Skip to main content

Βιετνάμ – Μπανγκόκ, με διανυκτέρευση εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι και διαμονή στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ | 21.12.2023 Διάρκεια: 16 ΗΜΕΡΕΣ από 2349

Αναχώρηση: 21/12

 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – πτήση για ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, γνωριμία με την ταξιδιωτική ομάδα, και πτήση για την Ταϊλάνδη και την πρωτεύουσα Μπανγκόκ.

 

2η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: ξενάγηση – Βασιλικό Παλάτι

Άφιξη στην Μπανγκόκ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση.

Στη συνέχεια ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη, με μια μοναδική εμπειρία: βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι.

Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό.

Συνεχίζουμε για το ναό του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η – 5η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ημέρες ελεύθερες)

Ημέρες ελεύθερες στην Μπανγκόκ για να απολαύσετε την κοσμική με­γαλούπολη, που έχει να προσφέρει στον επισκέπτη άπειρες επιλογές, για όλα τα γούστα.

Κοσμοπολίτικη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κα­νάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν.

Ο τοπικός Έλληνας αντιπρόσωπος θα σας κατευθύνει και θα σας προτείνει επισκέψεις, βόλτες και δραστηριότητες, όπως βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Επίσκεψη στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου βρίσκεται ο παλιότερος ναός της πόλης, ο Ναός της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κι­νέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο πο­τάμι.

Μη χάσετε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια­φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτε­κτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορ­σελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητι­κές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμα­ντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλο­θέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφι­σμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου.

Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμα­ράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύ­τιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προ­θήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστά­της της χώρας. Συνεχίστε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα θαυμάσετε ένα από τα πιο εντυ­πωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα.

 

6η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – πτήση για ΣΑΪΓΚΟΝ (ξενάγηση)

Πρωινή αναχώρηση για τον επόμενο σταθμό του ταξιδιού μας, το Βιετνάμ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Σαϊγκόν, τη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ.

Η Σαϊγκόν πρωτεύουσα του νότιου τμήματος, ονομαζόταν Πρέι Νοκόρ μέχρι τον 17ο αιώνα και την εισβολή των Βιέτ, που έδωσαν το όνομα τους στο σημερινό κράτος. Άλλαξε σε Σαϊγκόν ως κέντρο της Γαλλικής Ινδοκίνας, και ως ορμητήριο των αμερικάνικων δυνάμεων. Τέλος, πήρε το όνομα του πολιτικού, φιλοσόφου, και ήρωα Χο Τσι Μινχ από το 1976, και την ένωση του νοτίου με το βόρειο τμήμα της χώρας.

Άφιξη στη Σαϊγκόν και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην πόλη, όπου θα δούμε το Ιστορικό Μουσείο και το Προεδρικό Μέγαρο ή παλάτι της Επανένωσης, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας, καθώς και την αγορά Μπεν Τανχ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΣΑΪΓΚΟΝ – Τούνελ ΚΟΥ ΤΣΙ – ΣΑΪΓΚΟΝ (ξενάγηση) – Πτήση για ΧΟΥΕ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την περιοχή Κου Τσι, που ονομαζόταν και «Σιδηρούν Τρίγωνο», γιατί ενώ βρισκόταν κοντά στη Σαϊγκόν, ήταν το ορμητήριο και κρησφύγετο των επαναστατικών δυνάμεων στον πόλεμο του 1970-75. Εκεί είναι φτιαγμένο ένα ολόκληρο υπόγειο χωριό με δαιδαλώδη τούνελ μήκους άνω των 200 χιλ., όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα από αυτά. Κάτω από 3-4 μέτρα χώμα για να αντέχει τους βομβαρδισμούς, διακινείτο ένα ολόκληρο στράτευμα Βιετκόνγκ, ενάντια στις αμερικάνικες δυνάμεις.

Επιστρέφοντας στη Σαϊγκόν θα έχουμε χρόνο για να δούμε περισσότερα στην πόλη, όπως την παγόδα Βιν Νγκιέμ, το παλιό Δημαρχείο, την Όπερα, τη μικρή «Νοτρ Νταμ» και το θαυμάσιο Κεντρικό Ταχυδρομείο, κτίρια τα οποία σηματοδοτούν την έντονη γαλλική επιρροή στην πόλη από την περίοδο της αποικιοκρατίας.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για την τη Χουέ, την αυτοκρατορική πρωτεύουσα του κράτους στο διάστημα 1802-1945, που βρίσκεται βορειότερα, στο κέντρο σχεδόν του Βιετνάμ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΧΟΥΕ (Βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων) – ΧΟΪ ΑΝ

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε την Απαγορευμένη Πόλη (Αυτοκρατορικό προπύργιο), εκεί όπου ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Τα περισσότερα κτίρια του περιτοιχισμένου συγκροτήματος είχαν καταστραφεί ολοσχερώς από τους πολέμους, αλλά τελευταία έχουν ανακατασκευαστεί αρκετά, ώστε η εικόνα της πόλης του 1800 να διατηρείται. Θα επισκεφτούμε επίσης την τοπική αγορά Ντονγκ Μπα, καθώς και το μαυσωλείο του αυτοκράτορα Khai Dinh.

Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μία όμορφη βαρκάδα στον Ποταμό των Αρωμάτων, που θα μας οδηγήσει στην 7όροφη Παγόδα Τιέν Μου, το πιο σημαντικό θρησκευτικό μνημείο της πόλης.

Αναχωρούμε οδικώς με προορισμό την αρχαία γραφική πόλη της Χόι Αν. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΜΙ ΣΟΝ – ΧΟΪ ΑΝ

Όσοι ξυπνήσουν νωρίς, μπορούν να δοκιμάσουν μια βουτιά στα ζεστά νερά της θάλασσας της Ν. Κίνας, μιας και το ξενοδοχείο μας είναι στην παραλία.

Κατόπιν αναχωρούμε για τον αρχαιολογικό Χώρο του Μι Σον, σημαντικότατο μνημείο του Πολιτισμού των Τσαμς. Παρότι η περιοχή αυτή είναι πολύ μακριά από την Ινδία, το βασίλειο των Champa που αναπτύχθηκε εδώ από τον 2ο αιώνα μ.Χ., είχε τις ρίζες και τη θρησκεία της μεγάλης υπερδύναμης του νότου. Ο χώρος έχει πάνω από 70 θρησκευτικά και διοικητικά κτίσματα ινδουιστικής επιρροής, και προστατεύεται από την UNESCO. Σήμερα μέσα στο τροπικό δάσος του Μι Σον, υπάρχουν περίπου 25 από αυτά τα κτίσματα-ιερά συντηρημένα, ενώ τα υπόλοιπα είναι ερείπια με έντονα τα σημεία των βομβαρδισμών της περιόδου 1970-75.

Επιστροφή στη Χόι Αν και περιπατητική ξενάγηση στην πόλη, για να γνωρίσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της. Κατά τη διάρκεια 16ου-18ου αιώνα, η Χόι Αν υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Η πόλη παρουσιάζει ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό στιλ, με έντονες βιετναμέζικες, κινεζικές και ιαπωνικές επιρροές. Θα κάνουμε περιηγηθούμε στους παραδοσιακούς δρόμους της, όπου διατηρούνται σε μεγάλο βαθμό και τα κτίρια και η γραφική τους ατμόσφαιρα. Στη βόλτα μας στη Χόι Αν θα επισκεφτούμε τον κινέζικο Ναό Πουκ Κιέν, την περίφημη Ιαπωνική Γέφυρα, την παραδοσιακή κατοικία Ταν Κυ, καθώς και τη γραφική αγορά τροφίμων της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΧΟΪ ΑΝ – ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ – πτήση για ΑΝΟΪ

Πρωινή αναχώρηση για ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Βιετνάμ που ήδη έχει «κάνει τον γύρο του κόσμου» και έχει αγαπηθεί από τους επισκέπτες: πρόκειται για τη λεγόμενη Χρυσή Γέφυρα στους λόφους Μπα Να, δύο πελώρια πέτρινα χέρια που κρατούν μία ατσάλινη γέφυρα, σαν σε στάση προσφοράς στον ουρανό. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1400 μέτρων, και απλώνεται σε μια απόσταση περίπου 150 μέτρων (σε καμπύλη) συνδέοντας στην ουσία τον τοπικό σταθμό τελεφερίκ με τους κήπους της περιοχής.

