Skip to main content

Το άλλο Ντουμπάι με διαμονή και στο Άμπου Ντάμπι, Monorail, Μουσείο του Λούβρου | Οκτώβριος - Νοέμβριος 2022 απο 939€

14/10, 22/10, 23/10, 24/10, 9/11, 25/11    Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Απευθείας πτήσεις με Emirates.
  • Διαμονή σε εξαιρετικά ξενοδοχεία: το εξαιρετικό, πολυτελές και στην καλύτερη περιοχή, Pullman Jumeirah Lakes Tower 5* στο Ντουμπάι/Voco Ντουμπάι 5* για τις πασχαλινές αναχωρήσεις και Park Rotana 5* στο ’μπου Ντάμπι.
  • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης στο παραδοσιακό Ντουμπάι, 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης του ’μπου Ντάμπι, 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι).
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος για περικοπή κόστους. Ο αρχηγός μας έχει εξαιρετική γνώση της περιοχής, και θα μας δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Ντουμπάι, πέρα από συνηθισμένες τουριστικές προσεγγίσεις.
  • Σαφάρι στην αραβική έρημο με jeep 4X4.
  • Βεδουίνικη βραδιά στην έρημο, με παραδοσιακές αραβικές λιχουδιές και χορό της κοιλιάς.
  • Δύο ξεναγήσεις της πόλης του Ντουμπάι και της παραλιακής περιοχής Τζουμέιρα. Θα δούμε σε ξεχωριστή ξενάγηση το παλιό, παραδοσιακό κομμάτι του Ντουμπάι, και σε επόμενη ξενάγηση το μοντέρνο τμήμα της πόλης, ώστε να αφιερώσουμε στο κάθε ένα τον απαιτούμενο χρόνο.
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail! ( Το εισιτήριο για το monorail, περιλαμβάνεται )
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ’μπου Ντάμπι, με επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου, και με γεύμα.
  • Προαγορασμένη είσοδος στο μουσείο του Λούβρου για να αποφύγουμε τις ουρές.

"Το ξενοδοχείο Pullman JLT, βρίσκεται στην περιοχή Jumeirah Lake Towers. Σε έναν από τους νέους οικισμούς του Ντουμπάι με περίπου 80 ουρανοξύστες, καταστήματα, εστιατόρια, πάρκα και όλα αυτά γύρω από 3 τεχνητές λίμνες. Είναι ιδανική περιοχή για διαμονή καθώς έχει 2 σταθμούς μετρό που σε λίγες στάσεις είστε στα μεγαλύτερα εμπορικά της χώρας, μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας στην περιοχή γύρω από τις λίμνες, ενώ σε λίγα λεπτά περπάτημα περνάτε απέναντι στον οικισμό Dubai Marina, μια εξίσου όμορφη περιοχή με ένα τεχνητό κανάλι και την περιοχή Jumeirah Beach Residence που μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα και το μπάνιο σας καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε ιδανικό, κομβικό σημείο για να απολαύσετε βόλτες, διασκέδαση αλλά και για να είστε σε κοντινές αποστάσεις από όλες τις μεγάλες κατασκευές και αξιοθέατα της πόλης που χρήζουν επίσκεψης."

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την «Πόλη του Χρυσού», το Ντουμπάι. Άφιξη στο Ντουμπάι, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.


2η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΝΤΕΪΡΑ – ΜΠΑΡ ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΖΑΜΠΙΛ – γεύμα )

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πρώτη μας ξενάγηση για να δούμε την παλιά πόλη του Ντουμπάι και να καταλάβουμε το πώς ξεκίνησαν όλα. Πρώτη μας επίσκεψη η περιοχή του Μπαρ Ντουμπάι και το κομμάτι της Μπαστάκια όπου βρίσκονται τα πρώτα «χτιστά» σπίτια του Ντουμπάι. Μια γραφική περιοχή με στενά δρομάκια την οποία θα διασχίσουμε πεζή (αν το επιτρέπει ο καιρός λόγω υψηλών θερμοκρασιών κάποιους μήνες του χρόνου) για να καταλήξουμε στο μουσείο του Ντουμπάι που στεγάζεται στο πιο παλιό κτίριο της πόλης, το Φρούριο Αλ Φαχίντι. Στο μουσείο θα δούμε πως ζούσαν οι ντόπιοι πριν από την ανακάλυψη του πετρελαίου από βίντεο που θα παρακολουθήσουμε αλλά και από αναπαραστάσεις της καθημερινότητάς τους στο παρελθόν και έτσι θα έχουμε μια πληρέστερη εικόνα της πόλης και της εξέλιξής της. Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο Creek, το κανάλι του Ντουμπάι όπου και θα επιβιβαστούμε στα Abra, τα πλωτά τους ταξί για να το διασχίσουμε και να φτάσουμε στην περιοχή της Ντέιρα. Εκεί βρίσκονται οι αγορές Χρυσού και Μπαχαρικών. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας σε μπαχαρικά, σουβενίρ και γιατί όχι σε χρυσό και μην ξεχάσετε το παζάρι στις τιμές. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και ένα φυσικό χυμό από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και αβοκάντο. Η ξενάγησή μας θα συνεχίσει με την περιοχή Ζαμπίλ όπου θα δούμε κάποια από τα παλάτια των Σεΐχηδων και θα σταματήσουμε για φωτογραφίες μπροστά από το παλάτι του σημερινού Σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ. Αν είμαστε τυχεροί θα δούμε και παγώνια να κάνουν βόλτα στην είσοδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα είναι ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ (ΤΖΟΥΜΕΙΡΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝΑ – ΝΗΣΙ ΦΟΙΝΙΚΑ – ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΕΪΧ ΖΑΪΝΤ – ΜΠΟΥΡΤΖ ΧΑΛΙΦΑ)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για το κέντρο της πόλης ή αλλιώς Downtown. Θα κινηθούμε κατά μήκος του δρόμου Σεΐχη Ζάιντ, του ενός από τους μεγαλύτερους και πιο κεντρικούς δρόμους όπου θα δούμε πανοραμικά τους δίδυμους πύργους του Ντουμπάι, την επέκταση του καναλιού Creek, το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και την κατασκευή του εναέριου μετρό τους. Μέσα από αυτή τη διαδρομή θα καταλήξουμε στα πόδια του ψηλότερου πύργου στον κόσμο του Μπουρτζ Χαλίφα, όπου θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο πάρκο Zabeel, όπου θα δούμε το Dubai Frame, μια εντυπωσιακή κατασκευή που μοιάζει με γιγάντια κορνίζα, η οποία αποτελείται από δύο πύργους 150 μ. ο καθένας, οι οποίοι στην κορυφή συνδέονται με μια γυάλινη γέφυρα. Κατόπιν, θα περιηγηθούμε στην περιοχή Downtown και στο Boulevard Street με τα υπέροχα μαγαζιά και θα συνεχίσουμε για την παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Εκεί θα κάνουμε στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο-κατάρτι Μπουρτζ Αλ Αράμπ. Θα συνεχίσουμε με στάση για φωτογραφίες σε ένα υπέροχο συγκρότημα με κάποια από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία της πόλης. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με το τεχνητό νησί του φοίνικα Palm Jumeirah. Εκεί θα πάρουμε το εναέριο τρενάκι (monorail – κόστος 20AED) για να δούμε το νησί από ψηλά, τα φύλλα με τις βίλες όλων των επωνύμων, το πάρκο Aquaventure και έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του πως είναι το νησί σαν κατασκευή. Θα βγάλουμε φωτογραφίες μπροστά από το ξενοδοχείο Ατλάντις και μετά αναχώρηση για την περιοχή Ντουμπάι Μαρίνα. Στάση για φωτογραφίες μπροστά από τον ψηλότερο στριφτό πύργο στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι ελεύθερο. Θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε ένα από τα πολλά εμπορικά της πόλης όπως το Dubai Mall ή το Emirates Mall. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια κρουαζιέρα στην Dubai Marina με δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ - Σαφάρι στην έρημο με 4Χ4

Το μεσημέρι περίπου 15.30 θα μας παραλάβουν από το ξενοδοχείο οι οδηγοί – ξεναγοί μας για το σαφάρι. Μετά από περίπου 1 ώρα διαδρομή θα φτάσουμε στο σημείο όπου θα ξεκινήσει το σαφάρι. Δενόμαστε και ξεκινάμε να διασχίσουμε την έρημο που άλλοτε διέσχιζαν τα καραβάνια. Θα κινηθούμε με τα jeep πάνω στους αμμόλοφους ενώ θα κάνουμε και στάσεις για φωτογραφίες στους αμμόλοφους και στο ηλιοβασίλεμα. Η διαδρομή μας θα καταλήξει στις τέντες των Βεδουίνων όπου θα έχουμε το δείπνο μας. Εκεί θα έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με καμήλες, χέννα τατουάζ, ναργιλέ και βέβαια να απολαύσουμε χορό της κοιλιάς και το χορό του δερβίση. Και όλα αυτά κάτω από τα αστέρια της ερήμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας γεμάτοι νέες εμπειρίες.

