Skip to main content

Χριστούγεννα 2022 στην Ουάσιγκτον- Νέα Υόρκη σε εορταστική διάθεση & Πρωτοχρονιά 2023 στη Βοστόνη! από 1990€

Δώρο βόλτα με άμαξα στο Central Park & επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια

24/12-2/1/2023      (10 ημέρες)

!!!  BONUS PRICE για εγγραφές έως 20/10  !!!

Νέα Υόρκη… ή αλλιώς το «Μεγάλο Μήλο». Γρήγοροι ρυθμοί του οικονομικού κέντρου αποσυμπιέζονται στην ηρεμία του Central Park…Πολυτελής βιτρίνες της 5η λεωφόρου, εναρμονίζονται με τις λαϊκές γειτονιές της Κινέζικης & Ιταλικής συνοικίας…Ιστορικά μουσεία όπως το Metropolitan & MOMA ανταγωνίζονται τις διάσημες γκαλερί με έργα τέχνης του Chelsea…Μουσικές παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ, συμπληρώνονται από διάσημες ερμηνείες μουσικών της Τζαζ ή με αγγελικές φωνές σε λειτουργίες Γκόσπελ…Η βαριά ατμόσφαιρα του «Σημείου Μηδέν», αναπτερώνεται κάνοντας βαρκάδα & χαλαρώνοντας στην ηρεμία του Central Park…Άπειρες επιλογές για αγορές σε πολυκαταστήματα, δίνουν τη σκυτάλη για κοντινές ή μακρινές εξορμήσεις στην έδρα της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης στην Ουάσιγκτον, στη Φιλαδέλφεια, στους καταρράκτες Νιαγάρα ή στα νησάκια Ellis & Liberty…Λαχταριστά χοτ ντογκ του East Village, ανταγωνίζονται τα χάμπουργκερ της Times Square, τις πίτσες στην Ιταλική συνοικία ή τα Ασιατικά πιάτα στη Κινέζικη – Κορεάτικη συνοικία….Και η απαράμιλλη ομορφιά της φωταγωγημένης-ζωντανής πόλης, προτάσσει βραδινές εξορμήσεις σε διάσημα μπαρ του East Village…και όλα αυτά πάνω σε ένα νησί.

Βοστόνη ή αλλιώς «Φασολόπολη-Beantown», είναι η πόλη σύμβολο στην αμερικανική ανάπτυξη και συνείδηση. Η πνευματική πρωτεύουσα της Νέας Αγγλίας και το πρώτο κέντρο του Αμερικανικού πολιτισμού, είναι το λίκνο της Αμερικανικής επανάστασης, γενέτειρα των Κένεντι και το ομαλό πέρασμα από την Γηραιά Ήπειρο στην Αμερική…Οι φοιτητοπαρέες που τραβούν κουπί στο ποτάμι, τα καλντερίμια, τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια στη γραφική γειτονιά του λόφου Beacon και τα ιταλικά καφέ-ζαχαροπλαστεία στο North End, σε κάνουν να νιώθεις μία πόλη με Ευρωπαϊκό άρωμα. Κάντε το διάλειμμά σας όπως οι Μποστόνιανς στο Faneuil Hall για να χαζέψετε παραστάσεις ανάμεσα από την πλατεία και τα κτίρια της αγοράς, δοκιμάστε ψητά θαλασσινά χτένια με μπέικον από το Quincy Market ή οστρακοειδή και γλυκά από την Union Street, απολαύστε τέλος τη θέα από την αποβάθρα, ατενίζοντας τον ωκεανό.

Ουάσιγκτον… Επαύλεις με τεράστιους κήπους πνιγμένους στο πράσινο και εικόνες βγαλμένες από αμερικανικές σειρές, μνημεία και μουσεία δεμένα με την Ιστορία των ΗΠΑ, ζωντανές γειτονιές όπου το παρελθόν συναντά τις νέες τάσεις, ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή αλλά και αξιοσημείωτη κουλτούρα φαγητού και ποτού. Η Ουάσιγκτον δεν είναι μόνο η έδρα του Λευκού Οίκου, αλλά ένας ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός με φινέτσα. 

