Skip to main content

Σιγκαπούρη - Μπανγκόκ - Αγιούταγια - ποταμός Κβάι | Ιούνιος - Οκτώβριος 2023 Διάρκεια: 12, 14, 15 ΗΜΕΡΕΣ από 1099

Αναχωρήσεις: 27/6, 12/7, 17/7, 25/7, 26/7, 2/8, 3/8, 8/8, 11/8, 14/8, 16/8, 23/8, 4/10

 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για τη Σιγκαπούρη των αντιθέσεων. Η «Νέα Υόρκη» της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως την έχουν χαρακτηρίσει, σίγουρα θα σας κερδίσει με τον κοσμοπολίτικο αέρα και την ακατανίκητη τάση για ανάπτυξη. Η Σιγκαπούρη είναι ένα μείγμα εθνοτήτων (77% Κινέζοι, 14% Μαλαίσιοι, 8% Ινδοί, 1% Ευρασιάτες), που διατηρούν έντονη την πολιτιστική τους ταυτότητα. Έτσι η πόλη έχει αντίστοιχα την Ινδική, την Κινεζική και τη Μαλαϊκή συνοικία.

 

2η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Άφιξη στη Σιγκαπούρη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Η Δημοκρατία της Σιγκαπούρης είναι νησιωτικό ανεξάρτητο κρατίδιο της νοτιοανατολικής Ασίας και αποτελείται από το ομώνυμο νησί, με μήκος 37 περίπου χλμ. από την ανατολική μέχρι τη δυτική του άκρη και πλάτος 22 χλμ., και άλλες 58 νησίδες, που βρίσκονται κάτω από τη νότια Μαλαϊκή χερσόνησο. Τα πιο σημαντικά από αυτά τα 58 νησιά είναι τα Παλάου Τεκόνγκ και Παλάου Ουμπίν, στα βορειοδυτικά, και το νησί Μπλακάνγκ Μάτι στα νότια. Η συνολική έκταση του κρατιδίου ανέρχεται σε 692,7 τ. χλμ. (ειδικότερα η νήσος Σιγκαπούρη έχει έκταση 544 τ. χλμ.) και ο πληθυσμός του το 2002 εκτιμήθηκε στα 4.452.732 κατοίκους. Το νησί της Σιγκαπούρης βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χερσονήσου της Μαλάκας. Το κρατίδιο χωρίζεται από τη Μαλαισία, που περιβάλλει τις βόρειες ακτές του κράτους της Σιγκαπούρης, με το στενό πορθμό Τζοχόρ. Μια οδική αρτηρία και μια σιδηροδρομική γραμμή, που είναι χτισμένες πάνω σε μια τεχνητή λωρίδα στεριάς στον πορθμό Τζοχόρ, ενώνει τις ακτές της βόρειας Σιγκαπούρης με τη δυτική Μαλαισία. Στα νοτιοδυτικά το νησί χωρίζεται από την ινδονησιακή Σουμάτρα με τον πορθμό της Μαλάκας.

Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Ξενάγηση

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η ξενάγησή μας στη Σιγκαπούρη. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος, θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών, στη συνοικία των Κινέζων και στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης. Γενικότερα, η Σιγκαπούρη είναι ένα μείγμα εθνοτήτων που διατηρούν έντονη την πολιτιστική τους ταυτότητα. Στην περιοχή της Μικρής Ινδίας ο αέρας μοσχομυρίζει από ανθισμένες γιρλάντες, μπαχαρικά και σαφράν, ενώ η μουσική του sitar σε μεταφέρει σε άλλες εποχές. Όλη η περιοχή της Κινεζικής Συνοικίας κοσμείται από ναούς και παραδοσιακά καταστήματα. Στο Μαλαισιανό κομμάτι βρίσκεται το Malay Heritage Center, η Αγορά και τα μαγαζάκια με τις ξυλόγλυπτες, περίτεχνες επενδύσεις. Στους κεντρικούς δρόμους Victoria, Arab & Bridge, στη συμβολή των οποίων ξεχωρίζει το επιβλητικό Τζαμί του Σουλτάνου, πλήθος από μαγαζάκια και καφέ δημιουργούν μια συναρπαστική εικόνα.

Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Ελεύθερος χρόνος – Πτήση για ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για μια βόλτα στην υπερσύγχρονη πόλη ή για τα ψώνια σας στα εμπορικά κέντρα ή ακόμη και για μια προαιρετική εκδρομή στο νησάκι Σεντόζα. Με παραδοσιακό ξύλινο σκάφος Sampan μπορούμε να πλεύσουμε στην περιοχή Boat Quay για να απολαύσουμε ένα παραδοσιακό γεύμα σε μια από τις δεκάδες ταβέρνες και υπαίθρια εστιατόρια δίπλα στο ποτάμι ή για μια άλλη άποψη των εντυπωσιακών ουρανοξυστών της μεγαλούπολης. Υπάρχουν πολλά πλωτά εστιατόρια που υπόσχονται γαστρονομικές απολαύσεις al fresco.

Αναχώρηση για Μπανγκόκ, άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας.

 

5η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ

Σήμερα θα κατευθυνθούμε οδικώς προς την Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (όταν ονομαζόταν ακόμα Σιάμ) από το 1350 έως το 1767. Χτισμένη από πάμπλουτους βασιλιάδες που λατρεύονταν ως θεοί, ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ισχυρά βασίλεια της Νοτιοανατολικής Ασίας για την εποχή, με την φήμη της να έχει εξαπλωθεί μέχρι και την Ευρώπη. Στην Αγιούταγια άκμασε το εμπόριο και η θρησκεία κατείχε εξέχον ρόλο, μέχρι τη στιγμή που η πόλη λεηλατήθηκε από τον Βιρμανικό στρατό το 1767 και στη συνέχεια η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στην Μπανγκόκ. Σήμερα τα εντυπωσιακά αλλά ερειπωμένα ανάκτορα και οι μεγαλοπρεπείς ναοί του μαρτυρούν την παλιά δόξα της πάλαι ποτέ μεγάλης πρωτεύουσας. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τους σημαντικότερους ναούς και αρχαία μνημεία του ιστορικού πάρκου και εν συνεχεία θα δειπνήσουμε εν πλω σε μια υπέροχη κρουαζιέρα.

Διανυκτέρευση στην Αγιούταγια.

 

6η ημέρα: ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΙ

Πρωινή επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της πόλης με τους ναούς της περιόδου από το 14ο έως το18ο αι. Ο αρχαιολογικός χώρος, αναγνωρισμένος από το 1981 ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, καλύπτει έκταση 289 εκταρίων, με ερείπια από την πόλη που καταστράφηκε ολοσχερώς το 1797 από τους Βιρμανούς.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και τις τρεις στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ, που θα μας εντυπωσιάσουν. Στη συνέχεια θα δούμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ, όπου το κεφάλι του Βούδα βρίσκεται σφηνωμένο ανάμεσα στις πολυάριθμες ρίζες ενός δέντρου, καθώς και τον Βατ Πανάνγκ Τσονγκ με το μεγαλύτερο καθιστό Βούδα.

Συνεχίζουμε για την δυτικότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, το Καντσαναμπούρι. Η στρατηγική της σημασία κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ και το μέτωπο της Ινδοκίνας αξιοποιήθηκε λόγω του περάσματος από την Ταϊλάνδη στη Βιρμανία. Εδώ δημιουργήθηκε ο διαβόητος «Σιδηρόδρομος του Θανάτου» από αιχμαλώτους πολέμου (Συμμάχους και Ασιάτες), που απαθανατίστηκε στην περίφημη ταινία «Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι». θα δούμε το Μουσείο Hellfire Pass, φόρο τιμής στους Αυστραλούς και Συμμάχους αιχμαλώτους που εξαναγκάστηκαν από τους Ιάπωνες σε απάνθρωπη δουλειά στρώνοντας τα 415 χλμ. του σιδηρόδρομου, και θα περπατήσουμε φυσικά στην ίδια τη γέφυρα του ποταμού Κβάι.

Σήμερα λοιπόν θα διανυκτερεύσουμε μάλιστα στις όχθες του ποταμού Κβάι, σε ένα εξαιρετικό λοντζ απολαμβάνοντας μία διαφορετική, εναλλακτική εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα!

Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, τακτοποίηση στο λοντζ και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα: ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΙ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Αφήνουμε το λοντζ μας και κατευθυνόμαστε προς τον πανέμορφο ναό Wat Tham Sua, που βρίσκεται λίγο έξω από το Κατσαναμπούρι. Είναι γνωστός για τα αποτυπώματα των ποδιών της τίγρης στη σπηλιά, αλλά και το πανύψηλο χρυσό άγαλμα του Βούδα, το οποίο είναι πάνω από 18 μέτρα ύψος και 10 μέτρα πλάτος. Η θέα από την κορυφή είναι μοναδική! Στη συνέχεια επιστρέφουμε οδικώς (περίπου 3 ώρες) στην Μπανγκόκ.

Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν. Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Θόνμπουρι, τη 32η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782) και να κάνουμε βαρκάδα στα κανάλια. Θα ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα μας στον ποταμό Τσάο Πράγια και στη συνέχεια θα «χαθούμε» στα κανάλια του ποταμού, όπου θα θαυμάσουμε τη παραποτάμια ζωή, όπως φυτείες καρύδας, λαχανόκηπους, παλιούς ναούς και αγροτικά σπίτια που είναι χτισμένα με ξύλινα δοκάρια μέσα στο νερό. Στο τέλος θα κάνουμε μια στάση στον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι. Ο πύργος του ναού ύψους 80 μέτρων είναι ένα από τα ορόσημα της Μπανγκόκ.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ξενάγηση

Σήμερα θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια­φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμαντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας.

Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ελεύθερη ημέρα

Η «Πόλη των Αγγέλων», όπως αποκαλείται η Μπανγκόκ, είναι μια πόλη 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αποτελεί το πιο ζωντανό και θορυβώδες κομμάτι της Ταϊλάνδης. Οι τεράστιοι ουρανοξύστες μπορεί να δίνουν την εντύπωση του κοσμοπολίτικου Μανχάταν, όμως η εντύπωση αυτή αμέσως θα καταρριφθεί, όταν ανεβείτε στο τρίκυκλο
μηχανάκι, το τουκ - τουκ (τοπικό μεταφορικό παραδοσιακό μέσο, ευέλικτο στην
απίστευτη κυκλοφοριακή συμφόρηση) και ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά
της πόλης. Μια μητρόπολη που κατακλύζεται από παγόδες με χρυσές οροφές και
πύργους, με επιρροές από διαφορετικούς πολιτισμούς.

 

10η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ελεύθερη ημέρα

Η πόλη της Μπανγκόκ είναι γεμάτη εκπλήξεις που μας περιμένουν πάντα να τις ανακαλύψουμε. Η μέρα είναι δική μας για να την αξιοποιήσουμε όπως επιθυμούμε.

 

11η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Πτήση επιστροφής

Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας και κάνουμε μια τελευταία βόλτα στην Μπανγκόκ. Αργά το απόγευμα μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

 

12η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Υπερπλήρεις με μοναδικές εμπειρίες που θα μας μείνουν αξέχαστες, επιστρέφουμε σπίτι μας και σκεφτόμαστε ήδη τον προορισμό του επόμενου ταξιδιού μας!

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Στο πρόγραμμα των 15 ημερών, οι βασικές ξεναγήσεις παραμένουν ίδιες, ενώ προστίθεται μια επιπλέον διανυκτέρευση στη Σιγκαπούρη και 2 ή 3 διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ.

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  27/6/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι - Τιμή από 1149€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1149 € 860 €
  Twin Room 1149 € 860 €
  Triple Room 1149 € 860 €
  Single Room 1819 € 860 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  12/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι - Τιμή από 1189€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1189 € 860 €
  Twin Room 1189 € 860 €
  Triple Room 1189 € 860 €
  Single Room 1859 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  17/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-12ημ./ 9 νύχτες: 5νύχτες στην Μπανγκοκ,2νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό Kβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι  - Τιμή από 1099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1099 € 860 €
  Twin Room 1099 € 860 €
  Triple Room 1099 € 860 €
  Single Room 1569 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-12ημ./ 9 νύχτες: 5νύχτες στην Μπανγκοκ,2νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό Kβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι  - Τιμή από 1099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1099 € 860 €
  Twin Room 1099 € 860 €
  Triple Room 1099 € 860 €
  Single Room 1569 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι  - Τιμή από 1259€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1259 € 860 €
  Twin Room 1259 € 860 €
  Triple Room 1259 € 860 €
  Single Room 1929 € 860 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  2/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι  - Τιμή από 1259€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1259 € 860 €
  Twin Room 1259 € 860 €
  Triple Room 1259 € 860 €
  Single Room 1929 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  3/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-12ημ./ 9 νύχτες: 5νύχτες στην Μπανγκοκ,2νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι  - Τιμή από 1159€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1159 € 860 €
  Twin Room 1159 € 860 €
  Triple Room 1159 € 860 €
  Single Room 1829 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/13νύχτες με Emirates:Mία διανυκτέρευση παραπάνω στην Μπανγκοκ λόγω αυθημερόν επιστροφής του αεροσκάφους - Τιμή από 1529€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1529 € 860 €
  Twin Room 1529 € 860 €
  Triple Room 1529 € 860 €
  Single Room 2269 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  11/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/13νύχτες με Emirates:Mία διανυκτέρευση παραπάνω στην Μπανγκοκ λόγω αυθημερόν επιστροφής του αεροσκάφους - Τιμή από 1529€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1529 € 860 €
  Twin Room 1529 € 860 €
  Triple Room 1529 € 860 €
  Single Room 2269 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  14/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι - Τιμή από 1399€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1399 € 860 €
  Twin Room 1399 € 860 €
  Triple Room 1399 € 860 €
  Single Room 2139 € 860 €

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  16/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι - Τιμή από 1339€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1339 € 860 €
  Twin Room 1339 € 860 €
  Triple Room 1339 € 860 €
  Single Room 2009 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  23/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-14ημ/11 νύχτες: 6 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι - Τιμή από 1169€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1169 € 860 €
  Twin Room 1169 € 860 €
  Triple Room 1169 € 860 €
  Single Room 1789 € 860 €

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα-15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι - Τιμή από 1389€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1389 € 860 €
  Twin Room 1389 € 860 €
  Triple Room 1389 € 860 €
  Single Room 2059 € 860 €

 

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 4* στη Σιγκαπούρη, στη Μπανγκόκ και στην Αγιούταγια, ενώ στον ποταμό Κβάι θα διανυκτερεύσουμε σε λοντζ μέσα στη φύση.  
  • Πρωινό καθημερινά και ένα δείπνο στον ποταμό Κβάι.
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Επίσκεψη στο φημισμένο Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ και το Ναό της Αυγής στην Ταϊλάνδη.
  • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση σε Σιγκαπούρη και Μπανγκόκ στα Ελληνικά.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός-αντιπρόσωπος θα βρίσκεται μαζί σας για ό,τι χρειαστείτε. Στη Μπανγκόκ και στη Σιγκαπούρη ενδέχεται ο αρχηγός να είναι μαζί μας μόνο κατά τις ξεναγήσεις και τις μεταφορές, ενώ στις ελεύθερες ημέρες θα σας προτείνει πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε και πως να κινηθείτε μέσα στη πόλη.
  • Στον ποταμό Κβάι και στην Αγιούταγια    ο αρχηγός θα είναι συνεχώς μαζί σας.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 990 €

 

 

 

LUFTHANSA-AUSTRIAN

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH1279

27/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:55

16:00

LH 778

27/06/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

OS 026

10/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΒΙΕΝΝΗ

23:40

05:35 (+1)

OS 807

11/07/2023

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

07:00

10:10

15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

LUF LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1283

12/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

12/07/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

25/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH 1750

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1755

17/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:20

20:55

LH 790

17/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

27/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

28/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

12ημ./ 9 νύχτες: 5νύχτες στην Μπανγκοκ,2νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα

στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1755

25/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

25/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

04/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

05/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

12ημ./ 9 νύχτες: 5νύχτες στην Μπανγκοκ,2νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1755

26/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

08/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH 1750

09/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1755

02/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

02/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

15/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

16/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1755

03/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:20

20:55

LH 790

03/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

13/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

14/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

12ημ./ 9 νύχτες: 5νύχτες στην Μπανγκοκ,2νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

EMIRATES

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

EK 210

08/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

18:05

23:35

EK 354

09/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00

EK 375

22/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΝΤΟΥΜΠΑΙ

09:55

13:00

EK 103

22/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

13 διανυκτερεύσεις με Emirates:

Mία διανυκτέρευση παραπάνω στην Μπανγκοκ λόγω αυθημερόν επιστροφής του αεροσκάφους. 8 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

EMIRATES

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

EK 210

11/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ

18:05

23:35

EK 354

12/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00

EK 375

25/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΝΤΟΥΜΠΑΙ

09:55

13:00

EK 103

25/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

13 διανυκτερεύσεις με Emirates:

Mία διανυκτέρευση παραπάνω στην Μπανγκοκ λόγω αυθημερόν επιστροφής του αεροσκάφους. 8 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

QATAR

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

QR 208

14/08/2023

ΑΘΗΝΑ – NΤOΧΑ

19:40

00:05 (+1)

QR 836

15/08/2023

ΝΤΟΧΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

02:00

13:10

QR 945

28/08/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ –  ΝΤΟΧΑ

02:40

05:25

QR 203

28/08/2023

ΝΤΟΧΑ – ΑΘΗΝΑ

07:40

12:30

15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

 

LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1283

16/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

16/08/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

29/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20

LH 1750

30/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1283

23/08/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

23/08/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

04/09/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

05/09/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

14ημ/11 νύχτες: 6 νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι

 

 

LUFTHANSA

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
Άφιξης

LH 1283

04/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

04/10/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

17/10/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

18/10/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

15ημ/12 νύχτες: 7νύχτες στην Μπανγκοκ, 3 νύχτες στη Σιγκαπούρη, 1 νύχτα στη Αγιουταγια και 1 νύχτα στο ποταμό κβαί σε lodge πάνω στο ποτάμι