Skip to main content

Ανατολικές ΗΠΑ Καναδάς Καλοκαιρι 2022 Από: 1.690€

Ταξίδι 10 ημερών -  Απευθειας πτησεις και με Πρωινο!

19/05, 07/06, 08/07, 22/07, 13/08, 18/08

 

 

ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ DELTA AIRLINES!
ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  σε ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!!

  • Γνωρίστε την Μητρόπολη του πλανήτη, τη Νέα Υόρκη μέσα από δύο επεξηγηματικές ξεναγήσεις που κυριολεκτικά “χτενίζουν” το Μανχάταν απ’ άκρη σ’ άκρη και περιλαμβάνουν όλα τα κορυφαία αξιοθέατα της εντυπωσιακής μεγαλούπολης που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Υπάρχει συνεχώς η αίσθηση ότι ζεις σε μία από τις ταινίες που έχεις δει στο σινεμά. Θέατρα, αγορές, μουσεία, θεάματα πάσης φύσεως, καφέ και εστιατόρια, τα πάντα συνωμοτούν για να αποπλανήσουν ακόμη και τον πιο συντηρητικό επισκέπτη της.
  • Απολαύστε την αρχοντική Ουάσιγκτον, με τα υπέροχα μνημεία της και τα σημαντικά Δημόσια Κτίρια. Η Ουάσιγκτον είναι η πόλη που επέλεξαν για την πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας καθώς εντυπωσιάζει με την μεγαλόπρεπη και ήρεμη δύναμή της, δίπλα στον ποταμό Ποτόμακ και τον παραπόταμό του Ανακόστια. Όλα ενθουσιάζουν τον ταξιδιώτη, το National Mall με τις ανοικτές εκδηλώσεις, οι λίμνες που έγιναν ειδικά για να καθρεφτίζονται σ’ αυτές τα πανέμορφα κτήρια και τα μνημεία, η πόλη που διάλεξε για πρωτεύουσα ο Τζωρτζ Ουάσιγκτον παρ’ όλο που ποτέ δεν έζησε σ’ αυτήν.
  • Μαγευτείτε από το υπερθέαμα των Καταρρακτών του Νιαγάρα που σίγουρα θα σας καθηλώσει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της μοναδικής κρουαζιέρας. Οι Καταρράκτες του Νιαγάρα είναι το θαύμα της φύσης που προστατεύεται από τις δύο χώρες, ΗΠΑ και Καναδά, προκειμένου να διατηρηθεί για τις επόμενες γενιές αναλλοίωτο. Επισκέπτες έρχονται από όλη την Αμερική αλλά και όλο τον κόσμο μαγεύονται από αυτό το μοναδικό και μαγικό θέαμα, τον ήχο αλλά και από τις λεπτές σταγόνες του νερού που σε λούζουν όταν φυσάει ο άνεμος και που σχεδόν κάθε ημέρα φιλοξενούν το ουράνιο τόξο.
  • Φυσικά δεν παραλείπουμε το Τορόντο, το μεγαλύτερο αστικό κέντρο του Καναδά με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και παλιές Βικτωριανές γειτονιές.
  • Θα περιηγηθούμε επίσης στη Βαλτιμόρη, την πόλη με την αποικιοκρατική ιστορία και το δημοφιλές Εσωτερικό λιμάνι, όπως και τη Φιλαδέλφεια, με την χαρακτηριστική αύρα της αστικής πόλης και τη μεγάλη ιστορική σημασία που την κάνει να ξεχωρίζει στο σύνολο των Η.Π.Α.

 

Ημέρα 1η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη - Νέα Υόρκη

Αναχώρηση για την Νέα Υόρκη, που θεωρείται η οικονομική μητρόπολη του κόσμου. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος για τακτοποίηση. Λίγο αργότερα θα ξεκινήσουμε έναν περίπατο με τον συνοδό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

Ημέρα 2η: Νέα Υόρκη

Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη από τις δύο ξεναγήσεις στα αξιοθέατα για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του σημαντικότερου εξερευνητή, του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το οποίο σήμερα αποτελεί σημείο μέτρησης όλων των αποστάσεων από τη Νέα Υόρκη. Θα περάσουμε από το Λίνκολν Σέντερ που φιλοξενεί τη Φιλαρμονική και τη Μετροπόλιταν Όπερα, ιδανικός χώρος για τους λάτρεις της κλασσικής μουσικής. Το Σέντραλ Παρκ, ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα του κόσμου, το μέρος όπου χαλαρώνουν οι Νεοϋορκέζοι και περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο. Συνεχίζουμε με το μνημείο του στρατηγού Γκραντ και το Πανεπιστήμιο Columbia, το σημαντικότερο πανεπιστήμιο θεωρητικών επιστημών της Νέας Υόρκης, στην είσοδο του οποίου γίνεται μνεία σε αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Ακολουθεί η γειτονιά του Χάρλεμ, γνωστή στο παρελθόν ως η Μέκκα των αφροαμερικανών της Νέας Υόρκης όπου βρίσκεται το Apollo theater, στη σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ αλλά και ο Michel Jackson. Η ξενάγηση ολοκληρώνεται με την 5η λεωφόρο με τα διάσημα καταστήματα οίκων μόδας και το Ροκφέλερ Σέντερ, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά συγκροτήματα του κόσμου που ανήκει στην ομώνυμη οικογένεια, ορόσημο της πόλης, το οποίο φιλοξενεί το παρατηρητήριο «Top of the Rock». Θα καταλήξουμε στην Τάιμς Σκουέρ την πιο πολυσύχναστη και φωτογραφημένη πλατεία του Μανχάταν, όπου εκατομμύρια επισκέπτες θαυμάζουν κάθε χρόνο τους φωταγωγημένους ουρανοξύστες με τις πολύχρωμες πινακίδες «neon» που κάνουν πραγματικά τη νύχτα μέρα. Εκεί κοντά βρίσκεται το Μπρόντγουεϊ, κέντρο βιομηχανίας της ψυχαγωγίας όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τις πιο φαντασμαγορικές παραστάσεις στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ, προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία από τις φημισμένες παραστάσεις Μιούζικαλ στα θέατρα του Μπρόντγουεϊ, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σας στη Νέα Υόρκη.

Ημέρα 3η: Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο λόμπυ του ξενοδοχείου για το δεύτερο μέρος της ξενάγησης της πόλης στην οποία θα κατευθυνθούμε παράλληλα με τον ποταμό East περνώντας από τις προβλήτες του ανατολικού Μανχάταν και με θέα την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν. Θα σταματήσουμε στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, την έδρα του οργανισμού ο οποίος έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της παγκόσμιας ειρήνης, επίσης μελετά τις διεθνείς οικονομικές τάσεις, υποβάλλει μελέτες που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, φυσικούς πόρους κ.λπ. Κατόπιν θα κάνουμε στάση στο Σταθμό Γκραντ Σέντραλ ο οποίος αποτελεί πύλη και σύμβολο της πόλης, όπου τουλάχιστον 750.000 άνθρωποι διέρχονται καθημερινά από την μεγαλοπρεπή κεντρική αίθουσα. Συνεχίζουμε με το Γκρίνουιτς Βίλατζ το οποίο αγαπήθηκε από καλλιτέχνες και συγγραφείς, σημείο αναφοράς η Washington square και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (N.Y.U). Ακολουθούν το Ηστ Βίλατζ, το Σόχο που είναι γεμάτο με διάσημους οίκους μόδας, η Μικρή Ιταλία και η Τσάινα Τάουν, δύο από τις πιο ζωντανές συνοικίες της πόλης όπου γίνεται αισθητή η πολυπολιτισμική ταυτότητα της Νέας Υόρκης.
Κατευθυνόμαστε στη Γουώλ Στριτ, το κέντρο της παγκόσμιας οικονομίας με στάση για φωτογραφίες με τον χάλκινο γλυπτό ταύρο (Charging Bull). Αμέσως μετά συναντάμε το Σημείο Μηδέν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα μνημείο θυμίζοντας σε όλους την 11η Σεπτεμβρίου, ενώ δίπλα σε αυτό βρίσκεται το νέο Οικονομικό Κέντρο με την ονομασία One Word Trade Center. Στην ίδια περιοχή προβάλλει ο νέος πολυσυζητημένος Σταθμός, κατασκευής Καλατράβα, γνωστός ως Oculus, ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίσμα με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, το οποίο εντυπωσιάζει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και μάλιστα θεωρείται ως ο ακριβότερος σταθμός στον κόσμο, με κόστος 4 δις δολάρια. Συνεχίζουμε στο Μπάτερυ Παρκ όπου θα δούμε από μακριά το Άγαλμα της Ελευθερίας, θα μπούμε στην περίφημη κλειστή αγορά Τσέλσι Μάρκετ, έδρα διάσημων γκουρμέ εστιατορίων της Νέας Υόρκης, όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για αγορά τοπικών προϊόντων αλλά και για να δοκιμάσουμε περίφημα εδέσματα.
Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με την κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορούμε να δούμε το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο της πόλης, το Στέιτεν Άιλαντ και τη μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο. Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω περιοχή και τη διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey. Έτσι θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή ευκαιρία να φωτογραφήσουμε από μακριά το εντυπωσιακό Μανχάταν με τους ουρανοξύστες. Μετά το πέρας της κρουαζιέρας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος ενώ η επιστροφή μπορεί να γίνει με τα πόδια ή με ταξί. Για τη βραδινή σας έξοδο προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα διάσημα cocktail bar, Jazz bar, εστιατόρια στο Meatpacking District ή στις κοντινές περιοχές Soho, Little Italy, Tribecca. Επιλέξτε και bar που βρίσκονται στον υψηλότερο όροφο των κτιρίων όπου προσφέρουν μαγευτική θέα του φωτισμένου Μανχάταν. Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τη νυχτερινή ζωή της πόλης, ο συνοδός μας σας έχει έτοιμες προτάσεις με βάση τις δικές σας επιθυμίες!

Ημέρα 4η: Νέα Υόρκη (Woodbury Commons Outlets -προαιρετικά)

Η σημερινή μέρα διατίθεται για βόλτες στη Νέα Υόρκη, επίσκεψη στα μουσεία και στις γειτονιές της πόλης. Εναλλακτικά προτείνουμε μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο, εντυπωσιακότερο, και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons. Μόλις 1 ώρα περίπου έξω από τη Νέα Υόρκη, όπου υπάρχουν όλα τα αντικείμενα του πόθου σε τιμές που δεν μπορείς να πιστέψεις. Διακόσια είκοσι και πλέον ονόματα της μόδας θα βρεθούν στη διάθεσή σας. Από Gucci, Escada, Nike, Ralph Lauren, Donna Karan, Calvin Klein, Gap σε απίστευτη ποικιλία. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών, επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για τις αγορές τους. Μαζί με τη συμμετοχή σας, παίρνετε και το VIP Coupons Book αξίας 20$, για επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις.

Ημέρα 5η: Νέα Υόρκη - Καταρράκτες Νιαγάρα (638 χλμ.)

Πρωινή αναχώρηση για να διασχίσουμε την Πολιτεία της Νέας Υόρκης και να φθάσουμε στα σύνορα με τον Καναδά. Μετά τον έλεγχο θα βρεθούμε στην πόλη των Καταρρακτών του Νιαγάρα της καναδέζικης πλευράς. Η διαμονή σε αυτήν την ζωντανή και τουριστικά ανεπτυγμένη πόλη είναι ότι καλύτερο για να απολαύσουμε  το εκπληκτικό υπερθέαμα της πτώσης των υδάτων των Καταρρακτών του Νιαγάρα. Θα κάνουμε μια βόλτα με τον ξεναγό στους κοντινούς φωτισμένους το βράδυ καταρράκτες που θα αφήσει μια από τις δυνατότερες και πλέον ζωντανές εικόνες που έχετε δει στη ζωή σας, όσον αφορά το φυσικό περιβάλλον. Αργότερα, σας προτείνουμε το Seneca Casino, το οποίο μπορεί να δώσει μία άλλη όψη στο κλείσιμο της ημέρας σας.

Ημέρα 6η: Καταρράκτες Νιαγάρα (εκδρομή στο Τορόντο)

Η ξενάγηση σήμερα αρχίζει με τους Καταρράκτες που σχηματίζονται από τον ποταμό Νιαγάρα. Εδώ μπορούμε να έχουμε πανοραμική θέα του «πετάλου» των καταρρακτών. Το θαύμα αυτό της φύσης λειτουργεί μέσα στο πρώτο Πάρκο που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ και θα μας ξαφνιάσει με το μεγαλείο του. Εδώ γυρίστηκε άλλωστε και το κινηματογραφικό έργο «Νιαγάρας» με την Μαίριλυν Μονρόε. Προς το τέλος της επίσκεψής μας, δεν είναι δυνατόν να παραλείψουμε τη μοναδική κρουαζιέρα μέσα στους καταρράκτες, έτσι ώστε να νιώσουμε τη απίστευτη ενέργεια του νερού και να τραβήξουμε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες. Αμέσως μετά την ξενάγηση αναχωρούμε για το Τορόντο, με τη διαδρομή μας δίπλα στο ποτάμι, μέσα από πανέμορφα τοπία, αμπελώνες, ιστορικά φρούρια και την πρώτη πρωτεύουσα του Καναδά με το Βρετανικό πανέμορφο Niagara on the Lake. Έπειτα από μια σύντομη διαδρομή, φτάνουμε στην πόλη του Τορόντο όπου θα δούμε όλα τα αξιοθέατα, τον Πύργο C.N., το περίφημο σύμπλεγμα σταδίου-ξενοδοχείου κ.λπ. Rogers Center, το Δημαρχείο παλαιό και νέο, το περίφημο εμπορικό κέντρο Eaton Center, το λιμάνι, την μεγάλη Ελληνική Συνοικία του Ντάνφορθ (Greek town) κ.λπ. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στην περιοχή των καταρρακτών και αν έχετε διάθεση μπορείτε να διασκεδάσετε το βράδυ είτε στην πλευρά του Καναδά στους καταρράκτες, στους πύργους Μinolta, Skylon, στο Clifton Hill είτε στην πλευρά των ΗΠΑ.

Ημέρα 7η: Καταρράκτες Νιαγάρα - Ουάσιγκτον (Ομοσπονδιακή Πρωτεύουσα) 653 χλμ.

Σήμερα θα διασχίσουμε τις πολιτείες της Νέας Υόρκης, της Πενσυλβάνια και του Μέριλαντ με τελικό προορισμό την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, την Ουάσιγκτον. Ένας απογευματινός περίπατος θα σας φέρει σε επαφή με τη μεγαλοπρέπεια των κτιρίων και την άρτια ρυμοτομία της πόλης που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία μεγάλη πρωτεύουσα.

Ημέρα 8η: Ουάσιγκτον (Βαλτιμόρη)

Η μέρα μας ξεκινά σήμερα με την επίσκεψη στη Βαλτιμόρη, την άλλοτε βιομηχανική περιοχή που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην αμερικανική επανάσταση. Σύντομη περιήγηση της πόλης και επιστροφή στην Ουάσιγκτον. Ξενάγηση στην Ουάσιγκτον με τα μεγαλοπρεπή μνημεία της και τα αρχοντικά της κτίρια. Θα περάσουμε με το πούλμαν την Arlington Memorial Bridge πάνω από τον ποταμό Ποτόμακ για να καταλήξουμε στο πιο σημαντικό Νεκροταφείο των ΗΠΑ, το Arlington, στο οποίο βρίσκονται οι τάφοι σημαντικών προσώπων του Αμερικάνικου Έθνους, όπου και θα επισκεφτούμε τους τάφους των Κέννεντυ. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη των επιβλητικών υπαίθριων μνημείων της πρωτεύουσας, Λίνκολν και Βιετνάμ. Ήδη βρισκόμαστε στο ένα άκρο του πανέμορφου National Mall ενώ στο απέναντι άλλο άκρο του κυριαρχεί το Καπιτώλιο, στο οποίο έχει έδρα η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία των Η.Π.Α. Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα, με το μνημείο Ουάσιγκτον ύψους 170μ. να είναι ορατό από πολλές περιοχές της πόλης όπως επίσης ορατό είναι και το χαρακτηριστικό σε μορφή Ροτόντας μνημείο του Τζέφερσον. Ο Λευκός Οίκος, το Κτίριο της Αντιπροεδρίας, Υπουργεία, Μνημειακά Κτίρια και άλλα επιβλητικά Δημόσια κτίρια θα προσελκύουν την προσοχή μας κατά τη σημερινή μας περιήγηση. Κατευθυνόμενοι προς το Καπιτώλιο θα βρεθούμε κοντά στο Ταχυδρομείο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το κτίριο του F.B.I, το κτίριο που στεγάζονται τα σημαντικά Αρχεία του Κράτους και στον επιβλητικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Φτάνοντας στην περιοχή του Καπιτωλίου με το επιβλητικό κτίριο της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων θα διασχίσουμε την περιοχή των Μουσείων Σμιθ Σόνιαν, όπου και βρίσκονται τα περισσότερα Μουσεία της πρωτεύουσας το ένα δίπλα από το άλλο. Το απόγευμα όσο και το βράδυ, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την όμορφη διασκεδαστική περιοχή Τζορτζτάουν, όπου κυριαρχείται από ωραία καταστήματα, επίλεκτα bas, καφέ και εστιατόρια, ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται και ένας απογευματινός περίπατος σε ένα τμήμα της προκυμαίας του ποταμού Ποτόμακ.

