Skip to main content

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΠΑΧΑΜΕΣ (ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ) - ΜΑΪΑΜΙ Χριστουγεννα Πρωτοχρονια 2022-23 απο 2895

με Πρωτοχρονια στην Νεα Υορκη -  ρωτηστε μας για το τελικο προγραμμα την ωρα της Κρατησης

23 και 29/12  13 μερες

 

Τα μοναδικά προνόμια και οι υπηρεσίες μας, με μια ματιά!

ü Ξενάγηση βόρειου Μανχάταν

 

ü Ξενάγηση νότιου
Μανχάταν- Chelsea Market

 

ü Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (Ellis Island)

 

ü Περιήγηση σε γέφυρα του Μπρούκλιν και δημόσια βιβλιοθήκη

 

ü Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Brookfield Place, στο Highline και στις γειτονιές των “Sex and the City” & “Φιλαράκια”!

 

ü Επίσκεψη στην νέα συνοικία Hudson Yards και στο γιγάντιο κυψελοειδές γλυπτό The Vessel

 

 

ü Ξενάγηση  πόλης στο Μαϊάμι & στο South Beach

ü Δυνατότητα συμμετοχής σε προαιρετική εκδρομή στο εμπορικό εκπτωτικό κέντρο The Mills στο Jersey Gardens με Vip booklet!

ü 4ήμερη ή 5ήμερη κρουαζιέρα στην Καραϊβική σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα με πλήρη διατροφή

 

ü Έλληνας αρχηγός & ξεναγός με εξειδίκευση και εμπειρία καθημερινά μαζί σας

 

ü Ταξιδιωτικός οδηγός και χάρτες

 

ü Διαμονή σε  επιλεγμένα κεντρικότατα ξενοδοχεία 4*

 

ü Προκρατημένα εισιτήρια για αγώνες NBA με τους New York Knicks, Brooklyn Nets & Miami Heat!

 

ü Προαγορά εισιτηρίων Broadway σε χαμηλότερες τιμές!

 

ü Κρατήσεις σε πτήσεις με ελικόπτερο, μουσεία & ουρανοξύστες – παρατηρητήρια

 

ü Δυνατότητα κράτησης σε κορυφαία Jazz Bar, εστιατόρια

 

 

ü Γραπτώς εγγυημένη αναχώρηση με διασφάλιση τελικής τιμής ανεξαρτήτως αριθμού συμμετοχής

 

ü Ταξιδιωτική ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προστασίας προκαταβολών και ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια Covid-19

Τα παραπάνω αφορούν στις σημαντικότερες από τις καλύψεις και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στις αναλυτικές συμβάσεις οι οποίες είναι διαθέσιμες για εσάς από τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, καθώς και στην ιστοσελίδα μας.

 

Μπαχάμες, Νασσάου: «Η βαθιά ομορφιά της ρηχής θάλασσας»

Διαχρονικός και πάντοτε αγαπημένος προορισμός τόσο για τους Αμερικανούς όσο και τους Ευρωπαίους, οι Μπαχάμες προσφέρουν το ονειρεμένο εξωτικό στοιχείο με το τοπικό χαρακτήρα των νησιών. Η καρδιά του νησιωτικού κράτους χτυπάει στην πρωτεύουσα Νασσάου στο νησί Νιου Πρόβιντενς. Εκεί κατοικούν σχεδόν οι μισοί από τις 300.000 του συνολικού πληθυσμού των νησιών. Χαρακτηριστικό της περιοχής είναι τα αποικιακής αρχιτεκτονικής κτίρια των αρχών του 19ου αιώνα και οι τροπικοί κήποι πλημμυρισμένοι από εξωτικά αρώματα και οργιώδη βλάστηση. Ένας περίπατος στο μαγευτικό αυτό περιβάλλον και η απόλαυση ενός τοπικού κοκτέιλ φρέσκων χυμών με εκλεκτό, επίσης τοπικό μαύρο ρούμι.

                             

 

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

1η ημέρα: Αθήνα – Νέα Υόρκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, τελευταίες οδηγίες και πτήση για τη Νέα Υόρκη με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες που συνεργάζεται το γραφείο μας. Πτήση στο όνειρο,      τη θρυλική «New York – New York», την πόλη με τα χίλια πρόσωπα που όλοι γνωρίζουμε από τις ταινίες του σινεμά, την πόλη που συνδύασε το όνομά της με «το όνειρο» και την φαντασία του μοντέρνου ανθρώπου. Μετά την άφιξη μας, θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν, όπου για τη δική σας άνεση το γραφείο μας έχει μεριμνήσει, αχθοφόροι να μεταφέρουν τις αποσκευές σας από το lobby στα δωμάτια σας. Χρόνος για τακτοποίηση. Λίγο αργότερα, ανάλογα την ώρα άφιξης, θα ξεκινήσουμε έναν περίπατο με τον ξεναγό μας για μια πρώτη γνωριμία με την πιο συναρπαστική πόλη του πλανήτη.

