Skip to main content

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ 3 μέρες απο 285€

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ

           3 μέρες / 2 νύχτες αεροπορικώς

Aναχώρηση : 03 Νοεμβρίου 2014 &

Επιστροφή : 05 Νοεμβρίου 2014

1ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ(περιήγηση) – ΛΟΥΚΕΡΝΗ(περιήγηση) ΜΙΛΑΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ζυρίχη. Αφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και η περιήγησή μας στη πόλη της Ζυρίχης θα αρχίσει με την Γοτθική Εκκλησία του 13ου αιώνα Φραουμνίστερ με τα περίφημα βιτρό, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τη μεγαλύτερη πλάκα ρολογιού της Ευρώπης, το Δημαρχείο, την Όπερα και το μοντέρνο κτίριο Λε Κουρμουζιέ κέντρο προστασίας περιβάλλοντος. Στη συνέχεια αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη. Εντυπωσιακή η παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια μικρές πλατείες. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Τέλος αναχὠρηση για το ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο (περιοχή) . Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 2η μέρα:ΜΙΛΑΝΟ (περιήγηση) – ΤΟΡΙΝΟ(αγώνας)

Πρωινό και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο. Εάν Ρώμη εκπροσωπεί την παλιά Ιταλία, τότε το Μιλάνο εκπροσωπεί σίγουρα τη νέα. Το Μιλάνο είναι η πιο μοντέρνα ιταλική πόλη, καθώς τα περισσότερα κτίρια χτίστηκαν μετά το Β' Παγκόσμιο πόλεμο, αφού το Μιλάνο είχε βομβαρδιστεί και σχεδόν καταστραφεί στη διάρκεια του πολέμου. Καταχωρημένο στη συνείδηση του κόσμου ως η παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο έχει να επιδείξει αξιοθέατα, όπως ο γοτθικός καθεδρικός ναός Ντουόμο, η Γκαλερία Βιττόριο Εμμανουέλε και η περίφημη Σκάλα του Μιλάνο, μια από τις διασημότερες όπερες του κόσμου. Είναι μια σύγχρονη μεγαλούπολη, με έντονη ζωή και κίνηση. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Τορίνο για την παρακολούθηση του αγώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας μετά τη λήξη του αγώνα. Διανυκτέρευση.

 3η ημέρα: ΜΙΛΑΝΟ - ΚΟΜΟ – ΖΥΡΙΧΗ  

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Κόμο με την ομώνυμη λίμνη του που καταλαμβάνει έκταση 146 τετρ. χλμ., και είναι η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας, μετά τις λίμν ες Γκάρντα και Ματζόρε. Το Κόμο είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Βορείου Ιταλίας. Θεωρείται η άτυπη πρωτεύουσα της λίμνης και αποτελεί ένα πολυτελές προάστιο του Μιλάνου, που προσφέρει χαλάρωση και αναψυχή στους Μιλανέζους μεγαλοαστούς. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης για την πτήση επιστροφής μας.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:285€ + 145€ φόροι αεροδρομίων

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝ/ΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:335€ + 145€ φόροι αεροδρομίων

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Ζυρίχη - Αθήνα.
  • Μεταφορές από και προς αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα , ΦΠΑ
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, θεάματα,
  • Eισιτήριο αγώνα
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο