Skip to main content

Η Ασία του Ειρηνικού Καλοκαίρι - Νοέμβριος 2020 από 2790,00

Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

Αναχωρήσεις : 3/8, 20/10, 21/11

12 ΗΜΕΡΕΣ

 


Ειδικό Πακέτο: Προγραμματίζω Ανέμελα

  1. Οργανωμένα Ταξίδια με ΜΙΚΡΕΣ ταξιδιωτικές ομάδες Διπλανή θέση κενή στο Πούλμαν
  2. Δυνατότητα κράτησης ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΉ, μέχρι να σας πούμε εμείς ότι πρέπει να αποφασίσετε, και αφού οριστικοποιηθούν οι υγειονομικές διατάξεις που θα ισχύσουν σε κάθε χώρα.
  3. Αν προσβληθείτε από τον COVID-19 πριν ταξιδέψετε αναλαμβάνουμε όλα τα ακυρωτικά και μεταφέρουμε το ταξίδι σας οποιαδήποτε στιγμή νιώθετε καλά για να το πραγματοποιήσετε
  4. Όλες οι πληρωμές καθώς και οι διατυπώσεις μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.
  5. Αν θέλετε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας, ενημερώστε μας τηλεφωνικά πρώτα να κλείσουμε ραντεβού για να είστε πιο άνετα χωρίς κόσμο,  και θα είμαστε εδώ τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχει επιβάλει η Πολιτεία!
  6. Ηλεκτρονικό Τσεκ Ιν στις πτήσεις από εμάς!
  7. Αυστηρή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων των χωρών
  8. Έχουμε οργανώσει τα προγράμματα έτσι ώστε να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.
  9. Έχουμε μελετήσει και θεσπίσει νέους κανόνες που θα εφαρμόζονται από την συνάντηση μας στο αεροδρόμιο μέχρι την επιστροφή μας στην Ελλάδα και θα μας προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

1η ημέρα: Αθήνα – Σεούλ

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για τη Σεούλ.

 

2η ημέρα: Άφιξη στη Σεούλ (ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ)

 

Άφιξη στην εδώ και 600 χρόνια πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, τη Σεούλ. Η Σεούλ αποτελεί τον πολιτικό, οικονομικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κόμβο ολόκληρης της χώρας. Είναι μια πολύβουη και μοντέρνα ασιατική πόλη, με υψηλό επίπεδο σε ό,τι αφορά την ποιότητα ζωής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: Σεούλ – Κιονγκτσού

 

Αναχώρηση για το Κιονγκτσού, την επί χίλια χρόνια παλιά πρωτεύουσα της Κορέας, τη «χώρα της πρωινής γαλήνης». Τα τοπία της διαδρομής μας στην ενδοχώρα, με τα ποτάμια, τα επιβλητικά βουνά και τα φαράγγια, είναι μαγευτικά. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη επαφή και γνωριμία με την πόλη.

 

4η ημέρα: Κιονγκτσού – Σεούλ

 

Πρωινή ξενάγηση στο Κιονγκτσού, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε το Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς και τον επιβλητικό ναό Πουλγκούσα, που θεωρείται ο ιερότερος της χώρας. Είναι ένα συγκρότημα από πολυάριθμες πύλες, αυλές και εκπληκτικά διακοσμημένες παγόδες, που αν και έχουν κατασκευαστεί πριν από 15 αιώνες διατηρούνται σχεδόν ανέπαφες. Οι αλλεπάλληλες πύλες που οδηγούν στο εσωτερικό του ναού συμβολίζουν τα διαδοχικά στάδια που θα περάσει ο άνθρωπος στον δρόμο του προς τη φώτιση. Η ξενάγηση στην πόλη θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψή μας στο σπήλαιο Σόκουραμ, όπου θα δούμε ένα πανέμορφο άγαλμα του Βούδα. Μετά τις ξεναγήσεις μας θα επιστρέψουμε στη Σεούλ, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

 

5η ημέρα: Σεούλ (ξενάγηση) – Ταϊπέι (ΤΑΪΒΑΝ)

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξενάγηση στην πόλη της Σεούλ που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο Παλάτι Γκιόνγκ Μποκ, που κάποτε διέθετε περισσότερα από 7.000 δωμάτια, στηφουτουριστική πλατεία Dongdaemun, στο Εθνικό Λαογραφικό Μουσείο, στην Ανατολική Πύλη, καθώς και στον λόφο Νάμσαν, στον οποίο θα ανέβουμε με  το πούλμαν.

Στη συνέχεια μεταφερομαστε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για την Ταϊπέι. Είναι η πρωτεύουσα της Ταϊβάν, ένα νησί που για τους ίδιους τους κατοίκους του αποτελεί ένα ανεξάρτητο κράτος (αν και όχι επίσημα), ενώ για την Κίνα θεωρείται ως μία επαρχία της ηπειρωτικής (Λαϊκής Δημοκρατίας της) Κίνας. Το νησί είναι γνωστό και ως Φορμόζα, ονομασία που του απέδωσαν οι Πορτογάλοι ναυτικοί του 16ου αιώνα, και σημαίνει «η όμορφη (νήσος)». Άφιξη στην μεγαλούπολη των δύο εκατομμυρίων κατοίκων (έξι, μαζί με την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή), μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: Ταϊπέι (ξενάγηση)

 

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνωριμία μας με την Ταϊπέι. Η πόλη αποτελεί μία από τις οικονομικές λοκομοτίβες της νοτιοανατολικής Ασίας, μαζί με το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και τη Σιγκαπούρη. Στην περιήγησή μας στην πόλη θα επισκεφθούμε ένα από τα πλέον εμβληματικά μνημεία του νησιού, το Chiang Kai-shek Memorial Hall, αφιερωμένο στη μνήμη του Τσιάνγκ Κάι-Σεκ, ηγέτη της Ταϊβάν από το 1928 έως και το 1975. Πρόκειται για τον ιδρυτή της Ταϊβάν, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, αφού το 1949 κατέφυγε στο νησί, μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του, με τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου στην Κίνα (και τη νίκη του Μάο Τσε Τουνγκ). Θα περάσουμε επίσης από το Προεδρικό Μέγαρο, θα δούμε τον βουδιστικό ναό Λονγκσάν με τους χάλκινους δράκους και τις έντονες χρωματικές αποχρώσεις του γρανίτη στα τοιχώματά του, το Μέγαρο του Εθνικού Μουσείου καθώς και τη νυχτερινή αγορά Σιλίν. Διανυκτέρευση στην Ταϊπέι.

 

7η ημέρα: Ταϊπέι – Γεωπάρκο Yehliu – Καταρράκτες Σίφεν – Ταϊπέι

 

Σήμερα προετοιμαζόμαστε για διαφορετικές εμπειρίες μέσα στην ίδια ημέρα. Η πρώτη μας επίσκεψη είναι στο Γεωπάρκο Γέλιου (Yehliu) λίγο έξω από την Ταϊπέι. Πρόκειται για ένα ακρωτήριο όπου οι γεωλογικές δυνάμεις, συνεπικουρούμενες από τον χρόνο και τις δυνάμεις του αέρα, «έσπρωξαν» προς τη θάλασσα τα Βουνά Ντατούν, σμιλεύοντας αλλόκοτους βραχώδεις σχηματισμούς, κάποιοι από τους οποίους έχουναποκτήσει ευφάνταστα ονόματα με βάση την «ομοιότητά» τους προς γνωστά σημεία αναφοράς. Το πιο διάσημο; Το «Queens Head», δηλαδή το Κεφάλι της Βασίλισσας, ένα από τα σύμβολα της Ταϊβάν! Σε σχετικά κοντινή απόσταση, στο Σίφεν, βρίσκονται και οι ομώνυμοι Καταρράκτες, που θα επισκεφθούμε στη συνέχεια. Το Σίφεν μάλιστα διατηρεί και μία μακρά παράδοση στα γνωστά φαναράκια, που εδώ στην Ταϊβάν αρέσει πολύ στους ντόπιους να φτιάχνουν και έπειτα να τα απελευθερώνουν στον άερα! Η ιστορική τους σημασία αντλείται από αλλοτινές εποχές, όταν το  Σίφεν δεχόταν επίθεση από παρανόμους: όταν τη νύχτα άφηναν στον ουρανό τα φαναράκια αυτά, ήταν ένα σινιάλο για τους κατοίκους που είχαν προλάβει να φύγουν πως η πόλη ήταν πλέον ασφαλής και μπορούσαν να επιστρέψουν. Σήμερα τα φαναράκια αυτά μεταφέρουν στον ουρανό την ευχή και τις επιθυμίες εκείνου που τα απελευθερώνει, όπως θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε και εμείς! Ολοκληρώνοντας την ημέρα, επιστρέφουμε στην Ταϊπέι, όπου πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας θα ανέβουμε στο 101 Observatory! Ο ανελκυστήρας που οδηγεί στον 89ο όροφο κρατάει το Ρεκόρ Γκίνες ταχύτητας, καθώς χρειάζεται μόλις 37 δευτερόλεπτα για να ανέβει από τον 1ο στον 89ο! Η θέα φυσικά από εδώ είναι συγκλονιστική.

Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: Ταϊπέι – πτήση για Μακάο – Τάιπα – Κοτάι – Μακάο

 

Πρωινό και μετάβαση στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για το Μακάο, το πιο πυκνοκατοικημένο αστικό κέντρο του πλανήτη, καθώς σε μία έκταση λίγο μεγαλύτερη από τη Γαύδο κατοικούν 660.000 άνθρωποι! Το Μακάο υπήρξε πορτογαλική αποικία μέχρι το 1999, όταν και η διοίκησή του παραχωρήθηκε στην Κίνα, γι’ αυτό και η ορθότερη προφορά του ονόματός του είναι Μακάου, κατά τα πορτογαλικά πρότυπα. Η πορτογαλική επίδραση είναι ολοφάνερη και σήμερα σε πολλές όψεις της καθημερινότητας, η επίσημη γλώσσα άλλωστε είναι ακόμα η πορτογαλική, μαζί με την κινεζική.
Στην ξενάγησή μας λοιπόν στην πόλη θα δούμε τα απομεινάρια του ναού του Αγίου Παύλου (17ος αι., μνημείο της UNESCO), θα περπατήσουμε στην πλατεία Λεάν Σενάντου με εμφανή την πορτογαλική επιρροή, θα μπούμε στον Πύργο του Μακάο, θαδούμε τον ναό Α Μα (ο παλαιότερος στο Μακάο), θα περάσουμε στο νησάκι Τάιπα όπου θα δούμε το Μουσείο Πορτογαλικής Οικίας πριν φτάσουμε στο Κοτάι, με τα καζίνο και τα λαμπερά ξενοδοχεία που περιλαμβάνουν αντίγραφα από ορόσημα διάσημων πόλεων, όπως ο πύργος του Άιφελ και κανάλια με βενετσιάνικες γόνδολες. Διανυκτέρευση στο Μακάο.

 

9η ημέρα: Μακάο – Χονγκ Κονγκ (μέσω της νέας γέφυρας)

 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε οδικώς για το Χονγκ Κονγκ. «Οδικώς» πλέον, καθώς με την ολοκαίνουρια γέφυρα που ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν λίγους μήνες, η χρονική απόσταση ανάμεσα στο Μακάο και το Χονγκ Κονγκ έχει μειωθεί κατά πολύ! Με μήκος 55 χλμ. αποτελεί μάλιστα τη μεγαλύτερη υπερθαλάσσια γέφυρα στον κόσμο!
Άφιξη στο Χονγκ Κονγκ, ένας τόπος, όπου το παρελθόν έχει διεισδύσει αρμονικά στο παρόν. Ξύλινες βάρκες-βαπορέτα λικνίζονται στα νερά του λιμανιού πλάι σε υπερωκεάνια, φθαρμένα σπίτια δίπλα σε υπερσύγχρονους ουρανοξύστες, παραμελημένα δρομάκια πίσω από πολυτελή ξενοδοχεία. Ουσιαστικά, αυτό είναι το πιο συγκλονιστικό χαρακτηριστικό της πόλης. Η παράλληλη συνύπαρξη διαφορετικών φαινομενικά στοιχείων και ο συνδυασμός του εξωτικού με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα υπάρχουν ουρανοξύστες. Ιστορικά τραμ διασχίζουν τους δρόμους, ενώ κάτω από το έδαφος λειτουργεί ένα από τα πιο προηγμένα μετρό του κόσμου. Στο Χονγκ Κονγκ βρίσκονται μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στον κόσμο, αλλά οι ζωντανές υπαίθριες αγορές δεν παύουν να σφύζουν από ζωή και υπάρχουν σε κάθε σημείο της πόλης. Έτσι, το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βιώσει την παράδοση μιας κινεζικής πόλης δίχως να χάνει τις «δυτικού τύπου» ανέσεις. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: Χονγκ Κονγκ (ξενάγηση)

 

Το Χονγκ Κονγκ, το "λιμάνι των αρωμάτων", η "Νέα Υόρκη της Ανατολής", συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις του κόσμου. Ένα καλειδοσκόπιο όπου εναλλάσσονται η Ανατολή με τη Δύση, ο πλούτος με τη φτώχεια, ο ρεαλισμός μετη δεισιδαιμονία. Αποτέλεσε Βρετανική αποικία από τα μέσα του 19ου αι. μέχρι το 1997 που επεστράφη στην Κίνα. Στο πλαίσιο "ένα κράτος, δύο συστήματα" παραμένει ένας συναρπαστικός τουριστικός πόλος, σαν μια "Τσάιναταουν", η μεγαλύτερη του κόσμου. Κατά την περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε το υποθαλάσσιο τούνελ για την πρωτεύουσα Βικτόρια. Θα σταθούμε στο λόφο Βικτόρια με την πανοραμική θέα των ουρανοξυστών του νησιού και του λιμανιού του. Το Χονγκ Κονγκ είναι στα πόδια μας, η Καουλούν απέναντι μας. Στην συνέχεια  θα κάνουμε στάση στην ακτή Αμπερντίν και στην ακτή Ρέπαλς, με τον πιο παράδοξο Βουδιστικό Ναό κτισμένο στην άμμο, με αμέτρητα αγάλματα του Βούδα και μορφές της κινέζικης μυθολογίας. Μην παραλείψετε να φωτογραφηθείτε κάτω από την κόκκινη γέφυρα της καλοτυχίας, να χαδέψετε τον θεό του πλούτου με ένα χαρτονόμισμα στο χέρι, όπως κάνουν εδώ όλοι οι προληπτικοί Ασιάτες επισκέπτες. Το βράδυ σας προτείνουμε ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου Peninsula. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: Χονγκ Κονγκ

 

Ημέρα ελεύθερη στο Χονγκ Κονγκ, για τα απαραίτητα ψώνια και τις τελευταίες εικόνες από το ταξίδι μας (check-out στις 12:00). Στη συνέχεια, το απόγευμα, μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο της πόλης.

 

12η ημέρα: Χονγκ Κονγκ – Πτήση επιστροφής σε Αθήνα

 

Επιβίβαση στην πτήση επιστροφής μας μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/8/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 2790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2790 € 780 €
  Twin Room 2790 € 780 €
  Triple Room 2790 € 780 €
  Single Room 3640 € 780 €

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 2790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2790 € 780 €
  Twin Room 2790 € 780 €
  Triple Room 2790 € 780 €
  Single Room 3640 € 780 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/11/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 2790€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2790 € 780 €
  Twin Room 2790 € 780 €
  Triple Room 2790 € 780 €
  Single Room 3640 € 780 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5* & 4* sup.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στη Νότια Κορέα, στο Μακάο (δείπνο σε μπουφέ) και στην Ταϊβάν. Στο Χονγκ Κονγκ πρωινό.
  • Περιηγήσεις, μετακινήσεις, ξεναγήσεις, σαφάρι όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός - βιβλίο στα Ελληνικά 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €780

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΕΚ 210

03/08/2020

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

18:05

23:35

ΕΚ 322

04/08/2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΣΕΟΥΛ

03:40

16:55

ΕΚ 381

14/08/2020

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – ΝΤΟΥΜΠΑΪ

00:35

04:20

ΕΚ 209

14/08/2020

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΘΗΝΑ

10:50

15:00