Skip to main content

Βιετνάμ 5* Μι Σον – Φυλές Κοιλάδας Μάι Τσάου | Χριστούγεννα 2022 - Πρωτοχρονιά 2023 από 1680€

23/12, 24/12  Διάρκεια: 13 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Ιδανικές πτήσεις με ελάχιστες διαμονές στα αεροδρόμια, χωρίς πολύωρες νυχτερινές αναμονές και διανυκτερεύσεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής.
  • Υπέροχη κρουαζιέρα με ιδιωτικό πλοιάριο στον Κόλπο Χαλόνγκ και διανυκτέρευση εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας!
  • Διανυκτέρευση στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ, στο Imperial Hue 5*, το καλύτερο ξενοδοχείο στη Χουέ (και όχι ημερήσια εκδρομή από το Χόι Αν με ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς να δούμε τίποτα ουσιαστικό ή απλό πέρασμα στον δρόμο για το αεροδρόμιο).
  • 2 διανυκτερεύσεις στο εκπληκτικό παραθαλάσσιο Χόι Αν, σε εξαιρετικό ξενοδοχείο 5* (Koi Hoi An Resort and Spa* ή όμοιό του) πάνω στις εξωτικές παραλίες. Η διανυκτέρευση γίνεται σε πολυτελές resort 5* και όχι σε 4* απλό ξενοδοχείο ή ξενοδοχείο πόλης). Επιλογή που κοστίζει αλλά κερδίζουμε σε απόλαυση.
  • Εντάσσουμε στο πρόγραμμά μας επίσκεψη και διαμονή στην Κοιλάδα Μάι Τσάου στην ενδοχώρα του Βιετνάμ. Εδώ συναντάμε τις τοπικές φυλές Μουόνγκ και Τάι
  • Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε ολόκληρο το Βιετνάμ, το Βόρειο, το Νότιο αλλά και το Κεντρικό Βιετνάμ. Έτσι, εκτός των άλλων, στο μαγευτικό κεντρικό Βιετνάμ επισκεπτόμαστε την πανέμορφη και μοναδικής αρχιτεκτονικής παραθαλάσσια Χόι Αν και την αυτοκρατορική πόλη Χουέ, όπου πραγματοποιούμε κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων και διαμένουμε. Εξορμούμε για τον ιερό αρχαιολογικό χώρο My Son, εξαιρετικό δείγμα θρησκευτικού συγκροτήματος του βασιλείου Champa. . Το κεντρικό Βιετνάμ μπορεί να παραλείπεται ορισμένες φορές από κάποια προγράμματα για μείωση κόστους, αλλά Βιετνάμ χωρίς το κεντρικό κομμάτι του δεν είναι Βιετνάμ.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο κεντρικότατο ξενοδοχείο Eastin Grand Saigon 5*, ή παρόμοιο, στη Σαϊγκόν.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* (Du Park Hanoi) στο Ανόι.
  • Τα γεύματα δίνονται μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια (εκτός από το Χαλόνγκ Μπέι, με γεύμα θαλασσινών εν πλω). Στην Ινδοκίνα αυτή η παροχή κοστίζει πολύ ακριβά, αλλά δίνει ποιότητα γευμάτων που σε τοπικά εστιατόρια δεν υπάρχει.
  • Πραγματοποιούμε ημερήσια εκδρομή στο Ταμ Κοκ, όπου θα απολαύσουμε μαγευτικά τοπία και το γνήσιο επαρχιακό Βιετνάμ 
  • Εκδράμουμε στην περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ και επισκεπτόμαστε το παραδοσιακό χωριό My Tho για να γνωρίσουμε καλύτερα την τοπική κουλτούρα. Την περιοχή αυτή με τα στενά κανάλια θα την εξερευνήσουμε με πλοιάριο και με αμαξάκι που το σέρνει άλογο.
  • Εκδρομή στο Μι Σον από το Χόι Αν, έναν εξαιρετικό αρχαιολογικό χώρο της δυναστείας των Τσαμ 
  • Επίσκεψη στην περίφημη Χρυσή Γέφυρα, στους λόφους Μπα Να.
  • Επισκεπτόμαστε το εξαιρετικό Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι και κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Πρόκειται για ένα μεστό, υπερπλήρες πρόγραμμα που δεν αφήνει τίποτε. Συγκρίνετέ το με άλλα προγράμματα της Ελληνικής αγοράς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη ματιά τι παραπάνω επισκέπτεστε, με αυτό το πολύ ενδιαφέρον και με καθημερινές συγκινήσεις πρόγραμμα.
  • Με τους καλύτερους αρχηγούς στην Ελλάδα, εξειδικευμένους στον προορισμό που γνωρίζετε τόσα χρόνια με τα ονόματά τους και όχι ευκαιριακές οικονομικές λύσεις.
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΑΪΓΚΟΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα, και πτήση για τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Η Σαϊγκόν πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομα τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικάνικων δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου, και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας. Άφιξη στον προορισμό μας την επόμενη μέρα.

