Skip to main content

Μαλαισία – Ζούγκλα Βόρνεο – Σιγκαπούρη (Φυλές Νταγιάκ - Παραλίες Νταμάι) | Ιούλιος - Νοέμβριος 2022 απο 1590

και παραταση στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι

14/7, 11/8, 22/9, 13/10  Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ

 

Πλούσιο πρόγραμμα που συνδυάζει μεγαλουπόλεις, ζούγκλα και εξωτισμό, με πολύ καλά επιλεγμένα ξενοδοχεία:

  • Στην Κουάλα Λουμπούρ: ξενοδοχείο Pullman Kuala Lumpur City Centre & Residences 5*
  • Στο Κουτσίνγκ: ξενοδοχείο Hilton 5*
  • Στην Σιγκαπούρη: ξενοδοχείο 4*
  • Στη Μελάκα: ξενοδοχείο Majestic Malacca 5*.
  • Επίσκεψη στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο.
  • Προσθέτουμε μια επιπλέον διανυκτέρευση στην αποικιακού Πορτογαλικού χρώματος πόλη της Μαλαισίας Μέλακα  για να την απολαύσουμε και να μεταφερθούμε για λίγο πίσω στον χρόνο.
  • Επίσκεψη στην Πουτρατζάγια, "την πόλη-θαύμα" της Μαλαισίας
  • Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Σιγκαπούρη, μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο.

 

2η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (άφιξη - ξενάγηση)

Πρωινή άφιξη στη Σιγκαπούρη, και άμεση εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Αφού ανακτήσουμε δυνάμεις, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη.

Κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ελεύθερη)

Ημέρα ελεύθερη στη Σιγκαπούρη, με τον απαραίτητο χρόνο για βόλτες και ψώνια! Η Σιγκαπούρη είναι άλλωστε από τους μεγαλύτερους εμπορικούς κόμβους στον πλανήτη, επομένως οι αφορμές για ψώνια και εξερεύνηση είναι απεριόριστες… Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – πτήση για ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

Πρωινό ελεύθερο στη Σιγκαπούρη (check-out στις 11:00) και μετάβαση στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε για το νησί Βόρνεο και το Κουτσίνγκ, την πρωτεύουσα της επαρχίας Σαραβάκ, με το έντονο τοπικό χρώμα. Την πόλη διαρρέει ο ομώνυμος ποταμός, η μία όχθη του οποίου είναι ο σημαντικότερος τόπος συνάντησης των κατοίκων της. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ (ξενάγηση)

Απολαμβάνουμε σήμερα ξενάγηση στο Κουτσίνγκ: οι ντόπιοι λένε πως καμία άλλη πόλη στη Μαλαισία δεν έχει τόσο ρομαντική και απίθανη ιστορία, ούτε εμφανίζει τη γοητεία της με τόση χάρη. Οι κάτοικοι (περίπου 680.000 περίπου) νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια για τη συναρπαστική πόλη τους, κάτι που αντικατοπτρίζεται στη στάση τους απέναντι στους επισκέπτες.

Όπως όλες οι πόλεις στο Βόρνεο, το επίκεντρο του Κουτσίνγκ και ο λόγος ύπαρξής του είναι ο ποταμός. ΟΙ ντόπιοι διασχίζουν το ποτάμι με sampan, που μάλλον είναι και ο καλύτερος τρόπος για να πάρει κανείς μια καλή εικόνα της περιοχής. Θα έχουμε λοιπόν αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας για να σεργιανίσουμε στην πόλη και να ανακαλύψουμε πολλές και ενδιαφέρουσες γωνιές του Κουτσίνγκ. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ – ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΩΝ – ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη ζούγκλα του Βόρνεο και το ξενοδοχείο μας. Η πρώτη μας στάση θα είναι στο διάσημο κέντρο μελέτης και φροντίδας των απειλούμενων με εξαφάνιση Ουρακοτάγκων του Βόρνεο. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε και να τους φωτογραφίσουμε από κοντά, στο φυσικό τους περιβάλλον. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο χωριό Σέριαν με τη σκεπαστή αγορά εξωτικών φρούτων, λαχανικών και ψαριών. Τελευταία μας στάση θα είναι στο χωριό Λατσάου. Άφιξη στις όχθες της τεχνητής λίμνης Μπάτανγκ Άι, που σχηματίστηκε από το φράγμα της περιοχής για να τιθασεύσει τα νερά του ομώνυμου ποταμού. Εκεί, θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια σύντομη διαδρομή, που θα μας οδηγήσει στην απέναντι όχθη της λίμνης, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ, ΦΥΛΕΣ ΝΤΑΓΙΑΚ

