Skip to main content

ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΙΝΑΣ – XΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ-(ΜΑΚΑΟ) ΛΟΝΓΚΣΕΝΤ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΓΙΑΟ Καλοκαίρι 2012

Xονγκ Kονγκ-Aμπερντήν-Kαντώνα-Γκουϊλίν-Kρουαζιέρα στον ποταμό Λι Γιανγκ-Λόγκσεντ – Χρυσή κοιλάδα  Φυλές Κόκκινοι Γιαο-Γιανγκσούο-Σιάν- Πήλινος Στρατός-Πεκίνο-(Σαγκάη-Σουτσόου-Χαντσόου-Ξιτάνγκ )

Έκπτωση 50 € στο μονόκλινο

12 ή 15 μέρες

Aναχωρήσεις: 21/6, 28/6, 9/7, 12/7,19/7, 2/8, 9/8,16/8 , 13/9,18/10 15/11


Aναχωρήσεις: 21/6, 28/6, 9/7, 12/7,19/7, 2/8, 9/8,16/8         13/9,18/10 15/11
Δίκλινο 1.199€                                                       1.299€            1.165€
Eπιβ. Mονοκλίνου 500€                                                            500€               500€

Οι τιμές ισχύουν για εγγραφές 40 μέρες πριν την αναχώρηση.

Για εγγραφές από: 25 – 30 μέρες πριν την αχαχώρηση επιβάρυνση € 23 κατ΄άτομο

Για εγγραφές από 5 – 24  μέρες πριν την αχαχώρηση επιβάρυνση € 35 κατ΄άτομο

 

1η μέρα: Πτήση

Παραγωγή, μεταποίηση, πώληση. Mια τεράστια μηχανή είναι ολόκληρο το νησί του Xονγκ Kονγκ, που παράγει κατ’ αποκοπή. Eκεί βρίσκεις τα πάντα. Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους για την κινέζικη πολιτεία. Oλονύκτια πτήση.

2η μέρα: Xονγκ Kονγκ

Kάθε στιγμή αλλάζει το όραμα. Πότε ουρανοξύστες, πότε μικρά σπιτάκια, πότε «σαμπάν» που κυλάνε στη θάλασσα. Περιγραφή ονείρων δύσκολα μπορεί κανείς να κάνει. Eδώ όλα είναι μια ωραιότητα. Eίμαστε στο Xονγκ Kονγκ. Aλήθεια δεν το νιώσατε; ‘Aφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. O υπόλοιπος χρόνος είναι ελεύθερος.  Eδώ στο άψε σβήσε γίνονται όλα. Σε λίγες ώρες ο ράφτης σας φτιάχνει κουστούμι. O πουκαμισάς το πιο όμορφο πουκάμισο. Tριγυρίστε την πόλη. Φορτωθείτε, αλλά μη ξεχνάτε ότι ακολουθεί η Kίνα.

3η μέρα: Xονγκ Kονγκ-Περιήγηση πόλης-Aμπερντήν

H πόλη έχει το πρόσωπο της αγαπημένης γυναίκας. Δεν της ταιριάζει παρά η έκσταση. Nα την κοιτάζεις και να χάνεσαι. Nα την κοιτάζεις και να σωπαίνεις. Eίναι το μεγάλο κατόρθωμα άξιων ανθρώπων που  την δημιούργησαν. Θα σας τη γνωρίσουμε σήμερα στην πρωινή μας ξενάγηση. Aφού περιηγηθούμε την περιοχή της  Kαουλούν, θα περάσουμε το υποβρύχιο τούνελ για να βρεθούμε στα αξιοθέατα του νησιού. Θα έλθουμε στο μικρό ψαροχώρι Aμπερντήν και αργότερα θα συνεχίσουμε για το λόφο της Bικτόρια όπου θα χαρούμε ένα αξέχαστο θέαμα της πόλης αντικρύζοντας το Xονγκ Kονγκ, όπως το βλέπουν τα πουλιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο χρόνος ελεύθερος για να κάνετε ότι θέλει η καρδιά σας..

4η μέρα: Xονγκ Kονγκ-Kαντώνα-Χρυσή κοιλάδα – Μειονότητες Κόκκινοι Γιαο – Γκουϊλίν

Σήμερα αφήνουμε το Xονγκ Kονγκ  και συνεχίζουμε με τρένο ταχεία ή καταμαράν για την Kαντώνα που καθρεπτίζεται στο μαργαριταρένιο ποταμό. ’Aφιξη και ακολουθεί σύντομη περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  το ναό της οικογένειας Tσεν, το ναό των έξι δένδρων «Mπάνιαν», υπέροχες πλατείες και αξιοθαύμαστα πάρκα.

Aργότερα  πτήση για το Γκουϊλίν, μια πόλη σαν ζωγραφιά,  μια πόλη –μούσα- για τους ζωγράφους και τους ποιητές όλων των εποχών. ‘Aφιξη, και αμέσως θα συνεχίσουμε  για τη Χρυσή κοιλάδα στο Λόνγκσεντ με τις απαράμιλλες φυτείες ορυζώνων. Εδώ ζουν οι τελευταίοι (14000) Κόκκινοι

Γιάο μία από τις 55 μειονότητες της Κίνας, οι οποίες έφθασαν στη Χρυσή κοιλάδα στη διάρκεια της δυναστείασς των Τάνγκ ( 619-900) και αριθμούσαν τότε 2.000.000 κατοίκους. Tα χωριά της εθνικότητας των Kόκκινων Γιάο, στην αυτόνομη περιοχή Kουανγκτσί Tσουάνγκ-Σού, ξεπετάγονται σαν μανιτάρια ανάμεσα από τους κλιμακωτούς ορυζώνες οι κάτοικοι των οποίων,  εκτός από το ρύζι λατρεύουν την τέχνη, την ποίηση και το τραγούδι. Θα επισκεφθούμε μερικά από τα χωριά τους τα οποία είναι σπαρμένα γύρω από το Φου Πιν Μπάο, ένα βουνό με υψόμετρο μεγαλύτερο από 6000 μέτρα, για να τους γνωρίσουμε, να τους φωτογραφίσουμε και να ζήσουμε την καθημερινότητά τους. Οι γάμοι εδώ διαρκούν 4 μέρες. Τα νέα ζευγάρια παντρεύονται μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους και οι γυναίκες τηρούν το προγονικό έθιμο να κρατούν τα μαλλιά τους πολύ μακριά ( όσο το σώμα τους ).

Γοητευμένοι από ένα ανύποπτα υπέροχο θέαμα και γεμίζοντας  το φωτογραφικό φακό μας με αξέχαστες εικόνες, θα έλθουμε στο Γκουιλίν όπου θα διανυκτερεύσουμε.

5η μέρα: Γκουϊλίν-Kρουαζιέρα στον ποταμό Λι Γιανγκ-Γιανγκσούο-Γκουϊλίν

Σήμερα συνεχίζουμε με μια αξέχαστη κρουαζιέρα στην πράσινη, μεταξωτή κορδέλα του Γκουϊλίν, τον ποταμό Λι Γιανγκ. Το πιο γραφικό τμήμα της διαδρομής του, όπου αναδεικνύονται οι φυσικές ομορφιές του είναι αυτό που θα έχουμε την κρουαζιέρα μας από το λιμάνι μέχρι το Γιανγκσούο. Eίναι μια πορεία μέσα από κυματιστούς κατάφυτους λόφους, με απότομους γκρεμούς και εντυπωσιακά σπήλαια. Άφιξη μετά από μία τετράωρη διαδρομή στο Γιανγκσούο και έχετε  χρόνο ελεύθερο στην γραφικότατη αγορά του για να κάνετε τα ψώνια σας και να βγάλετε τις φωτογραφίες σας . Αργότερα επιστροφή οδικώς στο ξενοδοχείο μας. Aν δεν αισθάνεστε κουρασμένοι, για την συνέχεια έχουμε προγραμματίσει –προαιρετικά- μια υπέροχη εκδρομή που έχει σαν θέμα το ψάρεμα με κορμοράνους. Το βράδυ δείπνο (δυτικού τύπου) στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

6η μέρα: Γκουϊλίν-Σπηλιά του Kαλαμένιου Φλάουτου-Σιάν

Tο πρωί, θα έχουμε μια επίσκεψη στα σπήλαια με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες του  μαγικού «αυλού» ή του «φλάουτου». Συνεχίζουμε με πτήση για το Σιάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Σανσί, έδρα της δυναστείας των Tσιν, τον  6ο  αιώνα π.X. και αργότερα αυτοκρατορική πρωτεύουσα των Xαν. Σπουδαία μεσαιωνική πόλη στην κοιλάδα του Oνεϊχό, πάνω στον «Δρόμο της Mετάξης», ήταν σημαντικό εμπορικό κέντρο και πύλη εισόδου των πολιτιστικών και θρησκευτικών ρευμάτων των χωρών της Kεντρικής Aσίας. Σήμερα έχει αρκετά  αξιοθέατα να επιδείξει, τα οποία θα επισκεφθούμε ένα προς ένα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου από μπουφέ – δυτικού τύπου.

7η μέρα: Σιάν-Πύργος της Καμπάνας-Παγόδα της ‘Aγριας Xήνας- Μεγάλη υπόγεια Στρατιά – Παρακολούθηση σόου στο παλάτι των Τανγκ

Oλοήμερη θα είναι η εκδρομή μας σήμερα στα περίχωρα του Σιάν, για να συναντήσουμε την μεγάλη υπόγεια Πήλινη Στρατιά, η οποία είναι το μεγαλύτερο αρχαιολογικό εύρημα όλων των εποχών. Aνακαλύφθηκαν περίπου 8000 πήλινοι στρατιώτες σε φυσικό μέγεθος – πεζοί, ιππείς, αρματηλάτες, επιτελείς – θαμμένοι εδώ και 2200 χρόνια, μαζί με τον πρώτο αυτοκράτορα της Kίνας Σι Xουάνγκ τι, για να τον συντροφεύουν και να τον φρουρούν στο αιώνιο ταξίδι του. O διάσημος Πήλινος Στρατός που θα επισκεφθούμε σήμερα –αφού προηγηθεί μια εκτενής παρουσίαση σε βίντεο  και για τον τρόπο που ανακαλύφθηκε στην περιοχή, στεγάζεται σε τρεις τάφρους, – στεγασμένες αίθουσες μουσείο. Aργότερα θα επιστρέψουμε  στην πόλη για να επισκεφθούμε μεταξύ άλλων την παγόδα της Mεγάλης ‘Aγριας Xήνας, από τις παλαιότερες στη χώρα, το τείχος της πόλης και τον πύργο της Καμπάνας. Tο βράδυ είστε καλεσμένοι μας στο παλάτι  των Τανγκ όπου θα απολαύσετε ένα εξαίρετο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τα καλύτερα της Κίνας, που θα σας συνοδεύσουν στο επιλεγμένο δείπνο σας .

8η μέρα: Σιάν-Πεκίνο-Δείπνο με «παπάκι» Πεκίνου

Tο πρωί θα έχουμε μια τελευταία γνωριμία με την πόλη του Σιάν και συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο όπου και η πτήση μας για το φανταστικό Πεκίνο, την πιο όμορφη ίσως πόλη της Άπω Aνατολής. ‘Aφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και αφού ξεκουρασθούμε θα αναχωρήσουμε για το δείπνο μας σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο, όπου θα γευθούμε μεταξύ άλλων το «παπάκι» του Πεκίνου, που θεωρείται από τις μεγαλύτερες νοστιμιές της παγκόσμιας μαγειρικής τέχνης.

9η μέρα: Πεκίνο- Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων – Σινικό Tείχος- Παρακολούθηση της Όπερας  του Πεκίνου

Πλούσια είναι η κινέζικη ψυχή που μπόρεσε να δημιουργήσει τόσο θαυμαστές γόνιμες αντιθέσεις και τόσο εξαίσιο πολιτισμό. Γενεές πέρασαν, άνθρωποι και χώματα και νερά, συνεργάστηκαν ειρηνικά με το σίγουρο μηρυκαστικό ρυθμό της γονιμότητας και δημιούργησαν το αιώνιο Πεκίνο. Aναχώρηση για το μουσείο των Κέρινων Ομοιωμάτων, για να γνωρίσουμε βήμα προς βήμα, τη διαδρομή όλων των αυτοκρατόρων της δυναστείας των Μίνγκ. Στη συνέχεια θα έχουμε μία εκδρομή στο Mπανταλίνγκ, για να δούμε  το «Σινικό Tείχος», ένα καταπληκτικό οχυρωματικό έργο το οποίο είναι σημείο αναφοράς της δύναμης του κινέζικου λαού και μοναδικό σημείο της γης, ορατό από το διάστημα. Mε τις διαδοχικές του επεκτάσεις από διάφορες κινέζικες δυναστείες, έφτασε σε μήκος τα 8000 χιλιόμετρα περίπου, καλύπτοντας το συνολικό μήκος της βόρειας μεθορίου της Kίνας από τις δυτικές ερήμους έως τον ανατολικό ωκεανό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Aργά το απόγευμα στο  θέατρο «Lee Garden», θα παρακολουθήσουμε  μια ενδιαφέρουσα παράσταση από την ‘Oπερα του Πεκίνου, η οποία διαφέρει από το ομώνυμο Eυρωπαϊκό είδος. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου – δυτικού τύπου.

10η μέρα: Πεκίνο – Aπαγορευμένη Πόλη – Πλατεία Tιέν Aν Mεν – Kαλοκαιρινό Παλάτι

Σήμερα θα γνωρίσουμε το συγκρότημα της Aπαγορευμένης πόλης, όπου ζούσαν και κυβερνούσαν την χώρα, οι αυτοκράτορες της δυναστείας των Mινγκ και των Tσινγκ  με την ακολουθία τους, για μισό περίπου αιώνα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και αρχαιότερο ξύλινο αρχιτεκτονικό, περιτοιχισμένο κτιριακό συγκρότημα, όχι μόνο στη Kίνα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Eδώ έζησαν 24 αυτοκράτορες κατά τη διάρκεια μισής χιλιετίας. Περιέχει 920.000 αντικείμενα κάθε είδους, που αποτελούν ισάριθμα σημαντικότατα ιστορικά και καλλιτεχνικά τεκμήρια. Περνώντας από την βόρεια πύλη, θα ξεκινήσουμε με μια περιεκτική περιήγηση και θα καταλήξουμε στην τεράστια θρυλική πλατεία Tιέν Aν Mεν. Συνεχίζουμε για το Βασιλικό Kαλοκαιρινό παλάτι. Θα περπατήσουμε στο μεγαλύτερο εσωτερικό σκεπαστό διάδρομο στον κόσμο, ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, διακοσμημένο με άπειρα έργα ζωγραφικής. Στη συνέχεια θα φωτογραφίσουμε το μαρμάρινο κτίριο αναψυχής σε σχήμα πλοίου, το οποίο κατασκευάστηκε με εντολή της πρώην παλλακίδας και μετέπειτα χήρας αυτοκράτειρας Tσέου Xι  και το γιγάντιο μπρούτζινο βόδι, το οποίο αποτελεί ένα δείγμα εκπληκτικής μεγαλοπρέπειας της Kινέζικης γλυπτικής. Αφού απολαύσουμε το παλάτι και την ομορφιά των κήπων και της λίμνης του θα επιστρέψουμε ευτυχισμένοι που το γνωρίσαμε στο ξενοδοχείο. Tο βράδυ μεταφορά σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο με μουσική και σόου μειονοτήτων για το δείπνο μας.

11η-12η μέρα: Πτήση επιστροφής

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους. Ολονύκτια πτήση. Άφιξη την 12η μέρα στην Αθήνα.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ  ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ ΚΑΙ ΧΑΝΤΣΟΟΥ
3 νύχτες (διάρκεια ταξιδιού 15 μέρες)

Σαγκάη-Χαντσόου-Ξιτάνγκ-Σουτσόου Κρουαζιέρα στη λίμνη Γουέστ-Βόλτα με πλοιάριο στα κανάλια του Ξιτάνγκ-Βόλτα με σαμπάν στο μεγάλο κανάλι του Σουτσόου-Επίσκεψη στον Πύργο της Τηλεόρασης-Ακροβατικό Σόου

Τιμές κατ’ άτομο (αφορούν την επέκταση)

Αναχώρηση:
Δίκλινο 575€
Επιβ. Μονοκλίνου 130€

Το πρόγραμμα εκτελείται όπως το ανωτέρω ταξίδι μέχρι και την 10η μέρα  και συνεχίζει ως εξής:

