Skip to main content

Ντουμπάι, Ομάν & Κατάρ Πρωτοχρονιά 2019 από 1299,00

Αναχώρηση:  27/12

8/9 Μέρες 

 Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου: Αθήνα - Ντουμπάι, H.A.E - Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για Ντουμπάι, με απευθείας πτήση της Emirates. Άφιξη αργά το βράδυ στο Ντουμπάι. Μετά την παραλαβή των αποσκευών μας, μεταφορά στο ξενοδοχείο για την διανυκτέρευσή μας. 

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου: Αθήνα - Ντουμπάι, H.A.E - Διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε από το ξενοδοχείο για την ξενάγησή μας στην πόλη. Κατά μήκος των νότιων ακτών του Αραβικού Κόλπου, το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι είναι η πόλη των αντιθέσεων, μια μεγαλούπολη που χαρακτηρίζεται από την γρηγορότερη κτιριακή ανάπτυξη στον κόσμο. Από τη μία μοναδικοί ουρανοξύστες απλώνονται κατά μήκος της πόλης, εντυπωσιακά μεγαθήρια που φτάνουν ως τον ουρανό, όπως το ψηλότερο κτίριο της Ανατολής, Μπουρτζ Ντουμπάι, ο «πύργος του Ντουμπάι». Από την άλλη, τα γραφικά σουκ με τα παζάρια και τα τζαμιά, στην ιστορική συνοικία Al Bastakiya, όπου θα βιώσετε έντονο το τοπικό στοιχείο. Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα εμπορικά κέντρα όπως το εμπορικό Emirates, με την πίστα για σκι, καθώς και το νέο εμπορικό κέντρο Dubai Mall, που θα σας ενθουσιάσουν προκαλώντας και προσκαλώντας σας για ενδιαφέρουσες αγορές. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα φτάσουμε στον επιβατηγό σταθμό κρουαζιερόπλοιων για να επιβιβαστούμε στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Diadema. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και ελεύθερος χρόνος για το υπόλοιπο της ημέρας. Διανυκτέρευση στο πλοίο. 

Όσοι επιθυμούν κάτι διαφορετικό μπορούν να επιλέξουν την προαιρετική εκδρομή Σαφάρι στην έρημο με 4Χ4 και μπάρμπεκιου διάρκεια εκδρομής 15.30-22.00
Το απόγευμα μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό  χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο κρουαζιερόπλοιο.

Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου: Ντουμπάι, H.A.E                Άφιξη: -        Αναχώρηση: 13.30
Μετά το πρωινό μας, ελεύθερος χρόνος για μία τελευταία εξόρμηση στα πολύχρωμα σουκς για τις αγορές μας. Το μεσημέρι αναχωρούμε για μία όμορφη και εορταστική κρουαζιέρα γεμάτη από χρώματα της Ανατολής. 

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου: Μασκάτ, Ομάν                Άφιξη: 08.30        Αναχώρηση: 22.00
Η Μασκάτ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη του Σουλτανάτου του Ομάν, ένα "χαμηλών τόνων" κόσμημα του Αραβικού Κόλπου περιβεβλημένο από γραφικά όρη, που προσελκύει πολλούς επισκέπτες, προσφέροντας ποικιλία εικόνων. Στον περίπατό σας, θα συναντήσετε εντυπωσιακά ανάκτορα, το τζαμί Zawawi με την επένδυση με 
ροζ μάρμαρο και τον επιχρυσωμένο τρούλο, αλλά και το πολύχρωμο σουκ Μουτράχ, ένα μωσαϊκό παλιών και νέων εμπορικών καταστημάτων από τον 18ο αιώνα. Μην παραλείψετε να βρεθείτε στην παλιά πόλη, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το οχυρό Bahla, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς που κατασκευάστηκε τον 13- 14ο αι., το εντυπωσιακό Μεγάλο Τζαμί του Σουλτάνου, τα οχυρά Αλ Μιρανί (1587) στο λιμάνι της παλιάς πόλης και Αλ Τζαλαλί, που λειτουργεί ως μουσείο της Οθωμανικής κληρονομιάς και κουλτούρας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στο Εθνικό Πάρκο Κουρούμ ή να επιλέξετε να δείτε καμηλοδρομίες ή ταυρομαχίες.

