Skip to main content

Βιετνάμ – Καμπότζη – Με διανυκτέρευση εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και διαμονή και στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ | Χριστούγεννα 2022 - Πρωτοχρονιά 2023 από 2199€

22/12   Διάρκεια: 14 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Ιδανικές πτήσεις με ελάχιστη αναμονή στα αεροδρόμια, χωρίς πολύωρες νυχτερινές αναμονές και διαν/σεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής.
  • Υπέροχη κρουαζιέρα στον Κόλπο Χαλόνγκ και διανυκτέρευση εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας!
  • Διανυκτέρευση στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ, στο Imperial Hue 5*, το καλύτερο ξενοδοχείο στη Χουέ (και όχι ημερήσια εκδρομή από το Χόι Αν με ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς να δούμε τίποτα ουσιαστικό ή απλό πέρασμα στον δρόμο για το αεροδρόμιο).
  • 2 διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν, σε εξαιρετικό ξενοδοχείο 5* (Koi Hoi An Resort and Spa* ή όμοιό του) πάνω στις εξωτικές παραλίες. Η διανυκτέρευση γίνεται σε πολυτελές resort 5* και όχι σε 4* απλό ξενοδοχείο ή ξενοδοχείο πόλης). Επιλογή που κοστίζει αλλά κερδίζουμε σε απόλαυση.
  • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ολόκληρο το Βιετνάμ, το Βόρειο, το Νότιο αλλά και το Κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι, εκτός των άλλων, στο μαγευτικό κεντρικό Βιετνάμ επισκεπτόμαστε το πανέμορφο και μοναδικής αρχιτεκτονικής παραθαλάσσιο Χόι Αν, και την αυτοκρατορική πόλη Χουέ, όπου πραγματοποιούμε βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων και διαμένουμε. Με βάση το Χόι Αν εξορμούμε για τον ιερό αρχαιολογικό χώρο My Son, εξαιρετικό δείγμα θρησκευτικού συγκροτήματος του βασιλείου Champa. Το κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται ορισμένες φορές από κάποια προγράμματα για μείωση κόστους, αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* (Du Park Hanoi) στο Ανόι.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Eastin Grand Saigon 5*, ή παρόμοιο, στη Σαϊγκόν.
  • Εκδράμουμε στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ και επισκεπτόμαστε το παραδοσιακό χωριό My Tho για να γνωρίσουμε καλύτερα την τοπική κουλτούρα.  Μέρος της περιοχής με τα στενά κανάλια θα την εξερευνήσουμε με πλοιάριο
  • Εκδρομή στο Μι Σον από το Χόι Αν, έναν εξαιρετικό αρχαιολογικό χώρο της δυναστείας των Τσαμ
  • Επίσκεψη στην περίφημη Χρυσή Γέφυρα, στους λόφους Μπα Να.
  • Επισκεπτόμαστε το εξαιρετικό Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι και κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις στο Σιέμ Ρεπ -έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους του κόσμου- και όχι μία, όπως άλλα προγράμματα. Έτσι, παρότι αυξάνει το κόστος, πραγματοποιούμε εκτεταμένη ξενάγηση στον εκπληκτικό αυτό αρχαιολογικό χώρο με τους σημαντικότερους ναούς της Ινδοκίνας, κάτι που είναι απαραίτητο χρονικά για να μπορέσουμε να τον δούμε με πληρότητα.
  • Μία (1) διανυκτέρευση στην Πνομ Πενχ, πρωτεύουσα της Καμπότζης σε ξενοδοχείο 4* sup.
  • Τα γεύματα δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια (εκτός από το Χαλόνγκ Μπέι, με γεύμα θαλασσινών εν πλω). Στην Ινδοκίνα αυτή η παροχή κοστίζει πολύ ακριβά, αλλά δίνει ποιότητα γευμάτων που σε τοπικά εστιατόρια δεν υπάρχει.
  • Πρόκειται για ένα μεστό, υπερπλήρες πρόγραμμα που δεν αφήνει τίποτε. Συγκρίνετέ το με άλλα προγράμματα της Ελληνικής αγοράς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη ματιά τι παραπάνω επισκέπτεστε, με αυτό το πολύ ενδιαφέρον και με καθημερινές συγκινήσεις πρόγραμμα.
  • Με τους καλύτερους αρχηγούς στην Ελλάδα, εξειδικευμένους στον προορισμό που γνωρίζετε τόσα χρόνια με τα ονόματά τους και όχι ευκαιριακές οικονομικές λύσεις.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΪΓΚΟΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα, και πτήση για τη Σαϊγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ.

