Skip to main content

Βιεννη με Διαμονη και Σαλσζμπουργκ Χριστουγεννα Πρωτοχρονια Φωτα 2021 απο 595,00

23  Δεκεμβρίου,  28  Δεκεμβρίου, 02  Ιανουαρίου  

Παραμυθένιο  Σάλτσμπουργκ, Αριστοκρατική  Βιέννη  5 και 6 ημερες

 

δειτε πρωτα το 5 μερες και πιο κατω το 6 μερες 

 

Παραμυθένιο  Σάλτσμπουργκ,        Αριστοκρατική  Βιέννη  5ημ.

Αυστριακές λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ, Κιτσμπίχελ, Ζελ Αμ Ζε   

                                     Aναχωρήσεις:       23  Δεκεμβρίου ’21  

                                                              02  Ιανουαρίου  ‘22

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ   – ΛΙΜΝΕΣ  ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ -   ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Βιέννη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ μέσα από ένα  πανόραμα φυσικής ομορφιάς. Θα περάσουμε από χωριουδάκια με γραφικά παραμυθένια σπιτάκια, λίμνες με κρυστάλλινα νερά όπως η Μόοντεζεε, η Σαν Βόλφανγκ Ζεε, το γραφικό χωριό Σαν Γκίλγερτ που βρίσκεται στις όχθες ανάμεσα  της λίμνης  Σαν Βόλφανγκ  και Φούσλζεε. Επόμενος  προορισμός μας  το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος  στη διάθεσή σας  για μια  πρώτη  γνωριμία,  με τη  πόλη της  μελωδίας το παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ.  Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή πανοραμική περιήγηση στην ωραιότερη ¨μικρή¨ πόλη της Αυστρίας.  Θα δούμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον υπέροχο Καθεδρικό ναό, την μικρή όπερα, το σπίτι – μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε , με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και για το ελεύθερο απόγευμα σας  προτείνουμε να ανεβείτε στο Κάστρο του «Αλατιού», όπως λέγεται στα γερμανικά, απ όπου θα έχετε μία υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.  

 

3η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΙΤΣΜΠΙΧΕΛ  - ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ -  ΒΙΕΝΝΗ   

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πιο φημισμένο χιονοδρομικό του Τυρόλου, το Κίτσμπιχελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά από τον 16ο και 17ο αιώνα, μια μαγική εικόνα με τα σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός μας το Ζέλ αμ Ζεε κτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, μοιάζει με παραμύθι. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης. Περπατήστε στο κέντρο της και θαυμάστε τα παλαιά αρχοντικά τα πανέμορφα σαλέ και απολαύστε τον καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα. Αναχώρηση για  τη πανέμορφη  και αριστοκρατική Βιέννη. Με την άφιξη  θα κάνουμε  μια  μικρή  περιήγηση  της  πόλης όπου θα  δούμε τα  πιο  σημαντικά  σημεία  της  και αμέσως μετά  θα  μεταφερθούμε  στο ξενοδοχείο μας.  Θα έχετε  χρόνο ελεύθερο  για να κάνετε την βόλτα σας στην στολισμένη Βιέννη και να περπατήσετε στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου ή να δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα:   ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση)

Πρωινό στο  ξενοδοχείο. Αμέσως μετά θα  ξεκινήσουμε  τη ξενάγηση στα  Ανάκτορα Σένμπρουν  τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Kάνοντας τη περιήγησή μας Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάματος, τη Φωτίχ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Ευκαιρία να κάνετε τις εορταστικές σας αγορές καθώς , όπως είναι λογικό, έχει  αφθονία επιλογών για ψώνια και αγορές. Στη Βιέννη θα βρείτε τα κλασικά πολύ μεγάλα και σύγχρονα εμπορικά κέντρα ωστόσο, για μια πιο αυθεντική και μοναδική εμπειρία, μια επίσκεψη στην Mariahilfer Strasse είναι αναγκαία. Κατά κάποιους είναι ο μακρύτερος και πιο πολυσύχναστος εμπορικός δρόμος στην Ευρώπη. Άλλες επιλογές είναι το Graben και το Kärntnerstrasse που αποτελούν κομψές, λιγότερο γεμάτες, εμπορικές περιοχές. Αν και μεγάλο μέρος των εμπορευμάτων αντικατοπτρίζει υψηλό στυλ και υψηλή τιμή, μπορείτε να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα σε βιτρίνες. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα και γκαλερί με αντίκες σε όλη την πόλη, καθώς και υπαίθριες αγορές . Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ   –  ΑΘΗΝΑ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος ως  την ώρα  που θα  μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

                                                                Early booking                                                        

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο                         595€                      645€                                   

Τιμή σε μονόκλινο                                    735€                      785€     

Παιδικό ( μέχρι 12 ετών)                           495€                      495€          

Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος             195€                      195€

Και go box 

Σημείωση: Οι παιδικές τιμές είναι για παιδιά μέχρι 12 ετών με  διαμονή στο ίδιο δωμάτιο  με 2 ενήλικες.

 

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βιέννη ή Μπρατισλάβα & Βιέννη ή Μπρατισλάβα - Αθήνα με ναυλωμένες  πτήσεις  της   Sky Express  και της  Air Explorer.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διαμονή στα  επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* Lux. (Austria Trend hotel Europa Salzburg,  Austria Trend hotel Savoyen Vienna).
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
  • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά.

 

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων , check points ( 195 €) .
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν. Οι  πτήσεις  για  την  αναχώρηση  στις  02.01   είναι προς/από Μπρατισλάβα με την Air Explorer  

 

Πτήσεις 

23.12  ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ   06.30 – 08.00    SKY EXPRESS          

27.12  ΒΙΕΝΝΗ – ΑΘΗΝΑ   19.00 -  22.30    SKY EXPRESS

 

02.01   ΑΘΗΝΑ  -   MΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ    19.10 – 20.40   AIR EXPLORER      

06.01   ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ  -  ΑΘΗΝΑ     21.00 – 00.10   AIR  EXPLORER

 

 



 

 

(Πρωτοχρονιά) Αριστοκρατική Βιέννη   Παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ 6ημ.      

Αυστριακές λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ, Κιτσμπίχελ, Ζελ Αμ Ζε   

                                     Aναχώρηση :       28  Δεκεμβρίου ’21  

 

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ   

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Βιέννη.  Άφιξη στην  αριστοκρατική πόλη . Θα  ξεκινήσουμε μια μικρή  περιήγηση  της  πόλης για να  δούμε τα  πιο  σημαντικά  σημεία  της  και αμέσως μετά  θα  μεταφερθούμε  στο ξενοδοχείο μας.  Χρόνος ελεύθερος  για να κάνετε την βόλτα σας στην στολισμένη Βιέννη και να περπατήσετε στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου και  να δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα:   ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση)

Πρωινό στο  ξενοδοχείο. Αμέσως μετά θα  ξεκινήσουμε  τη ξενάγηση στα  Ανάκτορα Σένμπρουν  τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Kάνοντας τη περιήγησή μας Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάματος, τη Φωτίχ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Ευκαιρία να κάνετε τις εορταστικές σας αγορές καθώς , όπως είναι λογικό, έχει  αφθονία επιλογών για ψώνια και αγορές. Στη Βιέννη θα βρείτε τα κλασικά πολύ μεγάλα και σύγχρονα εμπορικά κέντρα ωστόσο, για μια πιο αυθεντική και μοναδική εμπειρία, μια επίσκεψη στην Mariahilfer Strasse είναι αναγκαία. Κατά κάποιους είναι ο μακρύτερος και πιο πολυσύχναστος εμπορικός δρόμος στην Ευρώπη. Άλλες επιλογές είναι το Graben και το Kärntnerstrasse που αποτελούν κομψές, λιγότερο γεμάτες, εμπορικές περιοχές. Αν και μεγάλο μέρος των εμπορευμάτων αντικατοπτρίζει υψηλό στυλ και υψηλή τιμή, μπορείτε να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα σε βιτρίνες. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα και γκαλερί με αντίκες σε όλη την πόλη, καθώς και υπαίθριες αγορές. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα:   ΒΙΕΝΝΗ  - ΛΙΜΝΕΣ  ΣΑΛΤΣΚΑΜΕΡΓΚΟΥΤ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

 Πρωινό  στο  ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ μέσα από ένα  πανόραμα φυσικής ομορφιάς. Θα περάσουμε από χωριουδάκια με γραφικά παραμυθένια σπιτάκια, λίμνες με κρυστάλλινα νερά όπως η Μόοντεζεε, η Σαν Βόλφανγκ Ζεε, το γραφικό χωριό Σαν Γκίλγερτ που βρίσκεται στις όχθες ανάμεσα  της λίμνης  Σαν Βόλφανγκ  και Φούσλζεε. Επόμενος  προορισμός μας  το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος  στη διάθεσή σας  για μια  πρώτη  γνωριμία,  με τη  πόλη της  μελωδίας το παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ.  Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή πανοραμική περιήγηση στην ωραιότερη ¨μικρή¨ πόλη της Αυστρίας.  Θα δούμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον υπέροχο Καθεδρικό ναό, την μικρή όπερα, το σπίτι – μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε , με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τον Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και για το ελεύθερο απόγευμα σας  προτείνουμε να ανεβείτε στο Κάστρο του «Αλατιού», όπως λέγεται στα γερμανικά, απ όπου θα έχετε μία υπέροχη πανοραμική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.  

 

5η μέρα: ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΙΤΣΜΠΙΧΕΛ  - ΖΕΛ ΑΜ ΖΕΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πιο φημισμένο χιονοδρομικό του Τυρόλου, το Κίτσμπιχελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά από τον 16ο και 17ο αιώνα, μια μαγική εικόνα με τα σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Επόμενος σταθμός μας το Ζέλ αμ Ζεε κτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, μοιάζει με παραμύθι. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ευρώπης. Περπατήστε στο κέντρο της και θαυμάστε τα παλαιά αρχοντικά τα πανέμορφα σαλέ και απολαύστε τον καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα. Επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ  αργά το απόγευμα . Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα:  ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΘΗΝΑ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και  άμεση  αναχώρηση για το αεροδρόμο της Μπρατισλάβας  για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

                                                                         Early booking                                                

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο                                   645 €             695€                      

Τιμή σε μονόκλινο                                              875 €             925€               

Παιδικό ( μέχρι 12 ετών)                                    545 €             545€                  

Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος                       195 €             195€       

& Go Box

 

Σημείωση: Οι παιδικές τιμές είναι για παιδιά μέχρι 12 ετών με  διαμονή στο ίδιο  δωμάτιο  με 2 ενήλικες.

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βιέννη  &  Μπρατισλάβα - Αθήνα με ναυλωμένες πτήσεις της Sky Express και της Air Explorer.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* Lux. (Austria Trend hotel Europa Salzburg , Austria Trend hotel Savoyen Vienna).
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
  • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

 

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων , Go Box (195€).
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

 

Πτήσεις 

28.12  ΑΘΗΝΑ – ΒΙΕΝΝΗ   11.10 – 12.40    SKY EXPRESS          

02.01  ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΑΘΗΝΑ   15.00 - 18.15   AIR EXPLORER