Skip to main content

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Μόναχο Νοέμβριος 2019 από 590.00

Αναχώρηση: 06/11
4 ημέρες

1η ημέρα Αθήνα - Μόναχο (Ξενάγηση πόλης)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος & πτήση για τη πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, μια μοντέρνα, διεθνή πόλη με καρδιά και μακρά παράδοση. Άφιξη και απευθείας ξενάγηση της πόλης, ξεκινώντας με το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Μονάχου Allianz Arena, το Ολυμπιακό κέντρο όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί αγώνες του 1972, το Μουσείο της BMW, την Όπερα, το Πανεπιστήμιο, την Αψίδα της Νίκης κ.ά., πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο. Κατόπιν με τα πόδια, θα δούμε την πλατεία του Καρόλου Stachus, την εκκλησία του Αγ. Μιχαήλ, τον Καθεδρικό ναό αφιερωμένο στην Παρθένο Μαρία την Frauenkirche και την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία Marienplatz με το νεογοτθικό Δημαρχείο να δεσπόζει στην καρδιά της. Εν συνεχεία, θα δούμε τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά εδώδιμων προϊόντων από όλο τον κόσμο, την Viktualienmarkt, και ολοκληρώνουμε με τα χειμερινά ανάκτορα της οικογένειας Βίτελσμπαχ, το Residenz με τους ξεχωριστούς κήπους και την πλατεία με τα αγάλματα των 2 λιονταριών να δεσπόζουν , την Odeonsplatz, που αποτελεί σύμβολο της Βαυαρίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Μετά το τέλος του ματς επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα Μόναχο – Σάλτσμπουργκ (Ολοήμερη εκδρομή)
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη που γεννήθηκε ο μεγάλος μουσουργός Μότσαρτ και γυρίστηκε η «Μελωδία της Ευτυχίας», το Σάλτσμπουργκ. Παραμυθένιο σκηνικό, μουσεία γεμάτα ιστορία, επιβλητικές όπερες, πολυτελή παλάτια, περίτεχνη αρχιτεκτονική, μεταξύ μπαρόκ και Αναγέννησης, είναι στοιχεία που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν στη πόλη αυτή. Περπατήστε στη πόλη για να δείτε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον υπέροχο Καθεδρικό ναό Ντομ, την μικρή όπερα, το σπίτι-μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε, με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες κά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα Μόναχο (Ελεύθερη ημέρα)
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Αν είστε λάτρης της τέχνης επισκεφτείτε τη Παλιά Πινακοθήκη με συλλογή έργων που υπογράφουν οι Durer, Bruegel, Botticelli και El Greco ή τη Νέα Πινακοθήκη όπου φιλοξενεί έργα σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως Van Gogh, Gaugin, Degas, Rennoir κα. Επίσης, σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συλλογή γερμανικών έργων τέχνης του 19ου αιώνα στο Deutsches Museum, γεμάτο τεχνολογικούς θησαυρούς και θεωρείται το πλουσιότερο μουσείο μηχανικής και τεχνολογίας στον κόσμο. Αν πάλι λατρεύετε το shopping και δε σας τρομάζουν οι τιμές στις βιτρίνες, τα πολυτελή καταστήματα και οι διάσημοι οίκοι μόδας της αριστοκρατικής λεωφόρου Maximilianstrasse θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό για σικάτες αγορές. Για τους λάτρεις του καλού γλυκού, το καφέ Rischart θα σας καταπλήξει με τις επιλογές του.

4η ημέρα Μόναχο – Νυρεμβέργη (Ολοήμερη εκδρομή) - Αθήνα
Πρόγευμα και αναχώρηση για την Νυρεμβέργη , μια πόλη όνειρο που περιμένει να την ανακαλύψουμε. Το επιβλητικό κάστρο, οι γοτθικοί ναοί και τα μεσαιωνικά κτίρια, συνθέτουν μία εικόνα βγαλμένη από μια άλλη εποχή. Το ιστορικό της κέντρο, είναι ασύγκριτης ομορφιάς και συνδυάζει αρμονικά το κλασσικό με το μοντέρνο. Επισκεφθείτε ένα από τα υπέροχα καφέ που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού Πέγκνιτζ ή τα καταπληκτικά εστιατόρια για όλα τα γούστα, που είναι διάσπαρτα σε όλη την παλιά πόλη. Επιστροφή στο Μόναχο και απευθείας μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής με τις καλύτερες των εντυπώσεων από τις εικόνες του ταξιδιού μας.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

Ημ/νία

Ξενοδοχείο

2κλινο

1κλινο

06/11

Germania 3*

€ 590

€ 720

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μόναχο – Αθήνα απευθείας πτήσεις
  • Φόροι Αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Μόναχο σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο στο Μόναχο
  • Μεταφορές από / προς το γήπεδο (Allianz Arena)
  • Ξενάγηση της πόλης του Μονάχου
  • Περιπατητική ξενάγηση στο Ιστορικό κέντρο της πόλης
  • Ολοήμερη εκδρομή και ξενάγηση στο Σάλτσμπουργκ
  • Ολοήμερη εκδρομή και ξενάγηση στη Νυρεμβέργη
  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
  • Τοπικός συνοδός/αρχηγός

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα
  • Εισιτήρια γηπέδου