Skip to main content

Γουαδελούπη, Μαρτινίκα ΑΤΟΜΙΚΟ Ταξίδι 8 ημερών 2022 απο 1450,00

η τιμή είναι η οικονομικότερη πιθανή εφοσον υπάρχουν οι φτηνές θέσεις - δεν ειναι γκρουπ

ειναι λογικο να μην ειναι αδειες οι πτησεις τους δυσκολους μηνες, πχ Ιουλιο Αυγουστο κλπ

  

Ημέρα 1η: Αθήνα-Γουαδελούπη

Πτήση από Αθήνα για Παρίσι και ανταπόκριση για το αεροδρόμιο της Γουαδελούπης. Άφιξη την ίδια ημέρα, μεταφορά στο ξενοδοχείο σας.

Ημέρα 2η: Γουαδελούπη

Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στα νερά της Καραϊβικής και για μία βόλτα στα μικρομάγαζα της Πουάντ Α Πιτρ. Αξίζει σίγουρα να επισκεφθείτε το Les Saintes Bay, έναν από τους ομορφότερους κόλπους στον κόσμο (χαρακτηρισμένος από την Unesco), στη βορειοδυτική ακτή του νησιού Terre de Haut, διακοσμημένο από τρία φρούρια, της Τζοζεφίν, του Ναπολέοντα και Τετ Ρουζ .

Ημέρα 3η: Γουαδελούπη – Basse Terre (προαιρετική εκδρομή)

Προαιρετική εκδρομή στο εθνικό πάρκο της Γουαδελούπης, που έχει χαρακτηριστεί ως διεθνές καταφύγιο βιόσφαιρας από την Unesco και βρίσκεται στη περιοχή Basse Terre. Ο παράδεισος αυτός για τους λάτρεις της φύσης συνδυάζεται με στάση στον καταρράκτη Ecrevisses και με βόλτα με πλοιάριο με γυάλινο πυθμένα στο θαλάσσιο πάρκο του Κουστώ στη παραλία Malendure. Θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα ίδια νερά με αναπνευστήρα και έτσι να δείτε τα πολύχρωμα ψάρια της Καραϊβικής. Ακολουθεί στάση στον Βοτανικό κήπο Deshaies για να ανακαλύψετε το πλούτο της χλωρίδας της Καραϊβικής (καταρράκτες, ρυάκια, φυτικούς τοίχους, ορχιδέες, κάκτους, νούφαρα και σπάνια φυτά). Στη συνέχεια θα δοθεί κρεολέζικο γεύμα σε εστιατόριο και χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στη παραλία με τη χρυσή άμμο της Grande Anse.

Ημέρα 4η: Γουαδελούπη - Μαρτινίκα

Πρωινή μετάβαση στο λιμάνι και μεταφορά με ταχύπλοο στη γειτονικό νησί της Μαρτινίκας. Μία όμορφη διαδρομή 3 ½ ωρών στα νερά της Καραϊβικής, θα μας φέρει στο Φορτ Ντε Φρανς της Μαρτινίκας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για να εξερευνήσετε την περιοχή.

Ημέρα 5η: Μαρτινίκα

Προαιρετικά, μπορείτε να ακολουθήσετε μία εκδρομή που συνδυάζει βόλτα στη καρδιά του μαγγρόβιου Genipa, βόλτα στη Φορτ Ντε Φρανς, για να δείτε στα νότια το γνωστό βράχο-διαμάντι του νησιού και να μάθετε την ιστορία του και για να εξερευνήσετε τις παραλίες της Anses d’Alrlet και έτσι να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά τους, παρέα με θαλάσσιες χελώνες και έχοντας διάκοσμο τα χρώματα του κοραλλιογενούς υφάλου. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, θα δοθούν χυμοί και σνακ από τοπικά προϊόντα.

Ημέρα 6η: Μαρτινίκα

Ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση και μπάνιο ή για μία κοντινή εξόρμηση στη Σάντα Λουτσία, που απέχει μόλις 1 ώρα και 15 λεπτά.

Ημέρα 7η: Μαρτινίκα - Πτήση επιστροφής

Χρόνος ελεύθερος μέχρι τη μεταφορά και πτήση επιστροφής μέσω Παρισιού.

Ημέρα 8η: Παρίσι – Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα.

 

 

Από 01/04 έως 31/10 σε Δίκλινο

1.050€

-

 
Ξενοδοχείο Mahogany Residence & Spa 4* / Pierre & Vacance Village Sainte Luce 3*
Φόροι

400€

Συνολική Τιμή

1.450€

 

Το ταξίδι περιλαμβάνει

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση): Πτήσεις με την Transavia & Air Caraibes, μέσω ενδιάμεσου σταθμού, σε ειδική εκπτωτική τιμή (με μία κύρια αποσκευή 20 κιλών /άτομο).
  • Διαμονή: Ξενοδοχεία: Mahogany residence & SPA 4*, Pierre & Vacance Village Sainte Luce 3* sup.
  • Μεταφορές: Από/προς το διεθνές αεροδρόμιο της Γουαδελούπης & Μαρτινίκας .
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.

Σημαντικές Παρατηρήσεις

  • Το πρόγραμμα εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων.
  • Υπάρχει δυνατότητα επιλογής άλλων ξενοδοχείων, με ανάλογη επιβάρυνση (βλ. πίνακα τιμών στο αναλυτικό πρόγραμμα κάτω από τις αναχωρήσεις).
  • Οι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της πόλης Πουάντ Α Πιτρ & Φορτ Ντε Φρανς καθώς, οι επισκέψεις – εκδρομές σε όλο το πρόγραμμα, γίνονται ομαδικά με αγγλόφωνο τοπικό ξεναγό.
  • Οι τιμές βασίζονται σε ειδικό ναύλο της Transavia & Air Caraibes. Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.
  • Το check in /check out στα ξενοδοχεία είναι μετά τις 14:00 μ.μ.
  • Ανάλογα με την εποχικότητα ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις στα κοστολόγια.
  • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Αχθοφορικά.
  • Φιλοδωρήματα.
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.
  • Τοπικοί δημοτικοί, φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία.
  • Μέσο κόστος ολοήμερης εκδρομής στα βόρεια του Basse Terre στη Γουαδελούπη, με γεύμα = 110 €.
  • Μέσο κόστος ημιήμερης 4ωρης εκδρομής στη Μαρτινίκα (Circuit the handles), με σνακ = 75 €.