Skip to main content

Βραζιλία – Αργεντινή – Χιλή 5* με το Hilton Copacabana 5*, τάνγκο σόου, καταρράκτες Ιγκουασού, και Βαλπαραΐσο | Αύγουστος 2023 από 3090€

Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ   12/8

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Παρίσι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι, τον ενδιάμεσο σταθμό μας πριν την άφιξή μας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση στο Παρίσι.


2η ημέρα: Παρίσι – Ρίο ντε Τζανέιρο

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Παρισιού για την πτήση προς Ρίο ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι μια πόλη άκρως συναρπαστική και αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Άφιξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (ξενάγηση, Κορκοβάντο)

Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε σήμερα στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον καθεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο (Ζαχαρόψωμο)

Με τελεφερίκ θα ανεβούμε σήμερα σε έναν άλλο όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει «Ζαχαρόψωμο», απ΄ όπου θα θαυμάσουμε για μια ακόμα φορά την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο θα απολαύσουμε την χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος κυλά γλυκά και συναρπαστικά. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Ρίο ντε Τζανέιρο – Καταρράκτες Ιγκουασού (πτήση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο και πτήση για το Ιγκουασού, που βρίσκεται στα σύνορα Βραζιλίας-Αργεντινής-Παραγουάης. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής, οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη του μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Το παραδεισένιο περιβάλλον, που το διασχίζουν ορμητικά νερά, πυκνές ζούγκλες, άγρια ζώα, πουλιά με πολύχρωμα φτερά, αποτελεί πρόκληση για ατελείωτες φωτογραφικές λήψεις. Εδώ θα αφιερώσουμε δύο ημέρες για να επισκεφθούμε τους μοναδικούς αυτούς καταρράκτες του Ιγκουασού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (ξενάγηση στην πλευρά της Βραζιλίας)

Η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στους εντυπωσιακούς καταρράκτες Ιγκουασού. Όταν δει κανείς τους χείμαρρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Το προγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση και από τις δυο πλευρές των καταρρακτών, δηλαδή και από την πλευρά της Αργεντινής και από την πλευρά της Βραζιλίας. Σήμερα θα περιηγηθούμε στους καταρράκτες από την πλευρά της Βραζιλίας. Θα θαυμάσουμε πανοραμικά το μεγαλοπρεπές θέαμα των Καταρρακτών του Ιγκουασού και θα γεμίσουμε μαγευτικές εικόνες που δύσκολα ξεχνιούνται. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (ξενάγηση στην πλευρά της Αργεντινής) – Μπουένος Άιρες

Παραμένουμε στο Ιγκουασού και σειρά έχει η πλευρά της Αργεντινής. Αμέτρητοι καταρράκτες σχηματίζονται σε ένα επιβλητικό τοπίο. Ο ποταμός Ιγκουασού, το "μεγάλο νερό" των ιθαγενών, ρίχνει τα νερά του με ορμή και εμείς δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε το μεγαλοπρεπές θέαμα. Περπατάμε σε γέφυρες πάνω από τα ορμητικά νερά, ακολουθούμε μονοπάτια μέσα στην πυκνή βλάστηση, συναντάμε πρωτόγνωρα ζώα, χάνουμε τον αριθμό στο μέτρημα των καταρρακτών, μαγευόμαστε με την ιστορία του "λαρυγγιού του διαβόλου" και της Ναϊπού. Το μεγαλείο της φύσης μάς αφήνει χωρίς λόγια.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπουένος Άιρες, που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Κατά την άφιξή μας στο Μπουένος Άιρες θα ξεκινήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, μαζί με τον αρχηγό μας. Θα περπατήσουμε στο Μπουένος Άιρες για να γνωρίσουμε τις όμορφες γωνιές του. Η αργεντίνικη πρωτεύουσα προσφέρεται για να την εξερευνήσει κανείς περπατώντας στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα γραφικά στενάκια που συχνά οδηγούν σε μικρές, γραφικές πλατείες ή πολύχρωμες συνοικίες. Η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα είναι διάχυτη στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες, και οι αφορμές για να περάσουν οι ώρες δίχως να το πάρουμε είδηση είναι ανεξάντλητες.

Το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο του κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το Τάνγκο. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Μπουένος Άιρες (ξενάγηση, εκδρομή στο δέλτα του Τίγκρε)

Ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον καθεδρικό ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη Λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, καθώς και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για μία κοντινή στο Μπουένος Άιρες περιοχή, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους "πορτένιος", όπως είναι γνωστοί οι κάτοικοι της πόλης. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το Δέλτα του Τίγκρε θα σας μαγέψει με το καταπράσινο τοπίο της και την ατμόσφαιρα της χαλάρωσης. Εκεί οι κάτοικοι μετακινούνται με πλωτά μέσα, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στο ειδυλλιακό περιβάλλον και ζώντας σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς από τους κατοίκους της μεγαλούπολης. Αφού απολαύσουμε την κρουαζιέρα μας θα επιστρέψουμε στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: Μπουένος Άιρες (Γκάουτσος ράντσο γαιοκτημόνων)

Πρωινό και αναχώρηση για μία εκδρομή σε ράντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα κτηνοτρόφων της περιοχής. Θα επισκεφτούμε μία χαρακτηριστική αργεντίνικη φάρμα (ράντσο) και θα γνωρίσουμε τους κτηνοτρόφους αγελάδων και ιππείς, γκάουτσος. Οι γκάουτσος είναι κατά κύριο λόγο μιγάδες, ντυμένοι σαν καουμπόηδες με σομπρέρο, και θεωρούνται σχεδόν ηρωικές μορφές. Κατ’ αρχάς συμμετείχαν και στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας της Νότιας Αμερικής (τέλη 18ου αρχές 19ου αιώνα) από τους Ισπανούς Κονκισταδόρες. Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικοί ιππείς και πολύ καλοί κτηνοτρόφοι. Εμείς θα τους γνωρίσουμε, θα τους δούμε να ιππεύουν και θα μάθουμε κάποια πράγματα για την ιστορία τους – υμνήθηκαν από τη λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία του 19ου αιώνα. Επίσης θα απολαύσουμε αυθεντικό αργεντίνικο μπάρμπεκιου μέσα στη φάρμα. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Μπουένος Άιρες: ημέρα ελεύθερη (προαιρετική εκδρομή στην Κολόνια) - δείπνο με παράσταση tango

Ελεύθερη ημέρα κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις βόλτες σας στην όμορφη πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής στην Κολόνια της Ουρουγουάης: Η μετάβαση γίνεται με πλοίο, καθώς από τη νότια όχθη του Ρίο ντε λα Πλάτα κατευθυνόμαστε στη βόρεια, όπου βρίσκεται η γραφική αποικιακή πόλη Κολόνια ντελ Σακραμέντο της Νοτιοδυτικής Ουρουγουάης. Η πόλη ιδρύθηκε το 1680 από τους Πορτογάλους και στη συνέχεια διεκδικήθηκε από τους Ισπανούς, οι οποίοι είχαν εποικήσει την απέναντι όχθη του ποταμού στο Μπουένος Άιρες. Μια μικρή, ήσυχη πόλη, μουσείο χαρακτηριστικής ισπανικής και πορτογαλικής αποικιακής αρχιτεκτονικής. Το ιστορικό της κέντρο του 17ου αιώνα έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα γνωρίσουμε την ιστορία της πόλης και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της.

Το βράδυ θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας το περίφημο Tango Show, όπου βιρτουόζοι του είδους θα μας μυήσουν στα μυστικά του πιο ερωτικού χορού. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Μπουένος Άιρες – Σαντιάγκο

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Μπουένος Άιρες και την Αργεντινή και μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση μας για τη Χιλή και την πρωτεύουσα Σαντιάγκο, πόλη που ίδρυσε ο Ντον Πέδρο ντε Βαλντίβια το 1541 1541 και σήμερα αποτελεί το οικονομικό και πολιτικό κέντρο αυτής της μακρόστενης σαν βέργα χώρας των Δυτικών Άνδεων. Μάλιστα η οροσειρά αυτή είναι που χωρίζει τη Χιλή γεωγραφικά και πολιτισμικά από τη Βραζιλία και την Αργεντινή, διαμορφώνει καίρια το κλίμα της και αποτελεί το μόνιμο φόντο στις φωτογραφίες των μεγάλων της πόλεων.

Άφιξη στο Σαντιάγκο και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: Σαντιάγκο: ξενάγηση

Πρωινό και αρχίζουμε την ξενάγησή από τον λόφο του Αγίου Χριστόφορου, ένα μητροπολιτικό πάρκο στην καρδιά της πόλης, που στεφανώνεται με το άγαλμα της Παναγίας της Ελεούσας. Περνάμε από τη συνοικία Μπέλλα Βίστα - την Πλάκα του Σαντιάγκο - και από τη σύγχρονη συνοικία Βιτακούρα με εξαιρετική ρυμοτομία.

Η πόλη του μέλλοντος Αποκίντο είναι η επόμενη συνοικία που διασχίζουμε, πριν φθάσουμε στον ιππικό όμιλο, μια έκταση 74 εκταρίων που δίνει μια ανάσα στην πόλη. Περνώντας από την ιστορική λεωφόρο Δημοκρατίας, φθάνουμε στην κεντρική αρτηρία της πόλης, την Ο' Χίγκινς, που διακοσμείται με αγάλματα ηρώων και λόγιων και με μνημεία αφιερωμένα στους νεκρούς του πολέμου του Ειρηνικού του 1878.

Επόμενη στάση μας η πλατεία Συντάγματος και το Προεδρικό Μέγαρο Λα Μονέδα με την τόσο έντονη και φορτισμένη πολιτική ζωή κατά τα τελευταία χρόνια. Στη συνέχεια, πεζοί διασχίζουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης για να γνωρίσουμε τα πιο σημαντικά της κτίρια, που έχουν κριθεί αρχιτεκτονικά μνημεία του Σαντιάγκο: το Μουσείο Προκολομβιανής Τέχνης, το Δικαστικό Μέγαρο, το πρώην κτίριο της εφημερίδας «Ελ Μερκούριο» και το μέγαρο στο οποίο στεγαζόταν το Υπουργείο Εξωτερικών. Τα βήματά μας θα μας οδηγήσουν στην πλατεία των Όπλων. Εδώ θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό, που άρχισε να κτίζεται το 1749 και ολοκληρώθηκε το 1899, θα δούμε το Δημαρχείο του Σαντιάγκο, το Ιστορικό Μουσείο της πρωτεύουσας, το Κεντρικό Ταχυδρομείο, που ήταν το πρώτο προεδρικό μέγαρο πριν αυτό μεταφερθεί στο Λα Μονέδα, καθώς και το Μνημείο της Αμερικής, που είναι και το «χιλιόμετρο»» της πόλης.

Επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και θαυμάζουμε το κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης και την είσοδο του λόφου της Σάντα Λουτσία. Διανυκτέρευση

 

13η ημέρα: Σαντιάγκο – Βαλπαραΐσο – Βίνια ντελ Μαρ – Σαντιάγκο

Μια πανέμορφη διαδρομή είναι το ιντερλούδιο στη σημερινή μας ημέρα. Οι κοιλάδες Κουρακαβή και Κασαμπλάνκα είναι κατάφυτες με οπωροφόρα δένδρα, λαχανικά, αλλά κυρίως με αμπελώνες που παράγουν το περίφημο Χιλιανό κρασί, το καλύτερο της Αμερικάνικης ηπείρου και ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Εξ΄ άλλου οι Χιλιανοί είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα γεωργικά τους προϊόντα.
Το Βαλπαραΐσο, ναυτική βάση των Ισπανών, έγινε το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας. Σήμερα είναι ο ναύσταθμος του πολεμικού ναυτικού της Χιλής και έχει κριθεί από την UNESCO θησαυρός παγκόσμιας κληρονομιάς. Μία κυριολεκτικά πολύχρωμη πόλη, η «πάνω ρούγα» της οποίας είναι αμφιθεατρικά κτισμένη στην πλαγιά του ομώνυμου κόλπου. Ξύλινα σπίτια με επένδυση από λαμαρίνα, στενά δρομάκια και σοκάκια, κατοικίες βικτοριανής εποχής, παλιά αρχοντικά, πλατείες και η πανεπιστημιούπολη, συνθέτουν έναν ζωγραφικό πίνακα αντάξιο του Γκογκέν και του Βαν Γκογκ.
Το ιστορικό κέντρο του λιμανιού πολύ πιο κλασικό, με το Κοινοβούλιο της χώρας που μεταφέρθηκε εδώ με απόφαση του δικτάτορα Πινοσέτ, το μνημείο στην πλατεία Ιταλίας, το «Σχολείο Ελλάς», την πλατεία της Νίκης με τον Καθεδρικό Ναό, τη δημοτική βιβλιοθήκη, μια τεράστια μανόλια ηλικίας 300 χρόνων και το μνημείο της Νίκης.
Η πλατεία Σοτομαγιόρ είναι η μεγάλη κεντρική πλατεία του Βαλπαραΐσο. Δεσπόζει το μνημείο του ναύαρχου Αρτούρο, διοικητή του πολεμικού ναυτικού της Χιλής στον πόλεμο του Ειρηνικού. Η πλατεία στεφανώνεται με ένα επιβλητικό κτίριο στα χρώματα της θάλασσας. Περνώντας από αγάλματα που προσφέρθηκαν από ξένες χώρες στη Χιλή το 1910, στα εκατοντάχρονα της απελευθέρωσής της από τους Ισπανούς, οδεύουμε προς το Βίνια Ντελ Μαρ, το πολυτελές παραθεριστικό θέρετρο του Σαντιάγκο και της χώρας.
Μια καταπράσινη μικρή διαδρομή θα μας φέρει στο μουσείο Φονκ, όπου ένα άγαλμα Μοάι μας εισάγει στον πολιτισμό των Ραπανούι, των κατοίκων του Νησιού του Πάσχα. Πολλές θεωρίες έχουν διατυπωθεί τόσο για την προέλευση του λαού, όσο και για την προέλευση των αγαλμάτων Μοάι. Τα εκθέματα του μουσείου ρίχνουν άπλετο φως στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Η εκδρομή μας συνεχίζεται στη Ρενιάκα, ένα ακόμα θέρετρο με εξαιρετικές παραλίες. Εδώ, εάν θέλετε, δοκιμάστε εξαίσιες θαλασσινές γεύσεις σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής. Επιστροφή στο Σαντιάγκο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: Σαντιάγκο – Πτήση Επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Σαντιάγκο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

15η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα / Θεσσαλονίκη / Λάρνακα

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2990€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3090 € 1090 €
  Twin Room 3090 € 1090 €
  Triple Room 3090 € 1090 €
  Single Room +900€ 1090 €

 

Αριθμός

Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

AF 1833

12/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

17:20

19:50

AF 442

13/08/2023

ΠΑΡΙΣΙ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

13:10

19:35

KL 701

22/08/2023

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ – ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ

07:10

08:20

AF 401

25/08/2023

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ – ΠΑΡΙΣΙ

11:55

07:45 +1

AF 1832

26/08/2023

ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

12:15

16:25

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο, στο Μπουένος Άιρες, στο Σαντιάγκο και στο Ιγκουασού. Δείτε τα ξενοδοχεία στην αρχή του προγράμματος.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά σε Βραζιλία και Αργεντινή. Πολλά από τα γεύματα είναι σε βραζιλιάνικα και αργεντίνικα εστιατόρια με απεριόριστη κατανάλωση κρεάτων. Πρωινό στο Σαντιάγκο και το Παρίσι.
  • Γεύμα μπουφέ σε τοπικό εστιατόριο με αργεντίνικα κρέατα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μπουένος Άιρες.
  • Βραδιά με δείπνο και tango show στο Μπουένος Άιρες και εκδρομή στους Γκάουτσος.
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή.
  • Εκδρομή στο εντυπωσιακό Δέλτα του Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων (ενημερωθείτε από το τμήμα κρατήσεων), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 1090 €