Η Σαϊγκόν πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομα τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικάνικων δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου, και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας.

 

2η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ

Άφιξη στη Σαϊγκόν, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΜΙ ΤΟ – ΔΕΛΤΑ ΜΕΚΟΝΓΚ – ΣΑΪΓΚΟΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για την περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νoτιο-δυτικά, στο χωριό Μι Το. Θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια σε μικρά βαρκάκια, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη.

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν ακολουθεί ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε το Ιστορικό Μουσείο και το Παλάτι της Επανένωσης καθώς και την αγορά Μπεν Ταν. Δείπνο και διανυκτέρευση στη Σαϊγκόν.

 

4η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ – Πτήση για ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ (Καμπότζη)

Πρωινό και αναχωρούμε για την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις. Στα εκθέματα του τοπικού μουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέμου, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη χώρα, τη γη, και τους ανθρώπους της.

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν θα έχουμε χρόνο για σύντομες στάσεις ώστε να δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας.

Στη συνέχεια μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο της Σαϊγκόν από όπου θα πετάξουμε για τη γειτονική Καμπότζη και την πρωτεύουσα Πνομ Πενχ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ (ξενάγηση) – πτήση για ΣΙΕΜ ΡΕΠ: λίμνη ΤΟΝΛΕ ΣΑΠ (βαρκάδα)

Το πρωί θα ξεναγηθούμε στην πόλη αρχίζοντας από το Μουσείο Tuol Sleng, που ήταν φυλακές κατά τη ζοφερή περίοδο διακυβέρνησης των Ερυθρών Χμερ. Θα συνεχίσουμε με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βασιλικό Παλάτι ,και την εκπληκτική Ασημένια Παγόδα, το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Οι οξυκόρυφες στέγες και τα μυτερά αετώματα των κτιρίων, θυμίζουν έντονα την κοινή πολιτιστική παράδοση που έχει η Καμπότζη με τη γειτονική Ταϊλάνδη.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο, από όπου θα πετάξουμε για το Σιέμ Ρεπ (ή Σιεμ Ριπ). Φτάνοντας θα πάμε στη Λίμνη Τόνλε Σαπ, όπου θα κάνουμε μια όμορφη βαρκάδα απολαμβάνοντας παράλληλα το ηλιοβασίλεμα. Η Τόνλε Σαπ είναι η μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού στη Νοτιοανατολική Ασία και μία από τις πιο παραγωγικές εσωτερικές αλιευτικές δραστηριότητες στον κόσμο. Συνδέεται μάλιστα με τον ποταμό Μεκόνγκ μέσω του ποταμού Τονλε Σαπ, μήκους 100 χιλιομέτρων. Οι εικόνες θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες…

Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

 

6η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΕΠ: ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τον πιο διάσημο ναό, το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, η έκταση του οποίου είναι ίδια με αυτήν του παλατιού στο Πεκίνο. Θεωρείται τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής των Χμερ, καταδεικνύοντας το απόγειο της άλλοτε κραταιάς αυτοκρατορίας, γι’ αυτό και τρεις από τους κεντρικούς του πύργους απεικονίζονται στη σημαία της Καμπότζης.

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας σε άλλους ναούς, ο καθένας εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γοητεία. Ο Neak Pean, υπήρξε αρχαίο νοσοκομείο, και έχει μια μεγάλη τετράγωνη λίμνη περιστοιχισμένη από τέσσερις μικρότερες. Ο Prasat Kravan, μικρός ναός χτισμένος εξ ολοκλήρου από τούβλα, έχει στο εσωτερικό του θαυμάσια ανάγλυφα. Τέλος, ο ναός Pre Rup, είναι από τους παλαιότερους του συγκροτήματος και είναι αφιερωμένος στο Θεό Σίβα. Από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΣΙΕΜ ΡΕΠ – Πτήση για ΝΤΑΝΑΝΓΚ (Βιετνάμ) – ΧΟΪ ΑΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο του Σιέμ Ρεπ από όπου θα πετάξουμε για την Ντανάνγκ, επιστρέφοντας στο Βιετνάμ. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την αρχαία γραφική πόλη της Χόι Αν, ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας κατά τη διάρκεια 16ου-18ου αιώνα. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ, με έντονες βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Το πρωί θα κάνουμε περιήγηση με τα πόδια στους παραδοσιακούς δρόμους της, που διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό και τα κτίρια και η γραφική τους ατμόσφαιρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ: ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ και ΜΙ ΣΟΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε για ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να, δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους κήπους της περιοχής. Θα περπατήσουμε μέχρι την παγόδα Λιν Ουνγκ για να δούμε τον ύψους 27 μέτρων Βούδα (ένας από τους τρεις Βούδες που θεωρείται πως προστατεύουν την περιοχή της Ντανάνγκ από τις φυσικές καταστροφές).

Το απόγευμα ερχόμαστε στον αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Τσαμς. Παρότι η περιοχή αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa που αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ., είχε τις ρίζες και τη θρησκεία της μεγάλης υπερδύναμης του νότου. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον, υπάρχουν περίπου 25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημεία των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75.

Επιστροφή στη Χόι Αν, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΧΟΥΕ: ξενάγηση – Βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχωρούμε οδικώς για τη Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945, που βρίσκεται νοτιότερα, στο κέντρο σχεδόν του Βιετνάμ. Μια όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων, θα μας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε στην Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια. Τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά κτίρια του συγκροτήματος, ώστε η εικόνα της πόλης του 1800 να διατηρείται. Η γνωριμία μας με τη Χουέ θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη επίσκεψη στην τοπική αγορά Ντονγκ Μπα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΧΟΥΕ – Πτήση για ΑΝΟΪ (ξενάγηση)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πετάξουμε για το Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Με την άφιξή μας ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη: στη διάρκεια της ξενάγησής μας θα θαυμάσουμε τα υπέροχα Γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου, το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο καθώς και τον Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ (1076!). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑΛΟΝΓΚ (Διανυκτέρευση εν πλω)

Πρωινή αναχώρηση για το Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Τονκίν. Είναι ένα μοναδικό θέαμα, που μένει για πάντα στη μνήμη. Εν πλω θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά, και κατόπιν θα έρθουμε πλέοντας στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, όπου θα χαλαρώσουμε στο σπα και στην πισίνα. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.

 

12η ημέρα: ΧΑΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ (ξενάγηση)

Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χαλόνγκ με την ανατολή του ήλιου. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα καθώς το πλοίο πλέει. Πρωινό εν πλω και όλος ο χρόνος δικός μας για αξέχαστη εμπειρία. Επιστροφή στην προβλήτα από όπου θα μεταφερθούμε οδικώς στο Ανόι.

Θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε στο Ανόι, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΑΝΟΪ (ξενάγηση) – Πτήση Επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και θα συνεχίσουμε τη γνωριμία μας με την πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Μεταξύ άλλων θα δούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους (εξωτερικά), τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα, την πανέμορφη λίμνη Χόαν Κιέμ, όπου θα επισκεφθούμε το Ναό Νγκοκ Σον, ενώ μπορούμε να κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, που συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει.

Συνέχεια με μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού.

Αργότερα μεταβαίνουμε στο αεροδρόμιο του Ανόι όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

14η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  22/12/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2199€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2199 € 990 €
  Twin Room 2199 € 990 €
  Triple Room 2199 € 990 €
  Single Room 2949 € 990 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΕΤΝΑΜ  :  25 €

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα Άφιξης

ΤΚ 1846

22/12/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:15

23:40

ΤΚ 162

23/12/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:05

16:15

ΤΚ 165

03/01/2023

ΑΝΟΪ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:05

05:20 +1

ΤΚ 1843

04/01/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:35

09:00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5* και 4* sup.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στο χωριό Μι Το στη περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ.
  • Εκδρομή και Ξενάγηση στον αρχ. χώρο Μι Σον.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά .

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €
  • Βίζα Βιετνάμ 25$ & Καμπότζης 30$ που πληρώνεται τοπικά μετρητά σε USD

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

Η ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 30 $ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