Skip to main content

Βιέννη - Πράγα - Super Προσφορά | Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2020 απο 589,00

Διάρκεια: 7 ΗΜΕΡΕΣ   Αναχωρήσεις 24/9, 8/10, 22/10, 25/10, 5/11, 19/11, 26/11, 3/12 +5% έκπτωση για τους πρώτους!

Κρατηση χωρις Προκαταβολη! - Προγραμματίστε ανέμελα* - Διπλανη θέση κενή και άλλες παροχές με πρωτόκολλο ασφαλείας

 

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη και 3 στην Πράγα.
  • Στη Βιέννη διανυκτέρευση στο κεντρικό ξενοδοχείο Arcotel Wimberger 4*.
  • Πρωινό καθημερινά
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Βιέννη-Αθήνα με Austrian.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
  • Εμπεριστατωμένες ξεναγήσεις και περιηγήσεις.
  • Επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο Κάρλοβυ Βάρυ και στο Τσέσκυ Κρούμλοβ, στην Τσεχία.
  • Επίσκεψη στην Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας.
  • Επίσκεψη στα Βιεννέζικα Δάση.
  • Έλληνας αρχηγός-συνοδός.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα: Αθήνα/Θεσσαλονίκη – Βιέννη (ξενάγηση πόλης) – Μπάντεν – Βιέννη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αριστοκρατική Βιέννη. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ των άλλων θα δούμε τον διάσημο δρόμο Mariahilfer Strasse, την Όπερα, το δημαρχείο, το παλάτι Hofburg, τα ανάκτορα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε τη γνωστή λουτρόπολη Μπάντεν. Περιήγηση και επιστροφή στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βιέννη – Μπρατισλάβα – Βιεννέζικα δάση/Μάγιερλινγκ – Βιέννη

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στην Μπρατισλάβα, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μια πανοραμική ξενάγηση. Θα περιπλανηθούμε στην Παλιά Πόλη, έναν λαβύρινθο από μεσαιωνικά σοκάκια, αλλά και μεγάλα, αριστοκρατικά πλακόστρωτα, θα κάνουμε στάση στην κεντρική πλατεία με τα μπαρόκ κτίρια και το Δημαρχείο, θα εντυπωσιαστούμε από το Προεδρικό Παλάτι με τους μεγάλους κήπους του, θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό του Αγίου Μαρτίνου και την περίφημη Μπλε Εκκλησία με τη γαλαζωπή απόχρωση. Ελεύθερος χρόνος για να «χαθούμε» στα κατηφορικά δρομάκια της πόλης με τα γραφικά μαγαζάκια, τις ρουστίκ τσαγερί αλλά και τις μοντέρνες παμπ. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για τα περίχωρα της Βιέννης και τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση, όπου θα επισκεφτούμε την τοποθεσία Μάγιερλινγκ, για θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διαδόχου του θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Επιστροφή στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βιέννη – Ελεύθερη ημέρα

Μετά το πρωινό μας η μέρα είναι ελεύθερη για να γνωρίσετε καλύτερα την πανέμορφη Αυστριακή πόλη. Τελευταίοι περίπατοι στους υπέροχους δρόμους της Βιέννης, στα στενάκια γύρω από τον Άγιο Πέτρο αλλά και χρόνος για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό γλυκό sacher torte ή να πιείτε μία μπύρα Edelwaiss. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βιέννη – Τσέσκυ Κρούμλοβ – Πράγα

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη πόλη της Πράγας, μέσα από μια όμορφη διαδρομή σε απόσταση λίγων ωρών από τη Βιέννη. Στάση στη δεύτερη πιο όμορφη πόλη μετά την Πράγα, στο Τσέσκυ Κρούμλοβ. Χείμαρροι του ποταμού Βολτάβα τρέχουν σε πολλά σημεία αυτής της μεσαιωνικής πόλης η οποία, όπως και η Πράγα, είναι στη λίστα των διατηρητέων πόλεων της Ουνέσκο. Αποτελεί πολιτισμικό στολίδι με τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα γοτθικού και αναγεννησιακού ρυθμού κτίριά της, τις εκκλησίες της και τα στενά δρομάκια της. Τα τείχη του Κρούμλοβ εσωκλείουν θησαυρούς ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και πολιτισμικής αξίας, όπως η «κρυφή γέφυρα». Επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και θαυμάστε από ψηλά την πανοραμική θέα. Στη συνέχεια, αναχωρούμε με προορισμό την Πράγα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στην πανέμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ – Πράγα

Πρωινό και αναχώρηση για το Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία, γνωστή λουτρόπολη λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε γιατί ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ, ο Τσάρος της Ρωσίας κ.ά. περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Πράγα

Η σημερινή μας βόλτα ξεκινάει από τη μαγευτική καστρούπολη, την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στον λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό ναό του Αγ. Βίτου και στη Βασιλική του Αγ. Γεωργίου. Συνεχίζουμε με το «Μικρό μέρος» (Μάλα Στράνα), μία από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες στην Πράγα. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε από τη γραφική γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της παλιάς πόλης, με το Δημαρχείο και το φημισμένο αστρονομικό ρολόι και την «παρέλαση των αποστόλων», καθώς και στην πλατεία του ιστορικού κέντρου της Πράγας. Μετά την ξενάγηση μας ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην πόλη. Προαιρετικά, για όποιους επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν κρουαζιέρα στον ποταμό Βολτάβα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την Πράγα από μια άλλη άποψη. Για το βράδυ σάς προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.ά., άλλωστε βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

7η ημέρα: Πράγα – Βιέννη (πτήση επιστροφής)

Ελεύθερο πρωινό στην Πράγα. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για τη Βιέννη, όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ 25/10

- Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 589€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 589 € 260 €
  Twin Room 589 € 260 €
  Triple Room 589 € 260 €
  Single Room 809 € 260 €

 

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ 25/10

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/10/2020 - Αναχώρηση από Αθήνα  - Τιμή από 629€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 629 € 260 €
  Twin Room 629 € 260 €
  Triple Room 629 € 260 €
  Single Room 849 € 260 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο Arcotel Wimberger 4* στη Βιέννη.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Βιέννη και τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Πράγα σε 4*.
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
  • Μεταφορές από-προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών. 
  • Ελληνόφωνος  ξεναγός/συνοδός στον τόπο προορισμού. 
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται  

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων  260 €
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα. 
  • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.