Skip to main content

ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΌ ΚΌΣΜΟ ΤΗΣ DISNEYLAND ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 από 2090,00

ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD – ΚΗΠΟΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ  

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

HOLIDAY INN OPERA GRANDS BOULEVARDS ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ &

MAGIC CIRCUS DISNEYLAND 4**** 

Αναχωρήσεις: ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ  01, 06, 12, 19, 27/08 - Διάρκεια: 5 ΗΜΕΡΕΣ                           

              

1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε το Τροκαντερό ( στάση 15-20 λεπτά) και τον πύργο του Αιφελ, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων πεδίων και την Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν Παλαί και Πτί Παλαί, το Invalides, το υπουργείο Εξωτερικών (Εθνοσυνέλευση), την γέφυρα pont de la Concorde, την πλατεία Ομονοίας, τους κήπους του Κεραμεικού, το Ορσέ, το μουσείο του Λούβρου, την L’orangerie, την γέφυρα Ποντ Νεφ, το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέ, την Παναγία των Παρισίων με το διάσημο καμπαναριό, το Καρτιέ Λατέν, Σαιν Ζερμαίν, τη Σορβώνη, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, τους κήπους του Λουξεμβούργου με τα φοβερά συντριβάνια και αγάλματα, την λίμνη Γκραν Μπασίν και το ομώνυμο παλάτι της Μαρίας των Μεδίκων (θα έχουμε στάση και αποβίβαση για περίπου μισή ώρα), τον Αγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία St Germain de Pres και το διάσημο καφέ Le Deux Magots, την Opera Garnier, κ.λ.π. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

 

2η ΗΜΕΡΑ  ΛΟΥΒΡΟ – PALAIS ROYAL – PLACE VENDOME - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας θα κάνουμε ένα μοναδικό περίπατο στην πλατεία του Palais Royal και θα πάρουμε τον καφέ μας στο διάσημο και ιστορικό καφέ les Nemours όπου γυρίστηκαν και οι σκηνές της ταινίας the tourist με την Αντζελίνα Τζολι και Τζόνυ Ντεπ, θα διασχίσουμε την περίφημη Faubourg Saint Honore με όλους του μεγάλους οίκους μόδας, θα περάσουμε από την διάσημη Place Vendome με τους κορυφαίους οίκους ορολογοποιίας και κοσμηματοποιίας και το εμβληματικό Hotel Ritz και αφού βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες, θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας προς την κομψή Place Edouard XII που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει με την περίτεχνη κατασκευή της. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα «αρωματικό» ταξίδι, συνοδευόμενο με ιστορική αναδρομή, στο κορυφαίο μουσείο αρωμάτων του οίκου Fragonard. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο εξ’ ιδίων. Το βράδυ κάντε μία βόλτα στη Σανζ Ελυζέ, με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα ή επιλέξτε τα στενά δρομάκια του Σαιν Ζερμαίν, στο μπον μαρσέ, με τα γραφικά τζαζ μπαρ και wine bars.

 

3η, 4η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ. Από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο MAGIC CIRCUS DISNEYLAND και ημέρες ελεύθερες για να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια.

Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων.

Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. 

 

5η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στα πάρκα. Επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο αεροδρόμιο  και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 

2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ: 2090€                          3 ΕΝΗΛΙΚΕΣ: 3080€                         4 ΕΝΗΛΙΚΕΣ: 4000€                                    

1 ΕΝΗΛΙΚΑΣ + 1 ΠΑΙΔΙ: 2070€         1 ΕΝΗΛΙΚΑΣ + 2 ΠΑΙΔΙΑ:                2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 1 ΠΑΙΔΙ: 2920€        

 3 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 1 ΠΑΙΔΙ: 3980€        2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 2 ΠΑΙΔΙΑ: 3960€

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIR FRANCE / AEGEAN.
  • 1 ΒΑΛΙΤΣΑ  23 ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ 12 ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
  • METΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ. 
  • 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HOLIDAY INN OPERA GRANDS BOULEVARDS 4**** ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ, ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ FACILITIES
  • 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MAGIC CIRCUS DISNEYLAND 4****
  • ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ.
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ DISNEYLAND.
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD, ΣΤΟΥ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, ΣTO PALAIS ROYAL, PLACE VENDOME
  • ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΧΑΡΤΕΣ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Φόρους αεροδρομίων (185€), εισόδους Λούβρου (Ενήλικες άνω των 24 ετών 25€ - 28€), Δημοτικό φόρο ξενοδοχείων 2,88€ το άτομο τη βραδυά  (Αφορά ενήλικες άνω των 15 ετών), κ.λ.π

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • ΣΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 19, 27/08 ΥΠΑΡΧΕΙ 50€ ΕΠΙΒ. ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΛΟΓΩ ΑΕΡ. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