Skip to main content

ΠΑΡΙΣΙ Αρχές Σεπτεμβρίου! από 579€

 ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ – ΚΗΠΟΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ – ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ – ΜΟΝΜΑΡΤΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΗΚΟΥΑΝΑ – ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

03 – 07 Σεπτεμβρίου 2022, 5 μέρες με απευθείας πτήσεις Sky Express

1η μέρα: ΑΘHNA – ΠΑΡΙΣΙ – ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΚΗΠΟΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟΥ – ΠΥΡΓΟΣ ΑΙΦΕΛ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας και αναχώρηση για την Πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Άφιξη και μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, θα σας περιμένει ο αντιπρόσωπός του γραφείου για μεταφορά στο ξενοδοχείο.  Συνάντηση με τον επίσημο ελληνόφωνο ξεναγός μας για να ξεκινήσουμε, περιπατητικά, την γνωριμία μας με τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Παρισιού. Αρχίζουμε από την γειτονιά του ιστορικού κέντρου les Halles όπου και θα διασχίσουμε, βλέποντας από το εξωτερικό την αναγεννησιακή εκκλησία Saint Eustache και το μεγάλο εμπορικό κέντρο les Halles με την καινούρια φουτουριστική σκεπή. Στην συνέχεια περνάμε από το γοτθικό καμπαναριό του Αγίου Ιακώβου, η εκκλησία δεν σώζετε, και  ανεβαίνουμε στο νησάκι του Σηκουάνα Σιτέ που είναι η καρδιά του Παρισιού για να θαυμάσουμε την Παναγιά των Παρισίων εξωτερικά, το κτίριο δεν είναι επισκέψιμο. Αφού διασχίσουμε το γραφικό νησάκι Σιτέ, περνάμε στην γέφυρα των τεχνών με την θαυμάσια θέα στην γαλλική ακαδημία της λογοτεχνίας και στο μουσείο Λούβρου όπου περπατώντας ανάμεσα στα δέντρα και στα λουλούδια των πανέμορφων κήπων του Κεραμεικού (Jardin de Tuileries), που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το Μουσείο Λούβρου, θα φτάσουμε στην ωραιότερη πλατεία  της Γαλλίας Place de la Concorde. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται περνώντας μπροστά από το μεγάλο και μικρό παλάτι, το μέγαρο των απόμαχων με τον επίχρυσο τρούλο και βλέποντας την εντυπωσιακή γέφυρα Alexandre του τρίτου με τα επίχρυσα αγάλματα όπου θα καταλήξουμε στον πύργο του Αίφελ.( Όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί τον πύργο, ιδίοις έξοδα). Τo βράδυ βγείτε μια βόλτα (προαιρετικά) και απολαύστε την βραδινή ζωή στην παριζιάνικη πρωτεύουσα.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ - προαιρετικά ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΗΚΟΥΑΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα απολαύσουμε την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου, σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου με περισσότερα από 30 χιλιάδες εκθέματα και περισσότερους από 10 εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο! Θα ξεναγηθούμε στην Ελληνική και στη ρωμαϊκή πτέρυγα και θα δούμε μεταξύ άλλων και τις τρεις Βασίλισσες του Λούβρου, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης αλλά και την αινιγματική Τζοκόντα του Ντα Βίντσι. Επιπλέον θα θαυμάσουμε πίνακες της Αναγέννησης, έργα νεοκλασικισμού και ρομαντισμού. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος, ο ξεναγός μας θα σας δώσει οδηγίες για τις μετέπειτα κατ’ ιδίαν προαιρετικές σας δραστηριότητες. Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά επιστροφής. Μπορείτε αν θέλετε να παρατείνεται το χρόνο παραμονής σας στο Μουσείο του Λούβρου για να δείτε κατ’ ιδίαν κι άλλες αξιόλογες πτέρυγες, μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου! Βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης και μπορείτε να κάνετε βόλτα στα καταστήματα ή αν θέλετε μπορείτε να ανεβείτε στο Παλαί ντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Άιφελ. Σχετικά κοντά βρίσκεται το Μουσείο d’Orsay, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1898 ως κτήριο κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. Εκεί στεγάζονται εκθέματα γλυπτικής, ζωγραφικής, αντικειμένων έργων τέχνης (Objets d' Art), αρχιτεκτονικής, φωτογραφίας και γραφικών τεχνών. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να απολαύσετε μια όμορφη κρουαζιέρα στον  Σηκουάνα με τα Bateaux Parisiens. Κυλήστε απαλά κάτω από θρυλικές γέφυρες και δείτε γωνιές ιστορικές που δεν βλέπονται, παρά μόνο με πλοιάριο! Θα κάνετε το γύρο από το νησάκι Ιλ ντε λα Σιτέ και θα θαυμάσετε την επιβλητική Παναγία των Παρισίων (Notre Dame de Paris), θαυμαστό αρχιτεκτονικό μνημείο γοτθικού ρυθμού γνωστό και από το ομώνυμο μυθιστόρημα με τον Κουασιμόδο που ανακατασκευάζεται λόγω της πυρκαγιάς . Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, γίνεται ξενάγηση αγγλόφωνη από τα ηχεία του πλοίου.

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΙΣΝΕΫΛΑΝΤ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας. Σήμερα θα επισκεφτούμε τον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών, την Disneyland, που δημιουργήθηκε σ' ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια  παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϋ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Υπέροχη γιορταστική μουσική αντηχεί σε όλο το πάρκο, χρωματιστές φιγούρες του Ντίσνεϋ βολτάρουν ανάμεσα στα χαρούμενα πλήθη, παιδικοί ήρωες περπατούν δίπλα σας, ονειρικά καταστήματα γεμάτα με αγαπημένα παιχνίδια και γαλλικά λαχταριστά γλυκά σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε... Το όνειρο ξεκινά! Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στη “Χώρα της Περιπέτειας”, χαθείτε στο άπειρο μ' ένα διαστημόπλοιο στο “Βουνό του Διαστήματος”. Ανεβείτε στα άλογα του “Καρουσέλ του Λάνσελοτ”, συναντήστε τον Πινόκιο, τον Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη “Χώρα της Φαντασίας’”. Επιτέλους φέτος ξανάνοιξαν και τα θεάματα στο Star Wars που είχαν κλείσει πολύ καιρό για ανακαίνιση, αλλά και ανανέωση με καινούρια παιχνίδια! Δίπλα στο πάρκο της Ντίσνεϋλαντ, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες, που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Από τα top θεάματα είναι τα Crush’s Coaster, Stitch, Rock’n’Roller Coaster, κ.ά. Πανέμορφο θέαμα η παρέλαση, όπου σκορπώντας χρώμα, μουσική και μαγεία, ο Μίκυ και οι φίλοι του διασχίζουν το πάρκο μέσα σε μια απίστευτη γιορταστική ατμόσφαιρα, για να κλείσουν την παρέλασή τους με ένα φαντασμαγορικό φινάλε γεμάτο λάμψη.  Επιστροφή στο Παρίσι με όμορφες αναμνήσεις!  Προσοχή,  Για οργανωτικούς λόγους, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ολοήμερη εκδρομή της Ντίσνεϋλαντ, είναι απαραίτητο να το δηλώνουν τη στιγμή της κράτησης, με πληρωμή του εισιτηρίου από το Γραφείο μας (99 ευρώ κατ’ άτομο, για 1 μέρα / 1 πάρκο). Η εξασφάλιση των μεταφορών γίνεται με τη δήλωση συμμετοχής και την αγορά του εισιτηρίου. Πρόκειται για ολοήμερη εκδρομή και η αναχώρηση από τη Ντίσνεϋλαντ γίνεται περίπου στις 19.00-20.00 (θα ενημερώνεστε τοπικά από τον αρχηγό σας), στην περίπτωση που θέλετε να αναχωρήσετε νωρίτερα μπορείτε να πάρετε το τρένο (με έξοδα δικά σας), καθώς υπάρχει σταθμός RER ακριβώς έξω από το πάρκο που συνδέει κατευθείαν με το κέντρο του Παρισιού.

 

