Skip to main content

Τα «πετράδια» της Περσίας | Μάρτιος - Ιούνιος 2022 από 699€

4/4, 10/4, 17/4, 18/4, 22/4, 23/4, 28/4, 29/4, 20/5, 10/6, 24/6

 Διάρκεια: 11 ΗΜΕΡΕΣ

 

Εξαιρετικές πτήσεις με τη μικρότερη αναμονή στον ενδιάμεσο σταθμό.

Δεν χρησιμοποιούμε εσωτερική πτήση με τοπικές αερογραμμές

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή, 9 δείπνα συνολικά.

  • Τρεις (3) εξαιρετικές διανυκτερεύσεις στο «σμαράγδι της Περσίας», την Ισφαχάν για να απολαύσουμε «το διαμάντι της Περσίας», και οι τρεις στο παλάτι-ξενοδοχείο Αμπάσι.
  • δύο (2) διανυκτερεύσεις και 2 ολόκληρες ημέρες ξεναγήσεων στην Τεχεράνη, για να μην προσπεράσουμε την πρωτεύουσα της Περσίας, που κρύβει απίθανους θησαυρούς.
  • Με 2 διανυκτερεύσεις στη Γιαζντ, μία περισσότερη από συνηθισμένα προγράμματα, ώστε να έχουμε όλο τον χρόνο για να ζήσουμε την πόλη αυτή με τη φοβερή ατμόσφαιρα, χωρίς να χάνουμε χρόνο καλύπτοντας υπερβολικά χιλιόμετρα.
  • Με 2 διανυκτερεύσεις στη Σιράζ, την «πόλη των ρόδων και των αηδονιών», για να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε την πλούσια Ιστορία της.
  • Επίσκεψη στο περίφημο Μουσείο Κοσμημάτων με τους θησαυρούς του Σάχη, στην Τεχεράνη.
  • Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης στην Τεχεράνη και το Μουσείο χαλιών.
  • Επίσκεψη στη Μεϋμπόντ, μία παλιά κωμόπολη 1.800 ετών, με παμπάλαια κτίσματα από πηλό που διατηρούνται άρτια, ένα διαμαντάκι στις παρυφές της ερήμου.
  • Η διαδρομή μας προς την Ισφαχάν διανθίζεται με περισσότερες ενδιαφέρουσες στάσεις και επισκέψεις, όπως η πόλη-κόσμημα Κασάν, που έδωσε το όνομά της στα περίφημα περσικά ζωγραφιστά πλακάκια.
  • Δεν χρησιμοποιούμε εσωτερική πτήση για να απολαύσουμε τα απίθανα ορεινά και ερημικά τοπία και να γνωρίσουμε σε βάθος την Περσία. Όμως κάνουμε τις διαδρομές που πρέπει, χωρίς υπερβολές, ώστε να μην είμαστε στην ουσία μέσα σε ένα πούλμαν στους δύσκολους δρόμους της χώρας
  • Εξειδικευμένος έλληνας αρχηγός-συνοδός, που είναι μαζί σας σε όλο το ταξίδι από την Αθήνα
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Πτήση για Τεχεράνη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Τεχεράνη.

 

2η ημέρα: Άφιξη στην Τεχεράνη (ξενάγηση)

Φτάνουμε πρωί στην ιρανική πρωτεύουσα και ξεκινάμε την εξερεύνηση της Τεχεράνης: Το ενδιαφέρον των ηγεμόνων της Περσίας για την Τεχεράνη άρχισε στα μέσα του 18ου αιώνα, αλλά η πραγματική πολεοδομική της ανάπτυξη άρχισε μετά το 1791, όταν η πόλη έγινε πρωτεύουσα του Αγά Μουχάμαντ, της δυναστείας των Κατζάρων. Με την πάροδο των χρόνων στολίστηκε με ανάκτορα, τζαμιά και πολυάριθμα μνημεία.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε τους πύργους Μιλάντ και Αζάντι, ένα από τα πιο γνωστά landmarks της Τεχεράνης, καθώς και το Ανακτορικό Σύμπλεγμα Νιαβαράν. Κατόπιν θα επισκεφθούμε το περίφημο Μουσείο Κοσμημάτων με τους αμύθητους θησαυρούς του σάχη, πριν μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Τεχεράνη (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και συνεχίζουμε την εξερεύνηση της πόλης. Σήμερα μας περιμένει επίσκεψη στο παλάτι Σαντ Αμπάντ, εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα, καθώς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης: στο πρώτο θα αποκτήσουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα της προϊσλαμικής Περσίας από την 5η χιλιετία π.Χ. μέχρι και τα μέσα του 7ου μ.Χ. αιώνα, ενώ στο δεύτερο θα θαυμάσουμε δείγματα ισλαμικής τέχνης πολλών αιώνων. Επόμενη επίσκεψή μας θα είναι στο παλάτι Γκολεστάν (μνημείο της UNESCO), του 18ου αιώνα, και στη συνέχεια στο τζαμί του Ιμάμη. Διανυκτέρευση.


4η ημέρα: Τεχεράνη – Κασάν – Ισφαχάν

Σήμερα αφήνουμε πίσω μας την Τεχεράνη και αναχωρούμε με τελικό μας προορισμό την εξωτική Ισφαχάν.

Καθοδόν επισκεπτόμαστε το Κασάν, πόλη που άνθησε κατά την εποχή των Σασσανιδών, αλλά καταστράφηκε με την αραβική εισβολή. Ξανάγινε σπουδαία πόλη την εποχή των Σελτζούκων και καταστράφηκε ξανά από τους Μογγόλους, για να αποκτήσει νέα αίγλη κατά την εποχή των Σαφαβιδών, ενώ υπήρξε πρωτεύουσα κατά τη βασιλεία του Σάχη Σαφαβίδου ΙΙ. Υπήρξε επίσης η αγαπημένη πόλη του Σάχη Αμπάς Ι, ο οποίος και ζήτησε να ταφεί εδώ. Στο Κασάν θα δούμε τον Οίκο Ταμπαταμπάεϊ με την χαρακτηριστική Ιρανική αρχιτεκτονική, τους υπέροχους κήπους, τις επαύλεις και τις τοιχογραφίες.

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας φτάνουμε στην Ισφαχάν, μια πόλη-θρύλος, που γοητεύει τον επισκέπτη με τα συγκλονιστικά μνημεία της, αληθινά κοσμήματα αρμονίας και κομψότητας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Ισφαχάν (ξενάγηση)

Η Ισφαχάν είναι αναμφισβήτητα η ωραιότερη και πιο πράσινη πόλη του Ιράν, το καλλιτεχνικό θησαυροφυλάκιο της χώρας. Το παραμυθένιο σκηνικό του Ισφαχάν απαρτίζουν τα μεγαλόπρεπα παλάτια, τα υπέροχα τζαμιά, οι βαθυκύανοι τρούλοι που κυριαρχούν στον ορίζοντα, τα χάνια, οι μεντρεσέδες, τα παραδοσιακά παζάρια, τα τεϊοποτεία (τσαϊχανέ), οι πανέμορφοι κήποι, οι βαθύσκιωτοι δρόμοι και οι γέφυρες του ποταμού Zayande.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα δούμε, μεταξύ άλλων, την τεράστιας έκτασης πλατεία Ναγκίς-ε-Τζαχάν ή αλλιώς Μεϊντάν-ι-Ιμάμ (πλατεία του Ιμάμη) στο κέντρο της παλιάς πόλης, στις τέσσερις πλευρές της οποίας δεσπόζουν το Βασιλικό Τέμενος (ή Τέμενος του Ιμάμη), που αποτελεί ένα αριστούργημα ισλαμικής αρχιτεκτονικής και τέχνης, το 6ώροφο ανάκτορο Αλί Καπού, το τζαμί του σεΐχη Λoτφoλάχ και τη σκεπαστή αγορά, το καλύτερο και το ωραιότερο παζάρι του Ιράν, φημισμένο για τα τεϊοποτεία του και τα καταστήματά του. Θα δούμε επίσης το Σι-Ο-Σε Πολ με τις 33 καμάρες και τις γέφυρες στον ποταμό Ζαγιάντε. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Ισφαχάν (ξενάγηση)

Συνεχίζουμε τις ξεναγήσεις μας στην ιστορική πόλη της Ισφαχάν. Θα επισκεφθούμε το Τσεχέλ Σοτούν, το πρώην παλάτι του σάχη και άψογα διατηρημένο. Κοντά στο κέντρο της πόλης βρίσκεται η αρμένικη συνοικία με τις εκκλησίες της και τον δικό της ιδιαίτερο χαρακτήρα και λίγο πιο έξω από την πόλη ο πύργος του περιστεριού και το τζαμί της Παρασκευής (εξωτερική επίσκεψη).