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου: Παραμονή πρωτοχρονιάς Εν πλω    
Σήμερα ξυπνήστε ότι ώρα θέλετε. Η ημέρα είναι γεμάτη από διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις!!! Το πρόγευμα σας περιμένει και ολόκληρη η ημέρα είναι στη διάθεσή σας για ανάπαυλα, με φόντο το γαλάζιο. Χαλαρώστε στους μοναδικούς χώρους που διαθέτει το πολυτελές Costa Diadema. Εορταστικό και το δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο του πλοίου. Απολαύστε το!!! Μετά το εορταστικό δείπνο σας, ώρα για σόου και για χορό!!! Όσοι θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο! 

Τετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2020: Ντόχα, Κατάρ                Άφιξη: 09.00        Αναχώρηση: 20.00
Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά!!! 
Η Ντόχα βρίσκεται στην ακτή του Περσικού Κόλπου και είναι η πρωτεύουσα του κράτους του Κατάρ. Το Κατάρ είναι το πλουσιότερο έθνος του κόσμου και το πιο κοσμοπολίτικο έθνος στην Αραβική Χερσόνησο. Η Ντόχα, κάποτε ένα μικρό λιμάνι, σήμερα είναι γεμάτη με εντυπωσιακά πανύψηλα κτίρια, εντυπωσιακής σύγχρονης αρχιτεκτονικής και πολυτελή καταστήματα, όπως το Περλ ή το Εμπορικό Κέντρο Βιλάτζιο. Επισκεφθείτε το εκπληκτικό Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, που στεγάζει τη μεγαλύτερη συλλογή ισλαμικής τέχνης στον κόσμο και το μοναδικό Μουσείο Σέιχ Φαϊζάλ Μπιν Κασίμ Αλ Τάνι, με το υπέροχο εξωτερικό του και τις εκθαμβωτικές συλλογές του από αυτοκίνητα, μέχρι γραμματόσημα και ισλαμικούς θησαυρούς.

Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου: Αμπού Ντάμπι, Η.Α.Ε            Άφιξη: 11.00        Διαν/ση στο κρουαζιερόπλοιο
Το Άμπου Ντάμπι είναι η λαμπερή πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και καταλαμβάνει μία μικρή χερσόνησο που περικλείεται από πολλά μικρά νησιά. Κατά την επίσκεψή σας στην πόλη των αντιθέσεων, θα εντυπωσιαστείτε από τις εναλλαγές ιστορικών μνημείων και υπερσύγχρονων κτιρίων. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με το ταχύτερο roller coaster του κόσμου στο Ferrari World Abu Dhabi, το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο ή το μεγάλο τζαμί Sheikh Zayed, να περιηγηθείτε στο Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Άμπου Ντάμπι, ένα μοντέρνο κτίριο με ισλαμικό χαρακτήρα και το φρούριο - παλάτι Qasr al-Hosn, γνωστό και ως «το λευκό φρούριο». Πρόκειται για το ιστορικότερο κτίριο της πόλης από το 1793, αποτελώντας την επίσημη κατοικία της βασιλικής οικογένειας και έδρα της κυβέρνησης για πάνω από 170 χρόνια. 

Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου: Αμπου Ντάμπι, Η.Α.Ε            Άφιξη: -        Αναχώρηση: 23.59
Όλη η ημέρα σας ανήκει! Επιλέξετε μία από τις πολλές προαιρετικές εκδρομές που σας προσφέρει η Costa Cruises, για να γνωρίσετε το Άμπου Ντάμπι ακόμα καλύτερα. Μην παραλείψετε να κάνετε τις αγορές σας στα μοναδικά εμπορικά κέντρα αλλά και στα σουκς. Τα μεσάνυχτα το κρουαζιερόπλοιο αναχωρεί για το Ντουμπάι.

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου: Ντουμπάι, H.A.E                Άφιξη: 08.00        Αναχ: -    
Άφιξη νωρίς το πρωί. Μετά το πρωινό μας, αποβίβαση από το κρουαζιερόπλοιο έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά και μοναδικές εμπειρίες. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - Τιμές κατ’ άτομο σε ευρώ

   

Ημερομηνία αναχώρησης

   

27 Δεκεμβρίου 2019

Κατ

Περιγραφή καμπίνων

Προσφοράς

Κανονική

Μονόκλινο

IC

Εσωτερική καμπίνα Classic

1.299 €

1.399 €

1.699 €

EC*

Εξωτερική καμπίνα με παράθυρο Classic

1.399 €

1.499 €

1.799 €

BC*

Εξωτερική καμπίνα με Cove μπαλκόνι Classic

1.499 €

1.599 €

1.899 €

*Οι τρίκλινες και τετράκλινες καμπίνες διαθέσιμες στις κατηγορίες EC και BC

100 € επιβάρυνση στο 1ο & 2ο άτομο στις ανωτέρω τιμές

 

3ος/4ος ενήλικας όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

1.049 €

Παιδιά & νέοι κάτω των 18 ετών όταν μοιράζονται την καμπίνα με δύο ενήλικες

899 €

 

Δε περιλαμβάνονται, λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων

350 €

Γενικές σημειώσεις

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών:
Ενήλικες: 10 € το άτομο ανά ημέρα, Παιδιά από 4-14: 50% έκπτωση 5€ το άτομο ανά ημέρα, Παιδιά έως 4 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Το ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας σας και καταβάλλονται στο πλοίο. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα προπληρωμής τους.

Ενδεικτικές πτήσεις με την Emirates

27/12/2019         Αθήνα – Ντουμπάι         ΕΚ 210                   Αναχ. 17:55 – Άφιξη 00:20

04/01/2020         Ντουμπάι – Αθήνα         ΕΚ 209                   Αναχ. 11:50 – Άφιξη 15:25

Γενικές Σημειώσεις:

  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  •  είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  • Για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται 45% προκαταβολή της αξίας της και εξόφληση 45 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 45 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  • Η περιγραφή των λιμανιών είναι ενδεικτική και δεν αποτελεί περιγραφή εκδρομής. Ζητήστε μας τις αναλυτικές περιγραφές εκδρομών με το κόστος τους.
  • *Οι τρίκλινες και τετράκλινες καμπίνες είναι διαθέσιμες στις κατηγορίες EC και BC.
  • Προαιρετική εκδρομή Σαφάρι 4Χ4 & Μπάρμπεκιου – κόστος 75 € το άτομο
  • Απαραίτητο διαβατήριο σε ισχύ 6 μηνών μετά το τέλος της κρουαζιέρας. Σε περίπτωση που δεν έχετε Ελληνικό διαβατήριο παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην πρεσβεία σας ή στο προξενείο για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.   
  • Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για κρατήσεις έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τις τιμές προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή.

Χαρακτηριστικά πλοίου
Ναυπήγηση: 2014
Ολική Χωρ: 132,500 τόνους
Μήκος: 306 μέτρα
Πλάτος: 37,2 μέτρα
Αρ. Επιβατών: 3724 (σε δίκλινα)
Καμπίνες: 1862

Πολιτική ακυρωτικών

  • 90-45 ημέρες πριν την αναχώρηση: απώλεια προκαταβολής
  • 44-30 ημέρες πριν την αναχώρηση: 50% ακυρωτικά επί του συνόλου
  • 29-15 ημέρες πριν την αναχώρηση: 80% ακυρωτικά επί του συνόλου
  • 14-00 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνας της επιλογής σας.
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα - Ντουμπάι - Αθήνα, με απευθείας πτήσεις της Emirates.
  • Πλήρης διατροφή καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, μεσημεριανό & βραδινό).
  • Συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις και την καθημερινή ψυχαγωγία του πλοίου.
  • Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο HILTON GARDEN INN MALL OF THE EMIRATES 4* πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας
  • Όλες οι μεταφορές σας από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο/κρουαζιερόπλοιο
  • Ξενάγηση στο Ντουμπάι με τοπικό ξεναγό
  • ‘Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της κρουαζιέρας.
  • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
     

Δεν περιλαμβάνονται

  • Λιμενικά έξοδα & φόροι αεροδρομίων 350 €,
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται), προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
  • *Χρέωση παροχής υπηρεσιών 70 € το άτομο,
  • Υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης,  οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου, είσοδοι στα μουσεία, επιπλέον φαγητά και ποτά εκτός της κρουαζιέρας, προσωπικά έξοδα και ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα.