Skip to main content

Αυστριακό Τιρόλο  Βαυαρικές Άλπεις Χριστουγεννα Πρωτοχρονια 2021 απο 595 και 745

Αναχωρήσεις: 18,19, 23, 30 Δεκεμβρίου   ~   5 μέρες 

Ίννσμπρουκ, Βάτενς/Μουσείο Σβαρόφσκι, Σάλτσμπουργκ, Κίτζμπιελ, Λίμνη Άχενζεε/Περτισάου, Μόναχο

 

Ένα συναρπαστικό εορταστικό ταξίδι στα εντυπωσιακά τοπία των Βαυαρικών Άλπεων και του Αυστριακού Τιρόλο, με το οποίο επισκεπτόμαστε το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, το αμφιθεατρικά κτισμένο χωριό με τα χρωματιστά κουκλόσπιτα, το υπέροχο Κίτζμπιελ, την εκπληκτικής ομορφιάς λίμνη Άχενζεε με τις γύρω πυκνοφυτεμένες βουνοπλαγιές, το γραφικό χωριό Περτιζάου, το "Κάστρο του Αλατιού", το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ, αλλά και το εκπληκτικό στο είδος του μουσείο των κρυστάλλων Σβαρόφσκι.

Ένα μαγευτικό ταξίδι που παραπέμπει σε σκηνές από εικονογραφημένα παραμύθια! 

  • Εξαιρετικές απ΄ ευθείας πτήσεις με AEGEAN AIRLINES ή την LUFTHANSA
  • Ολοήμερη εκδρομή και ξενάγηση στην παραμυθένια πόλη του Σάλτσμπουργκ
  • Επίσκεψη στο διασημότερο χιονοδρομικό κέντρο της Αυστρίας, το γραφικό Κίτζμπιελ με τα χρωματιστά κουκλόσπιτα τιρολέζικης αρχιτεκτονικής
  • Επίσκεψη στο πανέμορφο χωριό Περτισάου, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Άχενζεε
  • Επίσκεψη στο εκπληκτικό στο είδος του μουσείο Σβαρόφσκι στο Βάτενς
  • Περιήγηση στο γραφικότατο Ίνσμπρουκ
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Εμπειρότατος Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

  

1η μέρα: Αθήνα - Μόναχο - Ίννσμπρουκ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN ή LUFTHANSA για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το κουκλίστικο Ίννσμπρουκ, τη "γέφυρα του ποταμού Ινν", (brücke: γέφυρα), πρωτεύουσα του Αυστριακού ομόσπονδου κρατιδίου Τιρόλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAUER BAR 4** (www.grauer-baer.at/en). Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.  

 

2η μέρα: Ίννσμπρουκ/Ιγκλς - Βάτενς/Μουσείο Σβαρόφσκι - Ίννσμπρουκ/Ιγκλς

Πρωινή αναχώρηση για το Βάτενς (Wattens), όπου θα επισκεφθούμε το εκπληκτικό στο είδος του μουσείο Σβαρόφσκι - ένα ταξίδι στον μαγικό, θαυμαστό, παραμυθένιο κόσμο των κρυστάλλων Σβαρόφσκι (Swarovski). Θα περιηγηθούμε στους λαμπερούς διαδρόμους και στις "Αίθουσες των Θαυμάτων", σε έναν χώρο που συνδυάζει δημιουργικότητα, καινοτομία, τέχνη και διασκέδαση! Και φυσικά, ο Κρυστάλλινος Κόσμος διαθέτει έναν τεράστιο χώρο για το κατάστημά του, όπου ο επισκέπτης μπορεί να αγοράσει κάποιες από τις μοναδικές δημιουργίες του οίκου Σβαρόφσκι. Επιστροφή στο Ίννσμπρουκ, όπου κατά την περιήγησή μας θα δούμε την Χρυσή Στέγη, τις πλατείες, τα δρομάκια, τα μπαρόκ αρχιτεκτονικής κτίρια, τον Καθεδρικό ναό και το παλάτι. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Ίννσμπρουκ/Ιγκλς, Ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ

Πρωινή αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στην γενέτειρα του Μότσαρτ, το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ, που αποτέλεσε σκηνικό της θρυλικής ταινίας "Η Μελωδία της Ευτυχίας". Η διαδρομή μας μέσα από εντυπωσιακά τοπία θα μας οδηγήσει στο "Κάστρο του Αλατιού", όπως μεταφράζεται το όνομα της πόλης, καθώς, κατά τη ρωμαϊκή εποχή, η οικονομική δύναμη του Σάλτσμπουργκ στηρίχθηκε στον "λευκό χρυσό", δηλαδή το ορυκτό αλάτι. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην παραμυθένια αυτή πόλη θα δούμε το παλάτι Μίραμπελ (εξωτερικά), ενώ, αφού διασχίσουμε το ποτάμι Σάλτσαχ, θα φθάσουμε στην Γκετράιντεγκασσε, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της έξοχα διατηρημένης Παλιάς Πόλης με τα στενά δρομάκια, τα όμορφα κτίρια, τους ναούς και το εντυπωσιακό κάστρο Χοενσάλτσμπουργκ στην κορυφή του λόφου. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες, βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες κλασικής μουσικής, ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (1756-1791), το οποίο σήμερα αποτελεί το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες, ψώνια και καφέ. Επιστροφή το απόγευμα στο Ίννσμπρουκ. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Ίννσμπρουκ/Ιγκλς - Κίτζμπιελ - Λίμνη Άχενζεε - Περτισάου - Ίννσμπρουκ/Ιγκλς

Πρωινή αναχώρηση για μια υπέροχη διαδρομή με προορισμό το διασημότερο χιονοδρομικό κέντρο της Αυστρίας, το Κίτζμπιελ (Kitzbühel). Πρόκειται για ένα αμφιθεατρικά κτισμένο χωριό των Άλπεων με χρωματιστά κουκλόσπιτα τιρολέζικης αρχιτεκτονικής, που ξεπερνά σε γραφικότητα ακόμα και τα ωραιότερα εικονογραφημένα παραμύθια! Συνεχίζουμε για την υπέροχη λίμνη Άχενζεε (Achensee), που περιβάλλεται από τις πυκνοφυτεμένες πλαγιές των βουνών. Θα σταματήσουμε για λίγο στο πανέμορφο χωριό Περτιζάου (Pertisau) για να απολαύσουμε την εκπληκτική θέα της γύρω περιοχής και θα επιστρέψουμε το απόγευμα στο Ίννσμπρουκ. Διανυκτέρευση.

                                               

5η μέρα: Ίννσμπρουκ/Ιγκλς - Μόναχο - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για το Μόναχο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για …shopping therapy στα πολυτελή καταστήματα ή για να επισκεφθείτε κάποια από τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και πινακοθήκες της πόλης (ανάλογα με την ώρα πτήσης και εάν είναι ανοιχτά), όπως την Παλιά Πινακοθήκη (Alte Pinakotek) με αριστουργήματα της αναγέννησης, την Νέα Πινακοθήκη (Neue Pinakothek) και το Deutches Museum, που καλύπτει κάθε είδος επιστήμης, τεχνολογίας και αεροναυπηγικής σε 55 διαφορετικές αίθουσες. Εναλλακτικά, επισκεφθείτε το μουσείο της BMW και το Ολυμπιακό Πάρκο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Σημειώσεις: •Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα •Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Αναχωρήσεις: 18,19, 23, 30 Δεκεμβρίου   ~   5 μέρες 

 

Τιμή κατ΄ άτομο

 

 

18, 19/12

 

23/12

 

30/12

Δίκλινο

595

745

795

3ο άτομο έως 12 ετών

445

495

545

Μονόκλινο

895

945

995

  Έως 12 άτοκες δόσεις

 

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points/φόροι πόλεων, parking: + € 250

Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη: € 70 και από άλλες πόλεις: € 140 με AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΟΝΑΧΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES ή LUFTHANSA

 

 

Οι πτήσεις μας

19, 23, 30/12

Aegean

 

1η μέρα

Α3 802   

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ  

08:35 - 10:15

 

5η μέρα

Α3 807   

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

18:25 - 21:55

 

 

 

Οι πτήσεις μας

18, 23, 30/12

 

1η μέρα

LH 1757   

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ  

06:10 - 07:45

 

5η μέρα

LH 1756   

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

21:05 - 00:30

  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAUER BAR 4*  
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως περιγράφονται ανωτέρω
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Χριστουγεννιάτικο δείπνο στις 24/12 – Πρωτοχρονιάτικο δείπνο στις 31/12 στο ξενοδοχείο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 Δεν Περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα, πέραν εκείνων που αναγράφονται στα περιλαμβανόμενα 
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.