Skip to main content

Φιλιππίνες "Τα μαργαριτάρια των ανοιχτών θαλασσών" Ατομικό Ταξίδι 10 ημερών 2022 απο 1.880€

οι πτήσεις βολεύουν Κάθε Τρίτη & Πέμπτη από 01/04 έως 31/10

η τιμή είναι η οικονομικότερη πιθανή εφοσον υπάρχουν οι φτηνές θέσεις - δεν ειναι γκρουπ

 

 

Ημέρα 1η: Αθήνα - Σιγκαπούρη

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη.

Ημέρα 2η: Σιγκαπούρη - Μανίλα

Πρωινή άφιξη στη Σιγκαπούρη και ανταπόκριση για τη πρωτεύουσα των Φιλιππίνων. Στην περίπτωση που έχετε πάνω από 6 ώρες ανταπόκριση, μπορείτε να ακολουθήσετε μία προαιρετική ξενάγηση της Σιγκαπούρης, με επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατά της: Fountain of Wealth – ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο – κήποι ορχιδέας, κήποι Άβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Ακολουθεί πτήση για τη Μανίλα, άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή για μία βόλτα στο κέντρο της πόλης ή στα καταστήματα της Makati.

Ημέρα 3η: Μανίλα – Ξενάγηση πόλης

Ξεκινώντας από την καρδιά του οικονομικού κέντρου της χώρας, το Μακάτι, θα οδηγηθούμε στον Πύργο του Nielson κατά μήκος της λεωφόρου Ayala και στο πάρκο Φόρμπες, έναν οικιστικό θύλακα, που θυμίζει δρόμο εκατομμυριούχων. Πρώτη μας στάση θα γίνει στο αμερικανικό νεκροταφείο, που φημίζεται ως το μεγαλύτερο και πιο όμορφο αμερικανικό μνημείο εκτός των ΗΠΑ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη παλιά πόλη της Μανίλα μέσω της λεωφόρου Scenic Roxas (γνωστή και ως λεωφόρος Dewey), θα περάσουμε από το πάρκο Λουνέτα και θα σταματήσουμε στα αρχαία τείχη, τα ερείπια εκκλησιών και τα απομεινάρια των Ισπανών κατακτητών. Θα περιηγηθούμε στα πλακόστρωτα δρομάκια μέχρι την εκκλησία Σαν Αγκουστίν, που θεωρείται η παλαιότερη της χώρας και θα συνεχίσουμε για το ισπανικό Φρούριο Σαντιάγο στην είσοδο του ποταμού Πασίγκ, εκεί όπου ο εθνικός ήρωας Χοσέ Ριζάλ, έγραψε το “τελευταίο αποχαιρετιστήριο”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν το Lakbay Museo…ένας χώρος που θα σας ξεναγήσει σε όλες τις παραδόσεις και τα ήθη και έθιμα της κάθε περιοχής των Φιλιππίνων με γευσιγνωσία και παρακολούθηση μουσικοχορευτικών παραστάσεων

Ημέρα 4η: Μανίλα – Ελ Νίδο

Μετά τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο, θα ακολουθήσει μία σύντομη πτήση για το πανέμορφο Παλαουάν, το 5ο μεγαλύτερο νησί των Φιλιππίνων, που για τους αναγνώστες του Conde Nast Traveler θεωρείται “το πιο εξωτικό νησί”. Απέχει από τη Μανίλα μόλις 75’ αεροπορικώς ή 24 ώρες ακτοπλοϊκώς. Ουσιαστικά είναι σαν μία μακριά λωρίδα που εκτείνεται μέχρι το Βόρνεο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή Ελ Νίδο, στα βόρεια του νησιού. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μπάνιο σας σε πραγματικά υπέροχα νερά που συμπληρώνονται από ένα τροπικό τοπίο από καταπράσινα νησάκια. Για το βράδυ απολαύστε το κοκτέιλ σας σε ένα από τα μπαράκια κοντά στο λιμάνι. Σας προτείνουμε το Sava bar, γνωστό για τη θέση του στη παραλία και τη προνομιακή του θέση για να δείτε το ηλιοβασίλεμα.

Ημέρα 5η: Ελ Νίδο – Εκδρομή στον ύφαλο με σκάφος και πικ νικ

Η πρωινή ακτοπλοϊκή μας εκδρομή θα μας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Εθνικό Δρυμό -Κοραλλιογενή Ύφαλο του Ελ Νίδο με τις καταπράσινες νησίδες και να κολυμπήσουμε στα γαλήνια τυρκουάζ νερά – περιοχές όπου κινηματογραφήθηκαν σκηνές για τη διάσημη ταινία “Η Παραλία”. Στάση για γεύμα (πικ νικ). Επιστροφή στο λιμάνι και χρόνος ελεύθερος για να ανακαλύψετε κάποια από τις πολυάριθμές τροπικές παραλίες της περιοχής.

Ημέρα 6η: Ελ Νίδο – Μπάνιο στην διασημότερη παραλία της χώρας, Νάπαν

Σε απόσταση 45’ από το λιμάνι του Ελ Νίδο, η τροπική παραλία Νάπαν θα σας εντυπωσιάσει. Με μίλια αμμώδους ακτογραμμής και πανέμορφους τροπικούς φοίνικες, η Nacpan είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της παραλίας. Εδώ δεν θα νοιώσετε ποτέ υπερβολικό κόσμο. Εσείς φροντίστε να έχετε πάρει μαζί σας την πετσέτα σας, το κόστος μεταφοράς από και προς την περιοχή σας θα σας τις καλύψουμε εμείς ! Για μετά το μεσημέρι, φροντίστε να επισκεφθείτε τη κοντινή παραλία «Βανίλα» είναι ότι πρέπει για να συνδυάσετε διασκέδαση, αγορές, φαγητό, μουσική, διασκέδαση και μπάνιο.

Ημέρα 7η: Ελ Νίδο – Πουέρτο Πρινσέσα

Το πρωί θα ακολουθήσει η μεταφορά μας στο κέντρο του νησιού, την περιοχή Πουέρτο Πρινσέσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στα καταστήματα της πόλης ή για ένα μπάνιο στη παραλία του ξενοδοχείου σας.

Ημέρα 8η: Πουέρτο Πρινσέσα

Σήμερα το πρωί θα επισκεφθούμε ένα από τα Νέα Επτά Θαύματα της Φύσης στον ποταμό Πουέρτο Πρινσέσα. Η κρουαζιέρα μας με το τοπικό καραβάκι στον υπόγειο ποταμό των 5,2 χιλιομέτρων, θα μας χαρίσει μοναδικές εικόνες από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.

Ημέρα 9η: Πουέρτο Πρινσέσα – Μανίλα - Σιγκαπούρη

Πρωινή πτήση για Μανίλα. Ακολουθεί πτήση για Σιγκαπούρη και ανταπόκριση για πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Ημέρα 10η: Αθήνα

Άφιξη νωρίς το πρωί στην Αθήνα.

 

Το ταξίδι περιλαμβάνει

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με Scoot/Singapore (μέσω ενδιάμεσου σταθμού), με μία κύρια αποσκευή κατ' άτομο.
  • Διαμονή: Επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*, 4*sup, 5*.
  • Μεταφορές: Μεταφορές από τα αεροδρόμια της Μανίλας, Ελ Νίδο, Πουέρτο Πρινσέσα, με άλλους πελάτες & μεταφορά με mini van από Ελ Νίδο για Πουέρτο Πρινσέσα.
  • Τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία): Είσοδοι κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων σε όλα τα επισκεπτόμενα μέρη σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Αγγλόφωνη ξενάγηση Μανίλας (μαζί με άλλους πελάτες), αγγλόφωνη εκδρομή στον κοραλλιογενή ύφαλο του Ελ Νίδο, αγγλόφωνη εκδρομή στο υπόγειο ποτάμι του Πουέρτο Πρινσέσα.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.

Σημαντική Επισήμανση

  • Περιλαμβάνονται ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ & ΕΠΙΝΑΥΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
  • Το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και έχει εγγυημένες αναχωρήσεις με ελάχιστο αριθμό συμμετοχών τα 2 άτομα.
  • Οι μεταφορές από ή προς τα αεροδρόμια, περιοχές καθώς, οι επισκέψεις – εκδρομές σε όλο το πρόγραμμα, γίνονται ομαδικά με αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό.
  • Μπορείτε να προσθέσετε διανυκτερεύσεις.
  • Απαραίτητη η συμμετοχή 15 ατόμων για να μπορέσει να συμμετάσχει ελληνόφωνος έμπειρος συνοδός από Αθήνα.
  • Οι τιμές βασίζονται σε ειδικό ναύλο της Scoot/Singapore. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.
  • Το check in /check out στα ξενοδοχεία είναι μετά τις 14:00 μ.μ.
  • Ανάλογα με την εποχικότητα ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις στα κοστολόγια.
  • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Αχθοφορικά.
  • Φιλοδωρήματα.
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
  • Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία.