Skip to main content

Εκτεταμένο Αποικιακό Μεξικό με Γουαδαλαχάρα - με ημιδιατροφή και διαμονή στο Barcelo 5* | Αύγουστος - Νοέμβριος 2024 από 1599€

Διάρκεια: 11,12,13 ΗΜΕΡΕΣ   02/08, 05/08, 13/08, 06/11, 22/11

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Μεξικού, το Μέξικο Σίτι (Mexico City, Πόλη του Μεξικού).

 

2η ημέρα: Άφιξη στο ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ: Παναγία Γουαδελούπης – Τεοτιχουακάν

Άφιξη στο Μέξικο Σίτι και άμεση αναχώρηση οδικώς για τα περίχωρα της πόλης, όπου μας περιμένουν δύο ιδιαίτερες επισκέψεις. Αρχικά επισκεπτόμαστε την περίφημη Παναγία της Γουαδελούπης, το σημαντικότερο προσκύνημα των απανταχού λατινοαμερικάνων. Από εδώ, με αφορμή την εμφάνιση της Παναγίας σε έναν ιθαγενή, ξεκίνησε η βαθιά πίστη τους στην Παναγία και η εναπόθεση όλων των προσδοκιών τους σ’ αυτήν. Έκδηλη η θρησκευτική ευλάβεια των πιστών καθώς εισέρχονται στις παλιές εκκλησίες της περιοχής, αλλά και στον εξαιρετικά σύγχρονο ναό.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον σημαντικότερο ίσως ιερό χώρο των προκολομβιανών πολιτισμών, το Τεοτιχουακάν, τον τόπο όπου δημιουργήθηκαν οι θεοί και που με τη σειρά τους δημιούργησαν τον κόσμο. Οι τεράστιες πυραμίδες αφιερωμένες στον Ήλιο και τη Σελήνη, η Λεωφόρος των Νεκρών, τα ανάκτορα, ο ναός του Κετσαλκοάτλ, απλά μας καθηλώνουν. Κάθε περιγραφή φαντάζει φτωχή μπροστά στο μεγαλείο του μοναδικού αυτού αρχαιολογικού χώρου. 

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Μέξικο Σίτι.

 

3η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ: Μουσείο Φρίντα Κάλο – Χοτσιμίλκο

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, πάμε να επισκεφθούμε το σπίτι της Φρίντα Kάλο. Ελεύθερο πνεύμα, εκρηκτική, ανένταχτη αλλά και εύθραυστη, τόσο στην ψυχή όσο και στο σώμα, η Μεξικανή καλλιτέχνιδα, ακολούθησε με απόλυτη πίστη τον προσωπικό, ασυμβίβαστο δρόμο της. Το Μουσείο Φρίντα Κάλο είναι ένα από τα πιο ξακουστά αξιοθέατα στο Μέξικο Σίτι. Η καλλιτεχνική της αξία αναγνωρίστηκε μετά τον θάνατό της, με πολλές εκθέσεις πλέον ανά τον κόσμο να τιμούν τα έργα της και μαζί και τα έργα του αξέχαστου παρτενέρ της ζωής της, του Ντιέγκο Ριβέρα. Το σπίτι της, η Κάζα Ασούλ, στο Κογιοακάν του ΜέξικοΣίτι, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της και άφησε την τελευταία της πνοή, είναι σήμερα μουσείο και δημοφιλής προορισμός.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την κοντινή περιοχή του Χοτσιμίλκο, γνωστό για τα κανάλια του, τα οποία δημιουργήθηκαν από ένα εκτενές σύστημα λιμνών και καναλιών που συνέδεε την περιοχή με την κοιλάδα του Μεξικού. Η υποχώρηση των υδάτων δημιούργησε τα κανάλια αυτά, μαζί με τεχνητά νησιά, τα «chinampas». Το θέαμα θα σας εντυπωσιάσει, αφού οι αλέγροι Μεξικάνοι, ντυμένοι με πολύχρωμες φορεσιές και τα γνωστά σε όλους σομπρέρο, οδηγούν τις ζωηρόχρωμες γόνδολές τους, τις «trajineras», στολισμένες με λογιών πράγματα, πουλώντας τα αγαθά τους και τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια!

