Skip to main content

Ουγκάντα, Ρουάντα – Σαφάρι γορίλα & χιμπατζήδων Καλοκαίρι – Χριστούγεννα 2020 από 3590,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 1/8, 19/9, 24/12

 12 ΗΜΕΡΕΣ

 

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

1η ημέρα: Αθήνα – πτήση για Εντέμπε (Ουγκάντα)

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική μας ομάδα και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Ουγκάντα.

2η ημέρα: Άφιξη στην Εντέμπε – Καμπάλα (ξενάγηση) – Εντέμπε

 

Πρωινή άφιξη στο αεροδρόμιο του Εντέμπε, από όπου θα μεταφερθούμε σε ξενοδοχείο για ολιγόωρη ξεκούραση. Αφού πάρουμε πρωινό, θα μεταβούμε στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα, την Καμπάλα. Χτισμένη πάνω σε επτά λόφους, στη βόρεια όχθη της λίμνης Βικτώρια, η Καμπάλα είναι μια ολοζώντανη πόλη (με ενάμισι εκατομμύριο κατοίκους), κάτι που θα διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι στην ξενάγηση που θα έχουμε στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Εντέμπε – Εθνικό Πάρκο Κιμπάλε

 

Το πρωί αναχωρούμε από την Καμπάλα για το Εθνικό Πάρκο του Κιμπάλε, ένα από τα πιο εντυπωσιακά πάρκα της Αφρικής για σαφάρι χιμπαντζήδων αλλά και για συναντήσεις με διάφορα άγρια ζώα, όπως λεοπαρδάλεις, βουβάλια, ιπποπόταμους και κροκόδειλους. Η διαδρομή μέχρι τον προορισμό μας θα μας αφήσει χρόνο και ηρεμία για να χαζέψουμε τους επαρχιακούς δρόμους και τους ανθρώπους. Γυναίκες, άξιες ισορροπίστριες, κουβαλούν τα παιδιά στην πλάτη και οπωσδήποτε κάποιο καλάθι στο κεφάλι, όσο μεγάλο κι αν είναι αυτό, υπαίθρια κιόσκια πουλούν υπερφορτωμένα τσαμπιά με μπανάνες, ποδήλατα κι αυτά φορτωμένα μπανάνες. Και παντού χρώματα εκτυφλωτικά. Στα ρούχα τους, στα σπίτια, στα αντικείμενα που πουλούν στον δρόμο. Σε αυτή την πολύχρωμη πόλη, λοιπόν, θα χαρούμε το τελευταίο βράδυ του ταξιδιού μας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο lodge. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Κιμπάλε (σαφάρι χιμπατζήδων)

 

Στο Εθνικό Παρκο Κιμπάλε πρωταγωνιστές είναι οι αγαπημένοι μας χιμπαντζήδες, που σε αυτό το δάσος ζουν προστατευμένοι στον απόλυτο οικολογικό παράδεισο.

Η ιεροτελεστία σήμερα έχει ως εξής: έγερση στις 06.00, μετά ακολουθεί το πρωινό και στη συνέχεια χαράσσουμε πορεία για το Κανιάντσου Παρκ για να εντοπίσουμε τις ασπρόμαυρες μαϊμούδες Κολόμπους και τα μωρά μαϊμουδάκια που, όταν δεν γαντζώνονται στην πλάτη της μαμάς, πηδούν από κλαδί σε κλαδί. Παντού μπαμπουίνοι, ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, κροκόδειλοι, ιπποπόταμοι, λεοπαρδάλεις. Δεκατρία διαφορετικά είδη πρωτευόντων θηλαστικών και αμέτρητος πληθυσμός άγριων ζώων και πουλιών βρήκαν εδώ προστασία και κατάφεραν να ευδαιμονίσουν και να πολλαπλασιαστούν. Αδύνατον να αποφασίσεις ποιο σαφάρι είναι καλύτερο, αδύνατον να αφήσεις και τη μηχανή από τα χέρια σου σε αυτά τα πάρκα που βγάζουν τον Σεμπαστιάο Σαλγκάδο που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Κρατάμε σφιχτά τη μηχανή μας αλλά ταυτόχρονα και την αναπνοή μας να μην ενοχλήσουμε τα ζώα, τα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργητικά την ώρα αυτή της ημέρας και κινούνται πάρα πολύ γρήγορα αλλάζοντας θέση.  Αν δεν αισθανθούν ασφάλεια, δεν κατεβαίνουν από τα κλαδιά, υπάρχουν όμως και μερικά πιο άνετα που πλησιάζουν αρκετά ώστε να γεμίσουν τη μνήμη της μηχανής μας με εκατοντάδες φωτογραφίες. Όσο μας συνηθίζουν αρχίζουν να ανεβοκατεβαίνουν στα κλαδιά, να ξεφλουδίζουν τα φρουτάκια τους, να καβγαδίζουν, να ξύνουν τα μωρά τους ή να μαλώνουν.

Το απόγευμα μας περιμένει περπάτημα μέσα στην καταπράσινη φύση και στον βάλτο Μπιγκόντι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.  

5η ημέρα: Κιμπάλε – Εθνικό Πάρκο βασίλισσας Ελισάβετ (Αλμυρές λίμνες Κάτβε)

 

Πρωινή αναχώρηση από το Κιμπάλε με προορισμό μας το Εθνικό Πάρκο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Καθοδόν περνάμε από τον Ισημερινό, τη νοητή γραμμή που τέμνει το Βόρειο με το Νότιο Ημισφαίριο της Γης, και συνεχίζουμε για τις αλμυρές λίμνες Κάτβε.

Απλωμένο στα πόδια του όρους Ρουενζόρι στον Βορρά και με τη δυτική του πλευρά να βρέχεται από τη λίμνη Έντουαρντ, το Πάρκο της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εκατοντάδες εκτάρια κλείνει στην επικράτειά του σαβάνες, θάμνους, ένα τεράστιο δάσος αλλά και τον ποταμό Ισάσα, παρέχοντας έναν εξαιρετικό βιότοπο σε πάνω από 619 είδη πουλιών και 95 είδη θηλαστικών. Απίστευτη βιοποικιλότητα, άπειρες δυνατότητες για σαφάρι και δραστηριότητες, εύκολα προσβάσιμο και κυρίως μακριά από τον τουρισμό. Το απόγευμα απολαμβάνουμε το πρώτο μας σαφάρι στο Πάρκο, όπου περιμένουμε να δούμε ελέφαντες, λιοντάρια, ιπποπόταμους, κροκοδείλους, βουβάλια, ακόμα και λεοπαρδάλεις. Μεταφορά και τακτοποίηση στο lodge. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Εθνικό Πάρκο βασίλισσας Ελισάβετ (κρουαζιέρα στο κανάλι Καζίνγκα)

 

Είναι να απορεί κανείς πώς αυτός ο τεράστιος λιονταρίσιος όγκος βολεύεται να τεντώνεται ή να ροχαλίζει πάνω στο κλαδί. Κι όμως τα αναρριχώμενα λιοντάρια, που αψηφούν τον νόμο της βαρύτητας, δείχνουν να απολαμβάνουν τη δροσιά και τη σιγουριά που τους προσφέρει η φυσική αυτή κρυψώνα.

Το σαφάρι στο πάρκο μάς φέρνει σε επαφή με όλους τους… κατοίκους του, οι οποίοι είναι πολλοί και ιδιαιτέρως δραστήριοι: ελέφαντες, υδρόβιες αντιλόπες, καμηλοπαρδάλεις, ύαινες – ο κατάλογος ατελείωτος. Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο λοντζ μας για φαγητό και ξεκούραση και θα γυρίσουμε δριμύτεροι το απόγευμα για υδάτινες διαδρομές. Η κρουαζιέρα στο κανάλι Καζίνγκα, που ενώνει τη λίμνη Έντουαρντ με τη λίμνη Τζορτζ, θα μας συστήσει τους... κατοίκους της που τέτοια ώρα απολαμβάνουν τη δροσιά των νερών: νεροβούβαλους, κροκόδειλους, απίστευτα είδη πουλιών και ιπποπόταμους, η συγκέντρωση των οποίων θεωρείται η μεγαλύτερη της Αφρικής. Λίγο πριν από τη δύση θα επιστρέψουμε στο lodge για διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Βασίλισσας Ελισάβετ – Εθνικό Πάρκο Μπουίντι (επίσκεψη σε οικισμό των Πυγμαίων Μπατούα)

 

Πρωινή αναχώρηση για τον Εθνικό Δρυμό Μπουίντι, στα νότια της χώρας και αρκετά κοντά στα σύνορα με τη Ρουάντα. Καθοδόν θα περάσουμε με τα ειδικά διαμορφωμένα  οχήματά μας από τον τομέα Ισάσα (Isasha) πριν φτάσουμε τελικά στον προορισμό μα. Αν κανείς αναζητήσει ηλεκτρονικά το Bwidi National Park, θα δει ότι στα αγγλικά το πάρκο αυτό φέρει το επίθετο «impenetrable», δηλαδή απροσπέλαστο, κοινώς τόσο πυκνό που δεν μπορείς να εισχωρήσεις. Περιοχή καταπράσινη, γι’ αυτό και πήρε το όνομα «μικρή Ελβετία», ένα οικολογικό νησί πάνω σε πλούσια ηφαιστειακά εδάφη, αληθινός παράδεισος για εκείνους που τους αρέσει η παρατήρηση πουλιών. Εδώ έχουν το σπίτι τους και 12 ορεσίβιες γοριλοοικογένειες. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο lodge. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον οικισμό των αυτόχθονων πυγμαίων Μπατούα. Οι Μπατούα ήταν τροφοσυλλέκτες-κυνηγοί και το δάσος ήταν για αιώνες το σπίτι τους. Κάποιοι ανθρωπολόγοι υπολογίζουν ότι φυλές όπως οι Μπατούα ζούσαν στα δάση της Αφρικής εδώ και 60.000 χρόνια. Αν και έχουν ασπαστεί τον χριστιανισμό, προσπαθούν να διατηρήσουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής και τα έθιμά τους και να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που προέκυψαν μετά την απομάκρυνσή τους από το δάσος, όταν αυτό ανακηρύχθηκε εθνικό πάρκο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Μπουίντι (σαφάρι γοριλών)

 

Η αφύπνιση στις 06.00, για να μεταφερθούμε στο σημείο απ’ όπου θα ξεκινήσουμε με στόχο την αναζήτηση ορεσίβιων γοριλών. Εκεί θα μας δώσουν όλες τις οδηγίες για το πώς θα σταθούμε και το πώς πρέπει να κινηθούμε μπροστά στην οικογένεια γοριλών, που θα μας... δεχτεί στις 8.00 ακριβώς. Έμπειροι ιχνηλάτες θα μας οδηγήσουν στις πλαγιές του ηφαιστείου.

Θα ξεκινήσουμε από την πλαγιά και τα ξέφωτα όπου οι γορίλες μαζεύονται το πρωί. Αναμφίβολα είναι εμπειρία μοναδική να στέκεσαι λίγα μόνο μέτρα από αυτά τα πλάσματα την ώρα που παίζουν, κρατούν τα μωράκια τους στην αγκαλιά τους, μασουλάνε, ξεκουράζονται ή βάζουν καμιά φωνή στους μικρότερους που είναι μεγάλα πειραχτήρια. Από τις πιο σημαντικές ιεροτελεστίες τους, το grooming -το καθάρισμα δηλαδή της κεφαλής και της γούνας που κάνουν ο ένας στον άλλον- και το επιχειρούν με τεράστια αφοσίωση.

Η «επίσκεψή» μας θα κρατήσει μία ώρα, η όλη πεζοπορία, ωστόσο, μπορεί να μας πάρει, ανάλογα με τις συνθήκες, από μία μέχρι πέντε ώρες, σε μονοπάτια τέτοιας φυσικής ομορφιάς που δεν τα χορταίνει το ανθρώπινο μάτι. Σε περίπτωση βροχής πρέπει να έχουμε φροντίσει ώστε να είμαστε εξοπλισμένοι με αδιάβροχους σάκους με φερμουάρ για τις κάμερες και τις μηχανές και, βέβαια, με τα ανάλογα ρούχα και μποτάκια. Άνθρωποι που αξιώθηκαν να φτάσουν μέχρι εδώ, και εννοείται πως στο... παλμαρέ τους έχουν καταγράψει πολλές ταξιδιωτικές εμπειρίες και κατακτήσεις, μαρτυρούν ότι «αυτή ήταν η απόλυτη στιγμή στη ζωή τους». Επίσημα θεωρείται ως «η πιο αυθεντική εμπειρία επαφής με τη φυσική ιστορία» που μπορεί να έχει κανείς στον κόσμο.

Επιστροφή στο lodge μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα: Εθνικό Πάρκο Μπουίντι – Λίμνη Κίβου (Ρουάντα)

 

Το ξυπνητήρι σήμερα θα χτυπήσει νωρίς. Στόχος μας να περάσουμε στη γειτονική Ρουάντα, να ολοκληρώσουμε γρήγορα τις διατυπώσεις με ελέγχους και σύνορα και να φτάσουμε στον σημερινό μας προορισμό που είναι η λίμνη Κίβου (Kiwu). Η λίμνη, στα βόρεια της χώρας, θα μας μεταφέρει σε άλλο σκηνικό και θα διαλύσει τα σύννεφα που σκέπασαν τη σκέψη και τις καρδιές όλων σκεπτόμενοι την πολύ πρόσφατη τραγωδία που έζησε η μικροσκοπική χώρα της Ρουάντα πριν λίγα χρόνια. Έκτη σε μέγεθος λίμνη της Αφρικής, αποτελεί φυσικό σύνορο της Ρουάντα με το Κονγκό και βρίσκεται πάνω από το ρήγμα της Ανατολικής Αφρικής. Στο βάθος και το διάσημο ηφαίστειο Βιρούνγκα που δεν σταματά ποτέ να... βρυχάται. Άφιξη στην πόλη Γκισένι, στις όχθες της λίμνης, και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Καλωσήλθαμε στη Ρουάντα!

10η ημέρα: Λίμνη Κίβου

 

Το 1994 η Ρουάντα ήρθε στο παγκόσμιο επίκεντρο εξαιτίας ενός εμφυλίου πολέμου που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο φυλές, τους Τούτσι και τους Χούτου. Δεν επρόκειτο για έναν απλό εμφύλιο, αλλά για μια απίστευτη τραγωδία, καθώς μέσα σε 100 ημέρες έχασαν τη ζωή τους σχεδόν 800.000 άνθρωποι, ενώ άλλοι 2.000.000 μετατράπηκαν σε πρόσφυγες. Σήμερα, παρά το απίστευτα βαρύ φορτίο που καλούνται να μεταφέρουν στους ώμους τους όσοι επέζησαν, νιώθεις ότι όλα κυλούν αρμονικά και ότι η χώρα λειτουργεί χάρη σε μια σιωπηρή συμφωνία που λέει «πρέπει να ξεχάσουμε, να μορφωθούμε, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας για να μην μπορούν να μας χειραγωγήσουν, κυρίως όμως να κοιτάξουμε μπροστά». Το πρόγραμμά μας για σήμερα προβλέπει βαρκάδα στη λίμνη και επίσκεψη στο νησάκι Ακέζα, ένας σωστός παράδεισος για τα πουλιά της ευρύτερης περιοχής, όπως οι κορμοράνοι! Χαλάρωση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

11η ημέρα: Λίμνη Κίβου – Κιγκάλι – Πτήση επιστροφής

 

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ρουάντα, την Κιγκάλι.

Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Ρουγκάνουα, η καταπράσινη Κιγκάλι ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της γερμανικής αποικιακής περιόδου, μεταξύ 1890-1917. Ασφαλτοστρωμένοι και απρόσμενα καθαροί οι δρόμοι, παντού φανάρια, τεράστια πάρκα με φυτεμένα άνθη, λυγεροί κοκκοφοίνικες, σιντριβάνια και κυρίως χαμογελαστοί άνθρωποι. Έτσι δείχνουν τουλάχιστον σε πρώτη ανάγνωση. Ξεκινάμε λοιπόν την ξενάγηση στην Κιγκάλι, όπου εκτός από τα σημαντικότερα αξιοθέατα θα επισκεφθούμε και το μνημείο των θυμάτων της γενοκτονίας, που χτίστηκε στη 10η επέτειο αυτής της σκοτεινής περιόδου. Το μουσείο φιλοξενεί τρεις μόνιμες συλλογές, εκ των οποίων η μία επικεντρώνεται σε γενοκτονίες που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο. Μετά το βραδινό μας αποχαιρετιστήριο γεύμα, θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

12η ημέρα: Άφιξη σε Αθήνα

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από
την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  1/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 3590€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3590 € 780 €
  Twin Room 3590 € 780 €
  Triple Room 3590 € 780 €
  Single Room 4140 € 780 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  19/9/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 3790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3790 € 780 €
  Twin Room 3790 € 780 €
  Triple Room 3790 € 780 €
  Single Room 4340 € 780 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/12/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα - 12 ημέρες.  - Τιμή από 3790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 3790 € 780 €
  Twin Room 3790 € 780 €
  Triple Room 3790 € 780 €
  Single Room 4340 € 780 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 4* sup. και Lodge 4*.
  • Πλήρης διατροφή. Συμπεριλαμβάνεται δείπνο αποχαιρετισμού στην Κινγκάλι.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός (ο αρχηγός ενδέχεται να σας περιμένει στην Εντέμπε) 
  • Ειδική άδεια για την επίσκεψη στο πάρκο με τους γορίλες (αξίας $600) και σε όλα τα πάρκα που επισκεπτόμαστε.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ Περιλαμβανονται 

  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 780 €

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Για την είσοδο στην Ουγκάντα είναι υποχρεωτικό να έχει γίνει εμβόλιο κατά του κίτρινου πυρετού, και να είναι διαθέσιμο το πιστοποιητικό αυτού κατά την είσοδο στη χώρα.

 

 

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

TK 1850

01/08/2020

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

15:40

17:05

TK 606

01/08/2020

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΕΝΤΕΜΠΕ

18:25

02:35 +1

TK 606

12/08/2020

ΚΙΓΚΑΛΙ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

00:35

09:50

TK 1849

12/08/2020

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

13:10

14:45