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΒΟΛΤΑ & ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΝΜΑΡΤΗ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο σας και σήμερα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στη μοναδική, γραφική συνοικία της Μονμάρτης. Θα συναντηθούμε με την ξεναγό μας για να απολαύσουμε μια περιπατητική ξενάγηση στη μποέμ συνοικία της πόλης, που είναι χτισμένη πάνω στο λόφο. Μια από τις παλαιότερες περιοχές του Παρισιού, αφού για πρώτη φορά αναφέρεται στα μέσα του 9ου αιώνα. Ενώ οι μαρτυρίες τοποθετούν την ιστορία της στους αρχαίους χρόνους. Η Μονμάρτη αποτέλεσε τον τόπο κατοικίας πολλών καλλιτεχνών, όπως του Πάμπλο Πικάσο, του Βίσνεντ Βαν Γκογκ, του Ανρί Ματίς και άλλων, αλλά και τόπο που δραστηριοποιήθηκαν και άλλοι καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και ο Τουλούζ Λωτρέκ. Το μίγμα των κατοίκων της, αλλά και των τακτικών θαμώνων της, όπως διανοούμενοι, σπουδαστές, εργάτες, καλλιτέχνες και γυναίκες ελευθερίων ηθών, έδωσαν μια διαφορετική χροιά, έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης, πολύ πιο ελεύθερο, από την υπόλοιπη πόλη, γι’ αυτό και έλαβε το προσωνύμιο “μποέμ”. Στο ψηλότερο σημείο της δεσπόζει η εκκλησία Sacre Coeur (Βασιλική της Ιερής Καρδίας), στην οποία βρίσκεται το μεγαλύτερο ψηφιδωτό στον κόσμο και απεικονίζει τον Χριστό με την χρυσή καρδιά. Θα περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια με όμορφα και γεμάτα λουλούδια σπίτια, θα επισκεφτούμε την φημισμένη Πλατεία με τους ζωγράφους, που ζωγραφίζουν τα πορτραίτα των επισκεπτών και θα πάρουμε μια γεύση από το καλλιτεχνικό Παρίσι. Τελειώνοντας την περιήγηση έχετε όλο τον χρόνο δικό σας για να συνεχίσετε την βόλτα σας με φαγητό, καφέ, ξεκούραση. Δεν περιλαμβάνεται μεταφορά επιστροφής.

 

5η μέρα:  ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ετοιμάζετε τα πράγματά σας (πριν τις 12) και τα τοποθετείτε στον ειδικό χώρο φύλαξης αποσκευών του ξενοδοχείου σας. Μην ξεχάσετε να επιβεβαιώσετε την ώρα συγκέντρωσής σας για τη μεταφορά στο αεροδρόμιο. Έχετε χρόνο ελεύθερο αναλόγως την ώρα πτήσης σας, για αγορές, φωτογραφίες, κατ’ ιδίαν επισκέψεις σε μουσεία, κλπ. Πτήση για την Αθήνα και τέλος του όμορφου ταξιδιού σας.

 

    

Αναχώρηση 03 – 07 Σεπτεμβρίου 2022, 5 μέρες με SKY EXPRESS

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο

Παιδικό έως 11 ετών

Μονόκλινο

BW RONCERAY OPERA 3*sup

€ 579

€ 549

€  789

CROWN PLAZA REPUBLIQUE 4*

€ 799

€ 579

€ 1.289

 

 

 

Κόστος εσωτερικής πτήσης με Sky Express: από € 90 το άτομο κατόπιν διαθεσιμότητας

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με απευθείας πτήσεις με Sky Express

1 προσωπικό αντικείμενο, 1 χειραποσκευή 8 κιλά & αποσκευή 20 κιλά

4 διαν/σεις με πρόγευμα μπουφέ σε ξενοδοχείο 3*s ή 4* (επιλογής του πελάτη)

Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο - ξενοδοχείο

Περιπατητική ξενάγηση πόλης στα κυριότερα αξιοθέατα του Παρισιού  με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό

Ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου (στην ελληνική πτέρυγα) με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό  

Ολοήμερη εκδρομή στη Ντίσνεϋλαντ  (περιλαμβάνονται οι μεταφορές)

Βόλτα με ξενάγηση στη γραφική Μονμάρτη

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων & check points 230 €

Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων

Είσοδος στο Μουσείο του Λούβρου με δικαίωμα κράτησης & συγκεκριμένο ραντεβού:

€ 30 για ενήλικες & € 10 παιδία  - δήλωση/πληρωμή από το Γραφείο μας με την κράτησή σας. Τοπικά θα πληρώσετε και είναι υποχρεωτικά, € 2 το άτομο για τα ακουστικά στο Λούβρο. (πληρώνουν και τα παιδιά).

Είσοδος για τη Ντίσνευλαντ (1 πάρκο / 1 μέρα) € 79 κατ’άτομο (ενήλικας) € 72 παιδί) – δήλωση/πληρωμή από το Γραφείο μας με την κράτησή σας, εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε. Νέος φόρος πόλης (city tax) υποχρεωτικά και πληρωτέα στα ξενοδοχεία του Παρισιού : € 1,90 κατ’ άτομο τη διανυκτέρευση για 3* ξενοδοχείο / € 2,90 κατ’ άτομο  τη διανυκτέρευση για 4* ξενοδοχεία. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν στην περίπτωση που μένουν με 2 ενήλικα άτομα στο ίδιο δωμάτιο. Στην περίπτωση που μία οικογένεια (2 ενηλ + 2 παιδιά) καταλαμβάνει 2 δίκλινα δωμάτια, θα πληρώσουν και τα 4 άτομα τα city taxes. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά  και ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα

Πτήσεις Sky Express:

Αθήνα Παρίσι GQ 900 10.45 13.15

Παρίσι Αθήνα GQ 901 14.00 18.00

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Τελικό ημερήσιο πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Τα τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία είναι κατόπιν διαθεσιμότητας.

               

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΡΙΣΙ

 

….Στην καρδιά του Παρισιού, κοντά στην Όπερα Garnier, τα παριζιάνικα πολυκαταστήματα και το επιχειρηματικό κέντρο.  Σε κεντρική τοποθεσία, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες του Παρισιού  αποτελούν ιδανική βάση για όσους θέλουν να ανακαλύψουν την πόλη του φωτός.  Απέχουν λίγα μόλις βήματα από τη στάση του μετρό και σε κοντινή απόσταση λειτουργούν πολλά εστιατόρια, καφέ και μπαρ.

 

Τα παριζιάνικα πολυκαταστήματα στην Haussmann με ναυαρχίδα την Gallerie Lafayette περιμένουν να τα ανακαλύψετε… Από την Πλας Κονκόρντ μέχρι την Αψίδα του Θριάμβου, τα Ηλύσια Πεδία, η Μονμάρτη, το Μουσείο του Λούβρου, το μοντέρνο Μπομπούργκ και η Όπερα Garnier είναι μερικά από τα αξιοθέατα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα ξενοδοχεία.

 

 

ΒW RONCERAY OPERA 3*sup        10 Boulevard Montmartre - 75009 - Paris     

www.hotelroncerayopera.com

 

 

Το Best Western Ronceray Opéra βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, πάνω από ένα από τα καλυμμένα περάσματα του Παρισιού, κοντά στην Όπερα Garnier, όπου το Μουσείο του Λούβρου και η Μονμάρτη είναι εύκολα προσβάσιμα ακόμα και με τα πόδια.

 

Το κατάλυμα στεγάζεται σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα με πλήρως ανακαινισμένα και ηχομονωμένα δωμάτια που προσφέρουν ένα κομψό, ήσυχο και ξεκούραστο περιβάλλον. Η αυθεντικότητα της διακόσμησης αναμειγνύεται με τον σημερινό εξοπλισμό: δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, κλιματισμό, ιδιωτική θυρίδα ασφαλείας, μίνι μπαρ, τηλεόραση με διεθνή κανάλια, απευθείας τηλεφωνική γραμμή. Στα 50 μέτρα από το ξενοδοχείο υπάρχει σταθμός μετρό.

 

Κατά την επίσκεψή σας στο Παρίσι είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε αγαπημένα τοπικά πιάτα με αστακούς σε εστιατόρια όπως τα L'Avenue, Le Jules Verne ή Le Comptoir.

                        

CROWN PLAZA REPUBLIQUE 4*    IHG Hotel      10 Pl. de la République, 75011 Paris

www.ihg.com/crowneplaza

 

Το Crowne Plaza βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες του Παρισιού, ακριβώς στην πλατεία Place de la République και κοντά στη ζωντανή συνοικία Marais. Αποτελεί ιδανική βάση για όσους θέλουν να ανακαλύψουν την πόλη του φωτός.

 

Το κομψό αυτό ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα με εντυπωσιακή πρόσοψη και μια από τις μεγαλύτερες εσωτερικές αυλές για το κέντρο του Παρισιού. Πλήρως ανακαινισμένο το 2019, τα μοντέρνα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό, μίνι μπαρ και δωρεάν wifi. Επίσης απέχει λίγα μόλις βήματα από τη στάση του μετρό και είναι κοντά στο Κανάλι Σαιν-Μαρτέν.

 

Στο Crowne Plaza Paris République θα βρείτε εστιατόριο που σερβίρει παραδοσιακή γαλλική κουζίνα, καθώς και μπαρ που προσφέρει διάφορα ποτά, επώνυμα κοκτέιλ και αλμυρά σπιτικά γεύματα σε έναν υπαίθριο και ευέλικτο χώρο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν στο club lounge απολαμβάνοντας δωρεάν ποτά και σνακ.