Skip to main content

Δρόμοι οπίου Ταϊλάνδης & νησί Τζέιμς Μπόντ 13μερες Οκτωβριος 2022 απο 1250

μονο 20/10 ταξιδι τελειο για Γαμηλια, Παρεες, Ζευγαρια, και Μονους ταξιδιωτες! έχει τα παντα!

 
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

    • Έχουμε προβλέψει να διαμείνουμε στις καλύτερες περιοχές και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5*
    • Θα μας δοθεί η ευκαιρία να έρθουμε κοντά με τους ελέφαντες, να τους κάνουμε μπάνιο και να απολαύσουμε μία βόλτα στη ζούγκλα ιππεύοντάς τους
    • Θα χαλαρώσουμε κάνοντας βαρκάδα με κανό από μπαμπού στα τροπικά δάση του Τσιανγκ Μάι
    • Θα περπατήσουμε και θα απολαύσουμε την θέα του κάτασπρου ναού Wat Rong Khun
    • Θα θαυμάσουμε την τελειότητα της αρχιτεκτονικής του σημαντικότερου ναού της χώρας Βατ Πο
    • Θα απολαύσουμε το τοπίο στο Τριεθνές, θα κάνουμε βαρκάδα και θα γνωρίσουμε την φυλή Κάρεν
    • Θα ολοκληρώσουμε με το διάσημο νησί του Τζέιμς Μποντ, που έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Άνθρωπος με το Χρυστό Πιστόλι»

 

  

Ημέρα 1η: Πτήση

Πτήση για την αυτοκρατορική πρωτεύουσα.

Ημέρα 2η: Άφιξη στη Μπανγκόκ

Θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο και θα μας δοθεί ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθούμε στη κεντρική λεωφόρο με τα πολυκαταστήματα της Σούκουμβιτ μαζί με τον συνοδό μας.

Ημέρα 3η: Μπανγκόκ - Ξενάγηση

Κατά τη πρωινή μας ξενάγηση, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το τέμπλο του Χρυσού Βούδα, να γνωρίσουμε την κινέζικη συνοικία, αλλά και την κεντρική αγορά λουλουδιών. Θα συνεχίσουμε με το σύμπλεγμα των ναών Βατ Πο, με τον σμαραγδένιο και ξαπλωτό Βούδα των 45 μέτρων. Θα μας δοθεί χρόνος για να φωτογραφηθούμε με φόντο τους ναούς, οι λεπτομέρειες των οποίων αγγίζουν την τελειότητα. Διασχίζοντας το ποτάμι θα γνωρίσουμε από κοντά το «Ναό της Αυγής» Βατ Αρουν. Θα ακολουθήσει στάση στο Asiatique Market (χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα). Τέλος θα ακολουθήσει η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή περπάτημα στη λεωφόρο Σούγκουμβιτ, γεμάτη από πολυκαταστήματα προσφορών!

Ημέρα 4η: Μπανγκόκ, Ελεύθερη μέρα (Προαιρετική εκδρομή: Πλωτή αγορά Damnoen Saduak & Γέφυρα του ποταμού Κβάι)

Ελεύθερη μέρα στην Μπανγκόκ για περιηγήσεις και ψώνια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μία προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην πλωτή αγορά Damnoen Saduak και στην γέφυρα του ποταμού Κβάι. 110 χιλιόμετρα δυτικά της Μπανγκόκ θα συναντήσετε την διασημότερη πλωτή αγορά του κόσμου και θα κάνετε βόλτα με μακρόστενες παραδοσιακές βάρκες. Ένα τοπίο γεμάτο βάρκες με τουρίστες, παράκτια εστιατόρια και μικρομάγαζα με ημιπολύτιμους λίθους συνθέτουν μια εικόνα μαγευτική. Στη συνέχεια, αφού επισκεφθείτε το συμμαχικό νεκροταφείο και το μουσείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα φτάσετε στην διασημότερη γέφυρα του κόσμου, αυτήν του ποταμού Κβάι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 5η: Μπανγκόκ – Τσιανγκ Μάι (Γ)

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Τσιανγκ Μάι. Άφιξη στο «Ρόδο του Βορά» Τσιανγκ Μάι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε μια φάρμα ελεφάντων για να βοηθήσουμε στο τάισμά τους και στο καθημερινό τους μπάνιο. (λόγω της πολιτικής του γραφείου μας για την προστασία των ζώων, σας προτείνουμε να μην ιππεύσετε τους ελέφαντες και έτσι να τους προστατεύσουμε από την ταλαιπωρία αυτή)  Θα ακολουθήσει βόλτα με βοϊδάμαξες και ράφτινγκ από μικρές σχεδίες μπαμπού. Κατά την διάρκεια της εκδρομής, θα έχουμε στάση για ξεκούραση σε Ταϊλανδέζικο μικρό εστιατόριο.

Ημέρα 6η: Τσιάνγκ Μάι-Πρωινή επίσκεψη στη «Στέγη της Ταϊλάνδης» (Γ)

Με φυσιολατρικό χαρακτήρα και η σημερινή μας ημέρα, θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το δημοφιλές εθνικό πάρκο έκτασης 482 km², μέλος της οροσειράς των Ιμαλαίων με υψόμετρο που κυμαίνεται μεταξύ 800 και 2.565 μέτρων  Το πάρκο αυτό είναι γνωστό για τους καταρράκτες του, τα όμορφα μονοπάτια, τα σπάνια 510 πτηνών και την υπέροχη θέα της οροσειράς. (λόγο της ιδιαιτερότητας της διαδρομής θα χρησιμοποιηθούν δύο μικρά βαν).

Ημέρα 7η: Τσιανγκ Μάι – Φυλή Κάρεν – Μπλε Ναός – Μουσείο μαύρων κατοικιών - Τσιάνγκ Ράι

Κατά τη μεταφορά μας στο Τσιανγκ Ράι, θα επισκεφθούμε «τη φυλή των λόφων» Κάρεν και θα μυηθούμε στις συνήθειες τους και στην πίστη τους στον κόσμο των πνευμάτων (κυρίως της γης και του νερού). Με αφετηρία το Θιβέτ η φυλή Κάρεν κατάφερε να επιβιώσει και να μοιραστεί σε διάφορα χωριά της Βιρμανίας και Βόρειας Ταϊλάνδης και απαριθμεί πληθυσμό 1.000.000. Χαρακτηριστικό γνώρισμα των γυναικών της φυλής είναι οι διακοσμητικοί μασίφ μπρούτζινοι κρίκοι στο λαιμό!
Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό μοντέρνο «Μπλε Ναό» με τους έντονους μπλε χρωματισμούς και τις περίτεχνες σκαλιστές παραστάσεις του.
Στη συνέχεια θα μάθουμε για την τριγωνική αρχιτεκτονική στο «μουσείο μαύρου σπιτιού» και θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή Τσιάνγκ Ράι, (την βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η “Πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο”, καθώς βρίσκεται κοντά στα σύνορα των τριών χωρών – της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Βιρμανίας). Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο που βρίσκεται πάνω στον ποταμό Κοκ (παραπόταμος του Μεκόνγκ).

Ημέρα 8η: Τσιανγκ Ράι – ο Κάτασπρος ναός σύμβολο της περιοχής Βατ Ρονγκούν

Κατά τη σημερινή μας εκδρομή, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον ναό σύμβολο της περιοχής Wat Rong Khun, που συμβολίζει την αγνότητα του βουδισμού, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τη θέα προς τις τρεις χώρες, και προς το σημείο της ένωσης των ποταμών Ρουάκ και Μεκόνγκ και θα κάνουμε και μία μικρή βόλτα με βάρκες στο ποτάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να προλάβετε να απολαύσετέ τις ανέσεις του ή τις εγκαταστάσεις του spa.

Ημέρα 9η: Τσιανγκ Ράι – Πουκέτ (Ξενάγηση)

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πουκέτ. Κατά την μεταφορά μας σε παραλιακό ξενοδοχείο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νησί, κάνοντας μία στάση στο Παρατηρητήριο Κάρον (το πιο πολύ-φωτογραφισμένο σημείο του νησιού), με θέα στις τρεις ομορφότερες παραλίες Κάτα Νόι, Καρόν & Κάτα Γιάι. Η θέα προς τις γαλαζοπράσινες παραλίες με λευκή άμμο και οι καταπράσινοι λόφοι περιμετρικά, σίγουρα θα σας χαρίσουν το ομορφότερο σκηνικό του νησιού που θα κάνετε τις διακοπές σας. Ακολουθεί η επίσκεψή μας στο παλιό ιστορικό κέντρο του νησιού με τα πολύχρωμα σπίτια που έχουν μετατραπεί σε καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί με μία βόλτα στην αγορά τροφίμων, για να μάθουμε γιατί το νησί κατέχει τα πρωτεία στην φημισμένη ταϊλανδέζικη κουζίνα. Μετά το τέλος της εκδρομής, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα έχουμε χρόνο για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στη θάλασσα.

Ημέρα 10η: Πουκέτ – Νησί του Τζειμς Μποντ (Γ)

Σε απόσταση 40 χιλιομέτρων στη θάλασσα Ανταμάν, θα βρεθείτε στο νησί του Τζέημς Μποντ (Κhao Phing Kan), που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ταϊλάνδης από το 1974, όταν έγιναν εκεί τα γυρίσματα της ταινίας “Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι” με τον Ρότζερ Μουρ. Ασβεστολιθικοί βράχοι που κόβουν την ανάσα υψώνονται πάνω από τα σμαραγδένια νερά της περιοχής και χαρίζουν μία εντυπωσιακή θέα, προκαλώντας να κολυμπήσουμε και να κάνετε βόλτες με κανό.
Λόγω της απαγόρευσης της επίσκεψης της παραλίας Μάγια(στα νησιά Πί Πι), τα πλοιάρια κάνουν μόνο βόλτες στη θάλασσα της περιοχής. Θεωρούμε ότι με την συγκεκριμένη εκδρομή, θα έχετε την καλύτερη θέα στο ιδιαίτερο τοπίο της περιοχής γεμάτο από λευκές παραλίες και κοραλλιογενείς υφάλους, που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξουμε φωτογραφίες από κοπάδια πολύχρωμων ψαριών, να κάνετε «σνόρκελινγκ» κολύμπι με μάσκα και βατραχοπέδιλα, αλλά και βόλτες με κανό. Ακολουθεί στάση με γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

Ημέρα 11η: Πουκέτ (Ημέρα ελεύθερη)

Χαλαρώστε και απολαύστε για μία ακόμα ημέρα τις διακοπές σας σε αυτό το εξωτικό νησί.

Ημέρα 12η: Πουκέτ - Πτήση επιστροφής

Ημέρα επιστροφής η σημερινή, έχοντας μαζέψει τις καλύτερες των αναμνήσεων θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για την εσωτερική μας πτήση στη Μπανγκόκ και από εκεί την διεθνή μας πτήση για Αθήνα.

Ημέρα 13η: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

  • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι

 

20/10/2022 σε  Δίκλινο  1.250€
Φόροι  790€


20/10/2022 Μονόκλινο  1.670€
Φόροι  790€

Το ταξίδι περιλαμβάνει

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Σε πτήσεις μέσω ενδιάμεσου σταθμού της Lufthansa με μία (1) κύρια αποσκευή 23 κιλών ανά άτομο. Εσωτερικές πτήσεις Μπανγκό - Τσιανγκ Μάι & Τσιανγκ Ράι – Πουκέτ & Πουκέτ - Μπανγκόκ.
  • Διαμονή: 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ σε ξενοδοχείο 5* (The Continent Bangkok Sukhumvit ή παρόμοιο). 2 (δύο) διανυκτερεύσεις στο Τσιάνγκ Μάι σε ξενοδοχείο 5* (Wintree City Resort ή παρόμοιο). 2 (δύο) διανυκτέρευσεις στο Τσιάνγκ Ράι σε ξενοδοχείο 5* (The Riverie by Katathani ή παρόμοιο). 3 (τρεις) διανυκτερεύσεις στο Πουκέτ σε ξενοδοχείο 5* (Grand Mercure Phuket ή παρόμοιο).
  • Γεύματα: 9 πρωινά (Π), 3 Γεύματα (Γ).
  • Μεταφορές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές: Όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Δώρα: Ολοήμερη εκδρομή στα νησιά Πι.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.
  • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19.


Σημαντικές Παρατηρήσεις

  • Το check in προβλέπετε στα ξενοδοχεία μετά τις 14:00 μ.μ. και το check Out έως 11.00π.μ.
  • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
  • Το πρόγραμμα έχει κοστολογηθεί με το κόστος συνοδού από την Αθήνα και καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Πτήσεις: Lufthansa

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΡ. ΠΤΗΣΗΣ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ
20/10 Αθήνα – Μόναχο LH 1755 19:05 20:40
20/10 Μόναχο – Μπανγκόκ LH  772 22:45 14:10*
31/10 Μπανγκόκ – Μόναχο LH 773 23:40 05:40*
1/11  Μόναχο  – Αθήνα LX 1752 8:40 12:05

(*) Άφιξη την επόμενη μέρα

 

Δεν περιλαμβάνονται
Φιλοδωρήματα.
Αχθοφορικά.
Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί).
Έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.