 

2η ημέρα: Νέα Υόρκη – Ξενάγηση στο βόρειο Μανχάταν – Central Park – Επίσκεψη και ξενάγηση στο μουσείο Metropolitan  

Ξεκινάμε τη μέρα μας με την πρώτη ξενάγηση στα αξιοθέατα για τα οποία φημίζεται η πόλη. Θα δούμε το άγαλμα του σημαντικότερου εξερευνητή, του Χριστόφορου Κολόμβου με τις καραβέλες του, το οποίο σήμερα αποτελεί σημείο μέτρησης όλων των αποστάσεων από τη Νέα Υόρκη. Θα περάσουμε από το Λίνκολν Σέντερ που φιλοξενεί τη Φιλαρμονική και τη Μετροπόλιταν Όπερα, ιδανικός χώρος για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής. Σύντομη στάση στο Σέντραλ Παρκ, ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα του κόσμου, το μέρος όπου χαλαρώνουν οι Νεοϋορκέζοι και περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο. Γεμάτο από γραφικές λίμνες, υπέροχα σιντριβάνια, το παγκάκι των ψιθύρων, τον κήπο στου Σαίξπηρ και τον μικρό αλλά γεμάτο ζωή ζωολογικό κήπο. Συνεχίζουμε με το μνημείο του στρατηγού Γκραντ και το Πανεπιστήμιο Columbia, το σημαντικότερο πανεπιστήμιο θεωρητικών επιστημών της Νέας Υόρκης, στην είσοδο του οποίου γίνεται μνεία σε αρχαίους έλληνες φιλοσόφους. Ακολουθεί η γειτονιά του Χάρλεμ, γνωστή στο παρελθόν ως η Μέκκα των αφροαμερικανών της Νέας Υόρκης όπου βρίσκεται το Apollo theater, στη σκηνή του οποίου έχουν ανέβει όλοι οι ημίθεοι της τζαζ αλλά και ο Michael Jackson. Η ξενάγηση συνεχίζεται με την 5η λεωφόρο με τα διάσημα καταστήματα οίκων μόδας και το Ροκφέλερ Σέντερ, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά συγκροτήματα του κόσμου που ανήκει στην ομώνυμη οικογένεια, ορόσημο της πόλης, το οποίο φιλοξενεί το παρατηρητήριο «Top of the Rock». Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Τάιμς Σκουέρ, την πιο πολυσύχναστη και φωτογραφημένη πλατεία του κόσμου, όπου εκατομμύρια επισκέπτες θαμπώνονται από τους φωταγωγημένους ουρανοξύστες με τις πολύχρωμες πινακίδες «neon» που κάνουν πραγματικά τη νύχτα μέρα. Εκεί κοντά βρίσκεται το θαυμαστό Μπρόντγουεϊ, κέντρο βιομηχανίας της ψυχαγωγίας όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τις πιο φαντασμαγορικές παραστάσεις στον κόσμο.

Η ξενάγηση τελειώνει με την επίσκεψη μας σε ένα από πλουσιότερα μουσεία στον κόσμο, το Metropolitan Museum of Art όπου είναι συγκεντρωμένα έργα ανεκτίμητης αξίας από κάθε πολιτισμό. Είναι το τρίτο σε επισκεψιμότητα μουσείο στον κόσμο, μετά το Λούβρο και το Βρετανικό μουσείο. Στις μόνιμες συλλογές του υπάρχουν έργα τέχνης από την κλασική αρχαιότητα, την αρχαία Αίγυπτο, βυζαντινής και ισλαμικής τέχνης, έργα ζωγραφικής και γλυπτά από κορυφαίους ζωγράφους, μια εκτεταμένη συλλογή της αμερικανικής και της σύγχρονης τέχνης αλλά και εκτεταμένες συλλογές της Αφρικής, της Ασίας, της Ωκεανίας, και πάρα πολλά ακόμα. Σίγουρα μία μόνο ημέρα δεν αρκεί ώστε να το εξερευνήσει κανείς ολόκληρο. Στην επίσημη ξενάγηση του μουσείου, ο ‘Eλληνας ξεναγός μας θα μας παρουσιάσει μερικά από τα σημαντικότερα εκθέματα και θα μας δώσει τις πληροφορίες που μόνο οι ειδικευμένοι γνώστες μπορούν! Καθώς το μουσείο είναι ανεξάντλητο, μετά το πέρας της ξενάγησής μας ο ξεναγός θα σας κατευθύνει με βάση τα ενδιαφέροντα σας να περιπλανηθείτε για λίγο ακόμα στη μαγεία της τέχνης.

Για το βράδυ, προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία από τις φημισμένες παραστάσεις Μιούζικαλ στα θέατρα του Μπρόντγουεϊ, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σας στη Νέα Υόρκη. Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε από την Ελλάδα τα εισιτήρια σας από το γραφείο μας, προκειμένου να επωφεληθείτε από τις ειδικά χαμηλές τιμές, αλλά και να γλυτώσετε χρόνο σε ουρές!

