Skip to main content

Νέα Ζηλανδία / Βόρειο και Νότιο Νησί Δεκέμβριος 2019 έως Απρίλιος 2020 από 4380,00

Αναχωρήσεις: 21/12, 11/1, 22/2, 21/3, *11/4

21 ημέρες / 18 νύχτες

21 μέρες Μελβούρνη, Ωκεάνιος Δρόμος, Κουίνσταουν, Εθνικό Πάρκο των Φιόρδ/Μίλφορντ Σάουντ, Μάουντ Κουκ, Κράισττσερτς, Γουέλινγκτον, Ώκλαντ, Χάμιλτον, Ροτορούα/Μαορί, Σπήλαια Γουαϊτόμο. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό

 1ηΜΕΡΑ:Αθήνα - Σιγκαπούρη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Σιγκαπούρη.

2ηΜΕΡΑ:Σιγκαπούρη, Ξενάγηση

Πρωινή άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος για ξεκούραση και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης: Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - κήποι Ορχιδέας, κήποι Άβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και Ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Μελβούρνη.

3ηΜΕΡΑ:Σιγκαπούρη - Μελβούρνη (Πτήση)

Άφιξη στη Μελβούρνη, την πρώτη πρωτεύουσα της Αυστραλίας και την καλύτερη πόλη του κόσμου για να ζει κανείς. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για μία βόλτα στο κέντρο της πόλης.

4ηΜΕΡΑ:Μελβούρνη, Ξενάγηση

Πρωινή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την πλατεία Federation με την αμφιλεγόμενη σύγχρονη αρχιτεκτονική της, το Μνημείο Πεσόντων των δύο παγκοσμίων πολέμων, το ιστορικό κέντρο της πόλης (Σουόνστον Στριτ), το σπίτι του Κάπταιν Κουκ, τα προάστια της Σαν Κίλντα κ.ά. Θα περάσουμε επίσης από τους βασιλικούς βοτανικούς κήπους και φυσικά δεν θα παραλείψουμε την ελληνική συνοικία (3η στον κόσμο σε αριθμό ομογενών) - το Oakleigh, κάτι σαν το δικό μας Μοναστηράκι, που διαμορφώθηκε από τους χιλιάδες ομογενείς και δίνει την εντύπωση ενός προαστίου των Αθηνών, με καθημερινές ελληνικές συνήθειες και επίσημη γλώσσα την ελληνική! Απόγευμα ελεύθερο για μια βόλτα στα πολυάριθμα καταστήματα. Η γευσιγνωσία σε αυτή την πόλη είναι must! Έχοντας τη φήμη μιας γκουρμέ πόλης, αξίζει να κλείσετε τραπέζι σε κάποιο από τα εστιατόριά της.

5ηΜΕΡΑ:Μελβούρνη, Ωκεάνιος Δρόμος

Ο μεγάλος Ωκεάνιος Δρόμος θεωρείται η σημαντικότερη παράκτια διαδρομή της Αυστραλίας και σίγουρα από τις θεαματικότερες του κόσμου. Μία ονειρεμένη διαδρομή, που ενώνει τις πόλεις Torquay και Warrnambool είναι σίγουρα ένας εορτασμός της τοπικής φύσης.

6ηΜΕΡΑ:Μελβούρνη - Κουίνσταουν/Νότιο Νησί Νέας Ζηλανδίας (Πτήση)

Η σημερινή μας πτήση πάνω από τις Νότιες Άλπεις θα μας οδηγήσει σε μια πόλη σαν παραμύθι, το Κουίνσταουν, την "πρωτεύουσα της περιπέτειας". Ο συνδυασμός των καταπράσινων πλαγιών, του γαλαζοπράσινου νερού της λίμνης Γουακαπίτου (Wakapitu), των χιονισμένων βουνοκορφών, των παραδοσιακών ξύλινων σπιτιών της πόλης, των αθλοπαιδιών και του μουσικού ρυθμού των νέων κατοίκων της, θα κάνουν την παραμονή σας εδώ αξέχαστη! Ανακαλύψτε την περιοχή με μία βόλτα μέσα στα καταπράσινα μονοπάτια και χαλαρώστε! Η πόλη των δραστηριοτήτων και της υψηλής αδρεναλίνης, έρχεται σήμερα να επιβεβαιώσει τη φήμη της. Στον ελεύθερο χρόνο σας, επιλέξτε ανάμεσα από διάφορες δραστηριότητες, όπως κρουαζιέρα στη λίμνη με παραδοσιακό ατμόπλοιο, διαδρομή με υπερταχύπλοο τζετ στο Σκίπερ Κάνυον, μπάντζι τζάμπινγκ στη γέφυρα Σκίπερς, πτήση με ελικόπτερο πάνω από το φαράγγι στις χιονισμένες βουνοκορφές, ράφτινγκ στα διάφανα νερά του ποταμού Σοτόβερ, ιππασία, πεζοπορικές διαδρομές στη φύση ή ιστορικές διαδρομές σε χωριά-φαντάσματα των χρυσοθήρων και πολλά άλλα.

7ηΜΕΡΑ:Κουίνσταουν, Εθνικό Πάρκο των Φιόρδ/Μίλφορντ Σάουντ

Κάνοντας σήμερα μία εντυπωσιακή διαδρομή προς το Εθνικό Πάρκο των Φιόρδ, με επιλεγμένες στάσεις για φωτογραφίες στις λίμνες-καθρέπτες και για να απολαύσουμε τον υπέροχο φυσικό πλούτο της περιοχής, θα φθάσουμε στα σημεία όπου αναβλύζουν οι μελωδικοί καταρράκτες από τα γρανιτένια βουνά. Αφού διανύσουμε την Σήραγγα του Ομήρου (Homer Tunnel), θα φθάσουμε στο σημείο επιβίβασης στο τοπικό πλοίο και θα γίνουμε και εμείς …μέλη του πληρώματος της Νότιας Ανακάλυψης. Με μήκος 16 χιλιομέτρων, το Μίλφορντ Σάουντ είναι το μακρύτερο φιόρδ της χώρας. Το τοπίο είναι πέρα από κάθε φαντασία: καταρράκτες εμφανίζονται από το πουθενά σε διάφορα ύψη των γρανιτένιων πλαγιών και σε συνδυασμό με το πλούσιο πράσινο της περιοχής και τον αντικατοπτρισμό, δημιουργούν ένα τοπίο μοναδικό. Οι φώκιες που παίζουν στα βράχια, τα σπάνια πουλιά που κελαηδούν πετώντας, ο χαλαρωτικός ήχος από τα ρέοντα νερά, τα δελφίνια που ακολουθούν τα σκάφη, οι πιγκουίνοι που κλέβουν την τροφή, όλα συμβάλουν στις εκπληκτικές εικόνες που περνούν μπροστά από τα έκπληκτα μάτια μας και αν προλάβουμε, τις …αιχμαλωτίζουμε με τον φακό της φωτογραφικής μας μηχανής. Αν μάλιστα τύχετε σε μία βροχερή μέρα, τότε όλα θα γίνουν ακόμα εντονότερα! Σας προτείνουμε να δειπνήσετε προαιρετικά στο εστιατόριο Skyline στην κορφή του βουνού (η ανάβαση γίνεται με γόνδολα). Από εκεί, με ζωντανή μουσική, θα θαυμάσετε τα χρώματα του δειλινού στην όμορφη λίμνη Γουακαπίτου, επιλέγοντας ό,τι θέλετε από τον πλούσιο μπουφέ!

8ηΜΕΡΑ:Κουίνσταουν - Μάουντ Κουκ - Κράισττσερτς

Η οδική μας διαδρομή στους πρόποδες του υψηλότερου βουνού της Νέας Ζηλανδίας ξεκινάει από το εκπληκτικό Αοράκι, στο Εθνικό Πάρκο του Όρους Κουκ. Ο θρύλος των Μαορί θέλει τον μικρό Αοράκι και τα αδέλφια του να παγώνουν από έναν νότιο κρύο άνεμο, που τους μετέτρεψε σε βράχους. Θα έχετε τη δυνατότητα ως "Άρχοντες του Δακτυλιδιού" να σταματήσετε για φαγητό στο υψηλότερο σημείο της χώρας και να απολαύσετε και εσείς τα υπέροχα πανοραμικά τοπία που έκαναν την ομώνυμη ταινία μοναδική. Θα συνεχίσετε για τις λίμνες Πουκάκι και Τεκάπο και θα θαυμάσετε την εκκλησία του Καλού Ποιμένα με φόντο τον έντονα μπλε παγετώνα της λίμνης. Η κοιλάδες του Καντέρμπουρι θα σας οδηγήσουν στην καταπράσινη πόλη Κράισττσερτς (Christchurch). Κάντε μία βόλτα στη μοναδική υπαίθρια αγορά της και ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο.