Θα περπατήσουμε μέχρι την παγόδα Λιν Ουνγκ, με το εντυπωσιακό άγαλμα του Βούδα, ύψους 27 μέτρων. Πρόκειται για ένα από τα τρία ιερά αγάλματα του Βούδα που πιστεύεται ότι προστατεύουν την Ντανάνγκ από τις φυσικές καταστροφές. Κατά την επιστροφή μας θα συναντήσουμε τον περίφημο Κήπο των Λουλουδιών, όπου θα θαυμάσουμε τα υπέροχα χρώματα και αρώματα.

Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση για το Ανόι, την πρωτεύουσα του βορρά, αλλά και της χώρας του Βιετνάμ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΑΪ ΤΣΑΟΥ (φυλές ΜΟΥΟΝΓΚ – ΤΑΪ ) – ΜΟΚ ΤΣΑΟΥ

Αφήνουμε σήμερα πίσω μας το Ανόι και κινούμαστε προς τα δυτικά και την ενδοχώρα του Βιετνάμ για να «ανακαλύψουμε» μαζί μία άγνωστη στους πολλούς πλευρά της χώρας! Ερχόμαστε λοιπόν στην Κοιλάδα Μάι Τσάου, μια κατάφυτη κοιλάδα που περιβάλλεται από σμαραγδένους ορυζώνες, σε ένα άκρως χαρακτηριστικό βιετναμέζικο τοπίο απίθανης ομορφιάς, απολαμβάνοντας στη διάρκεια της εκδρομής μας υπέροχα τοπία. Θα κάνουμε στάση για να επισκεφθούμε χωριό της τοπικής φυλής Μουόνγκ, και θα ατενίσουμε την απίστευτη θέα από το πέρασμα Τούνγκ Κε. Αργότερα θα περπατήσουμε ανάμεσα στις εκτάσεις με τους ορυζώνες και τα χωριουδάκια της περιοχής, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά της Κοιλάδας και γνωρίζοντας από κοντά την κουλτούρα και την καθημερινότητα των Τάι, μία από τις τοπικές εθνότητες που ζουν στην ενδοχώρα του Βιετνάμ, και τους οποίους θα γνωρίσουμε στα χωριά Πομ Κόονγκ και Να Πον. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μοκ Τσάου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΟΚ ΤΣΑΟΥ – ΓΥΑΛΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΠΑΚ ΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε για μια βόλτα (οδικώς) στη γύρω περιοχή. Θα επισκεφθούμε τη Γυάλινη Γέφυρα Μπακ Λονγκ που θεωρείται ως η μακρύτερη γυάλινη γέφυρα στον κόσμο, με συνολικό μήκος 632 μέτρων! Η αίσθηση να περπατάς πάνω στο γυαλί, σε ύψος περίπου 150 μέτρων, δύσκολα περιγράφεται με λόγια…

Συνεχίζοντας την ημέρα, θα επισκεφθούμε φυτεία τσαγιού όπου θα μάθουμε πολλά για το αγαπημένο ρόφημα των Βιετναμέζων (και όχι μόνο!) και κατόπιν θα επιστρέψουμε στο Ανόι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΑΝΟΪ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΧΑΛΟΝΓΚ: Διανυκτέρευση εν πλω

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε για το περίφημο Χαλόνγκ Μπέι που βρίσκεται βορειανατολικά του Ανόι, και λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς του, χαρακτηρίστηκε το 1994 Τοπίο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Φτάνοντας θα επιβιβαστούμε σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο και θα απολαύσουμε μια υπέροχη κρουαζιέρα, πλέοντας ανάμεσα στις καταπράσινες ψηλές βραχονησίδες που ξεπροβάλλουν από τα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Τονκίν. Είναι ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας. Στη συνέχεια φτάνουμε στην περιοχή του Μπα Τράι Ντάο, μια εκπληκτικής ομορφιάς λιμνοθάλασσα, στολισμένη με 3 μικρά νησάκια που συνθέτουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.