Επιστροφή στο Μέξικο Σίτι και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ (ξενάγηση)

Η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στη μεξικανική πρωτεύουσα, την οποία θα γνωρίσουμε μέσα από περιπατητική και πανοραμική ξενάγηση. Θα δούμε, μεταξύ άλλων, το Σπίτι του Εμίλιο Ίντιο Φερνάντεζ, ένα παλιό αρχοντικό που κατά καιρούς μάλιστα έχει αποτελέσει σκηνικό για δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες!Η περιήγησή μας στο Μέξικο Σίτι συνεχίζεται με την αποικιακή καρδιά της, την πλατεία Zocalo, την κεντρική πλατεία της πόλης και μια από τις τρεις μεγαλύτερες πλατείες στον κόσμο, που ήταν το τελετουργικό κέντρο της πρωτεύουσας των Αζτέκων, της Τενοτστιτλάν και του Μεγάλου Ναού τους, που καταστράφηκε από τους Ισπανούς το 1524.Την πλατεία περιβάλλουν μοναδικά μνημεία, χαρακτηριστικά κτίσματα των πολιτισμών που σημάδευσαν την ιστορία του τόπου. Θα δούμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, έξοχο δείγμα αποικιακής αρχιτεκτονικής γνωστής ως churrigueresque και το Προεδρικό Μέγαρο (Παλάσιο Νασιονάλ), που κρύβει στην εσωτερική του αυλή αριστουργήματα του μεγαλύτερου εκπροσώπου της μεξικάνικης τοιχογραφίας, του Ντιέγκο Ριβέρα (συντρόφου της Φρίντα Κάλο). Εικονογραφημένα παρελαύνουν μπροστά μας οι ήρωες της μεξικάνικης ιστορίας και οι σημαντικότερες στιγμές της.
Η επίσκεψή μας στο Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο θα μας κάνει να αισθανθούμε σαν άλλοι Indiana Jones, αφού με την είσοδό μας στις διάφορες αίθουσες,  θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα ευρήματα των πολυάριθμων προκολομβιανών πολιτισμών που άκμασαν σε όλη την έκταση της χώρας και που είναι γνωστοί ως Μεσοαμερικανικοί. Οι μέρες των Αζτέκων, των Μάγιας, των Ζαποτέκας, των Ολμέκων, των Τολτέκων και τόσων άλλων επανέρχονται μέσα από τα εντυπωσιακά εκθέματα, που είναι ανώτερα κάθε περιγραφής.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΣΑΝ ΜΙΓΚΕΛ ΝΤΕ ΑΓΙΕΝΤΕ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο θα αφήσουμε πίσω μας το Μέξικο Σίτι και θα αναχωρήσουμε για την πόλη Κερέταρο, μία από τις 15 «πιο αυθεντικές πόλεις του κόσμου», σύμφωνα με το National Geographic. Ιδρύθηκε τον 16ο αι., από μοναστικά τάγματα καθολικών που συγκεντρώθηκαν εδώ, δημιουργώντας μια πόλη-θρησκευτικό κομψοτέχνημα, αλλά και «άβατο» για τους ιθαγενείς της εποχής. Στην ξενάγησή μας, μεταξύ άλλων, θα δούμε την Ρεπούμπλικα (Teatro de la República) και το υπέροχο υδραγωγείο του 18ου αι.

Συνεχίζουμε έπειτα για τη γειτονική κωμόπολη Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε. Μια πόλη-κόσμημα με έντονη μουσική παράδοση και μποέμ χαρακτήρα, το Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε μοιάζει με κινηματογραφικό σκηνικό.

Με την άφιξή μας στην πόλη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια περιπατητική ξενάγηση για να τη γνωρίσουμε, επισκεπτόμενοι και τον καταπληκτικό ναό του Μιχαήλ Αρχάγγελου.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΣΑΝ ΜΙΓΚΕΛ ΝΤΕ ΑΓΙΕΝΤΕ – ΓΚΟΥΑΝΑΧΟΥΑΤΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Γκουαναχουάτο μέσα από μια θαυμάσια διαδρομή στη φύση της Σιέρρα Μάδρε.

Με την άφιξή μας στην όμορφη πόλη ξεκινάμε την περιήγηση στα στενά γραφικά σοκάκια και τις μεγάλες ανοιχτές πλατείες, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε (εξωτερικά) το θέατρο Χουάρεζ, το φρούριο Αλόντιγα ντε Γραναδίτας και το περίφημο «Σοκάκι του Φιλιού» (Callejón del Beso). Η ξενάγησή μας περιλαμβάνει και διαδρομή με το τοπικό τελεφερίκ!

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΓΚΟΥΑΝΑΧΟΥΑΤΟ – ΤΕΚΙΛΑ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Αναχώρηση από το Γκουαναχουάτο με προορισμό την πόλη Τεκίλα και πανοραμική ξενάγηση στην πόλη. Ακο­λουθεί επίσκεψη στο αποστακτήριο της παγκοσμίου φή­μης τεκίλας Cuervo πριν αναχωρήσουμε για την πόλη Γου­αδαλαχάρα, την πρωτεύουσα της πολιτείας Χαλίσκο (Jalisco).

Άφιξη στη Γουαδαλαχάρα, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ (ξενάγηση) – ΠΑΤΣΚΟΥΑΡΟ – ΚΑΠΟΥΛΑ – ΜΟΡΕΛΙΑ

Πρωινό και πανοραμική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Γουαδαλαχάρα, πριν αναχωρήσουμε με τελικό μας προορισμό τη Μορέλια.

Θα κατευθυνθούμε στην καρδιά της ορει­νής Μιχοακάν, με πρώτη μας στάση στο Πατσκουάρο, με τον υπέροχο αυθεντικό χαρακτήρα. Θα απολαύσουμε την ξενάγησή μας στην ιστορική αυτή κωμόπολη πριν συνεχίσουμε για τον επόμενο σταθμό μας, την πόλη Καπούλα.

Εδώ θα δούμε τη μεγαλύτερη Κατρίνα στον κόσμο. «Κατρίνα» ονομάζεται το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο της Ημέρας των Νεκρών, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές στο Μεξικό. Πρόκειται για έναν σκελετό ντυμένο με πολυτελή ρούχα, που εμπνέει τους Μεξικανούς να ντυθούν (και να βαφτούν) με παρόμοιο τρόπο κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Κατόπιν θα συνεχίσουμε για τη Μορέλια, μία από τις πιο όμορφες επαρ­χιακές πόλεις του Μεξικού, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

9η ημέρα: ΜΟΡΕΛΙΑ (ξενάγηση) – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη Μορέλια, μια πόλη-ζωντανό μουσείο αρχιτεκτονικής, που εντυπω­σιάζει με τους υπέροχους πλακόστρωτους δρόμους, τα παραδοσιακά κτίρια, τις εκκλησίες, τα μουσεία, τα καταστήματα.

Εδώ θα έ­χουμε χρόνο να περπατήσουμε και να γευθούμε κάτι από το πολύχρωμο και παραδοσιακό Μεξικό, γεμάτο ζωή και μουσική σε κάθε σχεδόν πλατεία και καλντερίμι. Θα δούμε το κυβερνητικό μέγαρο, κτίσμα του 1770, που πρωτοχτί­στηκε ως κατηχητήριο ενώ υπήρξε και στρατηγείο κατά τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας, καθώς και την πλατεία των Όπλων, το Μεγάρο Κλαβιχέρο και το υδραγωγείο του 18ου αι. Τέλος θα επισκεφθούμε την αγορά με τα παραδο­σιακά προϊόντα.

Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα αφήσουμε πίσω μας τη Μορέλια και θα αναχωρήσουμε για το Μέξικο Σίτι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – πτήση επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο, check-out και πάμε να πάρουμε μια τελευταία γεύση της Πόλης του Μεξικού, μέσα από περιπατητική περιήγηση στο κέντρο της πόλης. Θα θαυμάσουμε μερικά από τα σημαντικότερα κτίρια της μεξικανικής πρωτεύουσας, θα κάνουμε τις τελευταίες βόλτες και αγορές μας, κι έπειτα θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση της επιστροφής.

 

11η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  2/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 13 ημέρες / 10 διαν/σεις με επιπλέον μία διανυκτέρευση στην Πουέμπλα, μία παραπάνω διαν/ση στη Γουαδαλαχάρα και αντί για διαν/ση στο Γκουαναχουάτο έχουμε διαν/ση στο Κερέταρο - Πτήση με Turkish Airlines  - Τιμή από 2099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2099 € 950 €
  Twin Room 2099 € 950 €
  Triple Room 2099 € 950 €
  Single Room 2849 € 950 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  5/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 11 ημέρες με 8 διαν/σεις με επιπλέον μία διανυκτέρευση στην Πουέμπλα, μία λιγότερη διαν/ση στο Μέξικο Σίτι και αντί για διαν/ση στο Γκουαναχουάτο έχουμε διαν/ση στο Κερέταρο - Πτήση με Turkish Airlines  - Τιμή από 1699€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1699 € 950 €
  Twin Room 1699 € 950 €
  Triple Room 1699 € 950 €
  Single Room 2269 € 950 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  13/8/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες με 9 διαν/σεις με επιπλέον μία διανυκτέρευση στην Πουέμπλα, μία διαν/ση στο Κερέταρο και μία λιγότερη στο Μέξικο Σίτι - Πτήση με Iberia  - Τιμή από 2099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 2099 € 950 €
  Twin Room 2099 € 950 €
  Triple Room 2099 € 950 €
  Single Room 2749 € 950 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  6/11/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 11 ημέρες με 8 διαν/σεις - Πρόγραμμα όπως περιγράφεται - Πτήση με Iberia  - Τιμή από 1599€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1599 € 950 €
  Twin Room 1599 € 950 €
  Triple Room 1599 € 950 €
  Single Room 2169 € 950 €

Σημείωση:

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/11/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες με 10 διαν/σεις με επιπλέον μία διανυκτέρευση στο Κερέταρο και μία παραπάνω διαν/ση στη Γουαδαλαχάρα και άφιξη αυθημερόν στο Μέξικο Σίτι - Πτήση με KLM  - Τιμή από 1799€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι Οι φόροι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Κόστος του ταξιδιού
- Double Room 1799 € 950 €
  Twin Room 1799 € 950 €
  Triple Room 1799 € 950 €
  Single Room 2519 € 950 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά    εισιτήρια    οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • διαμονή στην Πόλη του Μεξικού στο πολυτελές Barcelo Reforma 5*, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης του Μεξικό, και όχι 4* ξενοδοχεία που στην Πόλη του Μεξικού θα σας δυσαρεστήσουν.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Μετακινήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Ξεναγήσεις    στα    διάφορα    αξιοθέατα    όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα Ελληνικά
     

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 950€ 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TK 1850

02/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:35 

17:20

TK 189

02/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

20:45 

02:00 +1

TK 182

13/08/2024

ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:00

10:10 +1

TK 1849

14/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

13 ημέρες, 10 διανυκτερεύσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον μία διανυκτέρευση στην Πουέμπλα, μία παραπάνω διαν/ση στη Γουαδαλαχάρα και αντί για διαν/ση στο Γκουαναχουάτο έχουμε διαν/ση στο Κερέταρο.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TK 1850

05/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

15:35 

17:20

TK 190

05/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

20:50

02:00 +1

TK 184

14/08/2024

ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:00

10:10 +1

TK 1849

15/08/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

13:15

14:45

11 ημέρες, 8 διανυκτερεύσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον μία διανυκτέρευση στην Πουέμπλα, μία λιγότερη διαν/ση στο Μέξικο Σίτι και αντί για διαν/ση στο Γκουαναχουάτο έχουμε διαν/ση στο Κερέταρο.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

IB 3151

13/08/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55 

18:55

IB 6409

13/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

23:55

03:25 +1

IB 6402

23/08/2024

ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΜΑΔΡΙΤΗ

18:55

13:40 +1

IB 3280

24/08/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:40

12 ημέρες, 9 διανυκτερεύσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον μία διανυκτέρευση στην Πουέμπλα, μία διαν/ση στο Κερέταρο και μία λιγότερη στο Μέξικο Σίτι.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

IB 834

06/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ

15:55 

18:50

IB 303

06/11/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

23:55

05:15 +1

IB 308

15/11/2024

ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΜΑΔΡΙΤΗ

20:35

13:55 +1

IB 835

16/11/2024

ΜΑΔΡΙΤΗ – ΑΘΗΝΑ

15:00

19:35

11 ημέρες, 8 διανυκτερεύσεις.

Πρόγραμμα όπως περιγράφεται.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

KL 1952

22/11/2024

ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

06:00 

08:35

KL 685

22/11/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ

14:30

19:35

KL 686

02/12/2024

ΜΕΞΙΚΟ ΣΙΤΙ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

21:55

15:10 +1

KL 1957

03/12/2024

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

20:55

01:05 +1

12 ημέρες, 10 διανυκτερεύσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον μία διανυκτέρευση στο Κερέταρο και μία παραπάνω διαν/ση στη Γουαδαλαχάρα.

Άφιξη αυθημερόν στο Μέξικο Σίτι.