Επιλέγουμε τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Ισφαχάν, στο πιο όμορφο σημείο του ταξιδιού μας, για να έχουμε χρόνο να απολαύσουμε και να περιηγηθούμε σ’ αυτή την πόλη-διαμάντι όπως ακριβώς πρέπει! Διανυκτέρευση.3

 

7η ημέρα: Ισφαχάν – κάστρο Ναρίν – Μεϊμπότ – Φαράι – Γιαζντ

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας την υπέροχη Ισφαχάν και αναχωρούμε με τελικό μας προορισμό τη Γιαζντ. Πρώτος σταθμός της ημέρας είναι το Ναρίν, ένα υπέροχο κάστρο της ερήμου που χτίστηκε πριν 2.000 χρόνια. Επόμενος σταθμός μας η Μεϋμπόντ (Meybod), μια παλιά κωμόπολη που μετρά πάνω από 1.800 χρόνια Ιστορίας! Εδώ θα δούμε το τοπικό Caravanserai, ένα παμπάλαιο χάνι-σταθμός καραβανιών, που χτίστηκε το 1689 κατά τη διάρκεια της εποχής των Σαφαβιδών (1501-1726), όπως και πολλά ακόμη παρόμοια χάνια στην Περσία. Στα χρόνια της ακμής του αποτελούσε σταθμό που παρείχε πολλές ανέσεις σε όσους σταματούσαν εδώ, ακόμη και για διαμονή αρκετών ημερών. Στην πόλη θα δούμε επίσης το τοπικό «γιακτσάλ» ή Ice House, ένα αρχαίο κτίσμα χωρητικότητας έως και 5.000 κυβικών μέτρων που χρησίμευε ως «ψυγείο», για την αποθήκευση δηλαδή φαγητού και πάγου εν μέσω της ερήμου.

Συνεχίζουμε για το χωριουδάκι Φαράι (Fahraj), ένας οικισμός πέντε χιλιάδων ετών στην έρημο, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε και το ανακαινισμένο caravanserai.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στη Γιαζντ, την πόλη των «ζωροαστρών», η «καλή και ευγενής πόλη της ερήμου». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Γιαζντ (ξενάγηση)

Η Γιαζντ είναι μία πανάρχαια πόλη, μνημείο η ίδια της UNESCO: η παλιά πόλη, χτισμένη από πηλό, αποτελεί υπόδειγμα μεσαιωνικής περσικής πόλης. Τα θολωτά της σπίτια με τα μπαντγκίρ (τα «κλιματιστικά» της ερήμου ή «ανεμοπαγίδες», που διοχετεύουν στο εσωτερικό του κτιρίου ακόμα και την πιο ανάλαφρη αύρα), τα στενά, ελικοειδή δρομάκια της που σε πολλά τους τμήματα είναι σκεπαστά για προστασία από τον ήλιο, τα τζαμιά και οι μιναρέδες που υψώνονται παντού δημιουργούν ένα σκηνικό ανατολίτικου παραμυθιού. Επίσκεψη καθώς και στο τζαμί της Παρασκευής (εξωτερική επίσκεψη). Στη συνέχεια θα δούμε τους εγκαταλελειμμένους «Πύργους της Σιωπής» του 17ου αι., όπου οι νεκροί μεταφέρονταν για να αποσυντεθούν και να γίνουν βορά στα όρνεα, για να μη μολυνθεί το χώμα από την ταφή τους ή ο αέρας από την καύση τους, καθώς και τους κήπους Ντοουλάτ Αμπάντ. Θα δούμε επίσης το τέμενος Σιγιέντ Τζαφέρ, διακοσμημένο με χιλιάδες απαστράπτοντα πλακίδια. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Γιαζντ – Πασαργάδες – Νεκρόπολη (Νάγκσε Ροστάμ) – Περσέπολη – Σιράζ

Πριν αναχωρήσουμε από τη Γιαζντ θα εξερευνήσουμε ακόμη περισσότερο την πανάρχαια αυτή πόλη, και θα επισκεφθούμε τον κυριότερο εν λειτουργία ναό της πόλης, με παρελθόν 15 αιώνων, τον Άτασκαντες, με την άσβεστη ιερή φωτιά των ζωροαστρών, που τροφοδοτείται από τους ιερείς επί 1.500 χρόνια.

Αναχωρούμε λοιπόν από τη Γιαζντ με πρώτο σταθμό της διαδρομής μας τις Πασαργάδες, αρχαία πόλη που ιδρύθηκε στα μέσα του 6ου π.Χ. αι. από τον Κύρο τον Μέγα. Οι Πασαργάδες υπήρξαν η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του και η πόλη όπου γίνονταν οι στέψεις των Περσών βασιλιάδων. Η περσική αυτοκρατορία των Αχαιμενιδών υπό τον Κύρο τον Μέγα (559-529) και τον Δαρείο Α’ (521-485) κυριάρχησε σε όλη τη Μέση και Εγγύς Ανατολή έως τον Ινδό ποταμό, περιλαμβάνοντας την Αίγυπτο, την Κυρηναϊκή, τον Πόντο, τη Θράκη και την Ιωνία. Επί δύο αιώνες ο αρχηγός του τεράστιου αυτού κράτους, ο Μέγας Βασιλεύς, έριχνε τη σκιά του στον ελληνικό κόσμο. Επίσκεψη στον χώρο για να δούμε τον τάφο του Κύρου, που αποτελεί το πιο ενδιαφέρον μνημείο των Πασαργάδων, καθώς και το ανάκτορό του.

Συνεχίζουμε για την ένδοξη Περσέπολη, η «πλουσιότατη των υπό τον ήλιο πόλεων». Είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο επιβλητικός ιστορικός χώρος του Ιράν και από τους σπουδαιότερους του κόσμου. Η πόλη κτίστηκε από το 518 έως το 460 π.Χ. (Δαρείος Α’, Ξέρξης και Αρταξέρξης Α’). Η τεχνική των Περσών αρχιτεκτόνων και κυρίως η αισθητική τους δημιούργησαν μία από τις πιο περίλαμπρες πρωτεύουσες που γνώρισε ο κόσμος. Τα μεγαλοπρεπή ανάκτορα πυρπολήθηκαν το 331 π.Χ. από τον Μέγα Αλέξανδρο. Τα ερείπια της Περσέπολης, όπως η Πύλη των Εθνών, η αίθουσα ακροάσεων, το παλάτι του Ξέρξη και του Δαρείου, που υψώνονται αγέρωχα ενισχύοντας τις ιστορικές μνήμες, θα μας προσφέρουν μια μοναδική εντύπωση της αίγλης, του πλούτου και του μεγαλείου της πρωτεύουσας των Αχαιμενιδών.

Συνεχίζουμε για τη νεκρόπολη Νάγκσε Ροστάμ, που δεσπόζει στην πεδιάδα της Περσέπολης και αποτελείται από τέσσερις λαξεμένους βασιλικούς τάφους: του Ξέρξη Α’, του Δαρείου Α’, του Αρταξέρξη Α’ και του Δαρείου Β’.

Η ημέρα μας ολοκληρώνεται με την άφιξή μας στη Σιράζ, την «πόλη των ρόδων και των αηδονιών». Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Σιράζ (ξενάγηση)

Η Σιράζ είναι η γενέτειρα πόλη των ποιητών Σααδή (13ος αι.) και Χαφέζ (14ος αι.): ο Σααδή έγραψε ποιήματα διδακτικού περιεχομένου, καθώς και στίχους που χαρακτηρίζονται για τη θρησκευτική τους ευλάβεια. Ο Χαφέζ ήταν λυρικός ποιητής και μυστικιστής. Στα περίπου 60.000 ποιήματά του εξυμνεί τα νιάτα και την ομορφιά, την οποία θεωρεί αντανάκλαση του θείου.

Ξεκινάμε λοιπόν τις ξεναγήσεις μας στην πόλη, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων τα μαυσωλεία και των δύο ποιητών, Σααδή και Χαφέζ, τους κήπους Εράμ και Ναραντζεστάν, το τέμενος Νασίρ-ολ-Μολκ, το συγκρότημα Βακίλ και το Μαυσωλείο των Καθρεπτών (Shah e Cheragh: «Βασιλιάς του Φωτός»), που είναι από τα ιερότερα του σιιτικού μουσουλμανικού κόσμου (εξωτερική επίσκεψη). Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Σιράζ – πτήση επιστροφής

Νωρίς το πρωί μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

 

ΤΙΜΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναχώρηση από Αθήνα - για τις 11 πρώτες συμμετοχές και για κρατήσεις έως 31/1, από 799 - Τιμή από 749€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 749 € 850 €
  Twin Room 749 € 850 €
  Triple Room 749 € 850 €
  Single Room 1129 € 850 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΠΕΡΣΙΑΣ  :  60 €

 

ΤΙΜΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 699 € 830 €
  Twin Room 699 € 830 €
  Triple Room 699 € 830 €
  Single Room 964 € 830 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΠΕΡΣΙΑΣ  :  60 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  18/4/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - με την Qatar - Τιμή από 799€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 799 € 830 €
  Twin Room 799 € 830 €
  Triple Room 799 € 830 €
  Single Room 1064 € 830 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΠΕΡΣΙΑΣ  :  60 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/4/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 699 € 830 €
  Twin Room 699 € 830 €
  Triple Room 699 € 830 €
  Single Room 964 € 830 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΠΕΡΣΙΑΣ  :  60 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/4/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - 11ήμερο πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα ( Ειδική αναχώρηση με το απίθανο χωριό Abyaneh χαμένο στον χρόνο) (ζητήστε μας ειδικό πρόγραμμα ) - Τιμή από 749€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 749 € 830 €
  Twin Room 749 € 830 €
  Triple Room 749 € 830 €
  Single Room 1054 € 830 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΠΕΡΣΙΑΣ  :  60 €

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • Ξενοδοχεία 5* και 4* sup. (τα ξενοδοχεία δεν ανταποκρίνονται στα διεθνή στάνταρ. Εμείς πάντως διαθέτουμε από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην κάθε περιοχή). Στην Ισφαχάν το ξενοδοχείο-παλάτι «Αμπάσι» (Abbasi Hotel).
  • Ημιδιατροφή (τα δείπνα του προγράμματος περιορίζονται σε παραλλαγές κεμπάπ και σαλάτες).
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Εξειδικευμένος Έλληνας αρχηγός-συνοδός.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια προσφορά .
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, Βίζα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 850€
  • Βίζα Περσίας : 60€

_______________________________________

Σύμφωνα με τους κανόνες ενδυμασίας της lρανικής Δημοκρατίας επιβάλλεται οι γυναίκες να καλύπτουν τα μαλλιά τους με μαντήλι, να φορούν φαρδιά μακριά ρούχα ή καμπαρτίνα ώστε να μη διαγράφεται το σχήμα του σώματός τους και σκούρες κάλτσες καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη χώρα. Οι άνδρες δεν μπορούν να φοράνε σορτς.

________________________________________

Για την έκδοση βίζας Ιράν απαιτούνται το διαβατήριο με 6μηνη ισχύ (χωρίς σφραγίδα Ισραήλ) και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (σε λευκό φόντο).

________________________________________

Επισημαίνουμε ότι η διατροφή στην Περσία συνίσταται κυρίως σε κεμπάπ, κοτόπουλο, ρύζι, δύο είδη μελιτζάνας, σούπα (με κρέας ή χωρίς), πατάτες τηγανητές και σε ορισμένες περιπτώσεις ψάρι

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

18/03/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:35

00:10

ΤΚ 878

19/03/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΤΕΧΕΡΑΝΗ

01:55

05:25

ΤΚ 885

28/03/2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

03:05

05:40

ΤΚ 1845

28/03/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:20

08:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

17/04/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:10

23:40

ΤΚ 878

18/04/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΤΕΧΕΡΑΝΗ

01:30

06:00

ΤΚ 885

27/04/2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

03:05

05:40

ΤΚ 1845

27/04/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:20

08:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

22/04/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:10

23:40

ΤΚ 878

23/04/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΤΕΧΕΡΑΝΗ

01:30

06:00

ΤΚ 885

02/05/2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

03:05

05:40

ΤΚ 1845

02/05/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:20

08:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

29/04/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:10

23:40

ΤΚ 878

30/04/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΤΕΧΕΡΑΝΗ

01:30

06:00

ΤΚ 885

09/05/2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

03:05

05:40

ΤΚ 1845

09/05/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:20

08:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

20/05/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:10

23:40

ΤΚ 878

21/05/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΤΕΧΕΡΑΝΗ

01:30

06:00

ΤΚ 885

30/05/2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

03:05

05:40

ΤΚ 1845

30/05/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:20

08:45

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1844

10/06/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:10

23:40

ΤΚ 878

11/06/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΤΕΧΕΡΑΝΗ

01:30

06:00

ΤΚ 885

20/06/2022

ΣΙΡΑΖ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

03:05

05:40

ΤΚ 1845

20/06/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:20

08:45