Skip to main content

ΒΙΕΝΝΗ-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΟΝΑΧΟ Χριστουγεννα 2021 απο 695,00

Με Κιτσμπουελ και Τσελ Αμ Ζεε! 

22-27/12   Lufthansa/Austrian απευθειας

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η μέρα

Αθήνα – Βιέννη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη με πτήση AUSTRIAN AIRLINES . Άφιξη στην όλο πιο ζωντανή πόλη με παράδοση στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Στους φαντασμαγορικά στολισμένους δρόμους συναντάμε χαρούμενες μπάντες να παιανίζουν, άμαξες με άλογα σκεπασμένα με κουβέρτες σε ένα μοναδικό γιορτινό θέαμα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ARCOTEL WIMBERGER 4*.Χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τη φάτνη, τα ζαχαρόσπιτα , το Καρουσέλ, το τρενάκι, τα δεκάδες μαγαζάκια με εορταστικά δώρα και το λούνα πάρκ, συνθέτουν την πιο φημισμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης . Επίσης μην παραλείψετε να επισκεφθείτε κάποιο από τα φημισμένα καφέ, όπως το παραδοσιακό SACHER, με την παγκόσμια γνωστή σοκολατίνα του και τον μυρωδάτο καφέ, CAFE MOTZART που βρίσκεται στην ίδια θέση από το 1794 κα. Διανυκτέρευση .

       

2η μέρα

Βιέννη - ξενάγηση και Ανάκτορα Σένμπρουν  

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και θα αφιερώσουμε την σημερινή ημέρα στην ξενάγηση της αυστριακής πρωτεύουσας. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης Θα περάσουμε από την περίφημη Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ ,τον γοτθικού ρυθμού Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και η ξενάγησή μας θα κλείσει με την επίσκεψη των ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα δωμάτια στα οποία ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας . Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση στο γραφικό «κρασοχωριό» το Γκρίντσιχ, με δείπνο (έξοδα ατομικά) σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με μουσική. Διανυκτέρευση .

 

3η μέρα

Εκδρομή στα Δάση Βιέννης - Μάγιερλιγκ - Μπάντεν  

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα χιλιοτραγουδισμένα Βιεννέζικα Δάση, την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν και το Μάγιερλινγκ, κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα με τον πρίγκιπα Ροδόλφο. Επιστροφή στη Βιέννη. Μερικά δρώμενα που δεν θα πρέπει να παραλείψετε ,εφόσον έχουνε παράσταση, να παρακολουθήσετε είναι: την Κρατική Όπερα της Βιέννης «Vienna State Opera» , τη διάσημη Παιδική Χορωδία της Βιέννης «The Vienna Boy’s Choir» . Επίσης σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου τα μεσάνυχτα. Διανυκτέρευση .

 

4η μέρα

Βιέννη – Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ – Σάλτσμπουργκ

Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για την γενέτειρα του Μότσαρτ, το πανέμορφο Σάλτσμπουργκ, που αποτέλεσε σκηνικό της θρυλικής ταινίας "Η Μελωδία της Ευτυχίας". Κατά την διάρκεια της διαδρομής μας για το Σάλτσμπουργκ θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή περιοχή των κρυστάλλινων λιμνών του Σαλτσκάμεργκουτ (Salzkammergut), που περιβάλλονται από τις πανύψηλες βουνοκορφές των Άλπεων, με τα υπέροχα παραδοσιακά χωριουδάκια να αντικατοπτρίζονται στα ήρεμα νερά τους. Εικόνες μοναδικές, σαν να είναι βγαλμένες από την παλέτα ενός ταλαντούχου ζωγράφου! Θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων το ειδυλλιακό χωριό Χάλστατ, κτισμένο σε μια απότομη όχθη της ομώνυμης λίμνης (Hallstättersee), το γραφικό χωριό Σαιντ Γκίλγκεν (Saint Gilgen), γενέτειρα της μητέρας του Μότσαρτ, κτισμένο στις όχθες της λίμνης Βόλφγκανγκ (Wolfgangsee), καθώς και την γραφική λίμνη Φούσλζεε (Fuschlsee). Η διαδρομή μέσα από το εντυπωσιακό τοπίο της Βαυαρίας και λίγο αργότερα της Αυστρίας θα μας οδηγήσει στο "Κάστρο του Αλατιού", όπως μεταφράζεται το όνομά του, καθώς κατά τη ρωμαϊκή εποχή η οικονομική του δύναμη στηρίχθηκε στον "λευκό χρυσό", δηλαδή το ορυκτό αλάτι. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας στην παραμυθένια αυτή πόλη θα δούμε το παλάτι Μίραμπελ (Mirabell, εξωτερικά) με τους εκπληκτικά διαμορφωμένους κήπους του, ενώ, αφού διασχίσουμε το ποτάμι Σάλτσαχ (Salzach) από τη γέφυρα Μάκαρτστεγκ, θα φθάσουμε στην Γκετράιντεγκασσε (Getreidegasse), τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της έξοχα διατηρημένης παλιάς πόλης (Altstadt) με τα στενά δρομάκια, τα όμορφα κτίρια, τους ναούς και το εντυπωσιακό κάστρο Χοενσάλτσμπουργκ (Hohensalzburg) στην κορυφή του λόφου. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες, βρίσκεται το σπίτι όπου γεννήθηκε ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες κλασικής μουσικής, ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (1756-1791), το οποίο σήμερα αποτελεί το ομώνυμο Μουσείο με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο EUROPA SALZBURG 4*  Διανυκτέρευση.  

