Skip to main content

Βενεζουέλα με επέκταση στο Αρχιπέλαγος Λος Ρόκες | Μάρτιος 2024 - Ιούνιος 2024 Διάρκεια: 10,14 ΗΜΕΡΕΣ από 3790

Αναχωρήσεις: 14/03, 18/04, 16/05, 26/06

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ –ΚΑΡΑΚΑΣ

Συγκέντρωση με την ταξιδιωτική μας ομάδα και πτήση για την πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας.

 

2η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ – ΠΟΥΕΡΤΟ ΟΡΝΤΑΖ

Άφιξη στο Καράκας είναι χτισμένο κοντά στην ακτή και σε υψόμετρο 800 μέτρων από τη θάλασσα. Είναι η γενέτειρα του Σιμόν Μπολιβάρ, του Λιμπερταδόρ, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην απελευθέρωση των Ισπανικών αποικιών και οραματίστηκε μια ενωμένη Λατινική Αμερική. Στη συνέχεια, θα ταξιδέψουμε αεροπορικώς για το Πουέρτο Ορντάζ. Με πληθυσμό που δεν ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο, ιδρύθηκε ταυτόχρονα με τη Ciudad Piar, τη δίδυμη πόλη του, το 1952 ως λιμάνι εξαγωγής ορυχείων στις όχθες του ποταμού Καρόνι, στο σημείο όπου εκβάλλει στον Ορινόκο. Σήμερα είναι η έδρα των εταιρειών εξόρυξης, χάλυβα και υδροηλεκτρικής ενέργειας. Το αεροδρόμιό του λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των μικρών αεροδρομίων στις περιοχές της ζούγκλας της πολιτείας Μπολιβάρ και της υπόλοιπης χώρας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΠΟΥΕΡΤΟ ΟΡΝΤΑΖ – ΚΑΝΑΪΜΑ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο Πουέρτο Ορντάζ, όπου θα επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση για Κανάιμα. Η Κανάιμα είναι γνωστή για τους εκατοντάδες καταρράκτες της αλλά κυρίως για τα μυστηριώδη τεπούι, τα τεράστια πολύχρωμα βράχια με τους κατακόρυφους τοίχους και τις επίπεδες κορυφές, που ξεπετιούνται εδώ κι εκεί στα δάση και τις σαβάνες.
Τα επίπεδα και απόκρημνα αυτά βουνά, καθώς υψώνονται και χάνονται στα σύννεφα, μας ταξιδεύουν στις απαρχές της δημιουργίας, αφού αποτελούν -σύμφωνα με τους γεωλόγους- τους πιο αρχαίους σχηματισμούς βράχων στη γεωχρονολογία της γης. Φαίνεται να έχουν σχηματιστεί 1,5 με 2 δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Στις επίπεδες κορυφές τους βρίσκονται είδη πανίδας που δεν έχουν εξελιχθεί από την εποχή της δημιουργίας, κάνοντας αυτά τα οικοσυστήματα μοναδικά.
Το Εθνικό Πάρκο Κανάιμα είναι ένα από τα παγκόσμια φυσικά θαύματα λόγω της τεράστιας έκτασής του, των θεαματικών του τοπίων και των αστείρευτων φυσικών του πόρων. Διασχίζεται από τεράστιους καταρράκτες και ήρεμους μαγευτικούς ποταμούς, που ελίσσονται μέσα από την πυκνή ζούγκλα αυτού του παράδεισου και αντανακλούν όλες τις αποχρώσεις του πράσινου.

Τακτοποίηση στο λοντζ, όπου θα διαμείνουμε. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στις παραδοσιακές βάρκες που ονομάζονται «κουριάρ» και θα πλεύσουμε για τη λίμνη της Κανάιμα, όπου θα θαυμάσουμε τους καταρράκτες. Έπειτα θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες Σάπο από τους οποίους θα περάσουμε από πίσω, πιασμένοι χέρι – χέρι, ανάμεσα από το νερό που πέφτει απειλητικά και τον βράχο.
Επιστροφή στη βάση μας και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΚΑΝΑΪΜΑ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

Στο δυτικό τμήμα του εθνικού πάρκου της Κανάιμα βρίσκεται το Auyantepuy, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά τεπούι. Σ’ αυτό δημιουργείται ο εκπληκτικός Καταρράκτης του Αγγέλου, ο Churún Merú, όπως τον ονομάζουν οι ντόπιοι ινδιάνοι. Στην εξερεύνηση του Καταρράκτη του Αγγέλου, του υψηλότερου καταρράκτη του κόσμου (979 μέτρα) και της γύρω περιοχής, είναι αφιερωμένη η σημερινή ημέρα.
Θα πλεύσουμε στον Rio Carrao μέχρι τη συμβολή του με τον Rio Churun. Μετά από περίπου 4 ώρες θα φθάσουμε στο νησί Ratoncito, απ’ όπου θα έχουμε ένα εντυπωσιακό πανόραμα του καταρράκτη. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε για περίπου μιάμιση ώρα σε μονοπάτια του δάσους για να φθάσουμε στη βάση του καταρράκτη! Η θέα θα μας κόψει την ανάσα.
Επιστροφή στη βάση μας αργά το απόγευμα για διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΚΑΝΑΪΜΑ – ΠΟΥΕΡΤΟ ΟΡΝΤΑΖ

Μετά το πρωινό μας, αφήνουμε πίσω μας την πανέμορφη περιοχή της Κανάιμα και αναχωρούμε αεροπορικώς για το Πουέρτο Ορντάζ, βάση για τις επόμενες εκδρομές μας στη Βενεζουέλα.
Τακτοπόιηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΠΟΥΕΡΤΟ ΟΡΝΤΑΖ – ΟΡΙΝΟΚΟ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με τετρακίνητα τζιπ για την προβλήτα της Μπόκα ντε Ουρακόα από όπου θα πλεύσουμε για το Ορινόκο. Είναι το σημείο όπου ο Χριστόφορος Κολόμβος, στην τρίτη του εξόρμηση, αποφάσισε ότι είχε ανακαλύψει μια νέα ήπειρο και όχι ένα νησάκι που ξεπρόβαλε από τα κυματώδη νερά του ποταμού. Παρατηρώντας την οργιώδη βλάστηση και τα τεράστια τροπικά δέντρα στις ακτές είπε ότι «εδώ πρέπει να είναι ο παράδεισος».

Αφού φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας και τακτοποιηθούμε, ξεκινά η ξενάγησή μας στην περιοχή. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ιστιοπλοΐα στο Caño Manamo, ένα από τα πολλά κανάλια που σχηματίζουν το Δέλτα του Ορινόκο. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες εκβολές ποταμών στον κόσμο, με έκταση 40.240 τ.χλμ. Με ένα από τα τυπικά ντόπια μηχανοκίνητα σκάφη εξερευνούμε αυτή την πολυτελή φύση. Εδώ θα συναντήσουμε πιθήκους, παπαγάλους, τουκάν, καπιμπάρα, πιράνχας, κροκόδειλοι, φίδια και χελώνες.
Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο κατάλυμά μας όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

7η ημέρα: ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΟΡΙΝΟΚΟ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο λοντζ μας η εξερεύνηση στην περιοχή αρχίζει και πάλι. To δέλτα του Ορινόκο αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά οικοσυστήματα του πλανήτη. Άνθρωποι και ζώα συμβιώνουν στην περιοχή εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Οι Ινδιάνοι Waraos (ονομάζονται επίσης άνθρωποι του κανό) δεν έχουν ενσωματωθεί στη σύγχρονη κοινωνία της Βενεζουέλας. Μένουν ακόμα εδώ σε σπίτια σε πασσάλους, πάνε για κυνήγι και ψάρεμα και δημιουργούν πανέμορφες χειροτεχνίες. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στο δέλτα, θα επισκεφτούμε μερικά από τα χωριά τους και θα έρθουμε πιο κοντά με την άγρια φύση της περιοχής, ενω μεταξύ άλλων, θα ψαρέψουμε πιράνχας!
Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο κατάλυμά μας για ξεκούραση και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΟΡΙΝΟΚΟ – ΚΑΡΑΚΑΣ

Νωρίς το πρωί κατευθυνόμαστε με πλοιάριο προς το Μπόκα ντε Ουρακόα και απο εκεί προς το αεροδρόμιο. Αφήνουμε πίσω μας το πανέμορφο δέλτα του Ορινόκο και αναχωρούμε για την πρωτεύουσα Καράκας.
Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΚΑΡΑΚΑΣ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Κάπου εδώ το ταξίδι μας στην πανέμορφη Βενεζουέλα φτάνει στο τέλος της με την πτήση της επιστροφής να μας περιμένει. Με τις αποσκευές μας γεμάτες πολύτιμες αναμνήσεις ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο ταξίδι μας.

 

10η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Επιστρέφουμε σπίτι μας έτοιμοι ήδη για το επόμενο ταξίδι που θα μας συνεπάρει το μυαλό και τις αισθήσεις!

 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ στο ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΛΟΣ ΡΟΚΕΣ
14ήμερο πρόγραμμα με 11 διαν/σεις, με τρείς επιπλέον διαν/σες στο Λος Ρόκες και μια επιπλέον στο Καράκας

 

9η ημέρα: ΚΑΡΑΚΑΣ – ΛΟΣ ΡΟΚΕΣ

Νωρίς το πρωί, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πρώτη πτήση για το αρχιπέλαγος Λος Ρόκες, το οποίο αποτελείται από 350 περίπου νησιά. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας θαλάσσιων πτηνών και της πλούσιας υδρόβιας ζωής, η κυβέρνηση της Βενεζουέλας το ανακήρυξε Εθνικό Πάρκο το 1972. Οι πρώτοι άποικοί του ήταν οι ιθαγενείς της Καραϊβικής που επισκέφτηκαν τα νησιά για να συλλέξουν ψάρια, να κυνηγήσουν χελώνες και να εξάγουν αλάτι. Υπάρχουν ακόμη κάποιες κατασκευές αλυκών με αναχώματα, πέτρινα μονοπάτια και υπολείμματα σπιτιών που δημιουργήθηκαν αυτή την εποχή, γνωστή και ως η εποχή της εκμετάλλευσης του αλατιού.
Τακτοποίηση στο κατάλυμμά μας και χαλάρωση με θέα την υπέροχη Καραϊβική.

 