Το πρωί θα επιβιβαστούμε σε παραδοσιακές πιρόγες για μια μαγευτική διαδρομή στη λίμνη, που θα μας οδηγήσει στην καρδιά της ζούγκλας και στους ιθαγενείς που την κατοικούν. Κατά την άφιξή μας, μας υποδέχεται ο αρχηγός της φυλής. Εκεί, θα παρακολουθήσουμε τοπικούς παραδοσιακούς χορούς των ντόπιων με πλουμιστές ενδυμασίες, θα επισκεφθούμε την κατοικία τους, ένα παραδοσιακό ξύλινο χτίσμα (longhouse), όπου διαμένουν πολλές οικογένειες μαζί κάτω από την ίδια στέγη, μέσα σε μια παρθένα ζούγκλα. Σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία, σαν να παίρνετε μέρος σε κάποια ταινία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΖΟΥΓΚΛΑ ΒΟΡΝΕΟ – ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΤΑΜΑΪ

Σήμερα μεταβαίνουμε στις Παραλίες Νταμάι, παρθένες αμμουδιές μέσα σε δάσος βροχής, όπου μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε εδώ είναι βαρκάδες προς αναζήτηση δελφινιών, ψάρεμα, εκδρομές σε γειτονικά εθνικά πάρκα και ζούγκλες. Διανυκτέρευση στις παραλίες Νταμάι.

 

9η ημέρα: ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΤΑΜΑΪ

Μία ολόκληρη ημέρα στις Παραλίες Νταμάι για να χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή είναι στο νησάκι Satang Island, στην πραγματικότητα ένα θαλάσσιο πάρκο με δυο νησάκια, το Besar και το Kecil, με παρθένα νερά και περιοχή προστασίας χελώνων. Εδώ θα μάθουμε για το πρόγραμμα διάσωσής τους και τη διαδικασία που κάνουν με τα αυγά τους, θα κολυμπήσουμε και θα θαυμάσουμε με μάσκα τον πολύχρωμο βυθό.

 

10η ημέρα: ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΝΤΑΜΑΪ – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Σήμερα επιστρέφουμε στην ηπειρωτική Μαλαισία, πετώντας για την πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ. Η χώρα, όπως βλέπουμε, αποτελείται από δύο ξεχωριστές περιοχές: το Νότιο τμήμα της Μαλαϊκής Χερσονήσου που αποτελεί επίσης και το άκρο της Ινδοκίνας και το Βόρειο τμήμα του νησιού Βόρνεο, με εξαίρεση το σουλτανάτο του Μπρουνέι. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας στην Κουάλα Λουμπούρ. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ (ξενάγηση, σπηλιές Μπατού)

Ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από το πολύβουο κέντρο της, τμήμα του οποίου αποτελεί η πολύχρωμη Κινέζικη και η Ινδική Συνοικία. Θα δούμε την Πλατεία Ανεξαρτησίας, το Βασιλικό Παλάτι, θα επισκεφτούμε το Εθνικό Μνημείο το οποίο βρίσκεται στο μεγαλύτερο χώρο πρασίνου της πρωτεύουσας που ονομάζεται «Κήποι της λίμνης», το Εθνικό Τζαμί (εξωτερική επίσκεψη) και το Σιδηροδρομικό Σταθμό, που είναι ένας από τους πιο γραφικούς του κόσμου σε ινδο-ισλαμικό στιλ, με πύργους, θόλους και αψίδες.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις Σπηλιές στο Μπατού, πασίγνωστες ανά τον κόσμο με τα 272 σκαλοπάτια τους, τις οποίες επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Ελεύθερη ημέρα στην Κουάλα Λουμπούρ, για να απολαύσουμε την πρωτεύουσα της Μαλαισίας σε χαλαρούς ρυθμούς, με τον αρχηγό μας. Η πόλη προσφέρεται για σεργιάνι και οι επιλογές για φαγητό και ψώνια και πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες! Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΠΟΥΤΡΑΤΖΑΓΙΑ – ΜΕΛΑΚΑ