 

5η ημέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΓΕΥΜΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι ή, όπως το λένε οι ντόπιοι, το «πράσινο Εμιράτο». Μετά από μια απόσταση 190 χλμ. (περίπου 2 ώρες), και διασχίζοντας την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάιντ με το προεδρικό παλάτι, φτάνουμε σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στον κόσμο, το Emirates Palace. Ένα ξενοδοχείο-όνειρο με μάρμαρο, αλάβαστρο, γρανίτη και χρυσό σε όλους τους χώρους, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Το πρόγραμμά μας συνεχίζεται με το πολιτιστικό χωριό του Άμπου Ντάμπι, ένας χώρος που μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης. Η περιήγησή μας στην πρωτεύουσα ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο Yas Island, το νησί όπου φιλοξενεί την πίστα της Φόρμουλα Ένα. Θα κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες και μετά θα μπούμε στην είσοδο του Ferrari World για φωτογραφίες και για τους λάτρεις αγορές αναμνηστικών από τη μεγαλύτερη boutique Ferrari στον κόσμο (δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στα παιχνίδια του πάρκου). Τελειώνοντας την ξενάγησή μας γεύμα και, στη συνέχεια, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (2η ξενάγηση)

Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στο Αμπού Ντάμπι και επισκεπτόμαστε το μεγαλοπρεπές Τζαμί του Σεΐχη Ζάιντ, όπου θα ξεναγηθούμε και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες. Θεωρείται το πιο όμορφο τζαμί στον μουσουλμανικό κόσμο. Αφήνουμε πίσω μας το τζαμί και, μέσα από τον πανέμορφο παραλιακό δρόμο της πόλης, φτάνουμε στο Μουσείο του Λούβρου του Άμπου Ντάμπι όπου και θα επισκεφτούμε (είσοδος 60AED). Εκεί σας δίνεται ο χρόνος να θαυμάσετε το εκπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης μουσείο και τα δεκάδες εκθέματα διαφόρων πολιτισμών που εκτίθενται μέσα. Υπόλοιπη μέρα στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ξανά το Emirates Palace για να απολαύσετε έναν γευστικό καπουτσίνο με νιφάδες από… χρυσό 24 καρατίων (χρειάζεται απαραιτήτως προκράτηση). Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για το Ντουμπάι για την πτήση της επιστροφής μας με ενδιάμεσο σταθμό και άφιξη αυθημερόν στην Αθήνα.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/10/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1125€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1125 € 409 €
  Twin Room 1125 € 409 €
  Triple Room 1125 € 409 €
  Single Room 1445 € 409 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/10/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1170€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1170 € 409 €
  Twin Room 1170 € 409 €
  Triple Room 1170 € 409 €
  Single Room 1490 € 409 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/10/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1170€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1170 € 409 €
  Twin Room 1170 € 409 €
  Triple Room 1170 € 409 €
  Single Room 1490 € 409 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/10/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1170€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1170 € 409 €
  Twin Room 1170 € 409 €
  Triple Room 1170 € 409 €
  Single Room 1490 € 409 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  9/11/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 939€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 939 € 409 €
  Twin Room 939 € 409 €
  Triple Room 939 € 409 €
  Single Room 1259 € 409 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/11/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1145€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1145 € 409 €
  Twin Room 1145 € 409 €
  Triple Room 1145 € 409 €
  Single Room 1465 € 409 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Emirates
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο Pullman Jumeirah Lakes Tower 5*/Voco Ντουμπάι 5* και Park Rotana 5* στο Άμπου Ντάμπι.
  • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης στο παραδοσιακό Ντουμπάι
  • 1 γεύμα μετά το τέλος της ξενάγησης του Άμπου Ντάμπι
  • 1 δείπνο Bbq στην έρημο με χορευτικό σόου (στο σαφάρι)
  • Θα δούμε το Νησί του Φοίνικα από ψηλά με χρήση του monorail! (Το εισιτήριο για το monorail, περιλαμβάνεται).
  • Προαγορασμένη είσοδος στο μουσείο του Λούβρου για να αποφύγουμε της ουρές.
  • Έλληνας πολύ έμπειρος στο Ντουμπάι αρχηγός και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).

Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων 409€.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΠΟ 1ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ CHECK ΟUT.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΟΡΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ & ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.

ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ  Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 15 DIRHAM ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:

15  DIRHAM  Χ 4 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ = 45 DIRHAM TO  ΔΩΜΑΤΙΟ*

*15 DIRHAMS ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 3,6 €

  45 DIRHAM = 10,80 €

 

ριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

14/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 209

20/10/2022

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

22/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 209

28/10/2022

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

23/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 209

29/10/2022

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

24/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 209

30/10/2022

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕY 90G

09/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

14:15

20:35

ΕY 91G

15/11/2022

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ  – ΑΘΗΝΑ

09:25

12:55

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

25/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

17:55

00:20

ΕΚ 209

01/12/2022

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

11:50

15:25