 

2η ημέρα: Άφιξη στη ΣΑΪΓΚΟΝ

Προσγείωση στο αεροδρόμιο Ταν Σον Ναι της Σαϊγκόν. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΜΙ ΤΟ – ΔΕΛΤΑ ΜΕΚΟΝΓΚ – ΣΑΪΓΚΟΝ

Στο επίκεντρό μας σήμερα βρίσκεται η περιοχή του Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ, μια τεράστια περιοχή που αρδεύεται από αυτή την υδάτινη ραχοκοκαλιά της Ινδοκίνας. Θα οδηγηθούμε προς τα νoτιο-δυτικά, στο χωριό Μι Το, και εκεί θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για να δούμε την τοπική πλωτή ψαραγορά. Θα μπούμε σε αμαξάκια με άλογο για να επισκεφτούμε το γραφικό χωριουδάκι, και στη συνέχεια σε μικρά βαρκάκια, όπου θα γνωρίσουμε την καθημερινότητα των ντόπιων, μέσω των μικρών υδάτινων καναλιών. Η ζωή σε αυτά τα πλωτά μέρη μοιάζει τόσο μακρινή, απλή και ήρεμη, σε σχέση με την κοντινή μεγαλούπολη.

Επιστροφή στη Σαϊγκόν και γνωριμία με την πόλη. Στη βόλτα μας θα δούμε το Ιστορικό Μουσείο και το Παλάτι της Επανένωσης καθώς και την αγορά Μπεν Ταν. Δείπνο και διανυκτέρευση στη Σαϊγκόν.

 

4η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – ΤΟΥΝΕΛ ΚΟΥ ΤΣΙ – πτήση για ΝΤΑΝΑΝΓΚ – ΧΟΪ ΑΝ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις. Στα εκθέματα του τοπικού μουσείου αποτυπώνεται η περίοδος του πολέμου, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στη χώρα, τη γη, και τους ανθρώπους της.

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν θα έχουμε χρόνο για μια σύντομη βόλτα, όπου θα δούμε την παγόδα Βιν Νγιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Ντανάνγκ, από όπου οδικώς συνεχίζουμε οδικώς για την αρχαία γραφική πόλη της Χόι Αν. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΜΙ ΣΟΝ – ΧΟΪ ΑΝ (βραδινή περιπατητική ξενάγηση)

Όσοι ξυπνήσουν νωρίς, μπορούν να δοκιμάσουν μια βουτιά στα ζεστά νερά της θάλασσας της Ν. Κίνας, μια και η Χόι Αν είναι παραλιακή. Όλοι μαζί αργότερα, θα αναχωρήσουμε για τον αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Τσαμς. Παρότι η περιοχή αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa που αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ., είχε τις ρίζες και τη θρησκεία της μεγάλης υπερδύναμης του νότου. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον, υπάρχουν περίπου 25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημεία των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75.