 

3η ημέρα: Νέα Υόρκη – Ξενάγηση Νότιο Μανχάταν, αγορά Chelsea Market, βόλτα στις γειτονιές “Sex & the city’’, “Φιλαράκια’’ – γέφυρα Μπρούκλιν και στην νέα εκκεντρική συνοικία Hudson Yards, κρουαζιέρα στο άγαλμα Ελευθερίας

Συγκέντρωση στο λόμπυ του ξενοδοχείου για το δεύτερο μέρος της ξενάγησης της πόλης στην οποία θα κατευθυνθούμε παράλληλα με τον ποταμό East περνώντας από τις προβλήτες του ανατολικού Μανχάτταν με θέα την κρεμαστή γέφυρα του Μπρούκλιν. Η πρώτη στάση μας θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, την έδρα του οργανισμού ο οποίος έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της παγκόσμιας ειρήνης, την μελέτη των διεθνών οικονομικών τάσεων, θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τους φυσικούς πόρους κ.λπ. Κατόπιν θα επισκεφθούμε τον Σταθμό Γκραντ Σέντραλ, πύλη και σύμβολο της πόλης, όπου τουλάχιστον 750.000 άνθρωποι διέρχονται καθημερινά από την μεγαλοπρεπή κεντρική αίθουσα. Έπειτα κατευθυνόμαστε προς το Flatiron Building, ένα πρωτοποριακό ουρανοξύστη μεγάλης αρχιτεκτονικής σημασίας. Μεταφερόμαστε στο Γκρίνουιτς Βίλατζ το οποίο αγαπήθηκε από καλλιτέχνες και συγγραφείς, σημείο αναφοράς η Washington Square και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (N.Y.U). Ακολουθούν το Ηστ Βίλατζ, το Σόχο που είναι γεμάτο με διάσημους οίκους μόδας, η Μικρή Ιταλία και η Τσάινα Τάουν, δύο από τις πιο ζωντανές συνοικίες της πόλης όπου γίνεται αισθητή η πολυπολιτισμική ταυτότητα της Νέας Υόρκης. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουμε τα βήματα των βασικών πρωταγωνιστριών της διάσημης σειράς “Sex and the City”, Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda. Πέρα από την 5η λεωφόρο που οι 4 φίλες επιδίδονταν σε ατελείωτο shopping, θα επισκεφθούμε και το Magnolia Bakery όπου η παρέα συνήθιζε να απολαμβάνει τα διάσημα cupcakes, αλλά και το σπίτι της Carrie όπου πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα της γνωστής σειράς. Ταυτόχρονα συνεχίζοντας την βόλτα μας στο West Village, θα επισκεφθούμε το κτίριο  που γινόντουσαν τα γυρίσματα της σειράς που γνώρισε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα, “Τα φιλαράκια” ολοκληρώνοντας έτσι αυτή την ιδιαίτερη βόλτα μας! Κατευθυνόμαστε στη Γουώλ Στριτ, το κεντρο της παγκόσμιας οικονομίας με στάση στο χάλκινο γλυπτό ταύρο (Charging Bull). Αμέσως μετά συναντάμε το Σημείο Μηδέν, όπου έχει δημιουργηθεί ένα μνημείο θυμίζοντας σε όλους την 11η Σεπτεμβρίου, ενώ δίπλα σε αυτό βρίσκεται το νέο Οικονομικό Κέντρο με την ονομασία One Word Trade Center. Στην ίδια περιοχή προβάλλει ο νέος πολυσυζητημένος Σταθμός, κατασκευής Καλατράβα, γνωστός ως Oculus, ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίσμα με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, το οποίο εντυπωσιάζει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και μάλιστα θεωρείται ως ο ακριβότερος σταθμός στον κόσμο, με κόστος 4 δις δολάρια. Συνεχίζουμε στο Μπάτερυ Παρκ όπου θα δούμε από μακριά το Άγαλμα της Ελευθερίας, θα μπούμε στην περίφημη κλειστή αγορά Τσέλσι Μάρκετ, έδρα διάσημων γκουρμέ εστιατορίων της Νέας Υόρκης, όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για αγορά τοπικών προϊόντων αλλά και για να δοκιμάσουμε περίφημα εδέσματα. Έπειτα περιηγούμαστε στο Highline, ένα υπέροχο πάρκο στην παλιά σιδηροδρομική γραμμή, η οποία μας δίνει την δυνατότητα να περπατήσουμε μέσα στην πόλη… πάνω στην πόλη, γεμίζοντας με εικόνες από τις γειτονιές του Μανχάταν. Αμέσως μετά θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στη γέφυρα του Μπρούκλιν και να βγάλουμε  τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες! Η Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι μια από τις παλαιότερες κρεμαστές γέφυρες στις Ηνωμένες Πολιτείες (1883) και συνδέει τους δήμους της Νέας Υόρκης Μανχάταν και Μπρούκλιν περνώντας πάνω από τον ποταμό Ηστ Ρίβερ. Από τα εγκαίνια της κιόλας έχει αναδειχθεί σε σύμβολο της Νέας Υόρκης και ορίστηκε ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο το 1964 και Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο Πολιτικής Μηχανικής το 1972. Η ξενάγησή μας συνεχίζεται με την κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου μπορούμε να δούμε το ιστορικό Έλλις Άιλαντ, το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο της πόλης, το Στέιτεν Άιλαντ και τη μεγάλη γέφυρα Βερενζάνο. Φυσικά θα περάσουμε κάτω από τις διάφορες μικρές και μεγαλύτερες παλαιές και νεότερες γέφυρες και πάνω από τα πολλά τούνελ που συνδέουν το Μανχάταν με την γύρω περιοχή και τη διπλανή Πολιτεία του Νew Jersey. Έτσι θα έχουμε πλέον μία πολύ καλή ευκαιρία να φωτογραφήσουμε από μακριά το εντυπωσιακό Μανχάταν με τους ουρανοξύστες. Μετά το πέρας της κρουαζιέρας θα επισκεφθούμε το Hudson Yards, την νεόκτιστη γειτονιά του Μανχάταν, η οποία βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας! Απλωμένη σε 14 στρέμματα περιλαμβάνει δεκάδες εμπορικά καταστήματα, κήπους, άλση, υπερπολυτελή καταστήματα, εστιατόρια διασήμων σεφ και το εντυπωσιακό αναρριχήσιμο έργο The Vessel το οποίο μοιάζει με τεράστια κυψέλη. Στην συνέχεια ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας με τα πόδια είτε πούλμαν και θα  έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για τη βραδινή μας έξοδο. Έχουμε σχεδόν απεριόριστες επιλογές στην όχι τυχαία χαρακτηρισμένη «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ»:  Σε κάποιο ξεχωριστό cocktail bar ή εστιατόριο του Meatpacking District, σε ένα μπαρ στην κορυφή κτηρίου απολαμβάνοντας το φωτισμένο Μανχάταν ή στα κοντινά Soho, Little Italy, Tribecca, West & East Village, όλες περιοχές με πλούσια νυχτερινή ζωή. Ανάμεσα σε Νεοϋορκέζους που χαλαρώνουν με το ποτό ή το φαγητό τους μετά από μια κουραστική ημέρα, η Νέα Υόρκη είναι έτοιμη να σας δείξει το νυχτερινό της πρόσωπο! Αν πάλι είμαστε τυχεροί και διεξάγεται κάποιος αγώνας μπάσκετ, προτείνουμε να βιώσετε από κοντά το φαντασμαγορικό και μαγικό κόσμο του ΝΒΑ στο Madison Square Garden με εισιτήρια εξασφαλισμένα από εμάς! Φυσικά, όσοι από εσάς θέλετε να πάρετε συγκεκριμένες και δοκιμασμένες προτάσεις από τον ξεναγό μας, μη διστάσετε να τον συμβουλευτείτε ανά πάσα στιγμή!

