Skip to main content

ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ DISNEYLAND διαμονή στα Πάρκα και στο Παρίσι! Χριστούγεννα 2020 απο 835,00

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 20/11

διαμονή μέσα στα Πάρκα και στο ΠΑΡΙΣΙ  με τις ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ DISNEY,  και  ΛΟΥΒΡΟ – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD  κλπ

 Διάρκεια: 6 ΗΜΕΡΕΣ           Αναχώρηση: 24/12/2020

περιλαμβάνονται οι Ακριβες Καρτες Εισοδου στα Παρκα της Ντισνευ για 2 ημέρες!

               

1η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους για μια γεύση από το φωταγωγημένο Παρίσι την νύχτα καθώς και την επίσκεψη στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης με την μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους.

 

2η ΗΜΕΡΑ  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΛΟΥΒΡΟ – PALAIS ROYAL – PLACE VENDOME - ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ξενάγηση μας. Θα δούμε το Τροκαντερό ( στάση 15-20 λεπτά) και τον πύργο του Αιφελ, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων πεδίων και την Αψίδα του Θριάμβου, το Γκραν Παλαί και Πτί Παλαί, το Invalides, το υπουργείο Εξωτερικών (Εθνοσυνέλευση), την γέφυρα pont de la Concorde, την πλατεία Ομονοίας, τους κήπους του Κεραμεικού, το Ορσέ, την L’orangerie, την γέφυρα Ποντ Νεφ, το νησάκι Ιλ ντε Λα Σιτέ, την Παναγία των Παρισίων με το διάσημο καμπαναριό, το Καρτιέ Λατέν, Σαιν Ζερμαίν, τη Σορβώνη, το Πάνθεον, τον τάφο του Ναπολέοντα, τους κήπους του Λουξεμβούργου με τα φοβερά συντριβάνια και αγάλματα, την λίμνη Γκραν Μπασίν και το ομώνυμο παλάτι της Μαρίας των Μεδίκων, τον Αγιο Σουλπίκιο, την παμπάλαια εκκλησία St Germain de Pres και το διάσημο καφέ Le Deux Magots, την Opera Garnier. Στάση στο περίφημο μουσείο του Λούβρου. Με τον Ελληνόφωνο ξεναγό μας θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα την πτέρυγα με τους πίνακες όπου και το μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας θα κάνουμε ένα μοναδικό περίπατο στην πλατεία του Palais Royal και θα πάρουμε τον καφέ μας στο διάσημο και ιστορικό καφέ les Nemours όπου γυρίστηκαν και οι σκηνές της ταινίας the tourist με την Αντζελίνα Τζολι και Τζόνυ Ντεπ. Θα διασχίσουμε την περίφημη Faubourg Saint Honore με όλους του μεγάλους οίκους μόδας, θα περάσουμε από την διάσημη Place Vendome με τους κορυφαίους οίκους ορολογοποιίας και κοσμηματοποιίας και το εμβληματικό Hotel Ritz και αφού βγάλουμε τις απαραίτητες φωτογραφίες, θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας προς την κομψή Place Edouard XII που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει με την περίτεχνη κατασκευή της. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα «αρωματικό» ταξίδι, συνοδευόμενο με ιστορική αναδρομή, στο κορυφαίο μουσείο αρωμάτων του οίκου Fragonard. Χρόνος ελεύθερος, επιστροφή στο ξενοδοχείο εξ’ ιδίων. Το βράδυ κάντε μία βόλτα στη Σανζ Ελυζέ, με τα πανέμορφα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα ή επιλέξτε τα στενά δρομάκια του Σαιν Ζερμαίν, στο μπον μαρσέ, με τα γραφικά τζαζ μπαρ και wine bars.

 

3η  ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ – (ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ)

Πρόγευμα και ημέρες  ελεύθερες στη Γαλλική πρωτεύουσα όπου μπορείτε να τις αξιοποιήσετε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Εκμεταλλευτειτε την ιδανική τοποθεσία του ξενοδοχείου σας και κάντε τα ψώνια σας  στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα της Gallerries Lafayette και Printemps. Πάρτε τον καφέ σας απο το Café de la Paix και περπατείστε την Opera Garnier, τη Λεωφόρο Capucines, τη Rue Royale και Rue de la Paix, Rue du Marche St. Honore, κ.λ.π. Για τους λάτρεις της σοκολάτας προτεινουμε την εξερευνηση του Μusee du chocolat που βρισκεται στην ιδια περιοχη των μεγαλων βουλεβαρτων.  Εναλλακτικά σας προτείνουμε μια επίσκεψη στη πλατεία της Βαστίλλης όπου δεσπόζει η Νέα Όπερα, στην πλατεία των Βοσγίων και το σπίτι του Βίκτωρα Ουγκώ και σίγουρα  στην πιό funky περιοχή του Παρισιού το Μαραί, με τις πιο ψαγμένες μπουτίκ (ολοι οι μεγάλοι οίκοι ειναι εδω!!!), με το μουσείο της ιστορίας της πόλης  Carnavalet  αλλα  και το μουσείο μοντέρνας τέχνης Πομπιντού.