9ηΜΕΡΑ:Κράισττσερτς - Γουέλινγκτον/Βόρειο Νησί Νέας Ζηλανδίας (Πτήση)

Πρωινή σύντομη περιήγηση στα απομεινάρια της παλιά πόλης που σιγά σιγά ξαναπαίρνει μορφή. Βόλτα στους κήπους της πόλης, όπου αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μία βόλτα με γόνδολα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, το γραφικό Γουέλινγκτον, που βρίσκεται στο νότιο άκρο του Βόρειου Νησιού, περίπου κέντρο της χώρας. Κάντε μία βραδινή βόλτα στο πολύβουο λιμάνι της πόλης και απολαύστε το δείπνο σας με θέα τα ήρεμα νερά του κόλπου.

10ηΜΕΡΑ:Γουέλινγκτον, Ξενάγηση

Η σημερινή μας ξενάγηση ξεκινάει με το τελεφερίκ, που θα μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης από τον λόφο Βικτόρια και στη συνέχεια, κατεβαίνοντας με τα πόδια, να θαυμάσουμε τους υπέροχους κήπους της. Καταλήγοντας στον κεντρικό δρόμο της πόλης, θα περάσουμε από το Κοινοβούλιο και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Το λιμάνι της πόλης είναι το ιδανικό σημείο για να χαλαρώσουμε σε πολύ ψαγμένα καφέ-μπαρ και εστιατόρια.

11ηΜΕΡΑ:Γουέλινγκτον - Ώκλαντ (Πτήση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας, την πόλη της ιστιοπλοΐας, το Ώκλαντ. Άφιξη και σύντομη βόλτα στον εμπορικό δρόμο της βασίλισσας, στην περιοχή του λιμανιού Viaduct και στον πύργο-ορόσημο της πόλης για μια πανοραμική θέα στην ευρύτερη περιοχή (είσοδος προαιρετική).

12ηΜΕΡΑ:Ώκλαντ - Χάμιλτον - Ροτορούα

Οδικώς θα μεταβούμε σήμερα στην περιοχή των Μαορί με μία στάση στη χώρα των μικρών Χόμπιτ και του Σάιρ, που περιμένει να την ανακαλύψουμε. Ο τοπικός ξεναγός θα μας μάθει όλα τα μυστικά των γυρισμάτων της τριλογίας "ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών" και των Χόμπιτ. Θα δείτε ένα μοναδικό χωριό που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τα γυρίσματα της ταινίας. Οι φωτογραφικές σας μηχανές θα ανάψουν, αφού το τοπίο είναι μοναδικό και όλοι οι χώροι αυθεντικοί και όχι σκηνικά! Η ξενάγηση θα ολοκληρωθεί στο μπαρ του πράσινου δράκου, για να δοκιμάσετε ό,τι και τα μικρά Χόμπιτ - μία μπίρα χωρίς αλκοόλ (από τζίντζερ) ή άλλες δυνατές μπίρες και τοπικά ποτά! Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα των Μαορί και το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα όσα σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και τον πολιτισμό της φυλής αυτής, επισκεπτόμενοι το χωριό τους. Ακολουθεί παραδοσιακό δείπνο και φολκλορικό σόου!

13ηΜΕΡΑ:Ροτορούα - Σπήλαια Γουαϊτόμο - Ώκλαντ

Σήμερα μας περιμένουν προϊστορικές ηφαιστειακές θερμές πηγές και εξωπραγματικά τοπία. Λίμνες σχηματισμένες σε ηφαιστειακούς κρατήρες, λάσπη που βράζει, ποτάμια με θερμά νερά, θεαματικοί θερμοπίδακες (γκέιζερ) - εικόνες ενός άλλου κόσμου, που θα σας μείνουν αλησμόνητες! Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα σπήλαια Γουαϊτόμο με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες, για μία μίνι κρουαζιέρα στα σκοτεινά νερά τους, που φωταγωγούνται από τα φωσφορούχα μπλε σκουλήκια (προνύμφες) της περιοχής! Ένα πραγματικά μοναδικό φαινόμενο, που μόνο εδώ μπορείτε να δείτε. Συνεχίζουμε για το Ώκλαντ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

14ηΜΕΡΑ:Ώκλαντ - Αϊτουτάκι

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τον επίγειο παράδεισο της ατόλης Αϊτουτάκι, με ενδιάμεσο σταθμό τη Ραροτόνγκα, την πρωτεύουσα των 15 νησιών του αρχιπελάγους Κουκ, ανάμεσα στην Γαλλική Πολυνησία και τη Σαμόα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