Ημέρα 9η: Ουάσιγκτον - Φιλαδέλφεια - Νέα Υόρκη - Αθήνα/ Θεσσαλονίκη

Με τις αποσκευές μας στο πούλμαν, τη σημερινή τελευταία ημέρα θα μετατρέψουμε την επιστροφή μας στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης σε μια εκδρομή γεμάτη ωραίες εικόνες και αναμνήσεις. Κατευθυνόμαστε για μια σύντομη αλλά πανέμορφη επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια, τη μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβάνια και πρώτη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια πόλη με σημαντική ιστορία την οποία θα γνωρίσουμε πανοραμικά με τον συνοδό μας. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε για το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης για την πτήση επιστροφής μας στην Ελλάδα.

Ημέρα 10η: Αθήνα/Θεσσαλονίκη

Άφιξη στην Αθήνα/ Θεσσαλονίκη.

  • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική φορά χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα.
  • Αναχωρήσεις και από Θεσσαλονίκη. Ρωτήστε μας για τις τιμές.

 

  TIMEΣ

Σε Δίκλινο  1.690€

Μονόκλινο   2.540€

Φόροι  690€

 

 

Το ταξίδι περιλαμβάνει

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με Delta Airlines.
  • Διαμονή: Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (ΗΥΑΤΤ CENTRIC New York, Radisson Fallsview Niagara, Courtyard by Mariott) ή παρόμοια.
  • Γεύματα: Πρωινό καθημερινά (Coffee & pastries στη Νέα Υόρκη, μπουφέ στους Καταρράκτες Νιαγάρα & Continental στην Ουάσιγκτον).
  • Μεταφορές: Από/προς αεροδρόμια εντός Αμερικής.
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έξοδα βίζας για τις χώρες όπου απαιτείται: ESTA.
  • Δώρα: Κρουαζιέρα στον ποταμό Χάντσον και στους καταρράκτες Νιαγάρα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19.

 

Δεν περιλαμβανει

  • Φιλοδωρήματα: Υποχρεωτικά 100 USD τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά, στον συνοδό με την άφιξή σας.
  • Βίζα εισόδου: Κόστος άδειας εισόδου στη ΗΠΑ (ESTA).
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

 

 απαραιτητα

  • ESTA Αμερικής.
  • Οι ταξιδιώτες οι οποίοι έχουν επισκεφθεί το Ιράν, Ιράκ, Λιβύη, Βόρεια Κορέα, Σομαλία, Σουδάν, Συρία ή Υεμένη από 1η Μαρτίου 2011 και μετά, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μη μεταναστευτικής βίζας, με προσωπικό ραντεβού στην Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας.
  • Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού.

 

 

 

Πτήσεις: Delta Airlines

Ημ/νία Διαδρομή Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης
1η μέρα Αθήνα – Ν. Υόρκη 12:15 16:25
9η μέρα Ν. Υόρκη – Αθήνα 17:15 10:00*

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα