Skip to main content

Βραζιλία (Ρίο-Ιγκουασού) Αργεντινή - Παραγουάη Ιουλιος- Σεπτέμβριος 2012

Αναχώρηση : 07/07, 06/08, 03/09, 15/09

11ημέρες/9διαν/σεις λόγω αυθημερόν άφιξης στην Νότια Αμερική

Στο βασικό 11ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η Παραγουάη

Το αγαπημένο ταξίδι για τους λάτρεις της Νότιας Αμερικής. Μοναδικός συνδυασμός τεσσάρων χωρών της Λατινικής Αμερικής!

Η Βραζιλία είναι χώρα της νεότητας, του έρωτα, της μουσικής, του ποδοσφαίρου, του καρναβαλιού, της ζάχαρης και του καφέ. Μια χώρα με ανθρώπους όλων των χρωμάτων. Μια μαγευτική χώρα όπου όλα μπορεί να συμβούν.

Η Παραγουάη δεν είναι μια χώρα για κοσμοπολίτικο τουρισμό, αλλά για τους ταξιδιώτες που αναζητούν το διαφορετικό.

Η Αργεντινή συνδυάζει τις ευρωπαϊκές παραδόσεις, συνήθειες και ήθη με τον λατινοαμερικάνικο τρόπο ζωής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μπουένος Άιρες που είναι χτισμένο στις όχθες του μεγάλου ποταμόκολπου Ρίο ντε λα Πλάτα. Το Μπουένος Άιρες είναι η έκτη σε μέγεθος πόλη του κόσμου και μια από τις πιο πολυσύνθετες και ενδιαφέρουσες πόλεις της Νοτίου Αμερικής. Οι κάτοικοί του, οι πορτένιος, είναι γλεντζέδες και καλοφαγάδες. Το κέντρο της κοσμείται από πολυάριθμα καλοδιατηρημένα παλιά κτίρια και σφύζει από ζωή. Στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αι. ένας από τους εκπληκτικότερους χορευτικούς ρυθμούς όλων των εποχών, το ταγκό. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ (Ξενάγηση)

Ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Προεδρικό Μέγαρο (Κάσα Ροσάδα) και τον Καθεδρικό Ναό με το μαυσωλείο του στρατηγού Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν, που ήταν ένας από τους ηγέτες του αγώνα της Νοτιοαμερικανικής ανεξαρτησίας από τους Ισπανούς. Στη συνέχεια θα δούμε το Κοινοβούλιο και τη λεωφόρο της 9ης Ιουλίου, που είναι ο πλατύτερος δρόμος του κόσμου, με τον επιβλητικό οβελίσκο και το φημισμένο θέατρο Colon. Ακολουθούν η συνοικία Λα Μπόκα, εκεί όπου ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξεκίνησε τις επιχειρήσεις του, και το γραφικό Καμινίτο (δρομάκι) με τα φανταχτερά ζωγραφισμένα σπίτια και μαγαζιά. Θα δούμε επίσης τις αριστοκρατικές συνοικίες Παλέρμο και Ρεκολέτα, στο κοιμητήριο της οποίας είναι θαμμένη η Εβίτα Περόν. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Ημέρα ελεύθερη στο Μπουένος Άιρες. Περπατήστε και κάντε τα ψώνια σας στο πεζόδρομο της Φλόριδα και στη γύρω περιοχή. Επίσης προτείνουμε προαιρετική εκδρομή σε ράντζο γαιοκτημόνων της Αργεντινής, που συνδυάζεται με μεσημεριανό μπάρμπεκιου και σόου με άλογα των κτηνοτρόφων της περιοχής. Ενσάρκωση των μύθων και της ιστορίας της χώρας, οι Αργεντινοί καουμπόηδες, οι γκαούτσος, αποτελούν σύμβολα της επανάστασης και των αγώνων για την απελευθέρωση από τους Ισπανούς. Λυγερόκορμοι, σβέλτοι, ανεξάρτητοι, σκληροί, με πλατύγυρα καπέλα, μαύρα παντελόνια, μπότες και γιλέκα ασχολούνται με την εκτροφή αλόγων, βοοειδών, αιγοπροβάτων και χοίρων στα μεγάλα αγροκτήματα της Αργεντινής, τις ενστάσιας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΆΙΡΕΣ - ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ασουνσιόν. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ)

Ξενάγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Πάνθεον των Ηρώων, το Πανεπιστήμιο, τη Βουλή, τη Μητρόπολη, αλλά και τους μοναδικούς Ινδιάνους που ποτέ δεν παραδόθηκαν σε λευκούς. To καλοκαίρι του 1536, ο Πέδρο δε Μεντόθα έφτασε στο Μπουένος Άιρες, η αποστολή του όμως δεν καλωσορίστηκε από τους ντόπιους, οι προμήθειες ήταν λιγοστές και όταν οι Ισπανοί πίεσαν για φαγητό, οι ελάχιστοι ντόπιοι αντέδρασαν βίαια. Έτσι κάποια μέλη από την αποστολή σάλπαραν για τον Παρανά και ίδρυσαν την πόλη Ασουσιόν. Σήμερα είναι μια μικρή ήρεμη πόλη, χτισμένη στις όχθες του Ρίο Παραγουάη, παραπόταμου του Παρανά. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) -ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη Σιουδάδ Ντελ Έστε από όπου θα συνεχίσουμε με πούλμαν για τους καταρράκτες Ιγκουασού. Από όλα τα φυσικά θαύματα της Νότιας Αμερικής οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό. Εδώ η φύση κάνει επίδειξη το μεγαλείου και της δύναμής της. Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα αμέτρητα ουράνια τόξα, τα γαλάζια σύννεφα και τα χιλιάδες παιχνιδίσματα που κάνει το νερό καθώς πέφτει μπροστά στα έκθαμβα μάτια του! Σήμερα θα απολαύσουμε από κοντά το τεράστιο πέταλο που σχηματίζουν οι καταρράκτες του Ιγκουασού από την πλευρά της Βραζιλίας, το "μεγάλο νερό" για τους Ινδιάνους, κατρακυλώντας από τεράστιο ύψος. Δύο από αυτούς σχηματίζουν το πιο συγκλονιστικό σημείο τους, που λέγεται "Λαρύγγι του Διαβόλου".

Όταν δει κανείς τους χειμάρους να βροντούν απ΄ όλες τις πλευρές, όταν ατενίσει αυτή την αδάμαστη ομορφιά, δεν μπορεί να μην τον συναρπάσει το θέαμα της παρουσίας της φύσης σ΄ όλη της τη μεγαλοπρέπεια. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Μια πτήση θα μας φέρει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Τοποθετημένο σε μια προικισμένη φυσική θέση, με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων και τις καμπυλωτές παραλίες, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, την περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502. άφιξη , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

8η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ (Ξενάγηση)

Κατά τη σημερινή μας ξενάγηση θα ανεβούμε με τελεφερίκ στο λόφο Κορκοβάντος, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρύζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο σαν την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια θα δούμε εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, όπου διεξάγεται το καρναβάλι του Ρίο και τη Μητρόπολη του Ρίο, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας. Το απόγευμα θα ανεβούμε με τελεφερίκ στο λόφο Πάο ντε Ασούκαρ, που σημα ίνει "Ζαχαρόψωμο" και θα απολαύσουμε για μια ακόμα φορά τη θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Σήμερα έχετε ελεύθερη ημέρα στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο. Στον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε να κάνετε μια μίνι κρουαζιέρα μέσα στον κόλπο Γκουαναμπάρα ή να ξεκουραστείτε στην παγκοσμίως γνωστή παραλία της Κοπακαμπάνα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις άλλες περίφημες παραλίες του Ρίο, όπως την Ιπανέμα, τη Λεμπλόν ή τη Φλαμένγκο. Αναγκαίες οι επισκέψεις σε υπαίθριες αγορές για ψώνια, με προσοχή όμως στα παζάρια! Για το βράδυ προτείνουμε να ζήσετε στον ξέφρενο ρυθμό της Σάμπα και της Σάλσα στα αμέτρητα κέντρα που υπάρχουν στη πόλη.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

11η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 4 – 7 μέρες πριν την αναχώρηση.

Οικονομική Πρόταση

Είναι γνωστό ότι η Βραζιλία αποτελεί πλέον έναν ανερχόμενο τουριστικό προορισμό και μια χώρα με ανερχόμενη οικονομία. Είναι επίσης γνωστό ότι έχει γίνει επίκεντρο για πάρα πολλά γεγονότα παγκοσμίου χαρακτήρα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η υπερβολική αύξηση των τιμών των ξενοδοχείων στο Ρίο Ντε Τζανέιρο..

Παρόλα αυτά, επειδή κάποιος ταξιδιώτης πιθανόν να επιθυμεί ξενοδοχεία 4* (στη Βραζιλία τα ξενοδοχεία 4* δεν έχουν τις προδιαγραφές των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών), παραθέτουμε τιμές για ξενοδοχεία 4* στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (Windsor Florida 4*- στην παραλία Flamenco, 4 στάσεις με το μετρό από την Κοπακαμπάνα - και το Golden Tulip Regente 4* στην Κοπακαμπάνα), ξενοδοχείο 4* στους καταρράκτες Ιγκουασού (Golden Tulip International Fοz) και ξενοδοχείο 5* στο Μπουένος Άιρες (Regal Pacific Hotel 5*)

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάντε την κράτηση σας έως 28/06 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν 

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές 

 

11ημέρες / 9 διαν/σεις

Ξενοδοχεία 5*

Ειδική πρόταση για εσάς!!  

Ξενοδοχεία 4* στην Βραζιλία και 5* στην Παραγουάη και την Αργεντινή

Περιοχή

Ξενοδοχείο

Κόστος Κατ’ άτομο στο δίκλινο

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Windsor Florida 4* 

στην παραλία Flamenco

2.099 €

Ιγκουασού 

Golden Tulip International Foz 4*

Ασουνσιον 

Excelsior 5*

Μπουένος Άιρες 

Regal Pacific 5*

Επιβάρυνση Μονόκλινου + 700 €  

 

Ξενοδοχεία 4* στην Βραζιλία και 5* στην Παραγουάη και την Αργεντινή

 

Περιοχή

Ξενοδοχείο

Κόστος Κατ’ άτομο στο δίκλινο

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Golden Tulip Regente 4* στη Κόπα Καμπάνα

2.199 €

Ιγκουασού 

Golden Tulip International Foz 4* 

Ασουνσιον 

Excelsior 5*

Μπουένος Άιρες 

Regal Pacific 5*

Επιβάρυνση Μονόκλινου + 750 €

Ξενοδοχεία 5*

Περιοχή

Ξενοδοχείο

Κόστος Κατ’ άτομο στο δίκλινο

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Windsor Atlantica 5*/ Pestana 5*

2.299 €

Ιγκουασού

Bourbon Cataratas 5*

Ασουνσιον

Excelsior 5*

ΠεριλαμβάνΟΝΤΑΙ  

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία: Της επιλογής σας στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο Ιγκουασού, 5* στο Μπουένος Άιρε, στην Ασουνσιόν το ξενοδοχείο είναι standard 5*, χωρίς την πολυτέλεια άλλων 5άστερων ξενοδοχείων deluxe
  • Πρωινό καθημερινά
  • Έλληνας αρχηγός με τεράστια εμπειρία στην περιοχή. (Ανάλογα με την αναχώρηση, ο αρχηγός μπορεί να σας περιμένει στη Νότια Αμερική).
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Στο βασικό 11ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η Παραγουάη.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Περίπου 703 ευρώ που αναλύονται : Φόροι, φιλοδωρήματα, επιβάρυνση καυσίμων, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.
  • Τοπικά πληρώνετε 25$ στο αεροδρόμιο της Αργεντινής, 25$ στο αεροδρόμιο της Παραγουάης

 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5*

WINDSOR ATLANTICA 5* (Ρίο Ντε Τζανέϊρο)

Το ολοκαίνουργιο και πλήρως ανακαινισμένο 5* ξενοδοχείο Windsor Atlantica σας περιμένει για να απολαύσετε τις παροχές του. Ακριβώς επάνω στην πανέμορφη παραλία της Κόπακαμπάνα και μόλις πέντε λεπτά από την παραλία της Ιπανέμα, το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά σε δύο εμπορικά κέντρα, κινηματογραφικά θέατρα, εστιατόρια και μπαρ. Ιδανικό σημείο για να γνωρίσετε και να γευτείτε την νυχτερινή ζωή της Βραζιλίας. Για τους λάτρεις της πισίνας, μία εσωτερική στον 4ο όροφο και μια εξωτερική στον 39ο σας προσφέρουν μια υπέροχη θέα. Γυμναστήριο, τζακούζι, σαλόνι ομορφιάς πλαισιώνουν τις παροχές του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει υπέροχο εστιατόριο με τοπική παραδοσιακή κουζίνα αλλά και γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο. Ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο οποίο θα απολαύσετε την κάθε στιγμή σας στο Ρίο.

PESTANA HOTEL 5* (Ρίο Ντε Τζανέϊρο)

 

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου προσφέρει εκθαμβωτική θέα στην παραλία της Copacabana. Το Restana Hotel είναι από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχείο στο Ρίο και ιδανικό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την πανέμορφη παραλία αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτιστικό κομμάτι της περιοχής, αφού απέχει μόλις 4 χλμ. από το άγαλμα του Χριστού του Σωτήρος. Στο εστιατόριο “Cais da Ribeira” μπορείτε να γευτείτε εξαιρετική πορτογαλική κουζίνα και στην ταράτσα του ξενοδοχείου να πάρετε το πρωινό σας απολαμβάνοντας την μαγευτική θέα. Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα, τζακούζι, μπαρ.

 

BOURBON CATARATAS 5* (Καταρράκτες Ιγκουασού)

 

Το ξενοδοχείο Bourbon Cataratas βρίσκεται στο σημείο συνάντησης τριών χωρών. Της Βραζιλίας, της Αργεντινής και της Παραγουάης. Η θέση του είναι πλήρως στρατηγική και σε τέλεια αρμονία με τη φύση, αφού είναι περιτριγυρισμένο με υποτροπικά φυτά και οι κήποι του θυμίζουν εξωτικό τοπίο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 22 χλμ. από τους καταρράκτες Ιγκουασού και μόλις 3 χλμ από το κέντρο της πόλης. Τα καταλύματα είναι ευρύχωρα, άνετα και πολύ όμορφα. Τα εστιατόρια και τα μπαρ προσφέρουν γευστικές και δροσιστικές απολαύσεις. Φιλικό στα παιδιά, το ξενοδοχείο διαθέτει παιδικό κλαμπ και πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια.

EXCELSIOR HOTEL (Ασουνσιόν)

 

Ένα από τα πιο ζεστά και φιλόξενα ξενοδοχεία στης πόλης της Ασουνσιόν είναι το ξενδοοχείο Excelsior Hotel. Προσφέρει άπλετα την πολυτέλεια και την άνεση που χρειάζεται ένας ταξιδιώτης. Η θέση του είναι απόλυτα κεντρική, ακριβώς στην καρδιά του Mercosur λίγα μόλις μέτρα από το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου μπορείτε να βρείτε εστιατόρια με εκλεκτή κουζίνα, μπαρ με εξαιρετική μουσική και πολλά καταστήματα για τα ψώνια σας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 εστιατόρια, το Cabana La Parscual όπου μπορείτε να γευτείτε νόστιμες ψητές δημιουργίες και συνταγές της τοπικής κουζίνας και το Il Pagliaccio όπου οι ιταλικές γεύσεις έχουν την τιμητική τους. Τα 116 δωμάτια προσφέρουν την άνεση που χρειάζεστε και παρέχουν ίντερνετ, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, σεσουάρ μαλλιών και καφετιέρα.

 

REGAL PACIFIC (Μπουένος Άιρες)

 

Το σύγχρονο αυτό 5* ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία της πρωτεύουσας και σε κοντινή απόσταση από το Puerto Madero, Florida Street, από το εμπορικό κέντρο Pacifico και πολύ κοντά σε υπέροχα εστιατόρια και μπαρ. Τα κοψά του δωμάτια έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν χαλαρωτική ατμόσφαιρα, με άνετα κρεβάτια και μοντέρνα έπιπλα. Η πισίνα και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο συμπληρώνουν την πολυτέλεια και τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Ebano μπορείτε να γευτείτε μοναδικές γεύσεις τοπικής κουζίνας. Το ξενοδοχείο Regal Pacific είναι κάτι παραπάνω από ένα ξενοδοχείο. Είναι μια ζωντανή εμπειρία! Απολαύστε την!