15ηΜΕΡΑ:Αϊτουτάκι

Χαλαρώστε στην τροπική λιμνοθάλασσα του Αϊτουτάκι με τα 21 μικροσκοπικά νησάκια (motu). Παραλίες με κατάλευκη άμμο, τυρκουάζ νερά, πολύχρωμα ψάρια, κοράλλια… φιλικοί κάτοικοι, που καλωσορίζουν τους πάντες με ζεστά χαμόγελα - ένας επίγειος παράδεισος. Το μικρό νησί Maina στη νοτιοδυτική άκρη της λιμνοθάλασσας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και φιλοξενεί ένα όμορφο sandbar, γνωστό ως "Island Honeymoon".

16ηΜΕΡΑ:Αϊτουτάκι

Χαλαρώστε στην τροπική λιμνοθάλασσα του Αϊτουτάκι με τα 21 μικροσκοπικά νησάκια (motu). Παραλίες με κατάλευκη άμμο, τυρκουάζ νερά, πολύχρωμα ψάρια, κοράλλια… φιλικοί κάτοικοι, που καλωσορίζουν τους πάντες με ζεστά χαμόγελα - ένας επίγειος παράδεισος. Το μικρό νησί Maina στη νοτιοδυτική άκρη της λιμνοθάλασσας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και φιλοξενεί ένα όμορφο sandbar, γνωστό ως "Island Honeymoon".

17ηΜΕΡΑ:Αϊτουτάκι

Χαλαρώστε στην τροπική λιμνοθάλασσα του Αϊτουτάκι με τα 21 μικροσκοπικά νησάκια (motu). Παραλίες με κατάλευκη άμμο, τυρκουάζ νερά, πολύχρωμα ψάρια, κοράλλια… φιλικοί κάτοικοι, που καλωσορίζουν τους πάντες με ζεστά χαμόγελα - ένας επίγειος παράδεισος. Το μικρό νησί Maina στη νοτιοδυτική άκρη της λιμνοθάλασσας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και φιλοξενεί ένα όμορφο sandbar, γνωστό ως "Island Honeymoon".

18ηΜΕΡΑ:Αϊτουτάκι

Χαλαρώστε στην τροπική λιμνοθάλασσα του Αϊτουτάκι με τα 21 μικροσκοπικά νησάκια (motu). Παραλίες με κατάλευκη άμμο, τυρκουάζ νερά, πολύχρωμα ψάρια, κοράλλια… φιλικοί κάτοικοι, που καλωσορίζουν τους πάντες με ζεστά χαμόγελα - ένας επίγειος παράδεισος. Το μικρό νησί Maina στη νοτιοδυτική άκρη της λιμνοθάλασσας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για κολύμβηση με αναπνευστήρα και φιλοξενεί ένα όμορφο sandbar, γνωστό ως "Island Honeymoon".

19ηΜΕΡΑ:Αϊτουτάκι - Ραροτόνγκα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ραροτόνγκα, ένα ηφαιστειογενές νησί του συμπλέγματος Κουκ στον νότιο Ειρηνικό ωκεανό. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στην πρωτεύουσα, για αγορές ή και για κολύμπι . Διανυκτέρευση.

20ηΜΕΡΑ:Ραροτόνγκα - Σιγκαπούρη - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση στάση στη Σιγκαπούρη (αν αυτό κριθεί αναγκαίο λόγω πτήσεων).

21ηΜΕΡΑ:Άφιξη στην Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομική θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικοί ξεναγοί και Έλληνας συνοδός (για συμμετοχή άνω των 15 ατόμων)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, είσοδοι σε μνημεία και πάρκα: € 990
  • Τοπικά θα πρέπει να δοθούν € 180/άτομο στον συνοδό σας για φιλοδωρήματα και τοπικούς φόρους

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Απαραίτητη ελάχιστη συμμετοχή 18 ατόμων
  • Σε περίπτωση συμμετοχής 12 έως 15 ατόμων υπάρχει επιβάρυνση: € 280
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

21/12

21 ΗΜΕΡΕΣ

 11/1, 22/2, 21/3, *11/4

21 ΗΜΕΡΕΣ

 ΔΙΚΛΙΝΟ  4690  4380
 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  +1650  +1350

*Για κράτηση έως 30/12