Skip to main content

Ζούγκλες Ταϊλάνδης, Πούκετ, Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ | Ιούνιος - Οκτώβριος 2023 Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ από 1479

Αναχωρήσεις: 26/7, 8/8, 4/10

 

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναχώρηση για τη Σιγκαπούρη των αντιθέσεων. Η «Νέα Υόρκη» της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως την έχουν χαρακτηρίσει, σίγουρα θα σας κερδίσει με τον κοσμοπολίτικο αέρα και την ακατανίκητη τάση για ανάπτυξη. Η Σιγκαπούρη είναι ένα μείγμα εθνοτήτων (77% Κινέζοι, 14% Μαλαίσιοι, 8% Ινδοί, 1% Ευρασιάτες), που διατηρούν έντονη την πολιτιστική τους ταυτότητα. Έτσι η πόλη έχει αντίστοιχα την Ινδική, την Κινεζική και τη Μαλαϊκή συνοικία.

 

2η ημέρα: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Άφιξη στη Σιγκαπούρη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Η Δημοκρατία της Σιγκαπούρης είναι νησιωτικό ανεξάρτητο κρατίδιο της νοτιοανατολικής Ασίας και αποτελείται από το ομώνυμο νησί, με μήκος 37 περίπου χλμ. από την ανατολική μέχρι τη δυτική του άκρη και πλάτος 22 χλμ., και άλλες 58 νησίδες, που βρίσκονται κάτω από τη νότια Μαλαϊκή χερσόνησο. Τα πιο σημαντικά από αυτά τα 58 νησιά είναι τα Παλάου Τεκόνγκ και Παλάου Ουμπίν, στα βορειοδυτικά, και το νησί Μπλακάνγκ Μάτι στα νότια. Η συνολική έκταση του κρατιδίου ανέρχεται σε 692,7 τ. χλμ. (ειδικότερα η νήσος Σιγκαπούρη έχει έκταση 544 τ. χλμ.) και ο πληθυσμός του το 2002 εκτιμήθηκε στα 4.452.732 κατοίκους. Το νησί της Σιγκαπούρης βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χερσονήσου της Μαλάκας. Το κρατίδιο χωρίζεται από τη Μαλαισία, που περιβάλλει τις βόρειες ακτές του κράτους της Σιγκαπούρης, με το στενό πορθμό Τζοχόρ. Μια οδική αρτηρία και μια σιδηροδρομική γραμμή, που είναι χτισμένες πάνω σε μια τεχνητή λωρίδα στεριάς στον πορθμό Τζοχόρ, ενώνει τις ακτές της βόρειας Σιγκαπούρης με τη δυτική Μαλαισία. Στα νοτιοδυτικά το νησί χωρίζεται από την ινδονησιακή Σουμάτρα με τον πορθμό της Μαλάκας.

Διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η ξενάγησή μας στη Σιγκαπούρη. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος, θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών στη συνοικία των Κινέζων και στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης. Γενικότερα, η Σιγκαπούρη είναι ένα μείγμα εθνοτήτων που διατηρούν έντονη την πολιτιστική τους ταυτότητα. Στην περιοχή της Μικρής Ινδίας ο αέρας μοσχομυρίζει από ανθισμένες γιρλάντες, μπαχαρικά και σαφράν, ενώ η μουσική του sitar σε μεταφέρει σε άλλες εποχές. Όλη η περιοχή της Κινεζικής Συνοικίας κοσμείται από ναούς και παραδοσιακά καταστήματα. Στο Μαλαισιανό κομμάτι βρίσκεται το Malay Heritage Center, η Αγορά και τα μαγαζάκια με τις ξυλόγλυπτες, περίτεχνες επενδύσεις. Στους κεντρικούς δρόμους Victoria, Arab & Bridge, στη συμβολή των οποίων ξεχωρίζει το επιβλητικό Τζαμί του Σουλτάνου, πλήθος από μαγαζάκια και καφέ δημιουργούν μια συναρπαστική εικόνα.

Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Ελεύθερος χρόνος – Πτήση για ΠΟΥΚΕΤ

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για μια βόλτα στην υπερσύγχρονη πόλη ή για τα ψώνια σας στα εμπορικά κέντρα ή ακόμη και για μια προαιρετική εκδρομή στο νησάκι Σεντόζα. Με παραδοσιακό ξύλινο σκάφος Sampan μπορούμε να πλεύσουμε στην περιοχή Boat Quay για να απολαύσουμε ένα παραδοσιακό γεύμα σε μια από τις δεκάδες ταβέρνες και υπαίθρια εστιατόρια δίπλα στο ποτάμι ή για μια άλλη άποψη των εντυπωσιακών ουρανοξυστών της μεγαλούπολης. Υπάρχουν πολλά πλωτά εστιατόρια που υπόσχονται γαστρονομικές απολαύσεις al fresco, τόσο για το μεσημεριανό σας γεύμα όσο και για ένα δείπνο υπό το φως των κεριών.

Αναχώρηση για Πουκέτ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εναλλακτικά, όποιοι το επιθυμούν, οι διανυκτερεύσεις του Πουκέτ μπορούν να μεταφερθούν στο Κράμπι. Το Κράμπι βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Ταϊλάνδης, στις εκβολές του ομώνυμου ποταμού και πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα θέρετρα της χώρας. Οι έρημες αμμουδιές, τα γαλαζοπράσινα νερά, οι βράχοι με τα παράξενα σχήματα και η καταπράσινη τροπική βλάστηση που καλύπτει κάθε σπιθαμή γης σε συνδυασμό με τις ανέσεις των ξενοδοχειακών μονάδων, συμπληρώνουν το σκηνικό για τέλειες διακοπές. Τα ονειρικά τοπία του έγιναν παγκοσμίως γνωστά τόσο από τις ταινίες του James Bond όσο και από την ταινία «Η Παραλία» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Το Κράμπι είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να εξερευνήσουν παρθένες περιοχές, άγρια φύση, να κάνουν καταδύσεις ή απλά να ξεκουραστούν από την καθημερινότητα της πόλης.

 

5η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ: Ελεύθερη ημέρα

Το Πουκέτ, που το μέγεθός του είναι μικρότερο από εκείνο της Σιγκαπούρης, αποτελεί το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης. Το νησί συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με δύο γέφυρες. Βρίσκεται στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της Ταϊλάνδης, στη Θάλασσα Ανταμάν. Το νησί βρισκόταν πάνω σε μια από τις σημαντικότερες εμπορικές οδούς ανάμεσα σε Ινδία και Κίνα και αναφερόταν συχνά στα αρχεία καταγραφής ξένων πλοίων. Το Πούκετ είναι ιδανικός τόπος για ξεκούραση και ευχάριστες διακοπές. Στις ελεύθερες ημέρες σας μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες του ή να συμμετάσχετε σε κάποια προαιρετική εκδρομή, όπως στα παραδεισένια νησάκια Πι Πι, στον υπέροχο Κόλπο Πανγκ Να με το γνωστό νησάκι του Τζέιμς Μποντ κλπ. Οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές.

 

6η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ: Ελεύθερη ημέρα

Η σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για να την απολαύσουμε όπως επιθυμούμε. Με τις βαλίτσες μας γεμάτες από το αεράκι του Ινδικού και το γαλάζιο των δαντελωτών παραλιών του, κάνουμε μια τελευταία βόλτα στο όμορφο νησί και δίνουμε υπόσχεση να επιστρέψουμε.

 

7η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ – ΚΑΟ ΣΟΚ

Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας στο Πουκέτ και αναχωρούμε για το Κάο Σοκ, όπου θα επισκεφτούμε το Εθνικό Πάρκο του. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό μέρος που καλύπτεται από το παλαιότερο αειθαλές τροπικό δάσος στον κόσμο, τεράστια ασβεστολιθικά βουνά, βαθιές κοιλάδες, λίμνες που κόβουν την ανάσα, συναρπαστικές σπηλιές, άγρια ζώα κτλ. Θα ακολουθήσει πεζοπορία, ενώ θα δούμε από κοντά μπάνιο ελέφαντα. Οι ελέφαντες δεν ξεχνούν ποτέ αυτόν που θα τους επισκεφτεί και θα τους βοηθήσει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ανάπαυλα και στη συνέχεια βραδινό σαφάρι σε αυτό το μαγικό μέρος όπου οι εμπειρίες δεν τελειώνουν ποτέ.

Διανυκτέρευση στο Κάο Σοκ.

 

8η ημέρα: ΚΑΟ ΣΟΚ

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την ολοήμερη εκδρομή μας στη λίμνη Cheow Larn, μια λίμνη απέραντη και διάσπαρτη με πάνω από εκατό ασβεστολιθικά καρστ που ξεπηδούν από τα στάσιμα νερά, απομεινάρια εκείνων που κάποτε ήταν βουνοκορφές. Πρόκειται για τεχνητή λίμνη που κατασκευάστηκε το 1987 και έκτοτε αποτελεί σημαντικό υδροβιότοπο, ενώ φιλοξενεί μια ποικιλία ψαριών του γλυκού νερού, γεγονός που την καθιστά πολύτιμη πηγή τροφής για τον τοπικό πληθυσμό πουλιών. Θα απολαύσουμε βόλτα με βάρκα στη λίμνη, πεζοπορία, καγιάκ, ξενάγηση σε κοραλλιογενές σπήλαιο, ενώ θα δειπνήσουμε σε πλωτό εστιατόριο.

Επιστροφή και διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΚΑΟ ΣΟΚ - ΚΟΥΪΜΠΟΥΡΙ

Αφήνουμε πίσω το Κάο Σοκ και κατευθυνόμαστε προς το Εθνικό Πάρκο του Κουϊμπούρι. Πρόκειται για το καλύτερο σημείο παρακολούθησης άγριων ελεφάντων στην Ταϊλάνδη ενώ είναι σχεδόν 99% σίγουρο ότι οι επισκέπτες θα δουν άγριους ελέφαντες οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου κι αν το επισκεφτούν. Καθ’ οδόν θα επισκεφθούμε τον ναό Wat Tang Sai στο Ban Krut και θα σταματήσουμε στην πόλη Prachuab Kiri Khan.

Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΚΟΥΪΜΠΟΥΡΙ

Η μέρα μας δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένη στο Εθνικό Πάρκο, το οποίο φιλοξενεί περίπου 320 ελέφαντες. Το Kουϊμπούρι χαρακτηρίζεται από την πλούσια πανίδα πουλιών που βρίσκουν καταφύγιο εκεί, με πάνω από 260 είδη όπως καστανές κουκουβάγιες, κουκουβάγιες με άσπρο μέτωπο, βυσσινί δρυοκολάπτες, κτλ. Μετά από τη μοναδική αυτή απόδραση θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για να γευματίσουμε και να ξεκουραστούμε. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Εθνικό Πάρκο για σαφάρι. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Η μέρα μας ξημερώνει πάνω στο πλοίο μας. Σήμερα θα θαυμάσουμε τα χρώματα που παίρνει ο κόλπος του Χάλονγκ με την ανατολή του ήλιου απολαμβάνοντας μια αυθεντική συνεδρία Tai Chi εν πλώ. Θα μαγευτούμε από τα νησάκια που ξεπετιόνται στον ορίζοντα του κόλπου Λαν Χa καθώς το πλοίο πλέει. Η μαγεία του τοπίου ολοκληρώνει την απολαυστική αυτή εμπειρία σε συνδυασμό με ένα πλούσιο πρωινό και ασιατικό τσάι.

 

11η ημέρα: ΚΟΥΪΜΠΟΥΡΙ – KHAO SAM ROI YOD – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για το Bang Pu στο Khao Sam Roi Yod. Θα απολαύσουμε μια σύντομη βόλτα με βάρκα γύρω από το ακρωτήριο και θα φτάσουμε στην παραλία Laem Sala από όπου θα ανεβούμε στο σπήλαιο Phraya Nakhon. Μια μοναδική εμπειρία για τολμηρούς. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη βάση μας για να αναχωρήσουμε οδικώς για την Μπανγκόκ.

Άφιξη στην Μπανγκόκ αργά το απόγευμα και διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ξενάγηση

Η «Πόλη των Αγγέλων», όπως αποκαλείται η Μπανγκόκ, έχει χτιστεί στις όχθες
του ποταμού Τσάο Πράγια. Πρόκειται για μια πόλη 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που αποτελεί το πιο ζωντανό και θορυβώδες κομμάτι της Ταϊλάνδης.
Καθώς προσγειωνόσαστε και αντικρίζετε τους τεράστιους ουρανοξύστες,
δημιουργείται η εντύπωση ότι φθάσατε στο κοσμοπολίτικο Μανχάταν. Η
εντύπωση αυτή όμως αμέσως θα καταρριφθεί, όταν ανεβείτε στο τρίκυκλο
μηχανάκι, το τουκ - τουκ (τοπικό μεταφορικό παραδοσιακό μέσο, ευέλικτο στην
απίστευτη κυκλοφοριακή συμφόρηση) και ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά
της πόλης. Μια μητρόπολη που κατακλύζεται από παγόδες με χρυσές οροφές και
πύργους, με επιρροές από διαφορετικούς πολιτισμούς. Καλωσορίσατε στην Ανατολή!

 

13η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ελεύθερη ημέρα

Η πόλη της Μπανγκόκ είναι γεμάτη εκπλήξεις που μας περιμένουν πάντα να τις ανακαλύψουμε. Η μέρα είναι δική μας για να την αξιοποιήσουμε όπως επιθυμούμε.

 

14η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Πτήση επιστροφής

Αφήνουμε το ξενοδοχείο μας (check out στις 12:00) και κάνουμε μια τελευταία βόλτα στην Μπανγκόκ. Αργά το απόγευμα μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

 

15η ημέρα: Άφιξη σε ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 


 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  26/7/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες /12 διανυκτερεύσεις - Πτήσεις με Lufthansa - Τιμή από 1479€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
Patong Paragon Resort& spa 4* Deluxe room Double Room 1479 € 880 €
  Twin Room 1479 € 880 €
  Single Room 2149 € 880 €
Diamond Cliff 5* Super Deluxe Seaview Room Double Room 1529 € 880 €
  Twin Room 1529 € 880 €
  Single Room 2249 € 880 €

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  8/8/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες /13 διανυκτερεύσεις - Πτήσεις με Emirates - Τιμή από 1779€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
Patong Paragon Resort& spa 4* Deluxe room Double Room 1779 € 880 €
  Twin Room 1779 € 880 €
  Single Room 2449 € 880 €
Diamond Cliff 5* Super Deluxe Seaview Room Double Room 1829 € 880 €
  Twin Room 1829 € 880 €
  Single Room 2549 € 880 €

Σημείωση:

Μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Πούκετ λόγω αυθημερόν άφιξης στην επιστροφή

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  4/10/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - 15 ημέρες /12 διανυκτερεύσεις - Πτήσεις με Lufthansa - Τιμή από 1629€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
Patong Paragon Resort& spa 4* Deluxe room Double Room 1629 € 880 €
  Twin Room 1629 € 880 €
  Single Room 2299 € 880 €
Diamond Cliff 5* Super Deluxe Seaview Room Double Room 1679 € 880 €
  Twin Room 1679 € 880 €
  Single Room 2399 € 880 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Ξενοδοχεία 4* σε Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ και Πουκέτ ή Κράμπι με πρωινό.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά.
  • Πλήρη διατροφή πρωινό μεσημεριανό και βραδινό στην 5ήμερη εκδρομή στη ζούγκλα της Ταϊλάνδης (Καο Σοκ, Κουϊμπούρι).
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Επίσκεψη στο φημισμένο Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ και το Ναό της Αυγής στην Ταϊλάνδη.
  • Εμπεριστατωμένη ξενάγηση σε Σιγκαπούρη και Μπανγκόκ στα Ελληνικά.
  • Τοπικός ξεναγός.
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός ο οποίος θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τις κρυμμένες ομορφιές στην Μπανγκόκ και στη Σιγκαπούρη. Στην  ελεύθερη ημέρα θα σας προτείνει πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε .
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά 

 

Δεν περιλαμβάνονται

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από Κύπρο)

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 880 €
  • Βίζα εισόδου με την άφιξη στο Μπαλί  35€
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα

 

 

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

LH1279

27/06/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

13:55

16:00

LH 778

27/06/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

OS 026

10/07/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΒΙΕΝΝΗ

23:40

05:35 (+1)

OS 807

11/07/2023

ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ

07:00

10:10

Πτήσεις με Lufthansa & Austrian: 15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις όπως περιγράφεται

 

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

LH1755

26/07/2023

ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ

19:25

21:00

LH 790

26/07/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

22:10

16:25 (+1)

LH 773

08/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH1750

09/08/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Πτήσεις με Lufthansa: 15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις όπως περιγράφεται

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

ΕΚ 210

08/08/2023

ΑΘΗΝΑ – NΤΟΥΜΠΑΙ

18:05

23:35

ΕΚ 354

09/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

03:05

15:00

ΕΚ 375

22/08/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΝΤΟΥΜΠΑΙ

09:55

13:00

ΕΚ 103

22/08/2023

ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΑΘΗΝΑ

16:20

20:25

Πτήσεις με Emirates: 15 ημέρες / 13 διανυκτερεύσεις με μία επιπλέον διανυκτέρευση στο Πούκετ λόγω αυθημερόν άφιξης στην επιστροφή

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημέρα
Πτήσης

Διαδρομή
(Από        Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

LH 1283

04/10/2023

ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

18:25

20:30

LH 778

04/10/2023

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

21:55

16:20 (+1)

LH 773

17/10/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΜΟΝΑΧΟ

23:00

05:20 (+1)

LH 1750

18/10/2023

ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ

08:40

12:05

Πτήσεις με Lufthansa: 15 ημέρες / 12 διανυκτερεύσεις όπως περιγράφεται