Επιστροφή στη Χόι Αν. Κατά τη διάρκεια 16ου-18ου αιώνα, η Χόι Αν υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ, με έντονες βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Το πρωί θα κάνουμε περιήγηση με τα πόδια στους παραδοσιακούς δρόμους της, που διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό και τα κτίρια και η γραφική τους ατμόσφαιρα. Στη βόλτα μας στη Χόι Αν θα επισκεφτούμε τον κινέζικο Ναό Πουκ Κιέν, την περίφημη Ιαπωνική Γέφυρα, την παραδοσιακή κατοικία Ταν Κυ, καθώς και τη γραφική αγορά τροφίμων της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ – ΧΟΥΕ

Αναχωρούμε οδικώς για ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να, δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου χιλίων μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους κήπους της περιοχής.

Συνεχίζουμε για τη Χουέ την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΧΟΥΕ (ξενάγηση – Βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων) – ΝΤΑΝΑΝΓΚ – ΑΝΟΪ

Μια όμορφη πρωινή βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων, θα μας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε στην Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η βασιλική οικογένεια. Τα περισσότερα κτίρια του περιτοιχισμένου συγκροτήματος είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τους πολέμους, αλλά τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά, ώστε η εικόνα της πόλης του 1800 να διατηρείται. Η γνωριμία μας με τη Χουέ θα ολοκληρωθεί με μια σύντομη επίσκεψη στην τοπική αγορά Ντονγκ Μπα.

Στη συνέχεια αφήνουμε πίσω μας τη Χουέ, πάμε στο αεροδρόμιο της Ντανάνγκ και από εκεί πετάμε για το Ανόι, την πρωτεύουσα του βορρά, αλλά και της χώρας. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΧΑΛΟΝΓΚ (Κρουαζιέρα στο Χαλόνγκ Μπέι – Διανυκτέρευση εν πλω)

Πρωινή αναχώρηση για το Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό πλοιάριο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Είναι ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας.

Εν πλω θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα με θαλασσινά, και κατόπιν θα έρθουμε πλέοντας στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, όπου θα χαλαρώσουμε στο σπα και στην πισίνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

9η ημέρα: ΧΑΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ (ξενάγηση – παράσταση με μαριονέτες στο νερό)

Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χαλόνγκ με την ανατολή του ήλιου. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα καθώς το πλοίο πλέει. Πρωινό εν πλω και όλος ο χρόνος δικός μας για αξέχαστη εμπειρία. Επιστροφή στην προβλήτα από όπου θα μεταφερθούμε οδικώς στο Ανόι. Καθώς συνεχίζουμε την περιήγησή μας στην πόλη, θα δούμε τον Ναό της Λογοτεχνίας, που αποτέλεσε το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βιετνάμ, την πανέμορφη λίμνη Χόαν Κιέμ, όπου θα επισκεφθούμε το Ναό Νγκοκ Σον. Μια απολαυστική βόλτα με ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει.

Συνέχεια με μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΑΝΟΪ (ξενάγηση) – ΝΙΝ ΜΠΙΝ – ΤΑΜ ΚΟΚ – ΑΝΟΪ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε τα υπέροχα Γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου και θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο και τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα.
Αναχώρηση προς το νότο, τα απέραντα αγροτικά τοπία της περιφέρειας του Ανόι, και το Νιν Μπιν. Θα επισκεφτούμε την τοποθεσία της πρώτης πρωτεύουσας του Βιετνάμ, της Χόα Λου (10ος-11ος αι.), που βρίσκεται στην άκρη του Δέλτα του Κόκκινου ποταμού.

Θα συνεχίσουμε για το Ταμ Κοκ, όπου θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με παραδοσιακές βάρκες (σαμπάν) στο ποτάμι. Το τοπίο έχει τεράστιους ασβεστολιθικούς βράχους που εξέχουν εντυπωσιακά από το επίπεδο, υγρό, και καλλιεργημένο έδαφος, γι αυτό και ονομάζεται το «στεγνό Χάλονγκ». Η γαλήνη των καναλιών με τους ορυζώνες, τα ψηλά επιβλητικά βράχια και τα ιερά σπήλαια θα σας σαγηνεύσουν. Επιστροφή στο Ανόι, βραδινή βόλτα για όσους το επιθυμούν, και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΑΪ ΤΣΑΟΥ (φυλές ΜΟΥΟΝΓΚ – ΤΑΪ ) – ΜΟΚ ΤΣΑΟΥ

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ανόι και κινούμαστε προς τα δυτικά και την ενδοχώρα του Βιετνάμ για να «ανακαλύψουμε» μαζί μία άγνωστη στους πολλούς πλευρά της χώρας! Ερχόμαστε λοιπόν στην Κοιλάδα Μάι Τσάου, μια κατάφυτη κοιλάδα που περιβάλλεται από σμαραγδένους ορυζώνες, σε ένα άκρως χαρακτηριστικό βιετναμέζικο τοπίο απίθανης ομορφιάς, απολαμβάνοντας στη διάρκεια της εκδρομής μας υπέροχα τοπία. Θα κάνουμε στάση για να επισκεφθούμε χωριό της τοπικής φυλής Μουόνγκ, και θα ατενίσουμε την απίστευτη θέα από το πέρασμα Τούνγκ Κε. Αργότερα θα περπατήσουμε ανάμεσα στις εκτάσεις με τους ορυζώνες και τα χωριουδάκια της περιοχής, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά της Κοιλάδας και γνωρίζοντας από κοντά την κουλτούρα και την καθημερινότητα των Τάι, μία από τις τοπικές εθνότητες που ζουν στην ενδοχώρα του Βιετνάμ, και τους οποίους θα γνωρίσουμε στα χωριά Πομ Κόονγκ και Να Πον. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μοκ Τσάου. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΟΚ ΤΣΑΟΥ – ΓΥΑΛΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΠΑΚ ΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ – Πτήση Επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και πάμε για μια σύντομη βόλτα (οδικώς) στη γύρω περιοχή. Θα επισκεφθούμε τη Γυάλινη Γέφυρα Μπακ Λονγκ που θεωρείται ως η μακρύτερη γυάλινη γέφυρα στον κόσμο, με συνολικό μήκος 632 μέτρων! Η αίσθηση να περπατάς πάνω στο γυαλί, σε ύψος περίπου 150 μέτρων, δύσκολα περιγράφεται με λόγια…

Συνεχίζοντας την ημέρα, θα επισκεφθούμε φυτεία τσαγιού όπου θα μάθουμε πολλά για το αγαπημένο ρόφημα των Βιετναμέζων (και όχι μόνο!) και κατόπιν θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο του Ανόι για την πτήση της επιστροφής μας.

 

13η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/12/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1720€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1720 € 990 €
  Twin Room 1720 € 990 €
  Triple Room 1720 € 990 €
  Single Room 2420 € 990 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΕΤΝΑΜ  :  25 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  24/12/2022 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 1680€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1680 € 990 €
  Twin Room 1680 € 990 €
  Triple Room 1680 € 990 €
  Single Room 2380 € 990 €

Extras

+ ΒΙΖΑ ΒΙΕΤΝΑΜ  :  25 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5*.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (εκτός από την τελευταία διανυκτέρευση στο Ανόι) μέσα στα ξενοδοχεία και όχι σε τοπικά εστιατόρια, εκτός του γεύματος εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή στο Ταμ Κοκ (από το Ανόι).
  • Εκδρομή στο χωριό Μι Το στη περιοχή του Δέλτα του Μεκόνγκ.
  • Εκδρομή και Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός (ανάλογα με την αναχώρηση, μπορεί να σας περιμένει στην Ασία).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά .

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €
  • Βίζα που πληρώνεται τοπικά: 25 $

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VISA

ΟΙ ΒΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΚΙΝΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ.

Η ΒΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 30 $ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ 1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

23/12/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:30

23:55

ΤΚ 162

24/12/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΣΑΪΓΚΟΝ

02:05

16:15

ΤΚ 165

03/01/2023

ΑΝΟΪ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:05

05:20 +1

ΤΚ 1843

04/01/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:35

09:00

 

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα

Άφιξης

ΤΚ 1846

24/12/2022

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

21:15

23:40

ΤΚ 164

25/12/2022

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΝΟΪ

02:05

15:25

ΤΚ 163

04/01/2023

ΣΑΪΓΚΟΝ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:15

05:55 +1

ΤΚ 1843

05/01/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:10

08:35