 

4η ημέρα: Νέα Υόρκη – Εκπτωτικό χωριό Woodbury Commons Outlets(προαιρετικά)

Ελεύθερη ημέρα. Για όσους από εσάς οι πολύ φθηνές αγορές είναι ένας από τους λόγους που επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη, είναι απαραίτητη μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο, πλουσιότερο και εντυπωσιακότερο, εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα καταστήματα απλώνονται σε έναν τεράστιο ανοιχτό χώρο που θυμίζει ένα μικρό χωριό, κατι που κάνει τις αγορές σας ακόμη πιο ασφαλείς. Μόλις μια ώρα περίπου μακριά από το Μανχάταν, υπάρχουν όλα τα επώνυμα είδη σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Διακόσια είκοσι και πλέον ονόματα της μόδας θα βρεθούν στη διάθεση σας. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό των Αμερικανών, επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για τις αγορές τους. Με καταστήματα όπως Michael Kors, Gucci, Guess, Dolce&Gabbana, Ugg, Nike, Ralph Lauren, Calvin Klein, Timberland, Brooks Brothers, Tommy Hilfiger και πολλά άλλα σε απίστευτη ποικιλία και σε τιμές έως και τέσσερις φορές οικονομικότερα απ’ ότι στην Ελλάδα. Επίσης, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, καθώς δε θα χρειαστεί να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο για τα ψώνια σας στο Μανχάταν. Ο ξεναγός μας θα σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές ώστε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα καταστήματα, αξιοποιώντας κατάλληλα το χρόνο σας σύμφωνα με το αγοραστικό σας ενδιαφέρον. Μαζί με τη συμμετοχή σας, παίρνετε και το VIP Coupons Book αξίας 10$, για επιπλέον προνόμια και εκπτώσεις καθώς και ένα χάρτη για να σημειώστε τα τοπ καταστήματα που σας ενδιαφέρουν. Αν πάλι τα ψώνια δεν είναι το φόρτε σας, προτείνουμε μια βόλτα στο Soho, στο Chelsea με την τοπική του αγορά και στο East village, όπου μέχρι το 1900 κατοικούσε η υψηλή κοινωνία, στη συνέχεια κατοικήθηκε από μετανάστες και από την δεκαετία του ‘50 και μετά η περιοχή έγινε η Μέκκα για την γενιά των Μπιτλς, των χίπις και των πανκ. Το East village μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο πειραματισμού και νέων τάσεων.

 

