Skip to main content

Σερβία - Βελιγράδι Πάσχα - Πρωτομαγιά - Αγίου Πνεύματος 2020 από 395,00

Αναχωρήσεις: 16, 17/04, 01/05, 04/06

5 ημέρες

Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 1η μέρα: Αθήνα - Βελιγράδι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βελιγράδι. Άφιξη στη πρωτεύουσα της Σερβίας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος και πρώτη γνωριμία με τη πόλη. Γοητευτικό μες στις αντιθέσεις του, γεμάτο πάρκα, με πολύ ζωντανή coffee & bar culture, το Βελιγράδι δεν πλασάρεται τυχαία ως το Βερολίνο των Βαλκανίων από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Βελιγράδι  

Μετά το πρωινό , θα γνωρίσουμε το πανέμορφο Βελιγράδι, με το φρούριο Kalemegdan να δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης - μία από τις πιο «φωτογραφικές» πόλεις στον κόσμο. Ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα είναι ο πρώτος δρόμος της πόλης που ονοματοδοτήθηκε και ταυτόχρονα ο αγαπημένος πεζόδρομος ντόπιων και επισκεπτών για βόλτα όλες τις ώρες της ημέρας.  Η Λυρική Σκηνή, τη Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα και ο εντυπωσιακός ναός του Αγίου Σάββα είναι μερικά από τα αξιοθέατα.  Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο σε εστιατόριο στη Skadarlija, τη Μποέμικη συνοικία του Βελιγραδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

Πρωινό και η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Θα επισκεφθούμε μια ή δυο μονές. Συνεχίζουμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ . Χτισμένο στις όχθες του Δούναβη , στη γραφική παλιά πόλη ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει κατά μήκος του πεζοδρόμου Zmaj Jovina και να ανακαλύψει μικρά μαγαζιά και κρυμμένες πλατείες. Επόμενος σταθμός το κουκλίστικο Sremski Karlovci, όπου το μεσημέρι θα έχουμε πλούσιο γεύμα με κρασί και μουσική σε επιλεγμένο εστιατόριο. Επιστροφή στο Βελιγράδι και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.

4η μέρα: Βελιγράδι

Αφού πάρουμε το πρωινό, η μέρα μας είναι ελεύθερη στην ολοζώντανη αυτήν πόλη για να περπατήσετε στα σοκάκια της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Βελιγράδι - Αθήνα

Λίγος χρόνος ελεύθερος πριν τη μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Κόστος κατ’ άτομο

Ημ/νια

Early booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

16, 17/04

395€

445€

+120€

345€

01/05, 04/06

445€

495€

+100€

395€

 Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων. 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βελιγράδι - Αθήνα με Air Serbia
  • Μεταφορές , εκδρομές όπως αναφέρονται  στο πρόγραμμα
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Mercure Belgrade Excelsior 4* ή παρόμοιο
  • 2 δείπνα στο ξενοδοχείο
  • Γεύμα με πλούσια πιάτα, κρασί & μουσική σε επιλεγμένο εστιατόριο στο κουκλίστικο Sremski Karlovci στην όχθη του Δούναβη (ως μέρος της διατροφής)
  • 1 δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο στη Skadarlija, τη Μποέμικη συνοικία του Βελιγραδίου (ως μέρος της διατροφής)
  • Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Δημοτικός φόρος Βελιγραδίου
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

 Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 140€
  • Είσοδοι σε μουσεία, , ανάκτορα κα.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Πτήσεις με την Air Serbia:

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

Αθήνα

Βελιγράδι

15.35

16.15

JU 513

Βελιγράδι

Αθήνα

13.15

15.45

JU 512

 

Γενικές σημειώσεις:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.