Κάντε τον καλύτερο συνδυασμό και απολαύστε αυτές τις γιορτές με τον παραδοσιακό Αμερικάνικο τρόπο !

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Πτήσεις σε πολύ καλές ώρες (προς όφελος όλων των ημερών)
  • Διαμονή σε επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4*sup
  • Διαμονή και γνωριμία της καλύτερης πόλης των ΗΠΑ Ουάσιγκτον
  • Ολοήμερη εκδρομή με πούλμαν σε όλο το Μανχάταν με στάσεις στα σημαντικότερα σημεία της πόλης.
  • Γνωριμία, βόλτες και ξενάγηση στην εκλεπτυσμένη Βοστόνη
  • Επίσκεψη της Φιλαδέλφειας
  • Ελληνόφωνος συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, που θα εμπλουτίζει το πρόγραμμά σας με βόλτες στην πόλη
  • Απολαυστική μίνι κρουαζιέρα με πλοιάριο περιμετρικά του Μανχάταν
  • Πρόγραμμα “Do it like a locals” με περπάτημα στη γέφυρα Μπρούκλιν, βόλτα στο Central Park με άμαξες
  • Δυνατότητα για αγορές στο Woodbury common premium outlet
  • Μάθετε όλα τα εορταστικά δρόμενα από το πρόγραμμά μας και γιορτάστε τις ομορφότερες γιορτές του έτους με τον δικό τους παραδοσιακό τρόπο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημέρα 1η: Πτήση Αθήνα-Ουάσιγκτον     

Αναχώρηση για τη πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Άφιξη την ίδια ημέρα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας

 

Ημέρα 2η: Ξενάγηση της 5ης καλύτερης πόλης των ΗΠΑ «ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ»

(σε προτιμήσεις επισκεπτών για το 2022, λόγω του καλού καιρού, των μουσείων της και ποιότητας υπηρεσιών)

Ακολουθώντας μία διαδρομή στην Arlington Memorial Bridge πάνω από τον ποταμό Ποτόμακ, θα καταλήξουμε στο πιο σημαντικό Νεκροταφείο των ΗΠΑ, το Arlington, στο οποίο βρίσκονται οι τάφοι σημαντικών προσώπων του Αμερικάνικου Έθνους, όπου και θα επισκεφτούμε τους τάφους των Κέννεντυ. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη των επιβλητικών υπαίθριων μνημείων της πρωτεύουσας, Λίνκολν και Βιετνάμ. Ήδη βρισκόμαστε στο ένα άκρο του πανέμορφου National Mall ενώ στο απέναντι άλλο άκρο του κυριαρχεί το Καπιτώλιο, στο οποίο έχει έδρα η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Γερουσία των Η.Π.Α. Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα, με το μνημείο Ουάσιγκτον ύψους 170μ. να είναι ορατό από πολλές περιοχές της πόλης όπως επίσης ορατό είναι και το χαρακτηριστικό σε μορφή Ροτόντας μνημείο του Τζέφερσον. Ο Λευκός Οίκος, το Κτίριο της Αντιπροεδρίας, Υπουργεία, Μνημειακά Κτίρια και άλλα επιβλητικά Δημόσια κτίρια θα προσελκύουν την προσοχή μας κατά τη σημερινή μας περιήγηση. Κατευθυνόμενοι προς το Καπιτώλιο θα βρεθούμε κοντά στο Ταχυδρομείο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το κτίριο του F.B.I, το κτίριο που στεγάζονται τα σημαντικά Αρχεία του Κράτους και στον επιβλητικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Φτάνοντας στην περιοχή του Καπιτωλίου με το επιβλητικό κτίριο της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων θα διασχίσουμε την περιοχή των Μουσείων Σμιθ Σόνιαν, όπου και βρίσκονται τα περισσότερα Μουσεία της πρωτεύουσας το ένα δίπλα από το άλλο. Με το τέλος της ξενάγησης, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.

Λόγω της εορταστικής περιόδου, μπορείτε στον ελεύθερο χρόνο σας να ακολουθήσετε τις συνήθειες των ντόπιων. Κάντε κράτηση και παρακολουθήστε τη παράσταση-μιούζικαλ  «Σκρουτζ» που γίνεται ανάρπαστη τα τελευταία 35 χρόνια και παίζεται από 24-27/12 στο θέατρο Φορντ. 

