Skip to main content

Οι κρυμμένες ομορφιές της Σερβίας | Καλοκαιρι Νοεμβριος 2022 από 699€

19/7, 2/8, 23/8, 27/9, 1/11

 Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ

 

  • Ζούμε δύο μέρες και νύχτες όλο το μεγαλείο του Βελιγραδίου, πλέουμε στα ποτάμια του Σάββα και του Δούναβη και ξεναγούμαστε στα πιο καίρια αξιοθέατά του
  • Ακολουθούμε τη ροή του ποταμού Δρίνου στη σερβική εξοχή και καταλύουμε στη μεσαιωνική πόλη Μπάτζινα Μπάστα
  • Κάνουμε κρουαζιέρα στη λίμνη Περούκακ μέχρι τη Βοσνία και περπατάμε μέσα στα ολοζώντανα κινηματογραφικά σκηνικά-πόλεις του Εμίρ Κουτσουρίτσα ( η μεγάλη κρουαζιέρα 3,5 ωρών περιλαμβάνεται)
  • Η είσοδος στο Ντρβένγκραντ, το ξύλινο χωριό Κουτσουρίτσα περιλαμβάνεται.
  • Η είσοδος στο εθνικό χωριό Σιρογκόζνο περιλαμβάνεται
  • Εξερευνούμε τη δυτική Σερβία. Ανεβαίνουμε στο καταπράσινο όρος Ζλάτιμπορ και ζούμε μια άλλη εποχή περιπλανώμενοι στα ιστορικά χωριά του
  • Δροσιζόμαστε στην «Πηγή της Ζωής» και εξερευνούμε το εντυπωσιακό Σπήλαιο Στοπίκα ( η είσοδος στο σπήλαιο περιλαμβάνεται )
  • Διαμονή σε πολύ καλά ξενοδοχεία 4* με ημιδιατροφή
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Νόβι Σαντ και στο Σρέμσκι Κάρλοβτσι ( η είσοδος στο μουσείο της πόλης περιλαμβάνεται )
  • Περιλαμβάνονται οι φόροι πόλεων 
  • Διαδρομή με το παραδοσιακό τρενάκι Shargar 8, στα βουνά του Ζλάτιμπορ.
  • Εξαιρετικός τοπικός  Ελληνόφωνος ξεναγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής

 

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Λάρνακα – Βελιγράδι - Μπάτζινα Μπάστα - Μονή Ράτσα

Άφιξη στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου και άμεση αναχώρηση οδικώς για την πανέμορφη πόλη Μπάτζινα Μπάστα στη Δυτική Σερβία. Το ταξίδι μας διαρκεί περίπου 6 ώρες αλλά η διαδρομή είναι υπέροχη. Θα κινηθούμε κατά μήκος του ποταμού Δρίνου μέσα στην εξοχή και θα κάνουμε δύο στάσεις, για γεύμα και για καφέ. Η πρώτη στάση, ύστερα από 1,5 ώρα οδήγησης θα είναι στο πολύ γραφικό εστιατόριο Kneževa večera (Κνεζέβα βετσέρα). Θα φτάσουμε στην Μπάτζινα Μπάστα γύρω στις 2 το μεσημέρι και θα εγκατασταθούμε στο ξενοδοχείο. Εκεί θα έχουμε στη διάθεσή μας δύο ώρες για ξεκούραση και χαλάρωση. Εν συνεχεία θα συναντηθούμε στην είσοδο του ξενοδοχείου και θα ξεκινήσουμε οδικώς για την περίφημη Μονή Ράτσα – αποκαλείται και «διαμάντι της Ορθοδοξίας».

Η Μονή χτίστηκε τον 13ο αιώνα από τον εμβληματικό ορθόδοξο βασιλιά της Σερβίας Στέφανο Ντραγκούτιν και υπήρξε ο τόπος ταφής των βασιλέων, αρχιερέων και αριστοκρατών της χώρας. Όμως το σημαντικότερο σε σχέση με αυτήν, είναι ότι εκεί διαφυλάχθηκε όλος ο λογοτεχνικός πλούτος της Σερβίας. Οι μοναχοί κατά παράδοση ήδη από τον 13ο αιώνα είχαν αναλάβει την μετάφραση ολόκληρης της αρχαιοελληνικής γραμματείας, την αντιγραφή και συντήρηση σημαντικών χειρογράφων, αλλά και τη συγγραφή αφηγήσεων και ιστοριών της χώρας. Σήμερα στη Μονή Ράτσα φυλάσσονται περί τα 1200 συγγράμματα.
Κατά τις 6 το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από τη Μονή με προορισμό την Μπάτζινα Μπάστα. Ακολουθεί δείπνο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση στην Μπάτζινα Μπάστα.

 

2η ημέρα: Μπάτζινα Μπάστα - Λίμνη Περούκακ (μεγάλη κρουαζιέρα 3,5 ωρών στην λίμνη μέχρι την Βοσνία ( Βίζεγκραντ ) – Βρέλο

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει κινηματογραφική… κρουαζιέρα. Αμέσως μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε οδικώς για τη λίμνη Περούκακ. Πρόκειται για μία τεχνητή λίμνη (φυσικό σύνορο με τη Δημοκρατία της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης) που δημιουργήθηκε το 1966 με την κατασκευή φράγματος στον ποταμό Δρίνο, για να τροφοδοτηθεί ο υδροηλεκτρικός σταθμός της Μπάτζινα Μπάστα. Πέραν αυτού, η λίμνη αποτελεί δημοφιλές θέρετρο τους καλοκαιρινούς μήνες. Θα πλεύσουμε ( η κρουαζιέρα στην λίμνη 3,5 ωρών περιλαμβάνεται ) με προορισμό την πόλη Βίζενγκραντ που βρίσκεται επί του εδάφους της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Θα περιηγηθούμε στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή πόλη, με πρώτο σταθμό την εντυπωσιακή πέτρινη γέφυρα του Μεχμέτ Πασά Σοκολόβιτς με τις 11 αψίδες μέσα στον ποταμό Δρίνο. Η γέφυρα έχει πληγεί από τους πολέμους που βασάνισαν την Ευρώπη και τα Βαλκάνια και πλέον έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο της UNESCO. Ακολουθεί βόλτα και στο μνημείο του γιουγκοσλάβου νομπελίστα ποιητή και πεζογράφου Ίβο Αντρίτς που έγραψε για την περιοχή. Τέλος θα πάμε για περιπλάνηση στην πόλη Αντρίτς, που κατασκεύασε από το 2011 ως το 2014 ο γιουγκοσλάβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουτσουρίτσα προς τιμήν του λογοτέχνη, ως σκηνικό για τη νέα ταινία του η οποία βασίζεται στο ιστορικό μυθιστόρημα του Αντρίτς με τίτλο «Το γεφύρι του Δρίνου». Πρόκειται για μία άδεια πόλη και είναι η δεύτερη που κατασκευάζει ο σκηνοθέτης ως σκηνικό ταινίας. Η πρώτη ήταν το Ντρβένγκραντ για την ταινία «Η ζωή είναι ένα θαύμα» (2004). Επιστροφή στο ξενοδοχείο στην Μπάτζινα Μπάστα για ξεκούραση. Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο μικρότερο ποτάμι του κόσμου! Πρόκειται για τον ποταμό Γκόντινα με τους πανέμορφους καταρράκτες του. Εκεί, βρίσκεται το εστιατόριο Βρέλο όπου και θα απολαύσουμε το φαγητό μας με εντυπωσιακή θέα στο ποτάμι. Διανυκτέρευση στην Μπάτζινα Μπάστα.

 

3η ημέρα: Μπάτζινα Μπάστα – Μιτρόβακ - Μπράνζσκα – Ντρβένγκραντ, Ξύλινο χωριό Κουτσουρίτσα (είσοδος περιλαμβάνεται ) - Ζλάτιμπορ

Αμέσως μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε οδικώς με προορισμό την πόλη Ζλάτιμπορ στην ομώνυμη οροσειρά. Η πρώτη μας στάση είναι το γραφικό χωριό Μιτρόβακ στο όρος Τάρα που αποτελεί τμήμα των Δειναρικών Αλπεων. Εκεί θα ξεκουραστούμε λίγο και μετά θα ξεκινήσουμε οδικώς για το παρατηρητήριο Μπάνζσκα που απέχει 10 χλμ. από το Μιτρόβακ. Μετά θα περπατήσουμε περίπου 850 μέτρα μέσα στο δάσος σε ένα πολύ εύκολο μονοπάτι και θα πάμε στην κρεμαστή… βεράντα Μπάνζσκα απ΄όπου θα απολαύσουμε μία εκπληκτική θέα στο δάσος, στο βουνό και στο ποτάμι. Κάτω ακριβώς από το παρατηρητήριο ρέουν θερμές πηγές, οι οποίες επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας λειτουργούσαν ως θεραπευτικό SPA.

Αφού βγάλουμε και τις απαραίτητες φωτογραφίες θα συνεχίσουμε την οδική διαδρομή μας και θα κάνουμε μία στάση στην ξύλινη πόλη Ντρβένγκραντ, την οποία κατασκεύασε εξ ολοκλήρου ο Εμίρ Κουστουρίτσα ως σκηνικό για τις ανάγκες της ταινίας του «Η ζωή είναι ένα θαύμα» (2004). Εκεί θα κάνουμε μια χαλαρή βόλτα μέσα στα σκηνικά και μετά θα ξεκινήσουμε για τον τελικό προορισμό της ημέρας, την πόλη Ζλάτιμπορ στο ομώνυμο βουνό. Ακολουθεί δείπνο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση στο Ζλάτιμπορ.

 

4η ημέρα: Ζλάτιμπορ - Σπήλαιο Στοπίκα (είσοδος περιλαμβάνεται) - Σιρογκόζνο (Εθνικό χωριό, η είσοδος περιλαμβάνεται)

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξερεύνηση. Αμέσως μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για το σπήλαιο Στοπίκα ( είσοδος περιλαμβάνεται ), ένα από τα ομορφότερα των Βαλκανίων. Βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Ζλάτιμπορ και σχηματίζεται από ασβεστόλιθο. Η είσοδός του έχει ύψος 20 μέτρα και το εσωτερικό του έχει μήκος περίπου 1600 μέτρα. Εκεί έχουν διαμορφωθεί εντυπωσιακοί σταλακτίτες και σταλαγμίτες καθώς και φυσικές μικρές και μεγάλες «μπανιέρες» οι οποίες γεμίζουν με νερό και ξεχειλίζουν δημιουργώντας καταρράκτες. Το σπήλαιο χωρίζεται σε δύο τμήματα, στο σκοτεινό και στο φωτεινό. Το φωτεινό έχει άνοιγμα στον ουρανό, απ΄όπου διαχέεται το φυσικό φως. Μέσα στο σπήλαιο υπάρχει ένα καταρράκτης, που ονομάζεται «Πηγή της Ζωής». Αφού απολαύσουμε αυτή την ομορφιά θα κατευθυνθούμε προς το γειτονικό χωριό Σιρογκόζνο, που είναι κυριολεκτικά ένα υπαίθριο μουσείο ( η είσοδος στο χωριό περιλαμβάνεται ) . Κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από ευρήματα του 19ου αιώνα που συγκεντρώθηκαν από τη γύρω περιοχή του Ζλάτιμπορ. Τα κτίρια είναι ξύλινα και περιλαμβάνουν παραδοσιακό φούρνο, γαλακτοπωλείο και ξενώνα, όλα πιστά αντίγραφα των αυθεντικών του 19ου αιώνα. Αν θέλουμε μπορούμε να γευματίσουμε σε ένα πολύ καλό εστιατόριο μέσα στο χωριό. Επιστροφή στο Ζλάτιμπορ, όπου θα έχουμε ελεύθερο όλο το απόγευμα για βόλτες στο βουνό ή στα καταστήματα, απ΄όπου μπορούμε να προμηθευτούμε και να δοκιμάσουμε ντόπια προϊόντα. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση στο Ζλάτιμπορ.

 

5η ημέρα: Ζλάτιμπορ - Τρένο Σαργκάν (περιλαμβάνεται η διαδρομή με το τρένο) - Μάτσκατ - Βελιγράδι

Αμέσως μετά το πρωινό αφήνουμε το Ζλάτιμπορ για την ημερήσια περιπέτειά μας με τελικό προορισμό το Βελιγράδι. Η περιπέτειά μας αφορά ένα ρομαντικό και ορεινό ταξίδι με το ιστορικό τρένο Σαργκάν. Πρόκειται για ένα πανέμορφο, στενό τρενάκι, που συνδέει το χωριό Μόκρα με τον σταθμό Σαργκάν Βιτάσι. Η κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής έγινε κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου από τους Αυστριακούς, με σκοπό να ενωθεί η Σερβία με την Αυστρο-Ουγγαρία η οποία τότε κατείχε τα εδάφη της Σερβίας και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Το έργο έμεινε στη μέση λόγω της διάλυσης της Αυστρο-Ουγγαρίας. Εμείς θα κάνουμε όλη τη σερβική διαδρομή μπρος-πίσω απολαμβάνοντας καθ’οδόν την τοπική μουσική, τα πανέμορφα ορεινά τοπία και μία στάση για χαλάρωση και αναψυκτικά στον Σταθμό Ζάταρε.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδρομή μας με το τρένο θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριό Μάτσκατ όπου μπορούμε αν θέλουμε να γευματίσουμε στο διάσημο εστιατόριο Μπάζο Μάτσκατ με την υπέροχη θέα στο βουνό Ζλάτιμπορ. Η σπεσιαλιτέ είναι ψητό αρνάκι. Εν συνεχεία θα συνεχίσουμε το οδικό ταξίδι μας με τελικό προορισμό το Βελιγράδι. Θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο περίπου την ώρα του δείπνου. Μετά το δείπνο θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση στο Βελιγράδι.

 

6η ημέρα: Βελιγράδι - Νόβι Σαντ - μουσείο της πόλης (η είσοδος περιλαμβάνεται) - οχυρό Πετροβαράντιν - Σρέμσκι Κάρλοβτσι – Βελιγράδι

Ξεκινάμε σήμερα για τη γνωριμία μας με τις βόρειες περιοχές της Σερβίας, την περιφέρεια της Βοϊβοντίνα. Το κάποτε πολιτιστικό κέντρο της Σερβίας, το Νόβι Σαντ, σήμερα είναι η πρωτεύουσα της περιοχής. Η επίσκεψη του οχυρού Πετροβαράντιν θα σας προσφέρει την καταπληκτική θέα προς αυτήν την παραδουνάβια πόλη η οποία καμαρώνει και πολλά αξιοθέατα στο ιστορικό της κέντρο το οποίο θα γνωρίσουμε με μια σύντομη βόλτα. Στη γειτονιά της πόλης οι Σέρβοι είχανε επί πολλά χρόνια την έδρα του πατριάρχη, παλάτι του οποίου σήμερα είναι η έδρα του επισκόπου Σιρμίου ή Σρεμ, όπως αποκαλείται στη Σερβία. Όλα αυτά μόλις 8 χλμ. από το Νόβι Σαντ, στην γοητευτική κωμόπολη ονόματι Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Μέλι, καλό κρασί, παλιά πολιτιστικά ιδρύματα των Σέρβων είναι μόνο μερικά συνώνυμα για την κωμόπολη στους πρόποδες του Εθνικού Δρυμού Φρούσκα Γκόρα. Ηπιο κλίμα, απέραντο πράσινο, αλλά και τα 16 ορθόδοξα μοναστήρια, σ’ ένα από τα οποία θα βρεθούμε, έκαναν την περιοχή αυτή το πρώτο Εθνικό πάρκο της χώρας και προστατευόμενη περιοχή. Η είσοδος και η ξενάγηση στο μουσείο της πόλης περιλαμβάνεται.

Μετά την ολοήμερη εκδρομή μας, επιστρέφουμε στο Βελγράδι. Για το βράδυ σάς προτείνουμε βόλτα στα μοντέρνα μαγαζιά της περιοχής Μπέτον χάλα, τα πλωτά μαγαζιά στους ποταμούς ή την παραδοσιακή λουλουδάτη μποέμικη Σκαντάρλιγια. Διανυκτέρευση στο Βελιγράδι.

 

7η ημέρα: Βελιγράδι ( ξενάγηση )

Σήμερα το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στην πιο ζωντανή πόλη της Σερβίας! Θα απολαύσουμε όλο το μεγαλείο του από μια οπτική γωνία – όπως φαίνεται από τους ποταμούς Σάββα και Δούναβη.
Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για μία ξενάγηση πεζή στη γοητευτική αυτή πρωτεύουσα με την ταραχώδη ιστορία. Θα επισκεφτούμε το οχυρό του Βελιγραδίου που χρονολογείται τον 3ο αιώνα π.Χ. και το οποίο περικλείει την παλιά πόλη. Μέσα στο φρούριο βρίσκεται και το Πάρκο Καλεμεγκντάν σε υψόμετρο 125 μέτρα. Το πάρκο τοποθετείται στη συμβολή των ποταμών Σάββα και Δούναβη. Η ονομασία του προέρχεται από τις τουρκικές λέξεις καλέ (=οχυρό) και μεγκντάν (=πεδίο μάχης). Μέσα στο κάστρο θα δούμε το Άγαλμα της Νίκης, που φιλοτεχνήθηκε για να δοξάσει τις νίκες της Σερβίας στον Βαλκανικό και στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης θα περπατήσουμε ως τον μεσαιωνικό πύργο Νεμπόσα, που ανεγέρθηκε τον 15ο αιώνα, είναι ο μόνος που σώζεται ακέραιος και για αιώνες λειτουργούσε ως κέντρο άμυνας στο φρούριο.
Μετά την ξενάγηση θα έχουμε ελεύθερο χρόνο και προαιρετικά θα κάνουμε μια χαλαρωτική βόλτα στους δημοφιλείς πεζόδρομους Σκανταρλία και Νεζ Μιχαΐλοβα. Μπορούμε επίσης να επισκεφτούμε μερικά ακόμη αξιοθέατα όπως την αριστοκρατική περιοχή Ντεντίνιε με τις εντυπωσιακές επαύλεις, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Σάββα (ήταν ο ιδρυτής της ορθόδοξης εκκλησίας της Σερβίας), το Δημαρχείο του 19ου αιώνα που σήμερα στεγάζει τη Γιουγκοσλαβική Κινηματογραφική Αρχειοθήκη, το εντυπωσιακό Κοινοβούλιο, την Πλατεία της Δημοκρατίας με το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο και το άγαλμα του Πρίγκιπα Μιχαήλ αλλά και την ιστορική συνοικία Ντορκόλ πάνω στον Δούναβη, η οποία σύμφωνα με τον Guardian και το βρετανικό περιοδικό Time Out είναι μία από τις «50 πιο κουλ περιοχές του πλανήτη».

 

8η ημέρα: Βελιγράδι αναχώρηση

Ημέρα επιστροφής και μια μοναδική εμπειρία έχει τελειώσει. Η ταξιδιωτική μας ομάδα μεταφέρεται στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Twin Room 699 € 230 €
  Double Room 699 € 230 €
  Triple Room 699 € 230 €
  Single Room 979 € 230 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βελιγράδι-Αθήνα.
  • Ξενοδοχεία  4*, στο Βελιγράδι και στο Ζλάτιμπορ.
  • Διαδρομή με το τρενάκι Shargan 8, στο χωριό του Κουστουρίτσα.  
  • Φόροι πόλεως.
  • Μεταφορές και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Εξαιρετικός τοπικός  Ελληνόφωνος ξεναγός σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Πρωινό και δείπνο (χωρίς ποτά).
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

  • Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 230 €
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους.

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 976

19/07/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

08:00

08:40

A3 977

26/07/2022

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  – ΑΘΗΝΑ

09:30

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 976

02/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

08:00

08:40

A3 977

09/08/2022

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  – ΑΘΗΝΑ

09:30

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 976

23/08/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

08:00

08:40

A3 977

30/08/2022

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  – ΑΘΗΝΑ

09:30

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 976

27/09/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

08:00

08:40

A3 977

04/10/2022

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  – ΑΘΗΝΑ

09:30

12:05

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από 
Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
?φιξης

Α3 976

01/11/2022

ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

08:00

08:40

A3 977

08/11/2022

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ  – ΑΘΗΝΑ

09:30

12:05