Skip to main content

Πάσχα στο Νησί του Πάσχα - Μπουένος Άιρες - Σαντιάγκο - Ουρουγουάη | 10.04.2023 από 3290€

10/4   Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Μπουένος Άιρες

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Μπουένος Άιρες, που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο του κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το Τάνγκο.

 

2η ημέρα: Μπουένος Άιρες: Δείπνο με παράσταση Τango

Άφιξη στο Μπουένος Άιρες, την όμορφη πρωτεύουσα της Αργεντινής. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για πρωινό και λίγη ξεκούραση (Τα δωμάτια είναι διαθέσιμα μετά τις 13.00). Στη συνέχεια με τον αρχηγό μας θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα περπατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η Aργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπατώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες. Το απόγευμα θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα:Μπουένος Άιρες: Ξενάγηση – εκδρομή στο Δέλτα Τίγκρε

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους "πορτένιος", όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Μπουένος Άιρες: Εκδρομή στην Κολόνια (Ουρουγουάη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πάμε να περάσουμε στην απέναντι πλευρά του Ρίο ντε λα Πλάτα και στη γειτονική Ουρουγουάη! Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, καθώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευθυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιοδυτικής Ουρουγουάης. Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδικήθηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άιρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστικής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της.
Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Μπουένος Άιρες – πτήση για Σαντιάγκο (Χιλή): ξενάγηση

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χιλή και την πρωτεύουσα Σαντιάγκο, πόλη που ίδρυσε ο Ντον Πέδρο ντε Βαλντίβια το 1541 1541 και σήμερα αποτελεί το οικονομικό και πολιτικό κέντρο αυτής της μακρόστενης σαν βέργα χώρας των Δυτικών Άνδεων. Μάλιστα η οροσειρά αυτή είναι που χωρίζει τη Χιλή γεωγραφικά και πολιτισμικά από τη Βραζιλία και την Αργεντινή, διαμορφώνει καίρια το κλίμα της και αποτελεί το μόνιμο φόντο στις φωτογραφίες των μεγάλων της πόλεων. Άφιξη στο Σαντιάγκο και αρχίζουμε την ξενάγησή από τον λόφο του Αγίου Χριστόφορου, ένα μητροπολιτικό πάρκο στην καρδιά της πόλης, που στεφανώνεται με το άγαλμα της Παναγίας της Ελεούσας. Περνάμε από τη συνοικία ΜπέλλαΒίστα - την Πλάκα του Σαντιάγκο - και από τη σύγχρονη συνοικία Βιτακούρα με εξαιρετική ρυμοτομία.

Η πόλη του μέλλοντος Αποκίντο είναι η επόμενη συνοικία που διασχίζουμε, πριν φθάσουμε στον ιππικό όμιλο, μια έκταση 74 εκταρίων που δίνει μια ανάσα στην πόλη. Περνώντας από την ιστορική λεωφόρο Δημοκρατίας, φθάνουμε στην κεντρική αρτηρία της πόλης, την Ο' Χίγκινς, που διακοσμείται με αγάλματα ηρώων και λόγιων και με μνημεία αφιερωμένα στους νεκρούς του πολέμου του Ειρηνικού του 1878.
Επόμενη στάση μας η πλατεία Συντάγματος και το Προεδρικό Μέγαρο Λα Μονέδα με την τόσο έντονη και φορτισμένη πολιτική ζωή κατά τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια, πεζοί διασχίζουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης για να γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά της κτίρια, που έχουν κριθεί αρχιτεκτονικά μνημεία του Σαντιάγκο: το Μουσείο Προκολομβιανής Τέχνης, το Δικαστικό Μέγαρο, το πρώην κτίριο της εφημερίδας «Ελ Μερκούριο» και το μέγαρο στο οποίο στεγαζόταν το Υπουργείο Εξωτερικών.
Τα βήματά μας θα μας οδηγήσουν στην πλατεία των Όπλων. Εδώ θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό, που άρχισε να κτίζεται το 1749 και ολοκληρώθηκε το 1899, θα δούμε το Δημαρχείο του Σαντιάγκο, το Ιστορικό Μουσείο της πρωτεύουσας, το Κεντρικό Ταχυδρομείο, που ήταν το πρώτο προεδρικό μέγαρο πριν αυτό μεταφερθεί στο Λα Μονέδα, καθώς και το Μνημείο της Αμερικής, που είναι και το «χιλιόμετρο»» της πόλης.
Επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και θαυμάζουμε το κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης και την είσοδο του λόφου της Σάντα Λουτσία.
Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Σαντιάγκο: Εκδρομή στο Βαλπαραΐσο – Βίνια ντελ Μαρ

Μια πανέμορφη διαδρομή είναι το ιντερλούδιο στη σημερινή μας ημέρα. Οι κοιλάδες Κουρακαβή και Κασαμπλάνκα είναι κατάφυτες με οπωροφόρα δένδρα, λαχανικά, αλλά κυρίως με αμπελώνες που παράγουν το περίφημο Χιλιανό κρασί, το καλύτερο της Αμερικάνικης ηπείρου και ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Εξ΄ άλλου οι Χιλιανοί είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα γεωργικά τους προϊόντα. Το Βαλπαραΐσο, ναυτική βάση των Ισπανών, έγινε το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας. Σήμερα είναι ο ναύσταθμος του πολεμικού ναυτικού της Χιλής και έχει κριθεί από την UNESCO θησαυρός παγκόσμιας κληρονομιάς. Μία κυριολεκτικά πολύχρωμη πόλη, η «πάνω ρούγα» της οποίας είναι αμφιθεατρικά κτισμένη στην πλαγιά του ομώνυμου κόλπου. Ξύλινα σπίτια με επένδυση από λαμαρίνα, στενά δρομάκια και σοκάκια, κατοικίες βικτοριανής εποχής, παλιά αρχοντικά, πλατείες και η πανεπιστημιούπολη, συνθέτουν έναν πίνακα αντάξιο του Γκογκέν και του Βαν Γκογκ.

Το ιστορικό κέντρο του λιμανιού πολύ πιο κλασικό, με το Κοινοβούλιο της χώρας που μεταφέρθηκε εδώ με απόφαση του δικτάτορα Πινοσέτ, το μνημείο στην πλατεία Ιταλίας, το «Σχολείο Ελλάς», την πλατεία της Νίκης με τον Καθεδρικό Ναό, τη δημοτική βιβλιοθήκη, μια τεράστια μανόλια ηλικίας 300 χρόνων και το μνημείο της Νίκης.
Η πλατεία Σοτομαγιόρ είναι η μεγάλη κεντρική πλατεία του Βαλπαραΐσο. Δεσπόζει το μνημείο του ναύαρχου Αρτούρο, διοικητή του πολεμικού ναυτικού της Χιλής στον πόλεμο του Ειρηνικού. Η πλατεία στεφανώνεται με ένα επιβλητικό κτίριο στα χρώματα της θάλασσας. Περνώντας από αγάλματα που προσφέρθηκαν από ξένες χώρες στη Χιλή το 1910, στα εκατοντάχρονα της απελευθέρωσής της από τους Ισπανούς, οδεύουμε προς το Βίνια Ντελ Μαρ, το πολυτελές παραθεριστικό θέρετρο του Σαντιάγκο και της χώρας.
Μια καταπράσινη μικρή διαδρομή θα μας φέρει στο μουσείο Φονκ, όπου ένα άγαλμα Μοάι μας εισάγει στον πολιτισμό των Ραπανούι, των κατοίκων του Νησιού του Πάσχα. Πολλές θεωρίες έχουν διατυπωθεί τόσο για την προέλευση του λαού, όσο και για την προέλευση των αγαλμάτων Μοάι. Τα εκθέματα του μουσείου ρίχνουν άπλετο φως στην αποκάλυψη της αλήθειας.
Η εκδρομή μας συνεχίζεται στη Ρενιάκα, ένα ακόμα θέρετρο με εξαιρετικές παραλίες. Εδώ, εάν θέλετε, δοκιμάστε εξαίσιες θαλασσινές γεύσεις σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής. Επιστροφή στο Σαντιάγκο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Σαντιάγκο: Ελεύθερη ημέρα

Μετά από ημέρες γεμάτες πλούσιες εκδρομές και επισκέψεις, δικαιούμαστε μία ελεύθερη ημέρα για χαλάρωση και βόλτα σε διαφορετικούς ρυθμούς. Απολαμβάνουμε το Σαντιάγκο χαλαρά και ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο σταθμό του ταξιδιού!

 

8η ημέρα: Σαντιάγκο – πτήση για το Νησί του Πάσχα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Νησί του Πάσχα, που αποτελεί εδαφική επικράτεια της Χιλής, αλλά βρίσκεται πάνω από 3.500 χιλ. πιο δυτικά, μέσα στον ωκεανό. Είναι η ανατολικότερη από τις κορυφές του μεγάλου πολυνησιακού τριγώνου, που απαρτίζεται από τα νησιά της Χαβάης στα βόρεια και τη Ν. Ζηλανδία στα νότια, μαζί με τη Μελανησία και τη Μικρονησία. Το Νησί του Πάσχα -ή Ράπα Νούι στα πολυνησιακά- είναι ο τόπος προέλευσης των γιγάντιων λίθινων αγαλμάτων Μοάι, που αποτελούν μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς και προστατεύονται από την UNESCO.

Γιατί όμως τα Μοάι έχουν την πλάτη γυρισμένη στη θάλασσα; Είναι φρουροί ή κάποιοι θεοί πρόγονοι του νησιού; Γιατί το κεφάλι τους είναι τόσο πολύ μεγάλο σε σχέση με το σώμα τους; Και γιατί τα σώματά τους ήταν θαμμένα στο χώμα, ενώ τα κεφάλια με τα καπέλα τους εξείχαν; Πάμε να δούμε αν θα καταφέρουμε να δώσουμε απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα…
Μετά την άφιξή μας στο αεροδρόμιο Ματαβέρι θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στη Χανγκαρόα και θα αναχωρήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με την ιστορία του νησιού. Θα δούμε τις περιοχές Άχου Ταχάι με τα δεκαπέντε πελώρια Μοάι για να αρχίσουμε να εμβαθύνουμε στον τόσο ξεχωριστό πολιτισμό του νησιού αυτού. Στη διαδρομή μας μπορούμε να δούμε και το μονοπάτι από το οποίο μεταφέρονταν αυτές οι μεγάλες λίθινες κατασκευές, μια και μερικές έχουν παραπέσει στην άκρη του. Τι ήταν όμως αυτά τα Μοάι; Για ποιο σκοπό φτιάχτηκαν και γιατί βρίσκονται έτσι παραταγμένα; Ερωτήσεις που ακόμη και σήμερα παραμένουν αναπάντητες και μπορούν να συζητηθούν την ώρα του δείπνου στο ξενοδοχείο μας.

 

9η ημέρα: Νησί του Πάσχα: Ξενάγηση

Σήμερα θα επισκεφθούμε κάτι που θα μας θυμίσει την τεχνοτροπία των Ίνκας της μακρινής ηπειρωτικής χώρας. Η τοποθεσία Άχου Βινάπου έχει δύο ναούς, ένας εκ των οποίων έχει λίθινη διακόσμηση ολόιδια με αυτήν των ναών στο Περού. Στο χωριό Ορόνγκο, κοντά στο ηφαίστειο Ράνο Κάου, βρίσκονται μνημειακά κτίρια με εκτεταμένη διακόσμηση πετρογλυφικών. Υπάρχουν εικόνες του πτηνόμορφου θεού Τανγκάτα Μάνου, του δημιουργού Μάκε και της Κομάρι που είναι σύμβολο γονιμότητας.
Το απόγευμα θα δούμε το Άχου Χούρι, ένα από τα τελευταία άχου (βωμοί) που αναστηλώθηκαν στο Νησί, το οποίο πιστεύεται πως είχε αστρονομική χρήση. Συνεχίζουμε στο Άχου Ακίβι και το Πούνα Πάου. Το μνημειακού χαρακτήρα Άχου Ακίβι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον όχι μόνο διότι βρίσκεται στο κέντρο του νησιού αλλά και για τους θρύλους που συνοδεύουν τα επτά μοάι του. Στο Άχου Βάι Τέκα θα μάθουμε για τη χρήση του κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο και θα ολοκληρώσουμε στο Πούνα Πάο με τα κόκκινα ηφαιστειακά πετρώματα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Νησί του Πάσχα: Ξενάγηση

Θα ξεκινήσουμε την ημέρα μας με το Άχου Τε Πίτο Κούρα, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο Μοάι του νησιού, με ύψος 10 μ. και βάρος πάνω από 90 τόνους. Θα συνεχίσουμε στο ηφαίστειο Ράνο Καράκου, έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο καθώς εδώ βρισκόταν το λατομείο αυτών των αγαλμάτων. Θα φτάσουμε στο χείλος του ανενεργού ηφαιστείου για να δούμε τη μικρή λίμνη μέσα του αλλά και τα αγάλματα που είναι περιέργως διασκορπισμένα στις εσωτερικές πλαγιές του κρατήρα, σε διάφορα στάδια κατασκευής. Συνολικά 396 μοάι βρίσκονται εδώ!
Μετά από μεσημεριανό γεύμα θα πάμε στο Άχου Τονγκαρίκι και θα δούμε τεράστια Μοάι, σχεδόν αναποδογυρισμένα από τον υποθαλάσσιο σεισμό του 1960, και στη συνέχεα ερχόμαστε στο Άχου Ακαχάνγκα «την πλατφόρμα του Βασιλιά» πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Νησί του Πάσχα: Ημερήσια εκδρομή στην παραλία Ανακένα

Θα αφιερώσουμε την ημέρα μας στην παραλία Ανακένα, μια υπέροχη εξωτική παραλία του Ειρηνικού με λευκή αμμουδιά και κοκοφοίνικες, ένα πραγματικά «ενεργειακό» μέρος με το άγρυπνο βλέμμα των μοάι να μας παρακολουθεί. Χαλάρωση και εξερεύνηση της περιοχής. Είναι χωρίς αμφιβολία ο ιδανικός επίλογος για το ταξίδι μας στο Νησί του Πάσχα! Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: Νησί του Πάσχα – πτήση για Σαντιάγκο

Ελεύθερος χρόνος το πρωί για τα τελευταία ψώνια ή για ακόμη μία βόλτα στην πόλη της Χάνγκα Ρόα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στο Σαντιάγκο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: Σαντιάγκο – πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

14η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  10/4/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 3290€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3290 € 960 €
  Twin Room 3290 € 960 €
  Triple Room 3290 € 960 €
  Single Room 4130 € 960 €

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

AF 1833

10/04/2023

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

17:20

19:50

AF 228

10/04/2023

ΠΑΡΙΣΙ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

23:20

07:45 +1

KL 701

14/04/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ

07:10

08:20

AF 401

22/04/2023

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ – ΠΑΡΙΣΙ

12:10

08:00 +1

AF 1832

23/04/2023

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

12:15

16:25

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 5* στο Μπουένος Άιρες, σε εξαιρετικό ξενοδοχείο 4* στο Σαντιάγκο και ξενοδοχείο 3* βασικών ανέσεων στο Νησί του Πάσχα (η υποδομή στο Νησί δεν είναι ανεπτυγμένη).
  • Πρωινό καθημερινά. Επιπλέον, ένα μεσημεριανό στο Μπουένος Άιρες σε παραδοσιακό εστιατόριο με απεριόριστη κατανάλωση αργεντίνικου κρέατος, ένα βραδινό στο tango show και ένα γεύμα στο Νησί του Πάσχα.
  • Εκδρομή στην Κολόνια της Ουρουγουάης.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

            

Δεν περιλαμβάνονται :   

Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 960€

Φόροι που πληρώνονται τοπικά, περίπου 15 $