Τα μικροσκοπικά τεχνικά θαύματα, παίρνουν μέρος στον μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο λαβύρινθο του κόσμου στο Enchant Christmas DC.

Μία μικρή πόλη πάγου, διαμορφώνεται εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου Marriott Gaylord National Resort.

Δείτε το πρόγραμμα και παρακολουθήστε μία συναυλία εντός του καθεδρικού ναού με διάσημους σολίστ από όλο τον κόσμο

Με την βοήθεια του συνοδού σας, επισκεφθείτε και αφιερώστε χρόνο στην παλιά ιστορική συνοικία της Αλεξάνδρειας, που σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε άλλη εποχή !

Ημέρα 3η: Ουάσιγκτον-Φιλαδέλφεια-Νέα Υόρκη     

Νωρίς το πρωί κατευθυνόμαστε για μια σύντομη αλλά πανέμορφη επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια, τη μεγαλύτερη πόλη της Πενσυλβάνια και πρώτη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια πόλη με σημαντική ιστορία την οποία θα γνωρίσουμε πανοραμικά με τον συνοδό μας. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στη Νέα Υόρκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 4η: Ολοήμερη ξενάγηση του βόρειου και νότιου Μανχάταν  

Ξεκινώντας από την Τimes Square, θα περάσουμε από το Λίνκολν Σέντερ που φιλοξενεί τη Φιλαρμονική και τη Μετροπόλιταν Όπερα. Θα ακολουθήσει η πρώτη μας στάση στο Central Park & 72 δρόμους. Εκεί θα μάθουμε για τη Ντακότα, το ιστορικό σπίτι του 1800, που φιλοξένησε κατά καιρούς μεγάλες προσωπικότητες, όπως και τον Τζον Λένον. Περνώντας απέναντι στο Central Park θα δούμε από κοντά το μωσαϊκό Imagine, αφιερωμένο στον Τζον Λένον.

Συνεχίζουμε με τον τεράστιο, ημιτελή Καθεδρικό Ναό του Saint John the Divine, με το μνημείο του στρατηγού Γκραντ και το Πανεπιστήμιο Columbia, το σημαντικότερο πανεπιστήμιο θεωρητικών επιστημών της Νέας Υόρκης, στην είσοδο του οποίου γίνεται μνεία σε αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Ακολουθεί η γειτονιά του Χάρλεμ, γνωστή στο παρελθόν ως η Μέκκα των αφροαμερικανών της Νέας Υόρκης όπου βρίσκεται το Apollo Theater, στη σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της «Μαύρης Μουσικής» όπως της Jazz, της Soul, του Funk και του R&B.

Αμέσως μετά μας περιμένει το Upper East Side με τα πολυτελή διαμερίσματα των μεγιστάνων από όλα τα πιθανά μέρη του κόσμου. Αφού περάσουμε μπροστά από το περίφημο Μίλι των Μουσείων, με μερικά από τα κορυφαία μουσεία της πόλης, όπως το εμβληματικό Guggenheim & Μητροπολιτικό Μουσείο, θα διασχύσουμε τη καρδιά της ξακουστής 5ης Λεωφόρου, με τα διάσημα καταστήματα οίκων μόδας, θα συναντήσουμε το Ροκφέλερ Σέντερ, που έχει θέα τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου και είναι γνωστό για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και παγοδρόμιο που στήνετε την Χριστουγεννιάτικη περίοδο, αλλά και την εκπομπή του NBC “Today Show”. To Ροκφέλερ Σέντερ, από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά συγκροτήματα του κόσμου που ανήκει στην ομώνυμη οικογένεια, ορόσημο της πόλης, φιλοξενεί το παρατηρητήριο «Top of the Rock» με την συγκλονιστική θέα σε όλο το Μαχνχάταν. Περνώντας από τον Σταθμό Γκραντ Σέντραλ ο οποίος αποτελεί πύλη και σύμβολο της πόλης, όπου τουλάχιστον 750.000 άνθρωποι διέρχονται καθημερινά από την μεγαλοπρεπή κεντρική του αίθουσα, θα κάνουμε μία στάση στη πλατεία Μάντισον, γνώριμο σημείο από ταινίες που έχουν γυριστεί εδώ, μιας και έχει καλή θέα προς το Empire State building, Flatiron Building, Metropolitan life tower κ.ά.

