Skip to main content

Κλασσική Κίνα 9 μερες καλοκαιρι 2012

Πεκίνο - Χανγκτσόου - Ξιτάνγκ - Σανγκάη

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΗ ΑΦΙΞΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

 

Αναχωρήσεις : 21/07, 28/07, 04/08, 11/08, 18/08, 02/09, 16/09

Ταυτότητα προορισμού

Η Κίνα δεν είναι απλώς μια χώρα, είναι ένας αινιγματικός, απέραντος κόσμος.

Ένας μακραίωνος πολιτισμός ξεδιπλώνεται στα πόδια του επισκέπτη αυτής της πανάρχαιας με διαστάσεις ηπείρου χώρας. Αποδείξεις του λαμπρού πολιτισμού της αποτελούν η παράδοση, η θαυμάσια αρχιτεκτονική και τα απίστευτα μνημεία της. Οι δυναστείες των πανίσχυρων αυτοκρατόρων, η Απαγορευμένη Πόλη, το περιβόητο Σινικό Τείχος, η ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν, είναι σημεία μνημειώδους αναφοράς. Πέρα από τα καθιερωμένα και τα τετριμμένα, οδηγεί ακόμα πιο βαθιά στη Κίνα και έτσι στην πανδαισία χρωμάτων και εικόνων που αναφέραμε συμπληρώσαμε το Χανγκτσόου την ομορφότερη πόλη της Κίνας και το Ξιτάνγκ την αρχαία υδάτινη πόλη, που θα μας μεταφέρει στο μεσαίωνα.

 

Ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό στη μυθική γη της Κίνας σας περιμένει!!!

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ETIHAD

Αναχώρηση

Σάββατο   EY 090 ATH AUH 1415 1950

Σάββατο   EY886 AUH PEK 2130 0850 (αφιξη την Κυριακή 0850 το πρωί)

Αφιξη στο Πεκίνο το πρωί 0850 στην δευτερη ημέρα

Επιστροφή

Αναχώρηση από τη Σαγκάη την τελαυταια ημέρα μετά τα μεσάνυκτα ετσι κερδίζετε όλη την τελευταια ημέρα στη Σαγκάη

Κυριακή EY867 PVG AUH 0145 0630

Κυριακή EY 867 AUH ATH 0920 1315

 

 

Γιατί να το επιλέξετε

  • Επισκεπτόμαστε αποκλειστικά εκτός από την ιδιαιτέρως αξιόλογη Σαγκάη και το πανέμορφο Σου Τσόου, δύο ονειρεμένα σημεία της χώρας το Χανγκτσόου την ομορφότερη πόλη της Κίνας και το Ξιτάνγκ, την αρχαία πόλη σπάνια στο είδος της βγαλμένη από το μεσαίωνα. Μια πόλη που δεν έχει τίποτα σύγχρονο παραμένοντας αναλλοίωτη όπως ήταν εκατοντάδες χρόνια πριν. Ολόκληρη η πόλη είναι βγαλμένη από όνειρο, από φωτογραφία.
  • Δείπνο με πάπια Πεκίνου στο Πεκίνο και ημιδιατροφή σε όλες τις πόλεις.
  • Ακροβατικό Σόου στην Σανγκάη
  • προσφέρει Κινέζικα και Ευρωπαϊκά γεύματα
  • Εμπειρότατος ξεναγός, ο οποίος με τις γνώσεις του θα συμβάλει να κατανοήσετε όλες τις πτυχές του πανάρχαιου κινέζικου πολιτισμού και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε την πραγματική Κίνα.

Ένα ταξίδι άρτια σχεδιασμένο για ενθουσιώδεις ταξιδιώτες, από ένα γραφείο που ξέρει πολύ καλά την Κίνα.

 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΕΚΙΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Πεκίνο.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ

Πρωινή άφιξη στο Πεκίνο. Ολόκληρη η ημέρα μας είναι αφιερωμένη στην αιώνια πόλη, το Πεκίνο, χοάνη μίξης όλης της πολιτιστικής προσφοράς με την αρχαία παράδοση. Θα επισκεφθούμε την ιστορική πλατεία της "Ουράνιας Ειρήνης", την Τιεν Αν Μεν, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου. Παρατηρείστε τα επιβλητικά κτίρια γύρω της, το Μαυσωλείο του Μάο Τσε Τουνγκ, ο οποίος πέθανε το 1976, τα κτίρια του Λαϊκού Κοινοβουλίου, του Εθνικού Μουσείου και το Μνημείο των Ηρώων του Λαού, ένα γρανιτένιο οβελίσκο με ανάγλυφες παραστάσεις της Μεγάλης Πορείας του Μάο με τον κόκκινο στρατό του στον Βορρά . Εδώ ο Μάο την 1η Οκτωβρίου του 1949 ανήγγειλε την δημιουργία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε κάτω από το τεράστιο πορτραίτο του Μάο προς τα πορφυρά τείχη και τη λεωφόρο που οδηγεί στην "Απαγορευμένη Πόλη". Λέγεται έτσι γιατί ήταν εκτός των ορίων των κοινών θνητών για περίπου 500 χρόνια. Τότε η είσοδος τους σήμαινε θάνατο. Σήμερα αρκεί ένα εισιτήριο! Εγκαινιάστηκε το 1421 από τον Γιονγκ Λε, τον 3ο αυτοκράτορα της δυναστείας των Μινγκ και έκτοτε διέμειναν εκεί όλοι οι επόμενοι καθώς και η κατοπινή δυναστεία των Τσινγκ (1644-1911), με τους οποίους τερματίστηκε το αυτοκρατορικό καθεστώς στην Κίνα. Υπήρξε το πολιτικο-διοικητικό κέντρο της απέραντης αυτοκρατορίας, μια πραγματική "πόλις εν πόλει". Τα επιβλητικά παλάτια, οι περίφημες παγόδες του θρόνου, της ενθρόνισης των μανδαρίνων, τα ιδιωτικά δώματα του αυτοκράτορα και των παλλακίδων του, οι μαρμάρινοι διάδρομοι, οι τοξοειδείς γέφυρες, οι πλατείες, μας περιμένουν να τα εξερευνήσουμε ένα-ένα στη σειρά. Θα επισκεφτούμε και τον Ναό του Ουρανού, το μοναδικό κυκλικό κτίσμα όλης της Κίνας και μάρτυρα της σπουδαίας παραδοσιακής αρχιτεκτονικής τέχνης των Κινέζων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας Για το βράδυ έχουμε ετοιμάσει παρακολούθηση του λαϊκού θεάματος 'Όπερα του Πεκίνου". Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ

Σινικό Τείχος, θρυλικό και παραμυθένιο. Το μοναδικό ανθρώπινο έργο που είναι ορατό από το διάστημα, ηρωικό εγχείρημα, κατασκευαστικό επίτευγμα, δόξα των Κινέζων. Σαν ένας μεγάλος κοιμισμένος δράκος, που τεντώνεται και λιάζεται στις κορφές και τα φαράγγια ενός από τα πιο όμορφα ορεινά τοπία στον κόσμο. Μια φορά να σταθείς ψιλά στο Σινικό Τείχος, είναι όνειρο κι επιταγή για κάθε Κινέζο. Στο κοντύτερο σημείο από το Πεκίνο, στο Τζιου Γιονγκ Γκουάν, τους ακολουθούμε,   πραγματοποιώντας έτσι κι εμείς το δικό μας όνειρο. Ακολουθεί η Νεκρόπολη Σισανλίνγκ, όπου έχουν ταφεί, σύμφωνα με την γεωμαντική τέχνη του Φενγκ Σούι, 13 αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ. Θα περπατήσουμε στην Ιερή Οδό με τα μυθικά ζώα – φύλακες των τάφων. Θα δούμε τη μεγαλύτερη γρανιτένια χελώνα της Κίνας στην είσοδο της νεκρόπολης και τον τάφο του αυτοκράτορα Γιονγκ Λε. Επιστροφή το απόγευμα στο Πεκίνο. Το βράδυ θα απολαύσουμε ένα υπέροχο δείπνο με τη νοστιμότατη «πάπια του Πεκίνου» εκτός ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ

Σήμερα θα επισκεφτούμε τα θερινά ανάκτορα. Ο συνδυασμός της πρωτεύουσας στην κοιλάδα και της ξεκούρασης στα κοντινά δυτικά βουνά, εντυπωσίασε τους αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ. Ετσι τον 16 αιώνα διαμόρφωσαν τα προϋπάρχοντα κτίσματα των Γιν και των Γιουάν αυτοκρατόρων, στα περίφημα ως σήμερα Θερινά ανάκτορα. Θα περπατήσουμε στο πάρκο με τα αυτοκρατορικά περίπτερα της αυτοκράτειρας Σι Ξι, τον μακρύ διάδρομο, θα απολαύσουμε την Θέα της όμορφης λίμνης Κουν μινγκ, και θα φωτογραφηθούμε μπρος στην μαρμάρινη βάρκα --τεϊοιποτείο της ΣΙ Ξι.