5η ημέρα: Νέα Υόρκη – Μαϊάμι – Ξενάγηση πόλης

 Αναχώρηση με προορισμό την πόλη του Μαϊάμι. Μια πόλη όπου προσφέρει τα πάντα σε κάθε επισκέπτη. Αμέτρητες ώρες ηλιοθεραπείας, βόλτες δίπλα σε κτίρια αρ ντεκό, ψώνια, καλό φαγητό, 24ωρη διασκέδαση αλλά και γεύση από άγρια φύση. Αυτά είναι αρκετά όχι μόνο για να σε οδηγήσουν αλλά και για να σε κρατήσουν για πάντα στο πιο φωτεινό μέρος της Φλόριντα. Ξενάγηση στο σημερινό κοσμοπολίτικο θέρετρο το Μαϊάμι, το οποίο αρχικά ήταν ένα μικρό ψαροχώρι στην άκρη μιας άγριας φύσης, έως ότου το τρένο άρχισε να φέρνει τουρίστες το 1896, όπου η πόλη αυτήν απόκτησε μια τελείως διαφορετική μορφή, κοσμοπολίτικη και άκρως γοητευτική. Σήμερα στην ξενάγηση θα γνωρίσετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα των δύο συνοικιών: το Μαϊάμι Μπιτς με τις παραλίες και το Μαιάμι με τις γραφικές γειτονιές του. Αρχικά κατευθυνόμαστε στη Μικρή Αβάνα μια περιοχή κατοικημένη κυρίως από κουβανούς μετανάστες. Η πολύχρωμη, έθνικ συνοικία είναι το μοναδικό μέρος στις ΗΠΑ όπου φτιάχνονται πούρα και αποτελεί το πολιτιστικό – αλλά και έντονα πολιτικά ενεργό – τμήμα του Μαϊάμι. Η Περιοχή οποία είναι περισσότερο μια γειτονιά με αυθεντική ατμόσφαιρα, παρά ένα τουριστικό αξιοθέατο. Θα συνεχίσουμε στο Coral Gables όπου θα περάσουμε από το εμβληματικό ξενοδοχείο Biltmore, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1926 και είναι το πιο εμβληματικό κτίριο του Μαϊάμι, με μεγαλοπρεπές μεσογειακό ύφος κι έναν πύργο 92 μ. στην κορυφή του, που πολλοί το αποκαλούν και «γαμήλια τούρτα». Στην ακμή του φιλοξενούσε μεγάλες διασημότητες όπως ο Μπινγκ Κρόσμπι κ.α., ενώ σήμερα, μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, πλήθος κόσμου το επισκέπτεται για να το θαυμάσει από κοντά.  Θα περάσουμε από την μαρίνα στο Coconut Grove, θα δούμε ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα, τη Villa Vizcaya. Κατόπιν θα κατευθυνθούμε στο κέντρο μέσω της περιοχής Brickel, όπου βρίσκονται τα μουσεία Τέχνης και Επιστημών, το εντυπωσιακό γήπεδο ΝΒΑ των Miami Heat. Θα δούμε τον Πύργο της Ελευθερίας, το Πολιτιστικό κέντρο του Μεγάρου Μουσικής και την Λυρική σκηνή. Στο Μαϊάμι Μπιτς θα δούμε τα πολυτελή ξενοδοχεία που εκτείνονται κατά μήκος της παραλιακής καθώς  και τη σειρά από σπίτια εκατομμυριούχων. Στη νότια πλευρά του νησιού η αρχιτεκτονική Art Deco είναι εμφανής στις προσόψεις των κτιρίων με τις εκατοντάδες τουριστών να περιφέρονται στους δρόμους του και να απολαμβάνουν τις παραλίες του. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια βόλτα στην πανέμορφη Bayside Marina όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα δείπνο στα εστιατόρια πάνω στην προβλήτα και το βράδυ να διασκεδάσετε πίνοντας ένα δροσερό κοκτέιλ. Η περιοχή είναι τουριστική με πολυάριθμα καταστήματα όπου έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε όμορφα αναμνηστικά. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα με δείπνο στα κανάλια της πόλης ή διασκέδαση στην περιοχή Art Deco στην Ocean drive.

 

6η ημέρα: Μαϊάμι (προαιρετικές εκδρομές)

Γι αυτή τη μέρα προτείνουμε μία από τις 2 προαιρετικές μας εκδρομές που πραγματικά θα προσφέρουν μία διαφορετική εμπειρία στο ταξίδι σας.

 

 EVERGLADES AIRBOAT TOUR ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ BISCAYNE BAY

Με την επιλογή αυτής της δραστηριότητας θα έχετε 2 αξέχαστες εμπειρίες, την επίσκεψη στο εθνικό πάρκο Everglades και την κρουαζιέρα στο Biscayne Bay! Αξίζει η βόλτα με ένα airboat (επίπεδη βάρκα με έναν τεράστιο έλικα, σαν ανεμιστήρα, στο πίσω μέρος της). Διασχίστε το μοναδικό οικοσύστημα του Evergladew γεμάτο με εικόνες εξωτικής και άγριας ομορφιάς, όπου θα συναντήσετε αλιγάτορες που βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Επίσης  θα έχετε την ευκαιρία για μια πεζοπορία μέσα στην ζούγκλα. Στο τέλος υπάρχουν εγκαταστάσεις με εστιατόρια και καταστήματα για ένα χαλαρό διάλλειμα. Στη συνέχεια θα ολοκληρώσετε την ημέρα σας με την κρουαζιέρα στα τροπικά νερά του κόλπου Biscayne. Kατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, συναντάτε το νησί Fishers, τo Miami Beach, βλέπετε ουρανοξύστες και σπίτια διασήμων όπως του Shaquille O’Neal, της Μαντόνα, του Βερσάτσε και άλλων πολλών.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ KEY WEST ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ                                                                     

Μία εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη! Από το Μαϊάμι μεταφέρεστε στο διάσημο νησί γνωστό για τον ηλιόλουστο καιρό, τις αμμώδεις παραλίες, και τα ιστορικά αξιοθέατα. Κατά την άφιξή σας, θα έχετε χρόνο να εξερευνήσετε το Key West μόνοι σας, να επισκεφτείτε το σπίτι του Hemingway, να κάνετε καγιάκ ή να παρακολουθήσετε τα δελφίνια κάνοντας κρουαζιέρα. Ένα καραβάκι με γυάλινο πυθμένα θα σας πάει βόλτα πάνω από έναν πολύχρωμο κοραλλιογενή ύφαλο, τον τρίτο μεγαλύτερο σε όλο τον κόσμο ο οποίος φιλοξενεί την μεγαλύτερη ποικιλία υποθαλάσσιας ζωής.

Διαφορετικά, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε είναι το «Fairchild Tropical Botanic Garden», το οποίο πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό βοτανολόγο Ντέιβιντ Φερτσάιλντ και είναι ένας από τους μεγαλύτερους βοτανικούς κήπους των ΗΠΑ. Σε έκταση περίπου 34.000 τ.μ., περισσότερα από 2.500 είδη τροπικών φυτών και δέντρων και 12 τεχνητές λίμνες διαμορφώνουν μια πραγματική όαση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Μια ακόμα πρόταση αποτελεί μια βόλτα στο Ford Lauderdale, το οποίο απέχει περίπου 50 λεπτά οδικώς από το Μαϊάμι. Eκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς, ο οποίος διαθέτει εστιατόρια, γήπεδα γκολφ, εμπορικά κέντρα αλλά και 100 μαρίνες που φιλοξενούν 45.000 γιότ! Σίγουρα μην παραλείψετε μια ή πολλές βόλτες στο περίφημο «Ocean Drive», στη διάσημη λεωφόρο κατά μήκος του Ατλαντικού όπου χτυπάει η καρδιά του South Beach και, βέβαια, η κίνηση δεν σταματάει ποτέ! Την ημέρα τουρίστες και ντόπιοι περιπλανιούνται ή γευματίζουν στα cafes, ενώ νεαροί σκέιτερ προσφέρουν άφθονο θέαμα. Τη νύχτα, πάλι, θα βρείτε εδώ ορισμένα από τα πιο hot bars και clubs της πόλης.

 

7η ημέρα:  Μαϊάμι – κρουαζιέρα στις Μπαχάμες 

Ελεύθερο πρωινό και το μεσημέρι αναχώρηση για το λιμάνι του Μαϊάμι. Άφιξη και μεταφορά στο λιμάνι για την επιβίβαση στο πλοίο για την κρουαζιέρα στις Μπαχάμες. Το βράδυ εν πλω θα δοκιμάστε τα πλούσια φαγητά του πολυτελούς πλοίου και θα διασκεδάσετε με τα ποικίλα προγράμματα που κρατούν το ενδιαφέρον των επιβατών.

 

8η ημέρα: Νασσάου, Μπαχάμες - κρουαζιέρα

Ελεύθερος χρόνος στην πρωτεύουσα των νησιών είτε για να απολαύσετε τη θάλασσα είτε για να εξερευνήσετε το κοσμοπολίτικο νησί. Ο περίπατος στο κέντρο της πόλης μοιάζει με ταξίδι στην πολυτάραχη, αν και μικρή, ιστορία του τόπου. Μάρκετ Στριτ, Τζορτζ Στριτ, Μπέι Στριτ και άλλα ονόματα, που όμως τα περισσότερα θυμίζουν τη στενή σχέση με την πάλαια ποτέ Μεγάλη Βρετανία. Στην αρχιτεκτονική της πόλης κυριαρχεί ένας αποικιακός ρυθμός που θυμίζει νότια πολιτεία των ΗΠΑ, διανθισμένος, όμως, με πολλά χρώματα, είτε παστέλ είτε πολύ έντονα, αυτή την πανδαισία των χρωμάτων την συναντάμε παντού, στις επαύλεις, στις απλές κατοικίες, στα σχολεία, ακόμα και στις εκκλησίες.

 

9η ημέρα: Κοκοκέι, Μπαχάμες - κρουαζιέρα

Το νησί CocoCay, περιτριγυρισμένο με ήρεμα και διάφανα νερά φημίζεται για τις λευκές αμμουδιές και το καταπληκτικό περιβάλλον. Ένας μοναδικός παράδεισος για να απολαύσετε τα μονοπάτια στη φύση και πολλά αξιοθαύμαστα μέρη, απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα τροπικό ποτό. Επιστροφή στο πλοίο για φαγητό και να συνεχίσετε εν πλω, διασκεδάζοντας.

 

10η ημέρα: Εν πλω κρουαζιέρα

Ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης στο κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας με πολλές επιλογές δραστηριοτήτων. Μπορείτε να τονώσετε την αδρεναλίνη σας με μία προσομοίωση surfing ή bungee jumping ή να χαλαρώσετε κάνοντας ηλιοθεραπεία σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου δίπλα στην πισίνα. Μην παραλείψετε να απολαύσετε δροσιστικά κοκτέιλ στο εξωτικό Bamboo Bar αλλά και να δοκιμάσετε αυθεντική ιταλική κουζίνα στο εστιατόριο του διάσημου σεφ Jamie Oliver. Ακόμη, αφεθείτε στους ρυθμούς της salsa σε μία από τις πολλές disco, και κλείστε τη βραδιά παρακολουθώντας εντυπωσιακές παραστάσεις και show στον πάγο. Σίγουρα θα έχετε πολλές επιλογές για διασκέδαση, θεάματα, καζίνο, shopping, καλό φαγητό, χαλάρωση και όλα αυτά εν πλω!!!

 

11η – 12η ημέρα: Μαϊάμι – Αθήνα

Το πρωί αποβίβαση και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για την Αθήνα. Άφιξη στο αεροδρόμιο με τη χαρά των όμορφων αναμνήσεων και εμπειριών από το συναρπαστικό ταξίδι με τις πολλές εναλλαγές!

 

                        

ΜΑΙΑΜΙ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΠΑΧΑΜΕΣ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Δεκέμβριος 23, 29

13 μερες

σε Δικλινο €2895

σε Τρικλινο €2799

σε Τετρακλινο €2655

Μονοκλινο +€1699

Φοροι €895

Φιλοδωρηματα $160

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ                          

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 7(ή6) διαν/σεις σε ξενοδοχείο 4* αστέρων
  • 3(ή4) διαν/σεις στην κρουαζιέρα στην Καραϊβική σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα με πλήρη διατροφή
  • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Κρουαζιέρα στο άγαλμα της Ελευθερίας (νησί Έλλις)
  • Περιήγηση στη γέφυρα του Μπρούκλιν και στο Chelsea Market
  • Επίσκεψη στο Brookfield Place, στο Highline & στην νέα συνοικία Hudson Yards με γιγάντιο κυψελοειδές γλυπτό The Vessel
  • Επίσκεψη στις γειτονιές των “Sex and the City” & “Φιλαράκια”!
  • Δυνατότητα συμμετοχής στην προαιρετική εκδρομή στο εκπτωτικό κέντρο Woodbury Outlet
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής
  • Δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων σε εκπτωτικές τιμές για παραστάσεις Broadway, μουσείων, αγώνων NBA, διάσημων παρατηρητηρίων και πτήσης με ελικόπτερο!
  • Έλληνας έμπειρος και εξειδικευμένος ξεναγός καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εντός Αμερικής
  • Δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων παραστάσεων Broadway, εισιτήρια για αγώνες NBA & μουσείων σε εκπτωτικές τιμές
  • Δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων για διάσημα παρατηρητήρια & πτήση με ελικόπτερο!
  • Ταξιδιωτικός οδηγός με εμπειρία 32 ετών σε Νέας Υόρκης – Η.Π.Α.** και χάρτες
  • Εκπτωτική κάρτα στο Woodbury Outlet (VIP Booklet)
  • Έξοδα ESTA (άδεια εισόδου στις ΗΠΑ)
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, προστασίας προκαταβολών & αποζημίωσης διακοπής ταξιδίου και ειδική ταξιδιωτική ασφάλεια Covid19

 

** Ο ταξιδιωτικός οδηγός έχει συνταχθεί από εμάς ειδικά για τους ταξιδιώτες μας, με βάση τις εμπειρίες 32  ετών ταξιδιών στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες και μυστικά τα οποία θα βοηθήσουν να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο ελεύθερος χρόνος.

 *Επίσης μη διστάσετε να ρωτήσετε τον πάντα ενημερωμένο ξεναγό σας που ζει στις ΗΠΑ για τα καλυτέρα στέκια για φαγητό, ποτό, Jazz clubs, κ.α.

  

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Πρωινό (εκτός της κρουαζιέρας που περιλαμβάνει πλήρη διατροφή)
  • Φόροι αεροδρομίων, φόροι διαμονής, τοπικοί φόροι (δείτε κατάλογο τιμών)
  • Εισιτήρια συγκοινωνιών (μετρό κλπ.)
  • • Φιλοδωρήματα τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στον ξεναγό της εκδρομής (δείτε κατάλογο τιμών)
  • Η χρέωση των αποσκευών για την εσωτερική πτήση στην Αμερική (30$ ανά αποσκευή)
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Σημειώσεις:

  • Το ταξίδι στις ΗΠΑ υπόκειται σε προϋποθέσεις υγειονομικών κριτηρίων οι οποίες ορίζονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (εμβολιασμός, αρνητικό τεστ κλπ).
  • Απαραίτητη για την είσοδο στις Η.Π.Α είναι η έγκριση ESTA (Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα) την οποία αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το γραφείο μας. Σε περίπτωση που έχετε επισκεφτεί κάποια εκ των χωρών Συρία, Σουδάν, Ιράκ, Ιράν, Λιβύη, Υεμένη ή Σομαλία από 01/03/2011, θα πρέπει να ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία για αίτηση VISA, τη συμπλήρωση της οποίας μπορούμε να αναλάβουμε εφόσον επιθυμείτε.
  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει χωρίς να παραλείψει τις δραστηριότητες σε ημερομηνία ή ώρα, για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τιμές που συμφωνούνται κατά την κράτηση είναι ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ, χωρίς καμία αύξηση ανεξαρτήτως αριθμού συμμετεχόντων.
  • Οι προαιρετικές εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση τους
  • Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία αφορούν τη βασική (standard) κατηγορία σε τυχαίο όροφο/θέα. Δωμάτια με υψηλό όροφο και συγκεκριμένη θέα δίνονται κατόπιν ζήτησης.
  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής

 

 

 

Ταξιδεύοντας μαζί μας εξασφαλίζετε τις καλύτερες δραστηριότητες στις χαμηλότερες τιμές!

