Skip to main content

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙΣΑΝΤ FINAL 4 Μάιος 2018 από 545,00

5 ημέρες
17/5


1η μέρα: 17/05 - Αθήνα - Βελιγράδι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι με την AIR SERBIA. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*.

2η μέρα: 18/05 - Βελιγράδι, Περιήγηση πόλης
Πρόγευμα και περιήγηση στην όμορφη πόλη. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Κάλεμεγκνταν, κτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβου, τον Πύργο Νεμπόισα (Kula Nebojša), που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγίας Παρασκευής. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα - τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων - το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Το απόγευμα μεταφορά στο γήπεδο για την παρακολούθηση των αγώνων .   

3η μέρα: 19/05 - Βελιγράδι ( προαιρετική εκδρομή Νόβισαντ )
Πρόγευμα και αναχώρηση ( έξοδα ατομικά )  για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, το Νόβισαντ, πρωτεύουσα της βόρειας σερβικής επαρχίας Βοϊβοντίνα. Άφιξη και περιήγηση πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το κάστρο Πετροβαραντίν (Petrovaradin) με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ σας προτείνουμε έξοδο στην μποέμ γειτονιά του Βελιγραδίου Skadarljia, μία από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες (τσιγγάνικα  βιολιά, παραδοσιακά Σέρβικα τραγούδια, bars, clubs).

4η μέρα: 20/05 - Βελιγράδι, Ελεύθερη μέρα
Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη για να περιπλανηθείτε μόνοι σας στην πόλη. Το απόγευμα μεταφορά στο γήπεδο για την παρακολούθηση των αγώνων .   

5η μέρα: 21/05 - Βελιγράδι - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο, ανάλογα με την πτήση της επιστροφής. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Σημείωση:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ.: 17 Μαΐου  5 μέρες
                                               
Τιμή Κατά άτομο                       
Δίκλινο                                       545
3ο άτομο έως 12 ετών              495
Μονόκλινο                                 765                   
Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων: 150 € περίπου

Περιλαμβάνονται:

  •  Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΑΘΗΝΑ με την AIR SERBIA
  •  Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
  •  Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  •  Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  •  Περιήγηση πόλεως
  •  Μεταφορές από και προς το γήπεδο 18/5 & 20/5
  •  Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  •  Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, εισιτήρια αγώνα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς και ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.