Πρωινή αναχώρηση για τον νότο της Μαλαισίας, με προορισμό την όμορφη πόλη Μελάκα (ή Μάλακκα) με την αποικιακή της αρχιτεκτονική.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας και περίπου μια ώρα έξω από την Κουάλα Λουμπούρ, θα σταματήσουμε στην Πουτρατζάγια. Πρόκειται για μια πόλη-πρότυπο, κτισμένη με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον. Από τη μια η λίμνη και το πράσινο και από την άλλη τα υπέροχα κτίρια Ευρωπαϊκής, Μαροκινής και Κεντρο-ασιατικής επιρροής, ξεπροβάλλουν μπροστά στα μάτια μας σαν κοσμήματα.

Μετά την επίσκεψή μας θα συνεχίσουμε για τη Μελάκα. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας πρίγκιπας από τη Σουμάτρα είχε επισκεφθεί την περιοχή για κυνήγι και καθώς ξεκουραζόταν στη σκιά ενός δέντρου, ένα από τα σκυλιά που τον συνόδευαν επιτέθηκε σε ένα ελάφι, το οποίο όμως απέκρουσε τον σκύλο και τον πέταξε με μία μόλις κίνηση στο ποτάμι. Προς τιμήν του θάρρους του ελαφιού αποφάσισε να ιδρύσει μία πόλη. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η πόλη έλαβε το όνομά της από το δέντρο "Μέλακα", κάτω από το οποίο ξεκουραζόταν ο πρίγκιπας. Η Μελάκα αποτέλεσε μεγάλο εμπορικό και οικονομικό κέντρο και μία από τις πρώτες πορτογαλικές αποικίες. Η ενσωμάτωση των τοπικών παραδόσεων και των αποικιακών εθίμων που αντικατοπτρίζονται στην αρχιτεκτονική, στις γεύσεις ακόμα και στον καθημερινό τρόπο ζωής, θα σας εντυπωσιάσει. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα: ΜΕΛΑΚΑ (Ξενάγηση) – ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μετά το πρωινό μας θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της Μελάκα, με τα καλοσυντηρημένα μνημεία του αποικιακού παρελθόντος της, τα οποία της χάρισαν το τίτλο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Κουάλα Λουμπούρ για να μεταβούμε στο αεροδρόμιο της πόλης για την πτήση της επιστροφής μας.

 

15η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΝΕΪ

Για όσους ταξιδιώτες το επιθυμούν, παρέχεται η δυνατότητα εναλλακτικής εκδρομής ανάμεσα στην 8η και τη 10η ημέρα του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, αντί για την επίσκεψη στις Παραλίες Νταμάι, μπορείτε να επισκεφθείτε το Σουλτανάτο του Μπρουνέι. Στην περίπτωση αυτή, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

 

1η – 7η ημέρα: ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8η ημέρα: ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ – πτήση για ΜΙΡΙ – ΜΠΡΟΥΝΕΪ

Μετάβαση στο αεροδρόμιο του Κουτσίνγκ και πτήση για το Μίρι, πόλη της Μαλαισίας που βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με το Σουλτανάτο του Μπρουνέι, όπου και θα μεταβούμε οδικώς. Το Μπρουνέι Νταρουσαλάμ, το σουλτανάτο του Μπρουνέι όπως είναι ευρύτερα γνωστό,είναι ο ισλαμικός θύλακας που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό,στη βόρεια ακτή του Βόρνεο, στη θαλάσσια περιοχή της Ν.Α Ασίας. H χλιδή του πετρελαιοπαραγωγού σουλτανάτου με τα μεγαλόπρεπα τζαμιά και τα πλωτά χωριά, μας μεταφέρει σε κόσμους μαγικούς και παραμυθένιους, μια και εδώ έχει αναπτυχθεί μια κοινωνική δομή που μόνο σε παραμύθια μπορούμε να συναντήσουμε.

Στο πλούσιο σουλτανάτο φαίνεται να βασιλεύει μια καλά προστατευμένη ηρεμία που ξεκίνησε με τον πρώτο σουλτάνο της δυναστείας. Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται να έχουν στο χρυσό οι κάτοικοι του Μπρουνέι, αν κρίνει κανείς από τα εκθέματα του Μουσείου (Royal Regalia Building), με τα βασιλικά προσωπικά αντικείμενα, αλλά και από τους τρούλους που δεσπόζουν στο επιβλητικό τέμενος που κτίσθηκε για την 25η επέτειο της μοναρχίας του Σουλτάνου.
Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Εφόσον ο χρόνος το επιτρέπει, θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με το Μπρουνέι. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΜΠΡΟΥΝΕΪ

Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στον πλούτο και στον αστραφτερό πολιτισμό. Όχι ότι δεν έχει τροπικά δάση και ποτάμια το Μπρουνέι, έχει, και μάλιστα μπορούμε να κάνουμε ράφτινγκ ή να ανέβουμε σε ένα ειδικό κλουβί μέσα στις φυλλωσιές εκεί που βρίσκονται οι αερογέφυρες και να αισθανθούμε για μία ακόμη φορά σαν να αιωρούμαστε ανάμεσα στο δάσος και τον ουρανό. Ωστόσο το Σουλτανάτο του Μπρουνέι, είναι ένα σουλτανάτο.
Αυτό από μόνο του αποτελεί μια εμπειρία. Πώς είναι η ζωή σε ένα σουλτανάτο; Κατ’ αρχάς μιλάμε για ένα κρατίδιο, με περίπου 450.000 κατοίκους το οποίο μέχρι το 1984 ήταν βρετανικό προτεκτοράτο. Πρωτεύουσά του είναι η Μπαντάρ Σερί Μπεγκαγουάν. Διαθέτει πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και αερίου, τα οποία παράγει και εμπορεύεται, άρα όλο το κέρδος είναι δικό του. Ένα ακόμη αξιοθέατο που δείχνει την αληθινή ζωή στο Μπρουνέι είναι ο πλωτός οικισμός Καμπόγκ Αγέρ ή αλλιώς η Βενετία της Ανατολής. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεστε… Ξύλινα σπιτάκια χτισμένα μέσα στον ποταμό Μπρουνέι πάνω σε πασσάλους. Οι κάτοικοί τους χρησιμοποιούν ως όχημα μετακίνησης βάρκες που τις… παρκάρουν στην «πυλωτή» των πασσάλων. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΜΠΡΟΥΝΕΪ – πτήση για ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ

Από το αεροδρόμιο του Μπρουνέι επιστρέφουμε στην ηπειρωτική Μαλαισία και την πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ. Το πρόγραμμα συνεχίζεται από εδώ κανονικά όπως και στην 8η ημέρα του ανωτέρω προγράμματος, από την άφιξη στην Κουάλα Λουμπούρ και έπειτα.

 

11η – 15η ημέρα: ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1590 990
  Twin Room 1590 € 990 €
  Triple Room 1590 € 990 €
  Single Room 2310 € 990 €

Extras

+ Για διαμονή στο Μπρουνέι σε δίκλινο  :  590 €

+ Για διαμονή στο Μπρουνέι σε μονόκλινο  :  790 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό
  • Στην Κουάλα Λουμπούρ το ξενοδοχείο Pullman Kuala Lumpur City Centre & Residences 5*, στο Κουτσίνγκ το ξενοδοχείο Hilton 5* στην Σιγκαπούρη ξενοδοχείο 4*, στη Μελάκα το Majestic Malacca 5*.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έλληνας αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €990
  • Φόρος διαμονής στη Μαλαισία 10 MYR το δωμάτιο την ημέρα, πληρώνονται τοπικά, στα ξενοδοχεία.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

14/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

17:20

09:15 +1

TR 430

17/07/2022

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

18:05

19:35

TR 467

27/07/2022

ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ
– ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:30

22:45

TR 722

28/07/2022

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

00:30

07:00

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

11/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

17:20

09:15 +1

TR 430

14/08/2022

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

18:05

19:35

TR 467

24/08/2022

ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ
– ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:30

22:45

TR 722

25/08/2022

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

00:30

07:00

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

22/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

17:20

09:15 +1

TR 430

25/09/2022

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

18:05

19:35

TR 467

05/09/2022

ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ
– ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:30

22:45

TR 722

06/09/2022

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

00:30

07:00

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

TR 723

13/10/2022

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

17:20

09:15 +1

TR 430

16/10/2022

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΚΟΥΤΣΙΝΓΚ

18:05

19:35

TR 467

26/10/2022

ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ
– ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:30

22:45

TR 722

27/10/2022

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

00:30

07:00