Συνεχίζοντας στο νότιο-κεντρικό Μανχάταν, θα κατευθυνθούμε παράλληλα με τον ποταμό East περνώντας από τις προβλήτες του ανατολικού Μανχάταν και με θέα την κρεμαστή γέφυρα του Μανχάταν & Μπρούκλιν. Θα δούμε το Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, την έδρα του οργανισμού ο οποίος έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της παγκόσμιας ειρήνης, επίσης μελετά τις διεθνείς οικονομικές τάσεις, υποβάλλει μελέτες που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, φυσικούς πόρους κ.λπ.

Τέλος θα γνωρίσουμε μερικές από τις εμβληματικές γειτονιές της Νέας Υόρκης, όπως το Γκρίνουιτς Βίλατζ, το Σόχο, Τσάιναταουν αλλά και την επιχειρηματική περιοχή της Wall Street. Με γνώριμο το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, το Federal Hall (η τοποθεσία του πρώτου Καπιτωλίου των ΗΠΑ), η εκκλησία της Αγίας Τριάδος και το διάσημο γλυπτό Charging Bull (το σύμβολο οικονομικής ευημερίας της Wall Street), θα κάνουμε στάση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, για να περπατήσουν στο χώρο του Μνημείου, στους καταρράκτες του "Reflecting Absence", (στα ίχνη του σημείου όπου βρίσκονταν οι αρχικοί δίδυμοι πύργοι) και να δούμε το δέντρο Survivor που στάθηκε απέναντι στην καταστροφή της 11ης Σεπτεμβρίου. Στην ίδια περιοχή επίσης προβάλλει ο νέος πολυσυζητημένος Σταθμός Oculus, κατασκευής Καλατράβα, ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίσμα με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, το οποίο εντυπωσιάζει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και μάλιστα θεωρείται ως ο ακριβότερος σταθμός στον κόσμο, με κόστος 4 δις δολάρια.

Έχοντας διασχίσει από άκρη σε άκρη όλο το Μανχάταν, θα κάνουμε μία στάση στο Μπάτερυ Παρκ, σημείο που διακρίνεται καλύτερα το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Ημέρα 5η: “do it like a local” Περιήγηση & βόλτα με άμαξες στο Σέντραλ Παρκ  & κρουαζιέρα γύρω από το Μανχάταν.

Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερα η γνωριμία του Σέντραλ Παρκ παρά μόνο με μία βόλτα με παραδοσιακή άμαξα. Έτσι θα γνωρίσουμε το μεγαλύτερο σε έκταση και από το Πριγκιπάτο του Μονακό πάρκο, απολαμβάνοντας την διαδρομή όπως οι Νεοϋορκέζοι. Συνεχίζοντας με τα πόδια θα δούμε τη μικρογραφία του κάστρου Μπελβεντέρε, θα περπατήσουμε πάνω στα όμορφα γεφυράκια που συνδέουν τις λίμνες θα μάθουμε τα σημεία που γυρίστηκαν πάρα πολλές ταινίες, θα φωτογραφηθούμε στο άγαλμα της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων και θα ξεκουραστούμε πίνοντας ένα ζεστό ρόφημα σε ένα από τα καφέ του πάρκου.

Τέλος θα κάνουμε μία κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορούμε να δούμε πανοραμικά το ιστορικό Έλλις Άιλαντ (πρώτο σημείο καταγραφής μεταναστών στην χώρα) και το νησί που φιλοξενεί το Άγαλμα της Ελευθερίας. (Η κρουαζιέρα, μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά το τέλος της ολοήμερης ξενάγησης της πόλης). Οι μετακινήσεις σήμερα θα γίνουνε με το metro για εξοικονόμηση χρόνου από το μποτιλιάρισμα του Μανχάταν.

 

Προσπαθήστε να εκδώσετε οικονομικά εισιτήρια για ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ, από το Ticket house στην πλατεία Times Square. Εκτός των γνωστών παραστάσεων «Φάντασμα της όπερας», «Lion King», «Les Miserables», «Cats» μην ξεχάσετε να δείτε την δημοφιλέστερη αυτή την εποχή παραστάσεις βραβευμένες με Τόνυ «Kinky Boots» ή ακόμα «Michael Jackson-The Musical»,  «The Mormons Book», «Harry Potter», «Moulin Rouge» και πολλά άλλα.

Την εορταστική παράσταση μπαλέτου «Καρυοθραύστης», μπορείτε προαιρετικά να την παρακολουθήσετε σε μία από τις δύο καθημερινές της παραστάσεις κάθε 14.00 & 19.00 στο Lincoln center. Ενώ οι Ρόκετς ανεβάζουν κάθε χρόνο την καθιερωμένη εορταστική παράσταση στο ιστορικό Radio City    

Ημέρα 6η:…Ημέρα ελεύθερη (Ώρα για αγορές & Νεορκέζικη διασκέδαση) 

Ημέρα για ψώνια η σημερινή, μπορείτε να επισκεφθείτε τα διάσημα outlets Jersey Gardens-γνωστό για τις προνομιακές του τιμές σε ρούχα  (1/2 ώρα από το Μανχάταν, με εύκολη πρόσβαση με το λεωφορείο) ή στο Woodbury common premium outlet-γνωστό για τις καλύτερες τιμές του σε επώνυμα προϊόντα  (1 ώρα περίπου από το Μανχάταν-μετάβαση με ειδικά εκδρομικά λεωφορεία)

Επίσης σε όλη την 5η λεωφόρο μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα και πολυκαταστήματα για ότι θελήσετε ή να επισκεφθείτε το πολύ κοντινό σας Macy’s, που θεωρείτε το μεγαλύτερο στο είδος του πολυκατάστημα του κόσμο…στο κέντρο της πόλης.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το “The Market at Westfield World Trade Center”, ένα Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με 20 μικροκαταστήματα εντός του κέντρου Oculus.

Να κάνετε την ευχή σας στον διάσημο Άγιο Βασίλη των Macy’s και σίγουρα να παρακολουθήσετε τις rockets στη καθιερωμένη εορταστική παράσταση στο Radio City. (κλείστε έγκαιρα εισιτήρια)

Ημέρα 7η: Νέα Υόρκη – Βοστόνη

Πρωινή μεταφορά στη Νέα Αγγλία και πρωτεύουσα της Μασαχουσέτης «Βοστόνη», τη πόλη απόλαυση των ταξιδιωτών, που ξέρει να ικανοποιεί τους απαιτητικούς καλοφαγάδες. Από τις αρχές Δεκεμβρίου τα τεράστια Χριστουγεννιάτικα δέντρα, του εμπορικού Prudential και του μεγάλου κεντρικού πάρκου Common, φωτίζονται δίνοντας στη πόλη τον εορταστικό αέρα που χρειάζεται, για να ακολουθήσουν οι εορταστικές παρελάσεις και τα δρόμενα με το πέταγμα των κιβωτίων τσαγιού.    

Ημέρα 8η: Βοστόνη - Ξενάγηση

Βοστώνη πόλη παραθαλάσσια με πλούσιο ιστορικό παρελθόν είναι σήμερα μία όμορφη και γοητευτική και μαζί με το γειτονικό της Κέιμπριτζ, φιλοξενεί μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως όπως τα Χάρβαρντ, MIT και πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Σε αντίθεση με την «εκρηκτική» Νέα Υόρκη, η Βοστώνη ζει σε πιο ήρεμους ρυθμούς και φαντάζει πιο ανθρώπινη με πολύ πράσινο, στενά σοκάκια και αποικιακά κτίρια να αναμιγνύονται αρμονικά με τους μοντέρνους ουρανοξύστες. Η ξενάγησή μας θα ξεκινήσει από την πόλη του Κέιμπριτζ όπου θα επισκεφθούμε την ιστορική πλατεία του Χάρβαρντ στο ομώνυμο Πανεπιστήμιο, καθώς και το μνημείο της μάχης του Λέξινγκτον και το Battle Road Trail που συνδέονται άμεσα με τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Στη συνέχεια θα περάσουμε από τα σπίτια των διάσημων λογοτεχνών και θα καταλήξουμε στην γραφική Old North Bridge. Επιστρέφοντας στη Βοστώνη θα επισκεφθούμε την αγορά Quincy μια από τις πιο γραφικές αγορές όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση, ψώνια και φαγητό. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο Beacon Hill με τα εξαιρετικά σπίτια και τις όμορφες γειτονιές, θα περάσουμε από το Ενυδρείο της πόλης, την περιοχή του λιμανιού όπου βρίσκεται το ιστορικό μνημείο της Σφαγής της Βοστώνης καθώς και το ιστορικό πλοίο George Washington και φυσικά θα ολοκληρώσουμε με τους αριστοκρατικούς δρόμους του κέντρου, όπως η Λεωφόρος της Κοινοπολιτείας και η οδός Άρλινγκτον, για να καταλήξουμε στην ιστορική πλατεία Κόπλευ.

Οι εορτασμοί αλλαγής πρωτοχρονιάς βρίσκει τους Μποστόνιας στην πλατεία Κόπλευ να γιορτάζουν σε ξέφρενους ρυθμούς ποπ-τζαζ μουσικής και με πολλά βεγγαλικά.

Εδώ πολύ καλύτερα από την Νέα Υόρκη θα απολαύσετε την αλλαγή !

 

Ημέρα 9η: Βοστόνη – Ημέρα ελεύθερη – Πτήση επιστροφής

Ημέρα ελεύθερη, μέχρι την απογευματινή μας μεταφορά στο αεροδρόμιο και τη βραδινή μας πτήση επιστροφής.

 

Ημέρα 10η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.  

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΩΡΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

ΩΡΑ

ΑΦΙΞΗΣ

24/12

Αθήνα – Φρανκφούρτη

07.05

09.10

24/12

Φρανκφούρτη – Ουάσιγκτον

12.25

15.55

01/01

Βοστόνη – Ζυρίχη

21.55

11.10*

02/01

Ζυρίχη – Αθήνα

13.10

16.50

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα

 

ΤΙΜΕΣ

!!!  BONUS PRICE για εγγραφές έως 20/10  !!!

Ταξίδι

Αναχ/ση

Διαμ/νή

2κλινο

1κλινο

Φόροι

ESTA

Ουάσιγκτον-Νέα Υόρκη-Βοστόνη (10ήμερο)

24/12

4*sup

1990

+ 950

690

Το σας προσφέρει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με Lufthansa/Swiss
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* sup (2 νύχτες Ουάσιγκτον-4 Νέα Υόρκη-2 Βοστόνη)
  • Μεταφορές, από και προς τα αεροδρόμιο των ΗΠΑ & από πόλη σε πόλη
  • Ξενάγηση της Ουάσιγκτον & Βοστόνης
  • Βόλτα στη Φιλαδέλφεια
  • Ολοήμερη ξενάγηση με λεωφορείο στο Βόρειο και Νότιο Μανχάταν
  • Κρουαζιέρα περιμετρικά του Μανχάταν
  • Βόλτα με άμαξες στο Σέντραλ Πάρκ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
  • ΕΣΤΑ για είσοδο στις ΗΠΑ
  • ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ αρχηγό/συνοδό
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά $70 USD πληρωτέα επί τόπου
  • Εισιτήρια τοπικών συγκοινωνιών (μετρό, λεωφορεία) για τις περιηγήσεις στην πόλη
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  • ESTA Αμερικής
  • Οι ταξιδιώτες οι οποίοι έχουν επισκεφθεί το Ιράν, Ιράκ, Συρία, Σουδάν ή Υεμένη ή Σομαλία από 1η Μαρτίου 2011 και μετά, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μη μεταναστευτικής βίζας, με προσωπικό ραντεβού στην Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας
  • Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ

Να έχετε διαβάσει προσεκτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού, να έχετε ενημερωθεί για τους γενικούς όρους τους οποίους θα βρείτε στο site μας καθώς και στα έντυπά μας και να έχετε υπογράψει την Σύμβαση Συμμετοχής.