 

Φαντασμαγορικές παραστάσεις στο Broadway 

Το διασημότερο κινηματογραφικό σκηνικό του κόσμου βρίσκεται αναμφισβήτητα στην οδό Broadway. Εκατομμύρια τουρίστες συγκεντρώνονται στα κοσμοπολίτικα θέατρα της οδού προκειμένου να παρακολουθήσουν τις πιο γνωστές παραστάσεις παγκοσμίως όπως τα Phantom of the Opera, Lion King, Αladdin, Chicago και πολλές άλλες. Κάντε την κράτηση σας το συντομότερο, καθώς τα διαθέσιμα εισιτήρια για τις καλύτερες παραστάσεις εξαντλούνται γρήγορα!

Παρατηρητήρια 

Αν υπάρχει μία πόλη που αξίζει να απολαύσετε τη θέα από ψηλά, να τραβήξετε τις καλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες και να πιείτε το κοκτέιλ σας, ατενίζοντας τη Δύση του ηλίου, αυτή είναι σίγουρα η Νέα Υόρκη! Το ιστορικό Empire State Building, το υπερσύγχρονο One World Observatory που χτίστηκε στη θέση των Δίδυμων Πύργων καθώς και το Top of the Rock στην καρδιά του Manhattan δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα των δραστηριοτήτων σας.

Περιήγηση με ελικόπτερο 

Το κερασάκι στην τούρτα της επίσκεψης σας στο επιβλητικό Μανχάταν είναι μια πτήση με το ελικόπτερο. Η ανυπέρβλητη θέα θα σας κόψει την ανάσα και η ανεπανάληπτη εμπειρία αυτής της εναέριας περιήγησης θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης από ψηλά, πετώντας πάνω από το Άγαλμα της Ελευθερίας και κατά μήκος του ποταμού Χάτσον. Να είστε προετοιμασμένοι με την κάμερα σας για βίντεο και φωτογραφίες !

Jazz Bar   

Από τα 800 μέρη διασκέδασης σε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη, σας διασφαλίζουμε θέση στο καλύτερο. Η ζωντανή jazz μουσική από έμπειρες μπάντες θα σας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 20ού αιώνα αποπνέοντας το ρομαντισμό και τη δυναμικότητα της εποχής μέσα από επιτυχίες των Frank Sinatra, Louis Armstrong, Duke Ellington και πολλών άλλων !

Μουσεία 

Ακόμα ένα από τα “δυνατά χαρτιά” της Νέας Υόρκης είναι τα δεκάδες μουσεία και χώροι τέχνης. Ξεχωρίζουμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Moma, Madame Tussauds, Guggenheim και Πολεμικό μουσείο. Μαζί μας εξασφαλίζετε τις καλύτερες τιμές, συμβουλές περί ωραρίων καθώς και το fast pass όπου δύναται.

 

Μονοήμερες εκδρομές

Το Μαϊάμι ενδείκνυται για μονοήμερες εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς, όπως το Key West, το νοτιότερο σημείο των ΗΠΑ, που είναι διάσημο για τα θαλάσσια σπορ, τη ζωντανή νυχτερινή ζωή, τις παραλίες και τα παστέλ του χρώματα, ή το Biscayne Bay, το λιμάνι του Μαϊάμι, που φιλοξενεί μερικές από τις πιο ιστορικές και γραφικές γειτονιές. Μπορείτε, επίσης, να κλείσετε εισιτήρια για μία ημέρα στο οικοσύστημα Everglades, όπου με ένα αερόπλοιο περνάτε μέσα από τις βαλτώδεις περιοχές και βλέπετε πολλά είδη ζώων της Φλόριντα, όπως κροκόδειλους, εκατοντάδες είδη πουλιών, ελάφια κ.ά.

 

Δραστηριότητες

Για τους φιλόζωους αλλά και τα παιδιά, η επίσκεψη στο Μαϊάμι προϋποθέτει την επίσκεψη στον Ζωολογικό Κήπο, μία έκταση 3.400 στρεμμάτων με περισσότερα από 3.000 ζώα και πάνω από 1.200 φυτά και δέντρα φυτεμένα κατά τρόπο που να μιμείται τους φυσικούς οικοτόπους των ζώων, αλλά και το Ενυδρείο, ένα μέρος που θα θαυμάσετε ένα εξαιρετικό show με δελφίνια, φάλαινες δολοφόνους που πετούν στον αέρα και θαλάσσια λιοντάρια. Είναι επίσης ένα σπίτι για τα απειλούμενα προς εξαφάνιση είδη ζώων όπως θαλάσσιες χελώνες και φώκιες.

Δυνατότητα κράτησης σε κορυφαία εστιατόρια !  

Το γραφείο μας πραγματοποιεί για εσάς κρατήσεις στα κορυφαία εστιατόρια της πόλης με τις καλύτερες προτάσεις βάσει των κριτικών των ταξιδιωτών μας. Εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να δούμε εάν υπάρχει η δυνατότητα κράτησης.

Αγώνες NBA

Όνειρο πολλών που αναλαμβάνουμε να το κάνουμε πραγματικότητα. Παρακολουθήστε μαζί μας τους αγαπημένους σας παίχτες στο Madison Square Garden και στο Barclays Center  που βρίσκονται στην Νέα Υόρκη ή διαφορετικά μπορείτε να απολαύσετε τους Heat στo Μαϊάμι. Oι πιο φαντασμαγορικοί αγώνες, στις καλύτερες τιμές για να ζήσετε από κοντά τον μαγικό κόσμο του NBA!