 

5η μέρα

Σάλτσμπουργκ-Κίτζμπιελ-Ζελ Αμ Ζέε-Σάλτσμπουργκ 

Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για μια υπέροχη διαδρομή με προορισμό ένα από τα διασημότερα χιονοδρομικά κέντρα του κόσμου, το Κίτζμπιελ (Kitzbühel). Πρόκειται για ένα αμφιθεατρικά κτισμένο χωριό των Άλπεων με χρωματιστά κουκλόσπιτα τιρολέζικης αρχιτεκτονικής, που ξεπερνά σε γραφικότητα ακόμα και τα ωραιότερα εικονογραφημένα παραμύθια! Και ανάμεσά τους θα βρείτε μικρά πανέμορφα καταστήματα γεμάτα χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο είδη. Συνεχίζουμε για το παραμυθένιο Ζελ αμ Ζεε, που κτίστηκε από μοναχούς του Σάλτσμπουργκ στις όχθες της ομώνυμης πανέμορφης λίμνης. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε το υπέροχο αλπικό τοπίο και επιστροφή στο Σάλτσμπουργκ. Διανυκτέρευση.

          

6η μέρα

Σάλτσμπουργκ-Μόναχο-Πτήση για Αθήνα

Μπουφέ πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας το Μόναχο. Με την άφιξη στο Μόναχο θα ακολουθήσει περιήγηση και περιπατητική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Μονάχου όπου θα θαυμάσουμε το υπέροχο γοτθικού ρυθμού Δημαρχείο, την διάσημη οδό Maximilian strasse κ.α . Χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μονάχου για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα με πτήση της LUFTHANSA . 

     

                                                                                Σημειώσεις:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.  Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΑΠΟ/ΠΡΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΤΗΣΗΣ

ΠΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΤΗΣΗΣ

ΑΠΟ/ΠΡΟΣ

ΠΤΗΣΗ

ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

6 ΗΜΕΡΕΣ

22-27/12/21

Αθήνα-Βιέννη

22/12/2021

OS 802

14:40-16:00

27/12/2021

Μόναχο-Αθήνα

LH 1756

21:25-00:50

             

 

Τιμοκατάλογος

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΦΟΡΟΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 
   

22-27/12/2021

6HM

ARCOTEL WIMBERGER VIENNA 4*

EUROPA SALZBURG 4*

ή παρόμοια

 

AUSTRIAN

&

LUFTHANSA

 

695 €

855 €

525 €

185 €

Πρόγευμα

   

 

3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ & 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

 

 

 

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ με πτήση της AUSTRIAN AIRLINES & ΜΟΝΑΧΟ-ΑΘΗΝΑ με πτήση της LUFTHANSA
  • Κόστος αποσκευής 20 κιλά ανά άτομο.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στη Βιέννη στο ξενοδοχείο
  • ARCOTEL WIMBERGER VIENNA 4* https://www.arcotelhotels.com/en/wimberger_hotel_vienna/
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο Σάλτσμπουργκ στο ξενοδοχείο
  • EUROPA SALZBURG 4* https://www.austria-trend.at/en/hotels/europa-salzburg
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Βιέννης στο ξενοδοχείο .
  • Ξενάγηση της Βιέννης
  • Εκδρομή στα Δάση Βιέννης , Μάγιερλινγκ & Μπάντεν.
  • Μεταφορά από τη Βιέννη στο Σάλτσμπουργκ με περιήγηση στις λίμνες Σαλτσγκάμεργκουτ.
  • Εκδρομή στο Κίτσμπιελ και Ζελ Αμ Ζεε .
  • Μεταφορά από το Σάλτσμπουργκ στο Μόναχο , περιήγηση Μονάχου και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μονάχου για την πτήση της επιστροφής.
  • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός / Συνοδός στη Βιέννη & το Σάλτσμπουργκ.
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών

Η Ασφάλιση για έξοδα καραντίνας λόγω covid-19 ισχύει για εκδρομείς έως 70 ετών.

  • Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλοι καυσίμων , φόροι πόλεων , parking , check points ( ευρώ 185 ανά άτομο )  
  • Είσοδοι σε μουσεία , Ανάκτορα Σένμπρουν και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά , αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.