10η – 11η ημέρα: ΛΟΣ ΡΟΚΕΣ

Τa Λος Ρόκες, οι «Μαλδίβες της Καραϊβικής», τα πανέμορφα τροπικά νησάκια με τα καταπληκτικά γαλαζοπράσινα νερά, την κάτασπρη αμμουδιά και τα γραφικά σπιτάκια - ξενοδοχεία (posadas) είναι ιδανικά για χαλάρωση κάτω από τον καυτό ήλιο και για κολύμπι στα καλύτερα νερά που έχετε ποτέ κολυμπήσει, για καταδύσεις και θαλάσσια σπορ.
Ο μύθος λέει ότι ο Θεός έριξε τη ζωγραφική του παλέτα σε μια απομακρυσμένη γωνιά της Καραϊβικής και όταν έπεσε το μελάνι σκόρπισε σε τόσα χρώματα και μορφές που σχημάτισε μια νέα ακανόνιστη γεωγραφία.
Στην πρώτη μας επαφή με αυτόν τον παράδεισο, διαπιστώνουμε την επινόηση νέων σκιών του ροζ, της ώχρας και των άλλων χρωμάτων και μια αφηρημένη σχεδίαση από ένα θεϊκό χέρι. Ο χρόνος εδώ έχει γίνει αιώνιος, ο χώρος διαιωνίζεται, η φύση πολλαπλασιάζεται και οι αισθήσεις σαν να γίνονται περισσότερο ακριβείς.
Τα Λος Ρόκες σου δείχνουν ότι η πραγματικότητα μπορεί να πάει πολύ πέρα και από τον πιο αφροδισιακό μύθο ή φαντασία. Το νησί Γκραν Ρόκε είναι το μεγαλύτερο και εκείνο στο οποίο μπορείτε να μείνετε. Θα νιώσετε πραγματικά χαμένοι από την πραγματικότητα. Στα νησιά δεν υπάρχουν αυτοκίνητα και αυτό που κυριαρχεί είναι η κατάλευκη άμμος και τα μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά. Κάπως έτσι θα πρέπει να είναι ο παράδεισος...
Στην υποτυπώδη πλατεία, απολαύστε την ήρεμη ζωή του νησιού, ενώ κάτω στην παραλία οι ψαράδες ασχολούνται με τα δίχτυα τους και τα παιδιά χαίρονται το ηλιοβασίλεμα, παίζοντας στη θάλασσα.

Ο πραγματικός θησαυρός του συμπλέγματος των Λος Ρόκες ξεκινά εκεί όπου τελειώνει η στεριά: στη θάλασσα. Κοραλλιογενείς ύφαλοι, χιλιάδες διαφορετικά είδη ψαριών, άπειρα χρώματα, συγκροτούν ένα υποβρύχιο θεαματικό σύμπαν. Επισκεφθείτε το νησάκι Φρανσίσκι, με μια φυσική πισίνα από κοράλλια, ιδανική για εξερεύνηση του βυθού με μάσκα, που θα σας μαγνητίσει τόσο, που δεν θα θέλετε να φύγετε.

 

12η ημέρα: ΛΟΣ ΡΟΚΕΣ – ΚΑΡΑΚΑΣ

Επιστρέφουμε αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Καράκας, στη γενέτειρα του Σιμόν Μπολιβάρ, του Λιμπερταδό, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

13η ημέρα: ΚΑΡΑΚΑΣ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Κάπου εδώ το ταξίδι μας στην πανέμορφη Βενεζουέλα φτάνει στο τέλος της, αφού μας περιμένει η πτήση επιστροφής μας. Με τις αποσκευές μας γεμάτες πολύτιμες αναμνήσεις ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο ταξίδι μας.

 

14η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Επιστρέφουμε σπίτι μας έτοιμοι ήδη για το επόμενο ταξίδι που θα μας συνεπάρει το μυαλό και τις αισθήσεις!

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 10 ημέρo πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις, όπως περιγράφεται - Τιμή από 3790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3790 € 990 €
  Twin Room 3790 € 990 €
  Triple Room 3790 € 990 €
  Single Room 4490 € 990 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/3/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 14ήμερο πρόγραμμα με 11 διανυκτερεύσεις, με επέκταση στο αρχιπέλαγος Λος Ρόκες, με τρεις επιπλέον διαν/σεις στο Λος Ρόκες και μία επιπλέον στο Καράκας  - Τιμή από 5090€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 5090 € 990 €
  Twin Room 5090 € 990 €
  Triple Room 5090 € 990 €
  Single Room 6080 € 990 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  18/4/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 10 ημέρo πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις, όπως περιγράφεται - Τιμή από 3790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3790 € 990 €
  Twin Room 3790 € 990 €
  Triple Room 3790 € 990 €
  Single Room 4490 € 990 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  18/4/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 14ήμερο πρόγραμμα με 11 διανυκτερεύσεις, με επέκταση στο αρχιπέλαγος Λος Ρόκες, με τρεις επιπλέον διαν/σεις στο Λος Ρόκες και μία επιπλέον στο Καράκας  - Τιμή από 5090€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 5090 € 990 €
  Twin Room 5090 € 990 €
  Triple Room 5090 € 990 €
  Single Room 6080 € 990 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/5/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 10 ημέρo πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις, όπως περιγράφεται - Τιμή από 3790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3790 € 990 €
  Twin Room 3790 € 990 €
  Triple Room 3790 € 990 €
  Single Room 4490 € 990 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/5/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 14ήμερο πρόγραμμα με 11 διανυκτερεύσεις, με επέκταση στο αρχιπέλαγος Λος Ρόκες, με τρεις επιπλέον διαν/σεις στο Λος Ρόκες και μία επιπλέον στο Καράκας  - Τιμή από 5090€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 5090 € 990 €
  Twin Room 5090 € 990 €
  Triple Room 5090 € 990 €
  Single Room 6080 € 990 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/6/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 10 ημέρo πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις, όπως περιγράφεται - Τιμή από 3790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3790 € 990 €
  Twin Room 3790 € 990 €
  Triple Room 3790 € 990 €
  Single Room 4490 € 990 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/6/2024 - Αναχώρηση από Αθήνα - 14ήμερο πρόγραμμα με 11 διανυκτερεύσεις, με επέκταση στο αρχιπέλαγος Λος Ρόκες, με τρεις επιπλέον διαν/σεις στο Λος Ρόκες και μία επιπλέον στο Καράκας - Τιμή από 5090€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 5090 € 990 €
  Twin Room 5090 € 990 €
  Triple Room 5090 € 990 €
  Single Room 6080 € 990 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Περιλαμβάνονται εσωτερικές πτήσεις από Καράκας για Πουέρτο Ορντάζ και έπειτα Κανάιμα, με επιστροφή στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας.
  • Ξενοδοχεία 4* & 5* καθώς και lodge (βασικών ανέσεων) σε Πουέρτο Ορντάζ, ζούγκλα Κανάιμα, Δέλτα του Ορινόκο και Καράκας. Στο Αρχιπέλαγος Λος Ρόκες θα διανυκτερεύσουμε σε σπιτάκια-ξενοδοχεία που ονομάζονται ποσάδας πλάι στο κύμα.
  • Ημιδιατροφή στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και πλήρη διατροφή στη ζούγκλα Κανάιμα και στο Δέλτα του Ορινόκο.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990€.

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΤΚ 1846

14/03/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

23:40

ΤΚ 223

15/03/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΚΑΡΑΚΑΣ

02:00

08:05 (+1)

ΤΚ 224

22/03/2024

ΚΑΡΑΚΑΣ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

11:50

06:20 (+1)

ΤΚ 1843

23/03/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:05

08:30

10ήμερο πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΤΚ 1846

18/04/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

22:35

ΤΚ 223

19/04/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΚΑΡΑΚΑΣ

01:55

07:40 (+1)

ΤΚ 224

26/04/2024

ΚΑΡΑΚΑΣ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

10:05

04:45 (+1)

ΤΚ 1843

27/04/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

10ήμερο πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΤΚ 1846

16/05/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:05

22:35

ΤΚ 223

17/05/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΚΑΡΑΚΑΣ

01:55

07:40 (+1)

ΤΚ 224

24/05/2024

ΚΑΡΑΚΑΣ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

10:05

04:45 (+1)

ΤΚ 1843

25/05/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

07:40

09:05

10ήμερο πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

ΤΚ 1846

26/06/2024

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:45

23:15

ΤΚ 223

27/06/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΚΑΡΑΚΑΣ

01:55

07:40 (+1)

ΤΚ 224

04/07/2024

ΚΑΡΑΚΑΣ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

10:05

04:45 (+1)

ΤΚ 1849

05/07/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

13:20

14:50

10ήμερο πρόγραμμα με 7 διανυκτερεύσεις