Στο τέλος της βόλτας  μπορείτε να συνεχίσετε μ’ εναν περίπατο στην κομψή καi εμπορική οδο Rivoli  και να απολαύσετε το διάσημο MONT BLANC του CAFE ANGELINA που αποτελεί κορυφαία διεύθυνση της πόλης απο το 1903. Προαιρετικά ακολουθείστε την ολοήμερη εκδρομη στη Νορμανδία και στις πόλεις Ντωβίλ, Τρουβίλ και Ονφλέρ

Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκεδαση στο περίφημο CABARET LIDO στα Ηλύσια πεδία.

 

4η & 5η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND

Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της Ντίσνευλαντ. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χιλιομ. Από το Παρίσι. Από τον Μάρτιο του 2002 εγκαινιάστηκε και το νέο πάρκο με τα περίφημα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο MAGIC CIRCUS DISNEYLAND και ημέρες ελεύθερες για να ζήσετε στην εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφτείτε το νησί των πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια.

Γευματίστε εξ’ιδίων σε ένα από τα 29 ρεστωράν και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο και του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των επτά Νάνων.

Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR. Επισκεφθείτε τα στούντιο της Μέτρο Γκόλντεν και σε ρόλους κομπάρσων ζήστε την μοναδική εμπειρία του γυρίσματος μιας ταινίας. 

 

6η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΙΣΙ

Πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στο αεροδρόμιο  και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα.

 

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

ΣΕ

2ΚΛΙΝΟ/3ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΠΙΒ.

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ FAMILY

(2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ +

2 ΠΑΙΔΙΑ)

 

ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

DISNEYLAND

ΠΑΡΙΣΙ - ΛΟΥΒΡΟ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

(3 ΝΥΧΤΕΣ ΠΑΡΙΣΙ &

2 ΝΥΧΤΕΣ MAGIC CIRCUS)

 

IBIS PARIS 17 CLICHY 3***  ημικεντρικό

 

835€

 

645€

 

290€

 

740€

 

HOLIDAY INN OPERA GRANDS BOULEVARDS 4****κεντρικό

 

935€

 

665€

 

380€

 

850€

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIR FRANCE
  • METΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ. 
  • 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣTO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥ, ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ FACILITIES ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ.
  • 2 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MAGIC CIRCUS DISNEYLAND 4****  ΜΕ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • 2 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ DISNEYLAND
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ.
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΞΕΝΑΓΟ
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ FRAGONARD, PALAIS ROYAL, PLACE VENDOME
  • ΑΡΧΗΓΟ, ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.
  • ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ – ΧΑΡΤΕΣ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Φόρους αεροδρομίων (185€), εισόδους Λούβρου (Ενήλικες άνω των 23 ετών 25€ - 28€), Δημοτικό φόρο πόλης 2,88€ το άτομο τη βραδυά για 4 αστέρων ξενοδοχείο και 1,88€ τη βραδυά για 3 αστέρων ξενοδοχείο (Αφορά ενήλικες άνω των 15 ετών), κ.λ.π

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ!

• ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ AIR FRANCE 1533/1532 14:45μμ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ / 09:30πμ ΑΠΟ ΠΑΡΙΣΙ.
• ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΝΑΥΛΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ.
• ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΗΣ (CITY TAX) KAT’ ATOMO / ANA ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ 1,88€ ΣΤΟ 3*** ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ & 2,88€ ΣΤΑ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ)
• ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 1 ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΙΝΑΙ EXTRA BED.
• ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 1 ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΠΛΑΝΑ ΔΙΚΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΟ ΣΤΗ DISNEYLAND
• ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ + 2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ FAMILY ΣΤΟ IBIS PARIS 17 (ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ KAI 2 ΜΟΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΑ ΣΤΗ DISNEYLAND.
• ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 12ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.
• ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗ DISNEYLAND, ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ 11ο ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ + 20 € ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ.
• ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 150€ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.