάν σκι Σανίδας στην Έρημο . Δυνατότητα ανοιχτού τύπου Jeep. 
  • Τις πιο γνωστές παραδοσιακές αγορές, παζάρια , Bastakya, Αγορά υφασμάτων
  • Μουσείο Καφέ
  • Είσοδος στο Burj Khalifa 124-125 όροφο
  • Είσοδος στο Aquarium
  • Εισιτήριο στο Βραδινό Show, μοναδικό καλλιτεχνικό Υπερθέαμα La Perle dragon show – Top Must Do
  • Είσοδος στο Νέο αξιοθέατο ‘Sky Observatory slide’! – Top Must Do (Ισχύει για κρατήσεις έως 31/5/22)
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και επιπλέον ασφάλεια Covid -19
  • Ενημερωτικά έντυπα                                                                                    
  • Έμπειρος Έλληνας Πιστοποιημένος διπλωματούχος ξεναγός με 12 χρόνια εμπειρία!
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι

 Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων για τις πτήσεις με την Etihad / Emirates airlines επιπλέον κόστος 395 ευρώ
  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Προσωπικά έξοδα
  • Επιπλέον Ασφάλεια με περισσότερες καλύψεις σε περίπτωση ακύρωσης ή Covid – 19

 

 

6 Ημέρες Ντουμπάι ‘ALL INCLUSIVE Excursions’

Emirates Airlines/Etihad από 710€

Ένα ξεχωριστό με ALL INCLUSIVE εκδρομές ταξίδι 6 ημερών στο Ντουμπάι (Dubai) για να βιώσετε την μοναδική ατμόσφαιρα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

 

ΗΜΕΡΑ 1 - ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ

Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απογείωση για το ταξίδι  στο μαγευτικό Ντουμπάι (Dubai). Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 2 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – CITY TOUR - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΣΤΑΚΙΑ (BASTAKYΙA – ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕ - ΑΓΟΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη του Ντουμπάι με την μοναδική αρχιτεκτονική. Οι ερωτήσεις “Τι πρέπει να δω; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να ξέρω” δεν θα σας απασχολήσουν καθόλου. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα εκδρομής στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό) που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι (Al Fahidi st.), περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Μοναδικά Σούκ, Παζάρια με χίλιάδες χρώματα, αρώματα, αγορά υφασμάτων, Επίσκεψη στο Μουσείο Καφέ. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab.

Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΨΩΝΙΑ

Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa.

 

HMΕΡΑ 3 - ΕΡΗΜΟΣ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4Χ4 – ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΜΗΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ - ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ- Sand Board Δωρεάν (Σκι με σανίδα στην έρημο).

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 4 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΒURJ KHALIFA 124,125ο (όροφος)/ ΑQUARIUM (Ενυδρείο) –  DUBAI MALL - Βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, Είσοδος  στο ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και θα μάθουμε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Αμέσως μετά ακολουθεί η Είσοδος στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο Εκεί μπορείτε να φωτογραφηθείτε στο Dubai Aquarium το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη. Είσοδος στο Ενυδρείο και το Underwater Zoo. 

Βρίσκεστε ήδη στο Dubai Mall το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο και μπορείτε να απολαύσετε βαρκάδα με θέα τα σιντριβάνια. Η μοναδική εμπειρία θα σας συναρπάσει και δεν θα πρέπει να την χάσετε με τίποτα!

Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό. Εκεί θα απολαύσετε το νυχτερινό  Ντουμπάι που είναι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και Διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 5 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ - LA PERLE DRAGONE SHOW (το εισιτήριο περιλαμβάνεται)

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε την πισίνα.  Προτείνουμε κολύμπι με δελφίνια, μοναδική εμπειρία  να κολυμπήσετε και να βγείτε φωτογραφίες με τα πανέμορφα θαλάσσια θηλαστικά τα δελφίνια. ρωτήστε μας πληροφορίες για την κράτηση σας.

La Perle Dragone Show

Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ περιλαμβάνει ένα μοναδικό Παγκόσμιο Υπερθέαμα, το La Perle Show. Το La Perle Show, είναι μία παράσταση του γνωστού καλλιτεχνικού διευθυντή Franco Dragone. Τα εισιτήρια για την παρακολούθηση της παράστασης τα έχουμε εξασφαλίσει ήδη για εσάς.

 

ΗΜΕΡΑ 6 - ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στο Ντουμπάι για το αεροδρόμιο και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι στο Ντουμπάι έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με βαλίτσα και χειραποσκευή
  • Διαμονή με πλούσιο  πρωινό
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι με γεύμα
  • Είσοδοι σε μουσεία κατά την ξενάγηση του Ντουμπάι & Νερό κατά τη διάρκεια της ξενάγησης
  • Σαφάρι 4χ4 με δείπνο barbeque και χορό κοιλιάς. Δωρεάν σκι Σανίδας στην Έρημο . Δυνατότητα ανοιχτού τύπου Jeep. 
  • Τις πιο γνωστές παραδοσιακές αγορές, παζάρια , Bastakya, Αγορά υφασμάτων
  • Μουσείο Καφέ
  • Είσοδος στο Burj Khalifa 124-125 όροφο
  • Είσοδος στο Aquarium
  • Εισιτήριο στο Βραδινό Show, μοναδικό καλλιτεχνικό Υπερθέαμα La Perle dragon show – Top Must Do
  • Είσοδος στο Νέο αξιοθέατο ‘Sky Observatory slide’! – Top Must Do (Ισχύει για κρατήσεις έως 31/5/22)
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και επιπλέον ασφάλεια Covid -19
  • Ενημερωτικά έντυπα                                                                                    
  • Έμπειρος Έλληνας Πιστοποιημένος διπλωματούχος ξεναγός με 12 χρόνια εμπειρία!
  • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων μας
  • 24ώρες χρήση τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης. Είμαστε μαζί σας από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού έως την τελευταία!
  • Ειδικές Τιμές για τα αξιοθέατα και εκπτώσεις για τα Εμπορικά κέντρα  αποκλειστικά για εσάς!
  • Νέο Ταξιδιωτικός οδηγός Ντουμπάι

 Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων για τις πτήσεις με την Etihad / Emirates airlines επιπλέον κόστος 395 ευρώ
  • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείου : περίπου 3€ για 3* , 4€ για 4* & 5€ για 5* κατηγορία ξενοδοχείου ανά δωμάτιο ανά βραδιά πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία
  • Προσωπικά έξοδα
  • Επιπλέον Ασφάλεια με περισσότερες καλύψεις σε περίπτωση ακύρωσης ή Covid – 19