Skip to main content

Βραζιλία – Αργεντινή – Ιγκουασού 5* με το Hilton Copacabana 5*, ημιδιατροφή, Ταγκό σόου και Γκαούτσος | Μάρτιος - Ιούνιος 2022 από 1570€

24/3, 16/4, 19/4, 13/5, 24/6    Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ   

Επισης = Ζητήστε μας το ειδικό 12ήμερο πρόγραμμα 16/04: Καρναβάλι στο Ρίο - Κεντρική Παρέλαση με όλες τις σχολές!

Μετά την αναβολή των εκδηλώσεων του Φλεβάρη ορίστηκε από τις αρχές της Βραζιλίας νέα ημερομηνία καρναβαλιού τον Απρίλιο, αναχώρηση 16/04

Ζητήστε μας το πραγματικό καρναβάλι στο Ρίο στις κεντρικές ημέρες του Καρναβαλιού

 

  • Διαμονή στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Hilton Rio de Janeiro Copacabana 5* στο Ρίο, μπροστά στην Κόπα Καμπάνα - πολύ βασικό για τη διαμονή σας στο Ρίο.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* στους Καταρράκτες Ιγκουασού (το Bourbon Cataratas, το καλύτερο ξενοδοχείο στο Ιγκουασού) και στο Μπουένος Άιρες (το Regal Pacific 5*, στην καρδιά της πόλης, δίπλα στον διάσημο πεζόδρομο Florida Av.).
  • Ημιδιατροφή καθημερινά. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων.
  • Βραδιά με δείπνο και Tango show στο Μπουένος Άιρες, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού.
  • Ακριβή εκδρομή, σε αργεντίνικη φάρμα με Αργεντίνους καουμπόηδες, τους Γκαούτσος, βόλτα με άλογα. Εκεί θα απολαύσουμε και απεριόριστα κρέατα της Αργεντινής.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στους Καταρράκτες Ιγκουασού για να υπάρχει χρόνος να τους απολαύσουμε σωστά, καθώς λόγω των πτήσεων δεν αρκεί μία διανυκτέρευση.
  • Λόγω της πρωινής άφιξης στο Μπουένος Άιρες, παρέχουμε πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Δύο ξεναγήσεις στο Ρίο (σε διαφορετικές ημέρες).
  • Ξενάγηση στους Καταρράκτες Ιγκουασού από τις δύο πλευρές - και από τη βραζιλιάνικη και από την αργεντίνικη (το κόστος των εισόδων και για τις δύο πλευρές, που περιλαμβάνεται στην τιμή, είναι περίπου 100 $).
  • Εκδρομή στο εντυπωσιακό «Δέλτα του Τίγκρε» στο Μπουένος Άιρες.
  • Ο αρχηγός μας είναι Έλληνας -από τους πιο έμπειρους στην περιοχή- και όχι τοπικός ελληνόφωνος.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά 

 

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μπουένος Άιρες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπουένος Άιρες, που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο του κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το ταγκό.

 

2η ημέρα: Μπουένος Άιρες (Τango show/περιλαμβάνεται)

Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύουσα της Αργεντινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρωινό και λίγη ξεκούραση (Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα μετά τις 13.00). Στη συνέχεια με τον αρχηγό μας θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περπατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η Aργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπατώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες. Το απόγευμα θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Μπουένος Άιρες (Ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε)

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους "πορτένιος", όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μπουένος Άιρες (Γκαούτσος ράντσο γαιοκτημόνων / Προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη.

Για όσους έχουν επιλέξει την προαιρετική εκδρομή: Αναχώρηση για μία εκδρομή σε ράντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα κτηνοτρόφων της περιοχής. Ενσάρκωση των μύθων και της ιστορίας της χώρας, οι Αργεντίνοι καουμπόηδες, οι γκαούτσος, αποτελούν σύμβολα της επανάστασης και των αγώνων για την απελευθέρωση από τους Ισπανούς. Λυγερόκορμοι, σβέλτοι, ανεξάρτητοι, σκληροί, με πλατύγυρα καπέλα, μαύρα παντελόνια, μπότες και γιλέκα, ασχολούνται με την εκτροφή αλόγων, βοοειδών, αιγοπροβάτων και χοίρων στα μεγάλα αγροκτήματα της Αργεντινής, τις εστάνσιας. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Μπουένος Άιρες (ημέρα ελεύθερη / Προαιρετική εκδρομή στην Κολόνια)

Ελεύθερη ημέρα κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις βόλτες σας στην όμορφη πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στην Κολόνια της Ουρουγουάης: Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, καθώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευθυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιοδυτικής Ουρουγουάης. Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδικήθηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άιρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστικής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της.

 

6η ημέρα: Μπουένος Άιρες – Καταρράκτες Ιγκουασού (πτήση, ξενάγηση στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ιγκουασού, που βρίσκεται στα σύνορα Βραζιλίας-Αργεντινής-Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις. Αφιερώνουμε δύο ημέρες για να επισκεφθούμε τους μοναδικούς αυτούς καταρράκτες του Ιγκουασού.

Όταν δει κανείς τους χείμαρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Το προγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής.

Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (Ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας)

Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το "μεγάλο νερό" των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέαμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του "λαρυγγιού του διαβόλου" και της Ναϊπού. Το μεγαλείο της φύσης μας αφήνει χωρίς λόγια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού – Ρίο ντε Τζανέιρο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του και πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ζαχαρόψωμο)

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", απ΄ όπου θα θαυμάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύσουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά.

 

10η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ξενάγηση, Κορκοβάντο)

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τραινάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον καθεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο – Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού (check-out στις 12:00).

 

12η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

Ζητήστε μας το ειδικό 12ήμερο πρόγραμμα 16/04: Καρναβάλι στο Ρίο - Κεντρική Παρέλαση με όλες τις σχολές!

Μετά την αναβολή των εκδηλώσεων του Φλεβάρη ορίστηκε από τις αρχές της Βραζιλίας νέα ημερομηνία καρναβαλιού τον Απρίλιο, αναχώρηση 16/04

Ζητήστε μας το πραγματικό καρναβάλι στο Ρίο στις κεντρικές ημέρες του Καρναβαλιού

Το πρόγραμμα αυτό βρίσκεται στο Ρίο στις κεντρικές παρελάσεις του καρναβαλιού με τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στις 22.04 και 23.04.

Περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις στο Μπουένος Άιρες
  • 2 διανυκτερεύσεις στους καταρράκτες Ιγκουασού και
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ακριβό Ρίο (μία επιπλέον από το παραπάνω πρόγραμμα) για να το απολαύσουμε.
  • Τα εισιτήρια για το Σαμποδρόμιο περιλαμβάνονται.
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιδιατροφή
  • Προσφέρονται τα 5* ξενοδοχεία που αναφέρονται στην αρχή του προγράμματος

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/3/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1899€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1899 € 920 €
  Twin Room 1899 € 920 €
  Triple Room 1899 € 920 €
  Single Room 2449 € 920 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/4/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - ζητήστε μας το ειδικό πρόγραμμα για το Καρναβάλι στο Ρίο-κεντρική παρέλαση - Τιμή από 1990€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1990 € 920 €
  Twin Room 1990 € 920 €
  Triple Room 1990 € 920 €
  Single Room 2790 € 920 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  19/4/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1570€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1570 € 920 €
  Twin Room 1570 € 920 €
  Triple Room 1570 € 920 €
  Single Room 2170 € 920 €

Extras

+ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΟΛΟΝΙΑ  :  130 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  13/5/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1790 € 920 €
  Twin Room 1790 € 920 €
  Triple Room 1790 € 920 €
  Single Room 2390 € 920 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/6/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - 13 ημέρες - Με μια επιπλέον ακριβή διαν/ση στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με ημιδιατροφή - Τιμή από 1949€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1949 € 920 €
  Twin Room 1949 € 920 €
  Triple Room 1949 € 920 €
  Single Room 2609 € 920 €

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, 5* στο Μπουένος Άιρες και στο Ιγκουασού. Δείτε τα ξενοδοχεία στην αρχή του προγράμματος.
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
  • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες.
  • 2 γεύματα στο Ρίο ντε Τζανέιρο σε μια απεριόριστη κατανάλωση Βραζιλιάνικων κρεάτων.
  • 2 δείπνα στο Ιγκουασού.
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος ’ιρες.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. 920€

 

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Αφιξης

AF 1533

06/03/2022

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

14:35

17:10

AF 228

06/03/2022

ΠΑΡΙΣΙ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

23:40

09:20 +1

AF 443

16/03/2022

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΠΑΡΙΣΙ

16:30

07:45 +1

AF 1532

17/03/2022

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:25

13:40

       

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Αφιξης

KL1576

24/03/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

20:00

KL 701

24/03/2022

ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

21:20

06:55 +1

KL 706

02/04/2022

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

21:55

14:20 +1

KL1581

03/04/2022

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:10 +1

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Αφιξης

KL 1576

19/04/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

19:55

KL 701

19/04/2022

ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

21:10

05:55 +1

AF 443

29/04/2022

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΠΑΡΙΣΙ

15:25

07:40 +1

AF 1132

30/04/2022

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

14:40

18:55

   

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Αφιξης

KL 1574

13/05/2022

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

17:20

20:00

KL 701

13/05/2022

ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

21:20

07:05+1

AF 443

23/05/2022

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ – ΠΑΡΙΣΙ

16:30

07:45+1

AF 1832

24/05/2022

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

09:20

13:35