 

14η ημέρα: ΧΑΛΟΝΓΚ – ΑΝΟΪ: παράσταση με μαριονέτες στο νερό

Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χαλόνγκ με την ανατολή του ήλιου. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που διαγράφονται στον ορίζοντα καθώς το πλοίο πλέει. Πρωινό εν πλω, χρόνος για να απολαύσουμε την αξέχαστη αυτή εμπειρία και επιστροφή στην προβλήτα, από όπου θα μεταφερθούμε οδικώς στο Ανόι.

Το απόγευμα θα κάνουμε μια απολαυστική βόλτα με ποδήλατα που τα οδηγούν οι ντόπιοι στα γραφικά δρομάκια της παλιάς συνοικίας. Μια εμπειρία που συμπληρώνει τις εικόνες που ήδη έχουμε αποκομίσει.

Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε μια εντυπωσιακή παράσταση με μαριονέτες στο νερό, μια μοναδική μορφή βιετναμέζικης τέχνης, που έχει τις ρίζες της στις παραδόσεις και στους μύθους που συνοδεύουν την καλλιέργεια του ρυζιού. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

15η ημέρα: ΑΝΟΪ (ξενάγηση) – πτήση επιστροφής

Πρωινή ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, τα υπέροχα Γαλλικά αποικιακά κτίρια του κέντρου, θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ, τόπο αμέριστου σεβασμού για τους Βιετναμέζους, καθώς και τη διάσημη Μονόστηλη Βουδιστική Παγόδα.

Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το πολύ ενδιαφέρον Εθνολογικό Μουσείο, καθώς και τον Ναό της Λογοτεχνίας (Van Mieu, στα βιετναμέζικα) του Κομφούκιου, ο οποίος βρίσκεται σε συγκρότημα που στεγάζει επίσης την Αυτοκρατορική Ακαδημία. Αν και αρκετοί άλλοι τέτοιοι ναοί λογοτεχνίας μπορεί να βρεθούν σε ολόκληρη την επικράτεια του Βιετνάμ, ο πιο σημαντικός και γνωστός βρίσκεται στην πόλη του Ανόι, ο οποίος και λειτούργησε ως το πρώτο πανεπιστήμιο του Βιετνάμ. Ο ναός κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1070 από το βασιλιά Ly Nhan Tong και ήταν αφιερωμένος στον Κομφούκιο.

Θα συνεχίσουμε με τον ναό Νγκοκ Σον που βρίσκεται σε νησάκι στη λίμνη Χόαν Κιεμ, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

16η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  21/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2349€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2349 € 990 €
  Twin Room 2349 € 990 €
  Triple Room 2349 € 990 €
  Single Room 3269 € 990 €

Extras

+ BIZA VIETNAM :  25 €

 

 

Περιλαμβάνονται 

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 5* στο Βιετνάμ (4* στο Μοκ Τσάου), 4* στην Μπανγκόκ
  • Στο Βιετνάμ ημιδιατροφή καθημερινά μέσα στα ξενοδοχεία (πλην της ημέρας αποβίβασης από το κρουαζιερόπλοιο) και όχι σε τοπικά εστιατόρια. Πλήρης διατροφή εν πλω στο Χαλόνγκ Μπέι. Στην Μπανγκόκ μόνο πρωινό.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Εκδρομή και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο Μι Σον.
  • Επίσκεψη στο Εθνολογικό Μουσείο στο Ανόι.
  • Θέαμα με μαριονέτες στο νερό.
  • Κρουαζιέρα στον Ποταμό των Αρωμάτων στη Χουέ.
  • Επίσκεψη στο Κεντρικό Βιετνάμ (Χόι Αν, Χουέ), όπου βρίσκονται τα μαγικά πολιτιστικά στολίδια και οι πανέμορφες παραλίες του Βιετνάμ.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός στο Βιετνάμ
  • Τοπικός Έλληνας αντιπρόσωπος στην Μπανγκόκ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990€
  • Βίζα Βιετνάμ που πληρώνεται από εδώ: 25 €

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

ΤΚ 1844

21/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

09:50

12:20

ΤΚ 058

21/12/2023

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

15:20

04:45 +1

ΤΚ 165

04/01/2024

ΑΝΟΪ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

22:30

05:30 +1

ΤΚ 1843

05/01/2024

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ

08:30

09:00