Skip to main content

Mε τον Ολυμπιακό στο ΛΟΝΔΙΝΟ Νοέμβριος 2019 από 525,00

Αναχωρήσεις: 24 Νοεμβρίου , 4 ημέρες

Εισιτήρια του Αγώνα εξασφαλισμένα

1η ημέρα: 24/11 ΑΘΗΝΑ –ΛΟΝΔΙΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 04.00 και αναχώρηση για Λονδίνο μέσω Παρισιού  με πτήση της Air France  AF 1033 στις 06:10. Άφιξη στο Λονδίνο (LHR) στις 10:30 και αναχώρηση για την ξενάγηση της πόλης.

Ο ελληνόφωνος ξεναγός θα μας οδηγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Λονδίνου περνώντας από το μνημείο του Αλβέρτου και το Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ, από το φημισμένο Χάιντ Παρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον, στη συνέχεια από την Μαρμπλ Αρτς ( μαρμάρινη αψίδα ) το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο στο Λονδίνο, όπως και από την πλατεία Τραφάλγκαρ, τον ομφαλό του Λονδίνου, από όπου θα διακρίνουμε και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ όπου και διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Συνεχίζουμε την πανοραμική ξενάγηση περνώντας από το περίφημο κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης το Μπιγκ Μπεν. Μετά από μια ολιγόλεπτη στάση στον Πύργο του Λονδίνου θα συνεχίσουμε με το Σίτυ το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου για να δούμε το Χρηματιστήριο ,την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν. Η ξενάγησή μας τελειώνει με την επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η Ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας.

Στις 16:30 περίπου μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ο αρχηγός μας θα μας καθοδηγήσει στις ομορφιές της μητρόπολης. Διανυκτέρευση.

Το βράδυ γίνεται προαιρετικά (έξοδα ατομικά) νυκτερινός γύρος της πόλης όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη, τα αξιοθέατα της και τις περίφημες γέφυρες του Τάμεση φωταγωγημένα. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα (γιος της Αφροδίτης) στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα μας για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το Σόχο και την κινέζικη συνοικία. Τέλος θα επισκεφθούμε την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι. Εκεί μπορούμε να δειπνήσουμε σε κάποιο από τα πολυάριθμα εστιατόρια και παμπ της πλατείας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2η ημέρα: 25/11 ΛΟΝΔΙΝΟ

Πρωινό και στις 09:00 αναχώρηση για να επισκεφθούμε το κάστρο και την πόλη Γουίντσορ. Τα θερινά Ανάκτορα της Βασιλικής Οικογένειας ( προαιρετική  είσοδος στο κάστρο) όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας απ’ τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή, έκτασης πέντε στρεμμάτων που ξετυλίγει τα επιβλητικά τείχη του πάνω σε ένα λοφίσκο που περιτριγυρίζεται με τάφρο. Θα επισκεφθείτε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σέιντ Τζωρτζ αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας, που έγινε και ο γάμος του πρίγκηπα Γουίλιαμ και της δούκισσας του Κέμπριτζ Κέιτ. Μετά το τέλος της περιήγησής θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα παραδοσιακά δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης Γουίντσορ.

Στις 14:00 περίπου επιστροφή στο Λονδίνο και στο ξενοδοχείο μας. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά) στην προαιρετική κρουαζιέρα που οργανώνουμε με τα ειδικά πλοιάρια, στον Τάμεση. Αν και δεν είναι το μεγαλύτερο ποτάμι της Βρετανίας , ο Τάμεσης είναι το πιο διάσημο λόγω της σχέσης του με το Λονδίνο και προσφέρει θαυμάσιες πανοραμικές όψεις της πόλης και των αξιοθέατων. Στο τέλος της κρουαζιέρας μας θα επισκεφθούμε το Γκρήνουιτς όπου θα θαυμάσουμε το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το αρχοντικό Κουίνς Χάους και φυσικά το Γκρήνουιτς Πάρκ με το παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα στην κλειστή αγορά της πόλης και γεύμα σε κάποια από τις παραδοσιακές της παμπ και εστιατόρια. Χρησιμοποιώντας το DLR ( υπέργειο , ελαφρύ και αυτόματο τρένο των docklands ) θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας αφού πρώτα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο στον κόσμο έργο αστικής ανάπτυξης, Κανάρι Γουάρφ , το «Μανχάταν του Λονδίνου».

3η ημέρα: 26/11 ΛΟΝΔΙΝΟ -ΑΘΗΝΑ(Αγώνας Τότεναμ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Πρωινό και όλη η μέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για να χαρείτε την υπέροχη πόλη και τις όμορφες γωνιές της. Και όπως όλοι γνωρίζουμε εκδρομή στο Λονδίνο δε νοείται χωρίς ψώνια. Η περίφημη Όξφορντ Στρητ με τα αμέτρητα πολυκαταστήματα της όπως το Σέλφριντζις, η Μποντ Στρητ με τους γνωστούς οίκους μόδας υψηλής ραπτικής και η Ρίτζεντ Στρητ με καταστήματα υψηλής ποιότητας αποτελούν αγοραστικό πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών του Λονδίνου. Επίσης δεν πρέπει να λησμονήσουμε το πολυκατάστημα – αξιοθέατο Χάροντς στο Νάιτσμπριτζ. Εναλλακτικά προτείνουμε μία βόλτα στις διάσημες αγορές του Λονδίνου όπως του Πορτομπέλο Ρόουντ στην περιοχή του Νότινγκ Χίλ στο δυτικό Λονδίνο, την αγορά Spitalfields και Camden στο ανατολικό Λονδίνο με καταστήματα και τους δεκάδες πάγκους που εμπορεύονται αντίκες και άλλα είδη λαϊκής τέχνης σε δεύτερο χέρι που μπορεί να σας φανούν ευκαιρίες αλλά και πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα.

Στις 16.30 και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, αναχώρηση με πούλμαν για το στάδιο Tottenham Hotspur Stadium και τον αγώνα Tottenham vs Ολυμπιακός που παίρνει μέρος στις 20:00 τοπική. Μετά τον αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 27/11 ΛΟΝΔΙΝΟ –ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Στις 14:30 αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Λονδίνου (LHR) και την πτήση επιστροφής της KL 1030 μέσο Άμστερνταμ  στις 17:50. Άφιξη 01:05 στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

 

                                     Royal National 3*      Holiday Inn Bloomsbury 4*

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο       595€                    675€       

Τιμή σε μονόκλινο                     725€                    865€

 

 

Αθήνα-Παρίσι

    24NOV

06.10-08.45

 
 

Παρίσι -Λονδίνο

    24NOV

10.00-10.30

 
 

Λονδίνο- Άμστερνταμ

    27NOV

17.50-20.10

 
 

Άμστερνταμ -Αθήνα

    27NOV

20.55-01.05(+1)

 

                 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια  ΑΘΗΝΑ – ΛΟΝΔΙΝΟ  - ΑΘΗΝΑ με την AIRFRANCE & KLM  
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  3*  ή  4*  ανάλογα με την επιλογή σας .
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α
  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Swiss Airlines.
  • Mία βαλίτσα 23 κιλά
  • Μία χειραποσκευή 8 κιλά
  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί  φόροι  ξενοδοχείου.
  • Εισιτήρια αγώνα (αναμένεται η ανακοίνωση της τιμής /// πληρώνονται και παραλαμβάνονται πριν την αναχώρηση).