 

5η ΗΜΕΡΑ: πεκίνο – χανγκτσοου

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Χανγκτσόου, μια από τις αρχαίες πρωτεύουσες της Κίνας. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια η κρουαζιέρα μας στην ειδυλλιακή λίμνη Ξιχού(Δυτική λίμνη) με τις κατάφυτες όχθες, τις γωνιές των νούφαρων, τις προκυμαίες των κλαίουσων ιτιών, τα πέτρινα γεφύρια και τα περίπτερα-παγόδες, θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές και ίσως να συμφωνήσουμε με εκείνους που θεωρούν τη Χανγκτσόου ως την ωραιότερη πόλη της Κίνας. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: χανγκτσοου – χιτανγκ – σαγκαη

Οδική αναχώρηση για το Ξιτάνγκ, την αρχαία πόλη της Κίνας, μια πόλη που βγαίνει από όνειρο. Ολόκληρη η πόλη είναι σαν ένα ποίημα ή μια φωτογραφία. Φτάνοντας θα αναρωτηθείτε « Σίγουρα ζουν άνθρωποι σε αυτή τη φωτογραφία ;». Πρόκειται για μια υδάτινη πολιτεία, αφού 9 ποταμοί ενώνονται σε αυτήν. 108 γέφυρες από την εποχή των Μίνγκ ενώνουν τα διάφορα σημεία της αρχαίας αυτής πόλης, η οποία παραμένει αναλλοίωτη από το χρόνο.

Δεν θα βρείτε σύγχρονα κτήρια εδώ, μόνο αρχιτεκτονικούς θησαυρούς φτιαγμένους από το 1300 – 1900 μ.Χ. Σήμερα που αρχαίες πόλεις γίνονται όλο και λιγότερες, η επίσκεψη σε μια τέτοια γνήσια πόλη γίνεται ακόμα πιο σημαντική. Από το 771 π.Χ. υπήρξε στρατηγικό σημείο και όριο μεταξύ δυο πολιτειών, αλλά υπό την δυναστεία των Γιουάν (1271-1368), των Μινγκ και Τσινγκ (1368-1911) αποτέλεσε εξέχουσα πόλη. Τα πάντα έχουν μείνει εδώ όπως τότε ακόμα και οι γέφυρες που κοσμούν σαν ουράνια τόξα τους ποταμούς. Θα περπατήσουμε στον μακρύ σκεπαστό διάδρομο του κεντρικού καναλιού, το πιο φημισμένο τμήμα της πόλης,θα θαυμάσουμε τα μικρά παμπάλαια σπίτια, θα περάσουμε στενά δρομάκια. Σταθείτε σε μια γέφυρα φωτογραφείστε τις βάρκες που κινούνται νωχελικά στα νερά του καναλιού αλλά και τις δυο πλευρές με τα σπίτια τα μπαλκονάκια τους, τα κόκκινα διακοσμητικά φαναράκια…φωτογραφίες γεμάτες ποίηση, φωτογραφίες βγαλμένες από τον μεσαίωνα. Αφήνοντας το ειδυλλιακό τοπίο μεταφερόμαστε στο σήμερα, καθώς αναχωρούμε για την Σαγκάη, που κάποτε ήταν μια από τις πιο αμαρτωλές πόλεις της Ασίας, απέκτησε την χαμένη αίγλη της και είναι σήμερα η οικονομική πρωτεύουσα και το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Μετά το δείπνο, μας περιμένει μια αξέχαστη εμπειρία: τα παγκοσμίως φημισμένα ακροβατικά της Σαγκάης !. Διανυκτέρευση

 

7η ΗΜΕΡΑ: σαγκαη- ΣΟΥΤΣΟΟΥ – ΣΑΓΚΑΗ

Σήμερα αναχωρούμε οδικώς για το κοντινό Σουτσόου, την πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού, που είναι κτισμένη σε 14 κανάλια, με 350 καμπυλωτές πέτρινες γέφυρες και 12 μεγάλες παγόδες. Με ιστορία 6.000 χρόνων αποτελεί κέντρο μεγάλης πολιτιστικής σπουδαιότητας. Η "Βενετία της Ανατολής" όπως την χαρακτήρισε ο Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε, είναι φημισμένη για τους κήπους - μινιατούρες των αρχοντικών της. Ένας μικρόκοσμος, ζωντανός μάρτυρας μιας άλλης εποχής μας αποκαλύπτεται στον κήπο του "Μαέστρου των διχτυών", το μικρότερο και ωραιότερο της πόλης. Στην συνέχεια στο μουσείο μεταξιού θα μάθουμε μερικά από τα μυστικά της συρροτροφίας και μεταξουργίας, ενώ στο εργοστάσιο θα παρακολουθήσουμε την επεξεργασία της κλωστής, αλλά και την παρασκευή υφασμάτων και παπλωμάτων. Αργότερα θα απολαύσουμε την θέα των καναλιών με τις σειρές των λευκών παλιών σπιτιών στη βαρκάδα που θα κάνουμε, ενώ στο τέλος θα φωτογραφήσουμε την Παγόδα της Λευκής Τίγρης στον ομώνυμο λόφο. Στην διαδρομή της επιστροφής θα σας ξαφνιάσει το πλήθος των σύγχρονων κτισμάτων, σύνολα ουρανοξυστών με τη μοναδική αρχιτεκτονική τους. Επιστροφή στη Σαγκάη. Διανυκτέρευση.

 

8η ΗΜΕΡΑ: σαγκαη- βραδινη αναχωρηση για αθηνα

Επίσκεψη στους κήπους του μανδαρίνου Γιού. Οι κήποι Γιού κατασκευάστηκαν για την οικογένεια Παν (πλούσιοι αξιωματούχοι επί δυναστείας Μινγκ) και χρειάστηκαν 18 χρόνια για να ολοκληρωθούν (1559-1577). Περίτεχνα περίπτερα, μικρές γέφυρες, μυστικοί διάδρομοι μας αποκαλύπτουν ένα εντυπωσιακό σύνολο από κήπους, λιμνούλες, καταρράκτες. Επίσκεψη στο Ναό του Jade Buddha, όπου μαζί με τους Κινέζους πιστούς θα απολαύσουμε την κατανυκτική ομορφιά των αγαλμάτων του Βούδα και θα ακούσουμε τις ψαλμωδίες των νεαρών μοναχών. Το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

9η ΗΜΕΡΑ: Αφιξη στην Αθηνά

Η σειρά του προγράμματος δεν είναι δεσμευτική.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 μέρες πριν την αναχώρηση.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάντε την κράτηση σας έως 28/06 και ταξιδέψτε την περίοδο του Καλοκαιριού απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

Αναχ. 21/7,28/7,4/8,11/8 (πτήσεις με την Etihad)

799 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/8

899 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

+ 430 € επιβάρυνση μονοκλίνου

Αναχ. Σεπτεμβρίου – 10 Ημέρες (μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Πεκίνο) (πτήσεις με Turkish / Qatar)

970 € κατ’ άτομο στο δίκλινο

+ 430 € επιβάρυνση μονοκλίνου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Η παρατήρηση δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις Ιουλίου- Αυγούστου

η τιμη ισχυει για ελαχιστη συμμετοχη 15 ατομων (για αναχωρησεισ ιουνιου- σεπτεμβριου) . η εκδρομη πραγματοποιειται και για λιγοτερο αριθμο ατομων (ακομα και 8) και δεν ακυρωνεται. στην περιπτωση όμως μικροτερησ των 15 ατομων συμμετοχησ η εκδρομη πραγματοποιειται με επιβαρυνση 99 €.

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Ξενοδοχεία 5* Πεκίνο και στο Χανγκτσόου. Στη Σαγκάη ξενοδοχείο Holiday Inn ( 4* )
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Ακροβατικό σόου στη Σαγκάη, Όπερα του Πεκίνου
  • Δείπνο με πάπια Πεκίνου στο Πεκίνο.
  • Ξεναγήσεις, επισκέψεις και είσοδοι στα διάφορα αξιοθέατα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έμπειρος Έλληνας αρχηγός (ο οποίος μπορεί να σας συνοδεύει από την Ελλάδα ή να τον                         συναντήσετε στην Ασία)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

Δεν περιλαμβάνΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων ΠΕΡΙΠΟΥ 639 ΕΥΡΩ , Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α., τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων, Βίζα Κίνας
  • Φόροι στην Κίνα που πληρώνονται τοπικά περίπου 40€

 

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 

 προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες στις οποίες διοργανώνει ταξίδια, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων – οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας) που προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες της κάθε εκδρομής.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Από 01.01.2007 ισχύουν μόνο τα διαβατήρια νέου τύπου. Το διαβατήριο είναι προσωπικό έγγραφο και οποιαδήποτε αλλαγή είναι αποκλειστική υποχρέωση του κατόχου.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά έκδοσης βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.