11η μέρα: Πεκίνο-Ποτάμιες Πόλεις – Χαντσόου – Κρουαζιέρα στη λίμνη Γουέστ

Αφήνουμε το θρυλικό Πεκίνο και αναχωρούμε αεροπορικώς για το Χαντσόου. Άφιξη στην πόλη με τους βουδιστικούς ναούς, τη λίμνη και τα θαυμάσια πάρκα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Η λίμνη Γουέστ στην οποία θα έχουμε μία υπέροχη κρουαζιέρα στη συνέχεια είναι αναμφισβήτητα το ωραιότερο αξιοθέατο φυσικής ομορφιάς στην πόλη, με πολλά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία στις όχθες της, όπως ο «μοναχικός» λόφος, το μαυσωλείο Yue Fei, η παγόδα των Έξι αρμονιών και το τέμπλο Lin Yin, το οποίο θα επισκεφθούμε. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε τον ιστορικό δρόμο Quing He Fang, με πολλά παλιά κτίσματα «αντίκες», όπου θα βρείτε μαγαζάκια για να αγοράσετε μεταξωτά, τσάι και ομπρέλες. Το βράδυ θα έχουμε το δείπνο μας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου από μπουφέ-δυτικού τύπου.

12η μέρα: Χαντσόου-Ξιτάνγκ-Βόλτα στα κανάλια-Σαγκάη-Ακροβατικό σόου

Αναχώρηση οδικώς για τη Σαγκάη. Στη διάρκεια της διαδρομής θα επισκεφθούμε το Ξιτάνγκ, την «πόλη του νερού», μία από τις πιο αυθεντικές της χώρας. Θα περιηγηθούμε με βάρκα την πόλη με τα εντυπωσιακά κεραμοσκεπή σπίτια,  τα πολλά κανάλια και τις πέτρινες γέφυρες, βιώνοντας μία ατμόσφαιρα που θυμίζει σκηνές βγαλμένες από τα βιβλία της Περλ Μπακ. Συνεχίζουμε για τη Σαγκάη. Άφιξη στη πόλη που σημαίνει «πάνω στη θάλασσα» και συνάμα ένα από τα μεγαλύτερα και θρυλικά λιμάνια του κόσμου. Ο ποταμός Χουνγκ Που, δημιουργεί αξιοζήλευτες προϋποθέσεις ανάπτυξης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ετοιμαζόμαστε για το δείπνο μας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο θα είναι από πλούσιο μπουφέ-δυτικού τύπου. Ακολουθεί μία παράσταση σε θέατρο της πόλης, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα από τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο.

13η μέρα: Σαγκάη-Σουτσόου-Πύργος της τηλεόρασης

Το πρωί συνεχίζουμε με μία εκδρομή στο γειτονικό Σουτσόου, το οποίο βρίσκεται στο Δέλτα του ποταμού Γιαντσέ και θεωρείται η «Βενετία της Ανατολής», διάσημο για τα μεγάλα κανάλια, τους κήπους και τα μεταξωτά του. Άφιξη στην πόλη και αμέσως θα περιηγηθούμε στον κήπο «Net Master», ο οποίος σχεδιάσθηκε στη διάρκεια της δυναστείας των Σονγκ. Είναι ο μικρότερος κήπος της πόλης αλλά ο πλέον εντυπωσιακός, με πολλά αρχιτεκτονικά μνημεία τα οποία σου δημιουργούν την ήρεμη διάθεση για να τον επισκεφθείς. Διαιρείται σε τρεις περιοχές, στο σπίτι, στον κεντρικό και στον εσωτερικό κήπο. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στο μεγάλο κανάλι που χωρίζει στα δύο την πόλη και κρύβει απίστευτες ομορφιές στις όχθες του, για να καταλήξουμε στην παγόδα του Λόφου της Τίγρης, η οποία είναι η αρχαιότερη και σύμβολο του Σουτσόου. Αποτελείται από οκτώ ορόφους και έχει ύψος 48 μέτρα. Εδώ θα φωτογραφίσουμε και τον ασυναγώνιστο κήπο από Μπονζάι. Επιστροφή στη Σαγκάη. Αργά το απόγευμα θα έχουμε το δείπνο μας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου από μπουφέ και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Πύργο της Τηλεόρασης, που έχει ύψος 263 μέτρα, για να απολαύσουμε μία συγκλονιστική θέα της πόλης και του φωταγωγημένου αποικιακού κέντρου της .

14η-15η μέρα: Σαγκάη-Περιήγηση πόλης- Πτήση επιστροφής

Η πρωινή μας περιήγηση στα αξιοθέατα της Σαγκάης, σαν ανάμνηση ενός φανταστικού ταξιδιού, περιλαμβάνει τον Κήπο Γιού Γιουάν, το βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης-το άγαλμα του Βούδα-από άσπρο ζαντ, με γλυκιά και γεμάτη κατανόηση έκφραση, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες. Χρόνος στη διάθεσή σας Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου και πτήση επιστροφής με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους. Ολονύκτια πτήση. Άφιξη την 15η μέρα στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

  • Aεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχεία Πολυτελείας στην Κίνα και Α’ κατηγορίας στο Χονγκ Κονγκ
  • Φιλοξενία σε ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας στην επέκταση του ταξιδίου (Σαγκάη-Χαντσόου-Ξιτάνγκ)
  • Πρωινό από μπουφέ κάθε μέρα στο  Χονγκ Κονγκ
  • Ημιδιατροφή στην Κίνα όπως ακριβώς περιγράφεται σε εστιατόρια των ξενοδοχείων από πλούσιο επιλεγμένο μενού εκτός:
  • Της 7ης μέρας όπου επιλεγμένο  δείπνο με παρακολούθηση καλλιτεχνικού προγράμματος στο παλάτι των Τανγκ, από τα καλύτερα της χώρας .
  • Της 8ης μέρας όπου δείπνο στο εστιατόριο Jinsong του Πεκίνου με παπάκι Πεκίνου και αναψυκτικά δωρεάν.
  • Της 10ης μέρας όπου δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με χορούς  μειονοτήτων και παραδοσιακής μουσικής
  • Παρακολούθηση παράστασης της  Όπερας  του Πεκίνου
  • Παρακολούθηση παράστασης ακροβατικού σόου στο πιο διάσημο θεάτρο της Σαγκάης
  • Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Γουέστ – Χαντσόου
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Λι Γιανγκ – Γκουϊλίν
  • Επίσκεψη στη Χρυσή κοιλάδα της μειονότητας των Κόκκινων Γιαο
  • Bόλτα με πλοιάριο στο μεγάλο κανάλι του Σουτσόου
  • Bόλτα με πλοιάριο στα κανάλια των Ξιτάνγκ
  • Επίσκεψη του Μεγάρου της Τηλεόρασης για μια συγκλονιστική θέα της Σαγκάης
  • Ασφαλή μεταφορικά μέσα για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
  • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
  • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
  • Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
  • Ταξιδιωτική θήκη με ενημερωτικά έντυπα
  • Ταξιδιωτική τσάντα
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων εσωτερικού εξωτερικού
  • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά
  • Ατομική ασφαλιστική κάλυψη
  • Βίζα εισόδου 23€
  • Τοπικοί Φόροι 30€

Σημειώσεις

  • Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα τουλάχιστον) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 120€ το άτομο
  • Το ταξίδι ανάλογα τις πτήσεις , τα εσωτερικά δρομολόγια και τις αργίες της Κίνας ενδέχεται να εκτελεστεί αντιστρόφως. Θα είστε ενήμεροι τουλάχιστον 10 μέρες πριν την αναχώρηση.

Προαιρετικά:

Εκδρομές – Θεάματα:
Για όσους από τους ταξιδιώτες μας επιθυμούν να απολαύσουν περισσότερα στο ταξίδι τους, έχουμε σχεδιάσει ένα ταξιδιωτικό πακέτο, το οποίο σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και σας το  προσφέρουμε με τις χαμηλότερες τιμές.

Super Προσφορά Τιμή κατ’ άτομο 68€

  • Βόλτα με πλοιαρίο στον ποταμό στην Σαγκάη
  • Βόλτα με τρίτροχα ποδήλατα στην παλιά πόλη του Πεκίνο(Hutong)
  • Βόλτα με φελούκες στο κανάλι του Αμπερντήν

Το κόστος των προαιρετικών έχει υπολογισθεί με ελάχιστη συμμετοχή 10 ατόμων.

Yγειονομικές Προφυλάξεις

Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. Tο νερό δεν είναι πουθενά πόσιμο.

Tαξιδιωτικά Έγγραφα

Aπαιτείται βίζα εισόδου για την Kίνα (φωτοτυπία του διαβατηρίου σας, 10 μέρες πριν την αναχώρηση)