Skip to main content

Πολιτιστικό Ισραήλ - Παλαιστίνη | Χριστούγεννα 2023 Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ από 1499

Αναχώρηση: 24/12

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ξενάγηση) – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ (1η ξενάγηση) – ΒΗΘΛΕΕΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και επιβίβαση στην πτήση για Τελ Αβιβ. Άφιξη στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, μιας πόλης σύγχρονης, που αποτελεί επέκταση του αρχαίου λιμένα της Γιάφας (Ιόππης).

Ο αρχικός οικισμός ήταν ένα μικρό εβραϊκό προάστιο της Γιάφας, σήμερα όμως η ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ ξεπερνά το ένα εκατομμύριο κατοίκους, και είναι το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του σύγχρονου Ισραήλ. Χτισμένο κατά μήκος της ακτής της Μεσογείου διαθέτει μαρίνα, και μια εκτεταμένη όμορφη παραλία.

Θα περιηγηθούμε στο Τελ Αβίβ, το οποίο δικαίως αποκαλείται το «Μαϊάμι της Μεσογείου», όπου θα δούμε την πλατεία Γιτζάκ Ραμπίν με το Δημαρχείο, την πανεπιστημιούπολη, τη λεωφόρο Αγιαλόν με τους ουρανοξύστες, τη λεωφόρο Ντίζενχοφ με τα καταστήματα και την εντυπωσιακή παραλιακή ζώνη.

Θα φτάσουμε στον λόφο της Γιάφα που βρίσκεται η παλιά πόλη με την επιβλητική θέα προς την πόλη και θα επισκεφτούμε τη γειτονιά με τις γκαλερί των καλλιτεχνών, με το εντυπωσιακό αιωρούμενο δέντρο, έργο του εικαστικού Ραν Μορίν.

Συνεχίζουμε για τη «χρυσή πόλη», την Ιερουσαλήμ. Η παλιά πόλη των Ιεροσολύμων είναι περιτειχισμένη και αφού εισέλθουμε πεζοί θα κατευθυνθούμε προς τον Ναό της Αναστάσεως, οικοδόμημα κατασκευασμένο από την Αγία Ελένη. Θα προσκυνήσουμε το Ιερό κουβούκλιο με τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού. Θα ανεβούμε στον Γολγοθά όπου θα προσκυνήσουμε το σημείο της Σταύρωσης και το σημείο της αποκαθήλωσης.

Η επίσκεψή μας θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στα παρεκκλήσια της ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, του Αδάμ, του Ιωσήφ από Αριμαθαίας, του Αγίου Λογγίνου και του «Μη μου Άπτου». Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Βηθλέεμ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ (2η ξενάγηση) – ΒΗΘΛΕΕΜ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για τα Ιεροσόλυμα.

Από την κορυφή του Όρους των Ελαιών όπου ανελήφθη ο Χριστός στους ουρανούς, θα θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα προς την οχυρωμένη Ιερουσαλήμ, καθώς και προς τη δυτική νέα πόλη. Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο Δυτικό Τείχος ή Τείχος των Δακρύων, ό,τι έχει απομείνει από τον κατεστραμμένο Ναό του Σολομώντα και ιερότερο θρησκευτικό προσκύνημα για τον Ιουδαϊσμό.

Ανάβαση στην πλατεία των τζαμιών – εφόσον μας επιτραπεί η είσοδος - όπου θα δούμε εξωτερικά τον θόλο του βράχου ή τέμενος του Ομάρ, καθώς και το τέμενος Αλ Άκσα, που αποτελεί το δεύτερο ιερότερο προσκύνημα του Ισλάμ μετά την Μέκκα. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στο Κάρντο, δηλαδή το κέντρο ή την καρδιά της πόλης από την εποχή των Ρωμαίων, και θα δούμε πώς ήταν το επίπεδο της πόλης εκείνη την εποχή.

Έπειτα θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, όπου θα δούμε τις στάσεις του Χριστού στην πορεία του προς τη Σταύρωση. Θα περάσουμε από τον οίκο της Αγίας Βερονίκης, από το σημείο όπου σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση αποτυπώθηκε η παλάμη του Χριστού έξω από το σπίτι του Σίμωνος Κυρηναίου, και θα φτάσουμε στη φυλακή του Χριστού, το Πραιτώριο. Λίγο πριν την έξοδό μας από την Παλιά Πόλη, θα δούμε τον οίκο Ιωακείμ και Άννης όπου γεννήθηκε η Παναγία.

Ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη των Ιεροσολύμων, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στη Βηθλεέμ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ (3η ξενάγηση) – ΡΑΜΑΛΑ – ΒΗΘΛΕΕΜ

Νωρίς το πρωί θα μεταβούμε στον Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, όπου και θα παρακολουθήσουμε την Ορθόδοξη Θεία Λειτουργία στο Σπήλαιο της Γεννήσεως. Τον πρώτο ναό έχτισε η Αγ. Ελένη το 329, ο οποίος υπέστη αρκετές ζημιές και το 527 ανοικοδομήθηκε ξανά από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό. Τόπος γέννησης θεωρείται, κατά την παράδοση, το σπήλαιο κάτω από την Αγία Τράπεζα. Το σπήλαιο αυτό διαχωρίζεται σε δύο χώρους, ο τόπος της Γέννησης είναι αυτός που σηματοδοτείται με το αστέρι, στον άλλο πιστεύεται πως βρισκόταν η φάτνη.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό και αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα. Εδώ θα επισκεφτούμε το Μουσείο του Ισραήλ , το οποίο βρίσκεται σε έναν λόφο στην γειτονιά Givat Ram, κοντά στο κοινοβούλιο, το Ισραηλινό Ανώτατο Δικαστήριο, και το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ. Το Μουσείο διαθέτει μεγάλη συλλογή βιβλικής αρχαιολογίας, εθνογραφία, έργα τέχνης, αντικείμενα από την Αφρική, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, Ωκεανία και την Ανατολή, σπάνια χειρόγραφα, αρχαίο γυαλί και γλυπτική καθώς και χειρόγραφα του Κουμράν.

Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem. Το συγκρότημα περιλαμβάνει το Μουσείο Ιστορίας του Ολοκαυτώματος, μνημεία, όπως το Μνημείο των Παιδιών και την Αίθουσα Μνήμης, το Μουσείο Τέχνης του Ολοκαυτώματος, γλυπτά, υπαίθρια αναμνηστικά μνημεία, όπως η κοιλάδα των Κοινοτήτων, μια συναγωγή, αρχεία, ένα ερευνητικό ινστιτούτο, βιβλιοθήκη, και τη Διεθνή Σχολή Σπουδών του Ολοκαυτώματος.

Το απόγευμα θα μεταβούμε στην πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, τη Ραμάλα όπου και θα δούμε το Μαυσωλείο του Γιασέρ Αραφάτ, αφιερωμένο στη μνήμη του.

Επιστροφή στη Βηθλεέμ, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΒΗΘΛΕΕΜ – ΧΕΒΡΩΝΑ – ΜΑΣΑΝΤΑ – ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ

Αναχωρούμε σήμερα από τη Βηθλεέμ για να επισκεφτούμε τη Χεβρώνα, την πόλη που είναι γνωστή ως ο τόπος ταφής των βιβλικών πατριαρχών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ και των συζύγων τους. Οι τάφοι θεωρείται ότι βρίσκονται στο τύμβο των Πατριαρχών. Η Χεβρώνα είναι η δεύτερη ιερότερη πόλη στον Ιουδαϊσμό μετά την Ιερουσαλήμ.

Στη συνέχεια φτάνουμε μέσω της ερήμου της Ιουδαίας στη θρυλική Μασάντα, την Ακρόπολη των Ιουδαίων, φυσικό οχυρό που υψώνεται 400 μ. κατακόρυφα πάνω στην έρημο Νεγκέβ.

Θα δούμε τα ερείπια του κάστρου που κατασκευάστηκε από τον Ασμοναίο ηγεμόνα Αλέξανδρο Ιανναίο και αργότερα ο βασιλιάς Ηρώδης κατασκεύασε πολυτελές παλάτι. Εκσκαφές έφεραν στο φως θερμά λουτρά κοντά στο βορεινό ανάκτορο μαζί με οικιακά εργαλεία, ένα ζευγάρι σανδάλια του 1ου μ.Χ. αιώνα, και υπέροχα μωσαϊκά πατώματα.

Το κάστρο της Μασάντα αλώθηκε από τους Ζηλωτές Εβραίους κατά την εξέγερσή τους εναντίον των Ρωμαίων, ενώ αργότερα, το 73 μ.Χ., 960 Ιουδαίοι προτίμησαν να αυτοκτονήσουν ομαδικά παρά να πέσουν στα χέρια των Ρωμαίων.

Το φρούριο προσφέρει επιβλητική θέα προς τη Νεκρά Θάλασσα, το χαμηλότερο σημείο της γης κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, στα μείον 420, όπου και θα κατευθυνθούμε για τις δύο επόμενες διανυκτερεύσεις. Άφιξη στη Νεκρά Θάλασσα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (ελεύθερη ημέρα)

Ελεύθερη ημέρα στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της Νεκράς Θάλασσας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε. Μια εμπειρία μοναδική!

Λόγω των περιεχομένων αλάτων, το νερό της έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από αυτό της θάλασσας, συνεπώς μεγαλύτερη άνωση, μεγαλύτερη πλευστότητα, έτσι που μπορεί κανείς να επιπλέει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Κατά την Παλαιά Διαθήκη, τόσο η λίμνη αυτή όσο και η απόκρημνη κοιλάδα πέριξ αυτής ονομάζονται ομοίως Αραβά (θάλασσα Αραβά, κοιλάδα Αραβά). Η Νεκρά Θάλασσα προσφέρει ευεξία, καθώς έχει διάφορες ιαματικές και ευεργετικές ιδιότητες. Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καταστήματα για τις αγορές σας, καθώς και εστιατόρια και καφέ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΚΟΥΜΡΑΝ – ΙΕΡΙΧΩ – ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ – Ι.Μ. ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – Ι.Μ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ – ΜΠΕΪΤ ΣΕΑΝ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση από τη Νεκρά Θάλασσα με κατεύθυνση το Εθνικό Πάρκο Κουμράν. Στις σπηλιές γύρω από τα ερείπια του αρχαίου οικισμού Κουμράν εντοπίστηκε μια ολόκληρη βιβλιοθήκη με κείμενα γραμμένα από τον 2ο έως τον 1ο μ.Χ. αιώνα, μια εποχή που γνωρίζαμε μόνο από τις μαρτυρίες του Πλίνιου του Πρεσβύτερου, του Φλάβιου Ιώσηπου και του Φίλωνος Αλεξανδρείας.

Επόμενη στάση μας η πόλη της Ιεριχού η οποία είναι η αρχαιότερη, σύμφωνα με κάποιους, πόλη του κόσμου. Το μέρος όπου η Καινή Διαθήκη αναφέρει πως ο Ιησούς θεράπευσε δύο τυφλούς και φιλοξενήθηκε στο σπίτι του φοροεισπράκτορα Ζακχαίου. Κοντά στο κέντρο της πόλης υπάρχει μία συκομουριά αιωνόβια, όπου λέγεται ότι σκαρφάλωσε για να δει τον Ιησού.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη. Ιδρύθηκε το 455 μ.Χ. από τον ερημίτη μοναχό Γεράσιμο από την Λυκία. Θα επισκεφτούμε την κοίτη του Ιορδάνη ποταμού, φυσικό σύνορο μεταξύ Ισραήλ και Ιορδανίας, όπου τελέστηκε η Βάπτιση του Χριστού. Καθ’ οδόν θα δούμε το μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου, ανακαινισμένο πρόσφατα από τις καταστροφές που υπέστη στον πόλεμο των 6 ημερών.

Θα δούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Μπέιτ Σεάν, ιστορικά γνωστής ως Σκυθόπολις, η οποία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία λόγω της γεωγραφικής της θέσης στη συμβολή της κοιλάδας του ποταμού Ιορδάνη και της κοιλάδας Γεζρεέλ.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για την περιοχή της Γαλιλαίας. Άφιξη στη λίμνη Τιβεριάδα ή θάλασσα της Γαλιλαίας η οποία σχετίζεται άμεσα με τα πιο πολλά θαύματα του Χριστού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ – Ι.Μ. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ – ΚΑΠΕΡΝΑΟΥΜ – ΥΨΙΠΕΔΑ ΓΚΟΛΑΝ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, θα επισκεφθούμε τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων πάνω στη λίμνη Τιβεριάδα, δίπλα από τα ερείπια της αρχαίας Καπερναούμ.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην αρχαία Καπερναούμ, η οποία είναι μια από τις πιο γνωστές πόλεις της Καινής Διαθήκης και θεωρείται ένα από τα κύρια κέντρα της δράσεως του Ιησού Χριστού στην περιοχή της Γαλιλαίας. Εδώ θα δούμε την αρχαία συναγωγή καθώς και τα ερείπια του σπιτιού του Αποστόλου Πέτρου.

Η σημερινή διαδρομή θα μας φέρει στα υψίπεδα του Γκολάν, στα σύνορα με τη Συρία όπου θα δούμε το μνημείο του πολέμου του Γιομ Κιπούρ (1973) και θα κάνουμε στάση σε κάποιο από τα διάσημα οινοποιεία της περιοχής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πόλη Σαφέντ την οποία και θα επισκεφτούμε. Από τον 16ο αιώνα, η Σαφέντ θεωρείται μία από τις τέσσερις ιερές πόλεις του Ιουδαϊσμού, μαζί με την Ιερουσαλήμ, τη Χεβρώνα και την Τιβεριάδα. Από εκείνη την εποχή, η πόλη έχει παραμείνει κέντρο της Καμπάλα, δηλαδή του κλάδου του ιουδαϊκού μυστικισμού. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά της πόλης καθώς και στη γειτονιά με τις συναγωγές.

Επιστροφή στην Τιβεριάδα και ελεύθερος χρόνος στην προκυμαία της λίμνης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ – ΝΑΖΑΡΕΤ (Ι.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ) – ΑΚΡΑ – ΧΑΪΦΑ

Πρωινό και αναχώρηση από την Τιβεριάδα για να μεταφερθούμε οδικώς στη Ναζαρέτ, στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός.

Άφιξη στη Ναζαρέτ και επίσκεψη στον Ι.Ν. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κέντρο της πόλης. Ο ναός είναι χτισμένος στο πλάι αρχαίου οικήματος που, κατά την παράδοση, ήταν ο τόπος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Εδώ θα δούμε εντυπωσιακές εικόνες της Παναγίας από πολλές χώρες του κόσμου.

Κάποτε η Ναζαρέτ ήταν ένα πολύ μικρό χωριό, αλλά τώρα είναι μια πολύβουη πόλη με τον μεγαλύτερο πληθυσμό Αράβων Χριστιανών στους Αγ. Τόπους.

Επόμενος σταθμός μας το Άκκο ή Άκρα. Η παλαιά πόλη της Άκρας είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Δηλώνεται και ως η πόλη των Σταυροφόρων, ενώ στέκει εκεί μεγαλόπρεπα το εντυπωσιακό της κάστρο. Θεωρείται η ιερότερη πόλη της θρησκευτικής οργάνωσης των Μπαχάι.

Η Άκρα ήταν φοινικικό λιμάνι και όρμος που μέχρι το 266 π.Χ. έφερε το όνομα Ακκ (η γνωστή Άκη των Ελλήνων ή Άκκα των Αράβων). Μετονομάστηκε σε Αντιόχεια από Πτολεμαΐδα, αλλά αργότερα παρέμεινε γνωστή για τους Ευρωπαίους ως πόλη «Σαίν Ζαν ντ' Ακρ» (Saint Jean d’ Acre, Άγιος Ιωάννης της Άκρας) της Παλαιστίνης.

Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Χάιφα στα παράλια της Μεσογείου, σύγχρονη πόλη και το πιο σημαντικό εμπορικό λιμάνι της χώρας. Εδώ θα δούμε τους περίφημους κήπους του Μπαχάι, σύμβολο της πόλης. Οι εντυπωσιακοί κήποι αποτελούνται από μία σειρά από 19 επίπεδα που πλαισιώνουν το Μαυσωλείο του Μπαμπ. Βρίσκονται στις πλαγιές του Καρμήλιου Όρους και προσφέρουν μοναδική θέα στην πόλη της Χάιφα, στη Μεσόγειο θάλασσα και στα υψώματα της Γαλιλαίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΧΑΪΦΑ – ΠΑΡΑΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – πτήση για ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Πρωινό, check out και ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα σε κάποιο από τα άφθονα εστιατόρια της περιοχής. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την παράλιο Καισάρεια η οποία υπήρξε πόλη και λιμάνι που χτίστηκε από τον Ηρώδη τον Μέγα μεταξύ των ετών 25 ως 13 π.Χ.

Η Καισάρεια η παράλιος συνδέεται με τη διετή φυλάκιση του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, καθώς και με τη μεταστροφή των εθνών και την ένταξή τους στην Εκκλησία, από τον Απόστολο Πέτρο.

Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο Μπέν Γκουριόν του Τελ Αβίβ για την απευθείας πτήση της επιστροφής.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1499€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1499 € 790 €
  Twin Room 1499 € 790 €
  Triple Room 1499 € 790 €
  Single Room 2379 € 790 €

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Απευθείας πτήσεις με την Aegean
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Ξενοδοχεία 4* (3 διαν/σεις στη Βηθλεέμ, 2 διαν/σεις στη Νεκρά Θάλασσα, 2 διαν/σεις στην Τιβεριάδα, μια διαν/ση στη Χάιφα)
  • Ημιδιατροφή
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Είσοδοι σε επισκεπτόμενους χώρους

 

Δεν περιλαμβάνονται
(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.).
  • Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 790€

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 926

24/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ

07:30

09:30

Α3 925

01/01/2024

ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ

20:10

22:20